Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next
AvtorSporočilo

vivian villanueva
vivian villanueva
prispevki : 69
točke : 4
starost lika : 22

chat lounge - Page 18 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyPon Nov 04, 2013 2:00 pm
O ej fajn se mej ^^
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyPon Nov 04, 2013 2:33 pm
Men so te novičke tk zakon hahah zaradi tega sem umirala od smeha zjutraj :'D
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyPon Nov 04, 2013 5:26 pm
the raven's song is awesome! chuckle prisežem, da sem se včeraj ene pol ure režala zraven vsega, resno. ;P

sicer pa, kako ste vsi? Very Happy
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyPon Nov 04, 2013 6:23 pm
don't start with it. same here. zoey&thea are such barbies ohmy. lol! ampak uglavnem, nasmejala sem se do amena Razz

drugače sem pa jaz uredu. emotionally drained, but good smitten 
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

dorothea ward
dorothea ward
prispevki : 42
točke : 29
kraj bivanja : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyPon Nov 04, 2013 8:28 pm
jaz mam jutri kolokvij in hkrati ponavljam in visim na forumu, lol. upam da to en bo polom, res. Razz

sicer pa sem jaz samo drained, ker ugotavljam, da absolutno premalo spim. ne morem se spravit pred eno zjutraj spat, preprosto ne. -.-

ostali ste dobro? (:
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 7:50 am
Vso sreco ^.^

pomanjkanje nikotina, kave, spanja, hrane... What a lovely morning to die...
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 5:58 pm
Hej babies, kako ste kaj? Jaz se nimam tokrat tako fino, skos dezuje in se mi po tem blatu ne da dol po hribu do zivalic hodit. Moj mama ma novega ovna in je ful lep, samo ga na zalost sploh nisem od blizu vidla /:

Zdaj pa tule zulimo macke in gledamo breaking bad. ^^
So what are you guys up to? :3
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

alex norton
alex norton
prispevki : 61
točke : 3
kraj bivanja : London

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 9:30 pm
ello Smile new kiddo here Razz Very Happy kako ste? Eno uprašanje Smile pač pri opisnem obrazcu, kolk more biti slika velika? Smile
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 9:38 pm
alex, 400x250 se mi zdi :3 drugače pa welcome !!!
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 9:40 pm
well thank you Very Happy
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 10:25 pm
Ahoj, welcome the new guy ^^
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptyTor Nov 05, 2013 11:05 pm
Ello Very Happy samo da pripomnim... Dave omg asdfghjkl *_*
Nazaj na vrh Go down

matleena aalto
matleena aalto
prispevki : 17
kraj bivanja : uppsala, sweden

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 5:24 am
Kuky: alda hahah ^^
Welcome drgač Razz
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 6:00 am
welcome kuky še iz moje strani, i love your fc! *.* i have a serious crush on him, he is SUCH a cutie! smitten 

in dobro jutro vsem!
uh, zgodnja jutra in jaz SPLOH ne gremo z roko v roki, sploh, ko je tako mrzlo, da sploh ne morem vstat iz postelje, da bi si nardila kavo, kaj šele, da bi šla na čik. ko sem zjutraj sedla v avto (ob POL ŠESTIH UGHH) sem mislila, da resno zmrzujem. fuuuuck.

how is everyone doing today? :3
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 8:24 am
alex norton je napisal/a:
Ello Very Happy samo da pripomnim... Dave omg asdfghjkl *_*
Tocno to :3

...yaaay another faaan ^^ XD
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 8:33 am
Haha hvala usm za dobrodošlio that's just jujujuj :3 xD tko da ja, počas v šolo potem pa hitr dam Very Happy aja zbiram povezavce ja xD tko da če ma kdorkoli kakršno koli idejo, bring it on :3
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 8:40 am
i'll probably try and fit my new kiddo in somewhere, when i finally make him, so smitten 

omg, ne morem verjet, da sem vsem odpisala, haha! zdaj grem pa malo ikonce delat, zgodnja jutra me ubijajo, ampak postanem pa blazno produktivna. XD
Nazaj na vrh Go down

eva belova
eva belova
prispevki : 81
točke : 14

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 6:20 pm
hiii darlings<3

just wanted to say - moje odgovore pričakujte najbolj kmalu ju3. če ne še pozneje. i'm dealing with some personal issues, right now, in so me čisto oropali vse energije in nočem da dobivate kakšne crap poste. anyhow, how are you na ta posebno perfektno zasran dan?
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 6:22 pm
awww eva please feel better soon Sad *hugs* ♥️

jaz sem okej, utrujena, ampak ok, i feel like i had a productive day, hihi Razz
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 6:27 pm
jaz sem se lepo čez dan naspala, tako da sem zdaj precej zagnana. zdajle sem se še najedla, tu mam še mrzlo kavo od prejle, ki jo bom spila, potem pa se lotim administrativnih zadev za tale naš ftp baby cutiepie love. ^^

GUYS EVERYONE WHO LOVED CESARE/LUCREZIA
can we just take a moment and talk about tristan & isolde, the 2006 movie? omg i was so obsessed with this movie for a while in zdaaaaaaaajjjj razumem zakaj sem c/l vzljubla v trenutku. I MEAN THEY'RE BASICALLY THE SAME THEY EVEN LOOK THE SAME and i mean.. ona je najprej zaobljublena temu brutalnemu tipu ki ga tristan ubije in potem se poroči s tem zelo okej tipom ampak preprosto ga ne ljubi, ker je tristana vzljubla za vedno and then they go behind his back and have lots of lovely touchy-feely scenes AAAA I MEAN IT'S BASICALLY THE SAME THING NOT TO MENTION THEY HAVE THESE DANCES WHERE THEY LOOK AT EACH OTHER LIKE THEIR HEARTS ARE BREAKING OMG GUYSSSS

/fangirl out
Nazaj na vrh Go down

eva belova
eva belova
prispevki : 81
točke : 14

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 6:30 pm
oh zoey thanks.<33 sej bom..še vedno sm. *hugs back*

oh ja wem tut jst sem čisto izmučena, pa še domača naloga za matematiko me čaka -.- but i'm glad your day was okay.

& dylan. oh blagor tebi hihi. jaz bom lihkar dol padla.
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 7:43 pm
guys, why don't you help me out by picking a fc for my other character boy? ful sem razdeljena med temi pa še med kakimi tisoči drugih, sploh se ne morem odločit. -.-

• miles mcmillan! I LOVE HIM so much, he looks like a young heath ledger and he's totes sweet, ampak sem ga že večkrat uporabljala. idk i like to use new fcs i guess.
  • i mean i like nicolas hoult.
  • also sebastian de souza, the eyebrow king.
  • tyler blackburn i guess but i find him a little too manly for a possible bi character? if there was an ashley benson i'd take him in a sec tho
  • xavier dolan who is UFHASDJ HOT
  • niels schneider while we're at it..?
  • and then there's also william eustace who i've also already used a couple of times. but he does have an amazing face like how do you even i mean??!?

WELP SO MANY HOT GUYS wth
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 7:52 pm
Svet je pač krut do nas ker dovoli, da taki lepotci sploh obstajajo.

I vote for Tyler! *-* that guy is amazing<3 and yes, z ashley sta tk popolna par ^^ sam verjetno zato k smo joji tk navajeni...
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 8:05 pm
joj, jaz mam še en kolokvij v petek zvečer. zakaj. ta del faksa mi sploh ni všeč no. -.-

ampak! grem na bruca danes. gre kdo na bruca danes? we might meet there! ampak vas itak ne bi prepoznala, which is sad. ): oh well, če kgo gre, pm me, kkay? :3

also, rosie, jz bi ti z veseljem pomagala, but i'm the kind of girl who loves tyler so much i would make ashley benson charrie for you in an instant! tako da ne me spraševat, čeprav so vsi tipi REALLY HOT though. smitten

a je kdo od tu iz ljubljanje? ker sem razmišljala da bi lahko meli en ftp meeting enkrat? a se še spomni kdo, ko se je to na 1. oxu ful planiralo? anyway, i would loooove to meet you guys! smitten

ta post je poln smittenov. bleeh. ampak who cares, ily! smitten
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 EmptySre Nov 06, 2013 8:15 pm
AAAMPAK TYLER JE NAJMANJ PRIMEREN ZA LIK, KI GA MAM V MISLIH. No actually i added him bc he's
hot more than bc i'd actually use him. GOD. ŠE. KOGA OD DRUGIH BI IZBRALI??

jaz na žalost nisem več v ljubljani. ampak če bi meli meeting, pridem z veseljem. chuckle samo potem mi more eden od vas svoj flat odstopit, da lahko prespim pri vas, ker samo za par urc se v lj gotovo ne bom vozla. XD kay, midve se pa itak morva v mariboru srečat. ^^ actually, a nas je dosti mariborčanov? i wonder. lahko bi se mb & okolica srečali na mini meetu, če bi bil kdo za. ^^

smitten smitten smitten 
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 18 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 18 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away