Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27
AvtorSporočilo

rj dwyer
rj dwyer
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
starost lika : 23
tvoja starost : 31

chat lounge - Page 27 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyPon Dec 16, 2013 9:20 pm
i'm gonna put this in spoiler so that anyone who hasn't seen the new ouat doesn't get extra spoiled okay babies? XD

Spoiler:
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyTor Dec 17, 2013 8:30 am
    yeey, haha i feel s awsome!
    ouat!:
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyTor Dec 17, 2013 11:57 am
ouat:

BUT HOW IS EVERYONE HUH? midve z eustace lahko mirne volje tole skrivava v spoilerje in če se kdo želi pridružit ouat debati, naj se le, ampak če ne.. kako ste, dragi vsi? what's happening? <3
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyTor Dec 17, 2013 3:29 pm
    ouat:
    awsome, awsome! samo še tri dni, potem pa zadosti učenja in vsega tega sranja. komaj čakam počitnice, čeprav bom verjetno bankrotirala in se nažirala z dobro hrano - can't wait! :3
    and alsooo i am going to bratislava in saturday!  smitten 
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyPet Dec 20, 2013 4:08 pm
Guys js se prou bedno pocutim k ne odpisujem sam res nocem nekih se bl bednih odpisov kot so ponavad pisat ker res ne vem kaj nej napisem, nekak nimam navdiha Sad sorry...
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyNed Dec 22, 2013 11:06 am
some more ouat & then i'm out:

@daniel, don't you worry babe, mislim, da smo vsi malo naleteli na neproduktivne dneve. po mojem bo zdaj, ko se začnejo počitnice, spet prišla inspiracija nazaj, hihi, pa se bo spet konkretno pisalo. gosh i hope so, guys! <3

jaz se trudim pisat zdajle, rešujem mojo leonie zaobljubljenih dolgov (čeprav jih zares nima dosti), pol se bom še dylana spravla. danes mam KRASEN dan, ker sem včeraj več kot pol dneva prespala in šla na koncu ob dvanajstih spat, in sem danes spočita kot še nikoli, dobre volje, kot še nikoli, precej polna življenja, in glede na to, da sem bla zadnji, hm, /mesec/ konstantno utrujena, sem zdaj res res vesela. (:

HOW IS EVERYONE DOING BABES? smitten 
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyNed Dec 22, 2013 7:08 pm
Ja js tut upam da bo bl aktivno ker je res super forum ^^
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyNed Dec 22, 2013 7:43 pm
ja no, malo zaskrbljujoče je že ratalo stanje na forumu. upam, da se vsi spravimo več pisat med počitnicami Smile
moj dolg, mislim vsaj, da je en, pride najverjetneje jutri, ker sem danes zaradi nekega neznanega razloga čist živčna glede jutrišnjega intervjuja in si moram pripravit vprašanja, kar ponavadi ne delam. tako da grem zdaj mrzlično brainstormat za vprašanji vredni pulitzerjeve nagrade x) čafči!
Nazaj na vrh Go down

eliseo di pasqua
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics
2nd year of astrophysics
prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyNed Dec 22, 2013 7:46 pm
juj, groza, zapustila sem vas za cel teden, kako zelo obupno grozna sem. imela sem veliko preveč dela +spravila sem se gledat borgijce, sem si rekla da bom samo eno epizodo, and i ended up watching the whole season in two days i fucking love the borgias. juj.

oh averie, good luck with that. sicer pa, a kdo ve če nas bo v kratkem kaj zasnežilo? ;3
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyNed Dec 22, 2013 8:45 pm
oh ems, AWESOME! a to si prvo sezono gledla? ker the further you get the more bombastic it gets, prva sezona je po mnenju mnogih najbolj dull, čeprav je meni tud zelo všeč, idk. <3 anyway, včeraj in danes je bil na hboju maraton s3, iskreno priznam da se nisem odmaknila od teveja, i watched it all and i cried during it and UGH FAVOURITE TV SHOW FOREVER <3333

glede snega, bojda da ne. najprej so govorili da do dvajsetega nič, zadnjič mi je ata rekel, da letos sploh ne bo nič. correct me if i'm wrong, tho? jaz bi ful sneg mela. )':
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyČet Dec 26, 2013 10:12 pm
Hej guys guys guys i need your opinion od kogarkoli se posebj dobrodoslo bi nlo od ksnga admjna.... Ampak nyway, pac men ocitno nc kej ne gre pisanje niti z dannyem niti z vivian in sm razmislala ce bi jih lahko dala hm 'v zacasno upokojitev' pac da se jih ne bi zbrisalo ampak da bi sam opisi sli v arhiv in liki bi bli oznaceni za neaktivne al whatever in pac bi si ustvarla enga nouga, ce me pa kdajprime bi pa ne vem lahko prsla nazaj z dannyem oz z vivi? Tko sam predlog/prosnja... ^^
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 EmptyČet Jan 02, 2014 10:44 pm
yo yo yo guyzz! kako vam kaj služi 2014? Wink kje ste bili za silvestrovo, kaj ste počeli, kako je bilo? (:
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 27 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 27 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 15 ... 25, 26, 27

Similar topics

-
» chat away