|
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
starost lika : 23
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Dec 16, 2013 9:20 pm | | |
i'm gonna put this in spoiler so that anyone who hasn't seen the new ouat doesn't get extra spoiled okay babies? XD - Spoiler:
it wasn't the season finale, babe, it was the winter finale. ouat returns march 9th. druga polovica sezone bo fucking to die for, jaz ne morem tako dolgo čakat jfc. x.x 1st of all tud meni ni jasno, a je rumplestiltskin dokončno mrtev. tud če ni, bo po mojem v enchanted forest flashbackih, ampak mi ga bo malce škoda, če je res mrtev. lol. (BUT MY SHIP MIGHT SAIL, lol, moj večni headcanon sta baelfire/belle hihi!) idk if you've been checking out any on set photos, ampak mislim, da v roku par epizod (najdlje po mojem do ene 3x15) bodo liki spet vsi skupaj, sicer pa so načeloma pač zdaj skupaj v enchanted forestu, you'll get your regina fix don't you worry. emma bo v 3x12 menda spila napoj, ki ji vrne spomine, so no biggie, lol. HOOK JI BO POMAGAL! <3 a se lahko pogovorimo o dejstvu, da jo hook toliko ljubi, da je je prepričan, da ji bo spomine povrnil true love's kiss, ker on njo dejansko res čisto zares in popolnoma ljuubiiii?? GUYS????!?!!? in da neal ni tisti, ki jo pride poiskat v new york? CAUSE IT'S NOT GUYS, IT'S OUR FAVOURITE PIRATE!! lol jaz se tako veselim 3b sezone, i caaaan't wait for it!!!
|
| | |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Dec 17, 2013 8:30 am | | |
yeey, haha i feel s awsome!
- ouat!:
saj sem nekako potem dojela, da še ni dosti delov, da bi bilo konec sezone. but still my heart is totally broken, jaz sem bila čisto fuč ker omg what has just happend!? in ja, spila bo napoj? wow, kje zveš takšne reči!? it sounds so great. čeprav sem mogoče dobila občutek, da bodo henryja spet dali v tisto otroško vlogo, ko bo mamico prepričeval da zgodbice obstajajo in yadada. cause that would be so pathethic, right? ampak v tem zadnjem delu je deloval tako.. resno, neotrošk. mah, yeh. and emma and hook! omg, they are just so so so hooot! jaz resno veliko bolj sedaj upam, da bosta onadva skup, cause to be hones baelfire je totally ashole. buuuut.. nekaj so sedaj pletli med hookom in tinker which means that it could happen that they'd end up together, yeh? no ne vem, i am just so happy for regina. i totally love this baby of mine and i was so broken hearded when she had to leave henry and emma. *smrk* ampak vsaj lepe spomine je dobila.
+ true kiss! haha, that was so funny moment, srsly! čeprav bolj kot premišljujem dobivam občutek, da morda pa onadva vseen ne bosta skupaj na koncu, even though we want that yep? but still it didn't work...
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Dec 17, 2013 11:57 am | | |
- ouat:
ummm, well, basically je cel kup leakanih fotografij iz snemanja. emma s hookom dvakrat, kjer ji on vsiljuje ta napoj, emma s hookom v objemu *SQUEEEE*, emma, henry & hook, ki gredo v rumenega hrošča in se odpeljejo v sončni zahod. KIDDING! res grejo v hrošča in bog ve, kam gredo, vsekakor ne v sončni zahod, it's too soon for a happy ending. anyway!
ja, s henryjem so res lepo porihtali to 'one year later', ker igralec tud že blazno odrašča in je bil ta fast forward potreben. god, i mean the kid's supposed to be a kid, jared gilmore je že 13 let star. in vsekakor dvomim, da bo henry mel še enkrat taisti storyline, sploh po tem, ko smo v zadnjem delu vidli, da pravzaprav sploh ni verjel v vse skupaj in je bil na rock bottom, ko mu da mary margaret to ouat knjigo. in da je verjel samo zato, ker je njene besede vzel blazno preveč resno. lol. good for him!
the hook/tink thing, i don't think it's gonna be canon. mislim, ja, mela sta nekaj in mata en special bond, ampak po mojem ne bodo iz tega izpeljali nobene romance. basically ker tink ve, da je /VSE/ kar hook počne vedno samo za emmo (zdaj mu je že parkrat vrgla to pod nos) in iz njegove strani, ker je tink samo.. tink. she's not his true love or anything, OBVIOUSLY! pijan jo je osvajal, yeah, ampak po mojem to samo kaže na to, kako zelo obseden je z emmo, i mean give the poor guy a break, he /LOVES/ the blonde little damaged cutieface who hasn't got time for love in her life. <3
yeah, i loved regina in this epi too, všeč mi je, kako se je njena dinamika z različnimi liki razvila. z rumplom, recimo, za katerim je jokala (verjetno bolj zaradi njegovega poguma, but still!), mislim, ne smemo pozabit, da mu je še na začetku sezone pičkarila vsakih par sekund. i've always loved the rumple/regina relationship and i'll be sad to see that go. (čeprav fandom verjame, da še nismo videli zadnjega od rumpla, so don't you worry babies!)
UUMMM mene ful ne skrbi za emma/hook being endgame. pretty much prepričana sem, da bosta na koncu skupaj. enostavno.. ne razumem /ZAKAJ/ bi avtorji serije toliko teasali to zvezo, če ne bo na koncu nekaj iz nje. let me remind you da he hook edini, s katerim se je emma v tej sezoni poljubljala (in ne nekdo drug *KHM* NEAL *KHM*), da je hook tisti, ki je prišel v nyc za njo (btw komaj čakam backstory za to), da je hook dejansko edini, ki ga ves ta čas prikazujejo kot možen love interest. zdi se mi, sploh v zadnjih par delih, da je bil neal totalno porinjen na stranski tir in da niti ne predstavlja več.. potencialnega love interesta. predstavlja sicer družinsko zvezo, but so did regina and we didn't see those two lesbianing it out, now, did we? idk i think hook's the only one that could actually be emma's love. at this point. (SPOILER ALERT, we also have reasons to believe that emma is actually in a relationship in nyc now, ampak to je res zadnje, glede česar me skrbi, če bodo ustvarjalci še en love triangle vrgli noter potem sem res 100% done. XD) ne vem, po mojem sta true love. too much teasting for them not to be canon. plus VEMO, da je iz hookove strani to true love. emma se ga niti ne spomni. sploh ne ve, kdo je. and i'm so effing eager to see if we'll get them together by the end of s3.
this if you're interested. fak, res berem toliko tega, da sploh ne vem več, kje se me glava drži. upsi!
I READ TOO MUCH META ON OUAT STOP ME NOW
BUT HOW IS EVERYONE HUH? midve z eustace lahko mirne volje tole skrivava v spoilerje in če se kdo želi pridružit ouat debati, naj se le, ampak če ne.. kako ste, dragi vsi? what's happening? <3 |
| | |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Dec 17, 2013 3:29 pm | | |
- ouat:
okey, ja sedaj sem pa dojela! ja, torej se vrne moja ljuba serija, yey! so, tisto z regino in rumplom je bilo precej sad, yeh. mislim, po pravici povedano sem čisto prepričana, da je on še nekako živ in da če bo tako je vsaj uporabil kak urok or smth, da ga ni ubilo ampak je samo odšel iz storybrooka, right! ker itak kateri režiser bi bil tako neumen in sredi sezone ubil enega najpomembnejših likov, ki je imel povezavo čisto z vsemi? mislim da ta dva ouat režiserja sta itak taka pikeca, da tega zagotovo ne bi naredila. right, right? *hopes she is right!*
oh regina and emma! they would be like so cute couple hah, čeprav okej kakor se je razvilo itak navijam na to, da bo regina v tisti svoji deželici našla robina in bosta imela še a lots of babies, cause they will be amazingly hot! in potem tisti drugi potencialni lezbični par sta milan in aurura, yeh? čeprav nekako ne vrjamem ker je tu itak še tisti princ od aurore in ga ona ne bi kar tako pustila, but we will see!
also, hook, hook! he is such a great guy! čeprav mi je malo smešno ker itak vse te, ki so v bistvu hudobni spreminjajo nekaj na boljše, ampak hook je tak simpatičen dečko, ki se mi zdi, bi res znal osrečiti emmo. in ja vbistvu bi res veliko bolj pasala skupaj z njim kot z nealom, ki so ga v zadnjih nekaj delih čisto pozabili in je imel samo neko stransko vlogo, pa še tako niti se ni preveč poslavljal od henrya in emme, bolj je bil z mislimi pri rumplu [who's died] but yeh, hook postaja vse boljši lik!
oh oh, and what do you think is gonna happen in their new land [nevemkakoseimenuje], huh? jaz upam na še kak zlobni lik, mogoče tista zelena čarovnica, ki so jo prilepli na plakat here! res me zanima what is going to happen!
awsome, awsome! samo še tri dni, potem pa zadosti učenja in vsega tega sranja. komaj čakam počitnice, čeprav bom verjetno bankrotirala in se nažirala z dobro hrano - can't wait! :3 and alsooo i am going to bratislava in saturday!
|
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Dec 20, 2013 4:08 pm | | |
Guys js se prou bedno pocutim k ne odpisujem sam res nocem nekih se bl bednih odpisov kot so ponavad pisat ker res ne vem kaj nej napisem, nekak nimam navdiha sorry... |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 22, 2013 11:06 am | | |
- some more ouat & then i'm out:
THE WICKED WITCH OF THE WEST! iz čarovnika iz oza! yep, i'm pretty sure she's the new big bad, she's fab and i love her! teorija leti naokrog, po kateri naj bi rumpel po celem tem zapikovanju svojega fotra/pana (XD) pristal v ozu, kar je meni zelo všeč, in da bo tam bodisi predstavljal lik strahopetnega leva (!!!!!!!! JAAA PLS!!!) al pa samega čarovnika (kar bi blo tud fajn, ampak raje bi ga vidla kot leva, since we're been getting the 'cowardly rumpel' storyline for too long).
@daniel, don't you worry babe, mislim, da smo vsi malo naleteli na neproduktivne dneve. po mojem bo zdaj, ko se začnejo počitnice, spet prišla inspiracija nazaj, hihi, pa se bo spet konkretno pisalo. gosh i hope so, guys! <3 jaz se trudim pisat zdajle, rešujem mojo leonie zaobljubljenih dolgov (čeprav jih zares nima dosti), pol se bom še dylana spravla. danes mam KRASEN dan, ker sem včeraj več kot pol dneva prespala in šla na koncu ob dvanajstih spat, in sem danes spočita kot še nikoli, dobre volje, kot še nikoli, precej polna življenja, in glede na to, da sem bla zadnji, hm, /mesec/ konstantno utrujena, sem zdaj res res vesela. (: HOW IS EVERYONE DOING BABES? |
| | |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 22, 2013 7:08 pm | | |
Ja js tut upam da bo bl aktivno ker je res super forum ^^ |
| | |
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 22, 2013 7:43 pm | | |
ja no, malo zaskrbljujoče je že ratalo stanje na forumu. upam, da se vsi spravimo več pisat med počitnicami moj dolg, mislim vsaj, da je en, pride najverjetneje jutri, ker sem danes zaradi nekega neznanega razloga čist živčna glede jutrišnjega intervjuja in si moram pripravit vprašanja, kar ponavadi ne delam. tako da grem zdaj mrzlično brainstormat za vprašanji vredni pulitzerjeve nagrade x) čafči! |
| | |
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 22, 2013 7:46 pm | | |
juj, groza, zapustila sem vas za cel teden, kako zelo obupno grozna sem. imela sem veliko preveč dela +spravila sem se gledat borgijce, sem si rekla da bom samo eno epizodo, and i ended up watching the whole season in two days i fucking love the borgias. juj.
oh averie, good luck with that. sicer pa, a kdo ve če nas bo v kratkem kaj zasnežilo? ;3 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 22, 2013 8:45 pm | | |
oh ems, AWESOME! a to si prvo sezono gledla? ker the further you get the more bombastic it gets, prva sezona je po mnenju mnogih najbolj dull, čeprav je meni tud zelo všeč, idk. <3 anyway, včeraj in danes je bil na hboju maraton s3, iskreno priznam da se nisem odmaknila od teveja, i watched it all and i cried during it and UGH FAVOURITE TV SHOW FOREVER <3333
glede snega, bojda da ne. najprej so govorili da do dvajsetega nič, zadnjič mi je ata rekel, da letos sploh ne bo nič. correct me if i'm wrong, tho? jaz bi ful sneg mela. )': |
| | |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Dec 26, 2013 10:12 pm | | |
Hej guys guys guys i need your opinion od kogarkoli se posebj dobrodoslo bi nlo od ksnga admjna.... Ampak nyway, pac men ocitno nc kej ne gre pisanje niti z dannyem niti z vivian in sm razmislala ce bi jih lahko dala hm 'v zacasno upokojitev' pac da se jih ne bi zbrisalo ampak da bi sam opisi sli v arhiv in liki bi bli oznaceni za neaktivne al whatever in pac bi si ustvarla enga nouga, ce me pa kdajprime bi pa ne vem lahko prsla nazaj z dannyem oz z vivi? Tko sam predlog/prosnja... ^^ |
| | |
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Jan 02, 2014 10:44 pm | | |
yo yo yo guyzz! kako vam kaj služi 2014? kje ste bili za silvestrovo, kaj ste počeli, kako je bilo? (: |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |