|
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 28, 2013 6:45 pm | | |
omg sploh ne morem verjet, da vam je bil tolkim ta film res všeč. i mean i'm not gonna fight you guys or anything, you know, whatever rocks your boat, ampak geez, meni je bil pa res blazno zanič. haha, basically bolj kot razmišljam, bolj slab se mi zdi. moja edina res svetla točka je bla gospa effie, she is so incredibly fab and i adore her dearly in pač edino, kar je blo v tem filmu fino, je to, da je dobila malce večjo vlogo. to, in obligatory pojava stanley tuccija. hah iiiin other news, i just watched anastasia, yep, i'm getting ready for winter time over here! čeprav napoved ne pravi tako, mam FUL upanje, da se jutri zvečer usuje sneg. it would make my heart explode of joy! <3 prvi sneg je vedno tako.. exciting! |
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 12:59 pm | | |
GUYS, karto sm vrgla v jabuk in je OSTALA NOTR OMG!! ^^ <3 |
| | |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 2:08 pm | | |
daniel. wow that's like a magic trick or sth? sounds awsome to me! rosemary. anastasia? a to je tista anastazija, ki je bila hči ruskega carja? sneg! sneg! smeg! čeprav ga pri nas pomojem še ne bo, tudi sama komaj čakam cause i love snow and winter time and a lot of tea in sweaters and amazing candels! ;333
|
| | |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 4:47 pm | | |
No pac dost vaje je potrebne ce hoces da se karta um zatakne in men je ratal in sm ful happy! ^^ |
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 7:36 pm | | |
@indigo yep yep, the same! ful vredu risanka je, vedno sem nekak verjela, da je sicer diznijeva, pa očitno ni.. + it's always fun to know who's playing who, in v tej risanki meg ryan sinhronizira anastazijo, pol john cusack dimitrija, kraljico tista gospa, ki je igrala jessico fletcher v murder, she wrote, pa malo anastasio kirsten dunst! haha, perfect combo! |
| | |
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 8:33 pm | | |
oh my, jaz sem svoj letošnji prvi snegec že doživela prejšnji vikend v avstriji, popolnoma nepričakovano. ahh, so sweet! ;3
kako da anastasia ni disney? izgleda popolnoma tako. sicer pa ja, once upon a decemer, glede na to da že dobesedno hrepenim po zimi bi mi ogled tele zadevice prišel prav, hihi. |
| | |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 9:00 pm | | |
ja, anastasia je su much fun! to risanko sem jaz že pred časom gledala pa je tako cute and fun and i just love it! + ii, sneg, sneg! sedaj pa res že sanjarim o snegu, hihi. i just want it so much!
|
| | |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 9:30 pm | | |
Zakaj se vsi veselite tok snega? XD |
| | |
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 9:57 pm | | |
men bi blo kul, če bi bil sneg zdele decembra, do maksimum sredine januarja, pol nej se pa kr začne pomlad. i really prefer it warm. (: |
| | |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 30, 2013 11:23 pm | | |
|
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Dec 03, 2013 11:06 am | | |
haaai guys, kak lep dan je danes! sicer neverjetno ne-zimski, lep pa vseeno! (: lol RES NE VEM a sem še vedno pijana al sem jo tako lepo odnesla od včeraj. šiit.victor victoria's on hbo and that's a thing as well. what's everyone up tooo? a se res danes v lj lučke prižigajo? i always wanted to go since like forever, pa mi res nikoli ni uspelo.. tud letos, očitno, ne. haha |
| | |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Dec 07, 2013 9:22 pm | | |
just for the record: ja, res so se lučke 3. prižgale. in baje je bla največja gužva do zdaj, v kar sploh ne dvomim, glede na to da sem rabla 45 minut da sem se prebila čez čopovo. + tega je jankovič odšteval, kot da je novo leto, ampak ja. in nad slovensko so neke čudne lučke, kao kometi, v katerih so one lutke iz izložbe in zgleda, kot da so trupla v zraku. ampak drugače je pa kul. lučke! anyway, why so quiet? kako ste kaj? že komaj čakate počitnice? |
| | |
prispevki : 132
točke : 59
kraj bivanja : portland, usa
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Dec 07, 2013 9:34 pm | | |
eh men so te lučke bedne. they don't put enough effort into it to really make them look cool. po večini mest so kr neki navešene po drevesih in izgleda kot najhujše skrapucalo, je pa jul feeling, ker se pač začenja ta christmas time! mi smo že smrekco okrasiiiil. :3 https://2img.net/h/oi44.tinypic.com/2vs56hf.jpg kjut a ne! haha, s tem da je sestra skor ponorela, ko sva jo z njenim fantom malček hecala in vesila gor neke modre okraske, ki seveda ne spadajo zraven. she's a control freak. hahaha drugače pa ja ... nvm, a mam počitnice al ne. neke izpite mam zdej, ampak si bom vzela par dni off, in grem v zagreb. ostalo pa ne vem, itak mam skoz ful dela, tko da verjetno ne bom kej dost prosta. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Dec 07, 2013 10:14 pm | | |
se strinjam glede lučk ja. ne morem prebolet tistih trupel na slovenski in modrih lučk na prešercu, vsaj kar se ljubljane tiče. -.- grem pa za novo leto v strassbourg, kjer je baje fantastično lepo. zakon smrekica! :3 mi jo pa vedno 24. popoldne krasimo, pa vedno mamo pravo smreko, tako da potem celo stanovanje diši po njej. <3 in ja, na njej je ravno ene 10 okraskov + lučke, vse ostalo pa so čokoladni bomboni in na splošno stvari za pojest. lani sma s sestro naredle še verigo iz kokic in je blo perfektno, res. :3 jaz mam pa uradno počitnice, ko naslednji teden v petek odpišem zadnji kolokvij za letos. in potem party hard (beri: visenje na forumu s čajčkom in/ali kuhančkom). in bom dejansko mela fraj, kar naredi celotno zadevo samo še toliko bolj perfect. :3 |
| | |
prispevki : 132
točke : 59
kraj bivanja : portland, usa
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Dec 07, 2013 11:07 pm | | |
veriga iz kokic? wow, genialno! hahaha tudi kuhanček + forum zveni super, s tem, da jaz nisem ravno fan vina. haha mam raje kaj močnejšega, kar bo itak prišlo v poštev v zagrebu. hihihi i'm soooo looking forward to that. kaj pa ostali in vaši plani za 2014? |
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 08, 2013 10:14 am | | |
morning babes! danes se mam jaz namen spravit k odpisovanju, nedelje so absolutno popolne za to, ane! (: ughh jaz bom za novo leto prav gnila nekje, moje število prijateljev se je v par mesecih prav rekordno znižalo, tisti, ki jih mam res rada, majo pa že neke xy plane za tuje države, kamor jaz žal absolutno nimam dovolj denarja, da bi šla. zato bom končala nekje v mariboru, meh, i'll live, lol. ostali, kje boste kaj za novo leto? |
| | |
prispevki : 19
točke : 2
kraj bivanja : London
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 08, 2013 10:23 am | | |
Jutro ^^ Ah men plane delajo očitn drugi, zdej smučam na kopah čez novo leto in to zvem zdej, k sm bila že z vsemi zmenjena :/ Oh ja, shit happens. Kako ste kaj drugače? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 08, 2013 1:14 pm | | |
jaz grem pa v strassbourg (verjetno ni prav napisano, VEDNO se zmotim. xD) z klapo kolegov, ki sem jih spoznala poleti v franciji in že vidim, da bo totalno zakon! jup, čisto res sem preveč navušena in ne, ne mislim nehat s tem, ker je deceeeember! ah ja, življenje je lepo, če odmisliš, da te čakata še dva kolovija. -.- ostali, kake plane mate za novo leto? |
| | |
prispevki : 47
točke : 4
kraj bivanja : manila, philippines
tvoja starost : 33
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Dec 08, 2013 3:01 pm | | |
jaz imam toliko izpitov in vsega, da ne vem, če si bom lahko vzela čas za karkoli. dobro, morda s kolegi in sošolkami malo na trg, ampak, da bi pa šla kam čez mejo, pa verjetno ne bo zneslo. škoda, ker bi prav rada šla kam! oh well, pa morda jeseni, ko bo malček več časa! |
| | |
prispevki : 59
točke : 10
kraj bivanja : helsinki, finland
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Dec 09, 2013 2:32 pm | | |
hello. kako ste kaj danes? |
| | |
prispevki : 19
točke : 2
kraj bivanja : London
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Dec 09, 2013 10:09 pm | | |
Super ti in ostali? + moje odpise in začetke dobite verjetno ju3 al pa u sredo, ker trnutno sm malo zasuta z šolo ampak se bom potrudla ) |
| | |
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Dec 09, 2013 10:29 pm | | |
jaz sem taaako ponosna nase. 6 stranski esej sem uspela naredit 5 dni pred rokom, 4 stranski portret 2 dni pred rokom, danes sem odpisala kolokvij in v četrtek grem smučat in dejansko nimam nič več dela pred tem. omajgad, to se meni ponavadi ne dogaja *samovšečni geek over here* sicer pa a lahko še neki? DAMN BOOYZZ -.- !!! ampak odgovor na vprašanje, sem v redu (; drugače pa novo leto? jaz bom 4 dni v beogradu. sicer mi je mesto zelo domače, samo za novo leto pa še nisem bila, sploh ne z družbo s katero grem. se pa že hkrati ful veselim, pa mal me je strah. ostali? |
| | |
prispevki : 59
točke : 10
kraj bivanja : helsinki, finland
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Dec 13, 2013 7:19 pm | | |
c'mon people, it's friday, why is nobody here? kako ste kaj? |
| | |
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Dec 13, 2013 7:36 pm | | |
oh my, svojo leno rit sem končno spravila pisat. two more posts to go, and tonight is the night that i start up my first joey convo, yay for me! yadada.
novo leto? spet me bo prvega oziroma drugega januarja grozno bolela glava, drugih zagotovih stvari pa še nekako ni določenih. damn. (: |
| | |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Dec 16, 2013 8:59 pm | | |
no, no ,no ,no ,no ,,,no oooooo! oh my god! - spoiler for ouat!:
i am gonna die! i am crying like a baby right now because all this ouat scene! my baby regina is gone, and than rumpel. WHAT THE FUCK IS WRONG WITH EVERYONE! KAJ JE NAROBE S TEMI REŽISERJI IN VSEMI!? kako lahko naredijo tako neumnen glup konec te sezone. jaz se dobesedno že kake pol ure totalno jokam kot kak mali froc, ker so se mogli poslovit. okej itak je bilo super ko je prišel nazaj hook in vse, but where is my baby regina! :3 where is she? and what the fuck! is rumpel gonna be alive!? i want to know all that. -.- jaz sem čisto potrta in uboga trenutno, please do help me out!
oh crap now i am in a bad mood. anyway, how is everybody? :3
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |