|
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 4:42 pm | | |
a good song from them, please ? |
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 4:46 pm | | |
In the end ^^
In Kim je tukj... Ksna se vm zdi? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 6:51 pm | | |
guuuys, se sploh zavedate kdo bo igral cristiana graya, fifty shades of grey? ohmy. jamie dorman. |
| | |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 7:19 pm | | |
yeah i mean we talked about that a few days back! ugh, mene to takoooo moti, i mean he's a great actor but this movie is gonna be such a disasterous piece of shit i can't even i mean UGHHHHHH guys, jaz bi tako rada pisalaaa ampak res res res nimam časa sploh. -.- mogoče zvečer, preden se spravim spat, zagotovo pa jutri pridejo odgovori po hitrem postopku, bc i really feel kinda bad for keeping you waiting and also i love every single one of you so |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 7:23 pm | | |
oh. nism vidla haha :d šele zdele sm vidla po tv in me je skos iz stola vrgl. meni pa precej bols zdej zgleda ko je on notr kt pa prej :3 haha my opinion. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 10:00 pm | | |
a ni biu prej en drug igralc izbran za 50 shades al se samo motim? i'm confused |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 10:06 pm | | |
ja je biu in je odstopiu. js še zmer močno upam da bo še ta in bi biu ian, ampak mislm da počas lahko neham upat >.< |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 10:07 pm | | |
hah jst sm tud skoz bla za iana al pa matta bommerja xD ampak hvala bogu da je tisti prejšnji odstopu kr mi je biu čist mim, ta je za malenkost boljši no:P |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Okt 27, 2013 10:08 pm | | |
ja men je biu tisti prejsni čisto mim za graya, ta mi kr sede, ampak noben bols kt ian:3 |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 9:28 am | | |
i actually really liked previous actor. ne vem, čudna sem, sam od kar sem pacific rim gledala i was like *-* that guy is hoooot. ampak drugače sem si pa jaz christiana greya predstavljala kot enega črnalasega suhca, hihi. in pomojem da ne bom gledala filmov, razen če me najboljša prijateljica zvleče to gledat, we will see drugače pa, dobro jutro ! |
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 9:41 am | | |
|
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 12:16 pm | | |
how's bout that that new ouat episode, oncers? jaz sem jo ravnokar pogledala, zelo simpatična epizoda, i like killian a lot, čeprav tisti um, spoiler alert - Spoiler:
prehod iz pridnih kraljevih odposlancev v pirate je bil way prehiter in je izpadel naravnost silly. po mojem.
upala sem, da mi bo ta epizoda tako všeč, kot mi je bil tallahassee, glede na to da od tiste epizode dalje mi res nobena ni bla pretirano všeč.. njah. upam, da zdaj dobimo fajne epizode v prihodnosti, and i hope they fuck that little pan shit up. i fucking hate that kiddo. aja in HEJ VSI! |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 5:04 pm | | |
|
| | |
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 5:34 pm | | |
hello people :p. se mi samo zdi ali tale chat danes nekam sameva? in hja, se vsekakor strinjam glede once upon a time; - Spoiler:
tisti prehod je bil res nerealno hiter, še bolj pa me je zmotilo to, da so se vsi mornarji kar tako strinjali. they should show at least a bit of disagreement, i mean seriously... -.-
|
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 8:28 pm | | |
ja, res je danes v chatu malce slow vse skupaj. jaz sem končno uspela spisat vlogo za zaposlitev IN cv skupaj spravit, i hope you're all very proud of me. sicer s tako prazno in čisto nekompetentno vlogo tud dvomim, da bom kako službo kdaj v življenju dobila, ampak hej, let's keep optimistic right? XD a mate zdaj vsi srednješolci počitnice? moj dečko jih ma in zdaj visiva pri njem 24/7 in gledava bizarne filme po televiziji |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 9:55 pm | | |
jap počitnice, finally :3 fajn je tebi ane haha :p
ellie in daniel, oprostita za odpis in začetek, dons res nisem imela časa, dele grem pa čudežno že spat, dobita jutri, i promise :3 |
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 10:00 pm | | |
hihi, yes, true OMG GUYS NE MOREM VERJET DA SEM ČIST POZABLA, da je 25. prišla ven nbc-jeva drakula!!!!! o: a je kdo že gledal pilot? a je super? omgomg jaz si zdaj dol vlečem, ne vem zakaj sem bla prepričana, da pride prvi del šele konc meseca ven, GUYS GUUUUUYSSSSS |
| | |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 10:44 pm | | |
ne morem verjeti, da še nisem ouat nove epizode gledala, ampak je tudi ne bom dokler ne napišem vsaj treh postov zdaj takoj. -.- in potem berem kaj se pogovarjate in umiram zraven, shame on you!
in jaz sem odločena, da bom to drakulo gledala, ker mi zgleda blazno fino po trailerjih. poglej pa mi povej, če se splača, ok? ^^
alo, gleda kdo kako novo serijo še? jaz sem se teh starih nonstop malo naveličala, kaki predlogi? (: |
| | |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pon Okt 28, 2013 11:37 pm | | |
you should totally watch the new episode tho, it's really enjoyable cause it's killian-based. upam, da bomo še kdaj videli kaj killiana, tho, ne samo flashbacke njega kot hooka (čeprav tbh nimajo več kaj dosti zgodbe o njem kot o killianu povedat po mojem), that would be so nice, i love the good, sweet guy he used to be. :3
AAA drakula pilot sem zdajle pogledala, ful je fajn! i mean jrm just looks hotter by getting older, mislim ne morem verjet, zdaj mi res zgleda way privlačnejši, kot mi je, ko so tudorji ven prihajali in sem ga malo čekirala haha. i love it! sicer se izdaja za američana in zato fura ameriški naglas (NOOO BB I LOVE YOUR BRITISH ACCENT NOOOO) ampak je kr okej. kostumi so malce mimo (eni ženski, ne vsi!), kar mene vedno precej zmoti (like the white queen, tisto je blo.. kinda sad tbh), ampak i guess da bomo preživeli zavoljo čudovitih necklinov teh fantastičnih ženskurin.
ummm dorothea did you try out peaky blinders? zdaj se je prva sezona s šestimi deli zaključla, ful je fajn, ADA SHELBY IS MY MAFIA PRINCESS I LOVE HER OMG + cillian murphy is hot as shit. other than that, sleepy hollow je tud zelo fajn, ampak je zdaj na hiatusu (al pa je konec sezone, tudi? not sure tbh). drugega novega pa jaz ne gledam, pač razen teh par epizod the originals, ki je pač SLABA serija in te ene epizode ravenswooda, ki je spin off od pll in tud po mojem ne bo nič kaj bleščeče brilijantnega. -.- |
| | |
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 29, 2013 9:59 am | | |
wohoo, series maniac spotted! draculo sem si sicer imela namen že kar nekajkrat ogledat, pa nisem bila sure če bo to samo waste of time z neko izmozgano zgodbo ali pa kaj dejansko dobrega so yes, mislim da bom kar sprejela to tveganje since you think it is good and jonathan is impossible to refuse, hihi. sicer pa, twd je trenutno my darling and i love it, mislim četrta sezona je beyong awesome in moram se spravit pogledat novo epizodico od včeraj, heh ;3 an ja, by the potka, se opravičujem administraciji da nisem predhodno opravičila svoje odsotnosti na forumčku, ni se mi zdelo tako zelo pomembno since i only wrote the application in kako ste kaj danes, lovely people? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sre Okt 30, 2013 3:35 pm | | |
sem pogledala ouat and i fas fangirling like crazy over that kissing scene! in potem pride emma s tistim one time thing in hook ki še kar ne more mimo tega, da je dejansko sprejela izziv in damn, i will shut up now, kkay? also, meni je nova sezona tvd tudi dokaj všeč zaenkrat proti tretji, ki je bila že na meji polomije. nevem, ta nova coprnica mi deluje tako nadvse prikupno bitje, hihi. also, sleepy hollow sem jaz zadnič pilot pogledala in je a.w.e.s.o.m.e.! tako da ja, to bom definitivno še gledala, čeprav mam supernatural še dve sezone za pogledat prej, huh. quick question here - is cass coming back? ker to sploh ni več zanimivo brez njega, res ne. ): IIIIN jaz sem super, moj maček je šel končno adijo, tako da sem dobre volje in bom zdaj res odpisala vse dolgovo, wihu. ostali? kako se mate čez počitnice? |
| | |
prispevki : 257
točke : 42
kraj bivanja : kittilä, finland
starost lika : 0
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sre Okt 30, 2013 3:53 pm | | |
aaa, let me join. pač ja, captain swan je bil definitivno VRHUNEC TE SERIJE, sploh. poleg tistega s šerifom, ampak damn, vse skupaj so uničl prehitr. iiin zdaaaj komi čakam nov del. :3 our bb hook will do the right thing and tell emma about neal, čeprav njega bi pa... http://25.media.tumblr.com/54c432045126ef96bd2ad6988bd7633d/tumblr_mvei2cHxzH1revx3do1_500.gif totalno ja. fuck you neal, really. če se bo ta love story between them začel odvijat v happy ending in bo dejansko hook nesrečen ali ven vržen ali kakorkoli, prisežem, da neham gledat tole. argh, enough fangirling. iiin sleepy hollow! <3 to tudi gledam. ene par delov morem še ujet za nazaj but yes, všeč mi je, všeč! <3 in CASTIEL IS COMING BACK, no worry. edino bobbyja pogrešam, but oh well, i cannot have it all, right? drugače pa ja, the awsome trio is in :3 in crowley. ta tip je legenda. and you will get my reply asap! in jaz sem čisto navdušena, ker grem v kino gledat tist bad grandpa and it sounds like fun haha. tako da tale večer bo prav awsome, i guess, še trening lahko prešpricam, woo me. drugače pa ja, ostali? xd |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sre Okt 30, 2013 9:19 pm | | |
LET ME LOVE YOU, kkay? castiel is coming back, my life is good again. <3 in ne, saj sploh nisem čudna, kje pa. pff. also, ja, crowley! you can keep the muffins - ne bom pozabla tega stavka. xD mene pa ta bad grampa zadeva ni najbolj prepričala po ogledu trailerja, dunno. povej, če je blo kul, ok? pa uživaj, seveda! jaz sem mela danes grozljivega mačka, tako da sem že cel dan na tabletah, čaju in počivanju, ker je moja glava AUČ. -.- ampak je to kul, ker sem serije malo gledala in sem zdaj že skoraj dobre volje. skoraj. drugače pa - why so quiet guys? talk to me, please? mislim, ne gledat teh grozljivo dolgih postov na tej strani, jaz ne znam nič na kratko napisat, preprosto ne gre. preveč mam za povedat, i guess. evo teme za debato: a ste vidli, da do že pred novembrom v mullerju čokoladne božičke prodajali? O.O katastrofa. -.- |
| | |
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 01, 2013 10:58 am | | |
oh-oh, pa ne da se bo tale forumček nalezel novemberske zamorjene utrujenosti - come on guys! (: |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 01, 2013 11:04 am | | |
nah it won't i won't let it happen ! čeprav sem sama zaspana trenutno buhuhu T-T |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |