Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next
AvtorSporočilo

andrea adams
andrea adams
prispevki : 45
točke : 2

chat lounge - Page 8 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:52 am
damn yeah, js pa cisto not padla joj, pa ves cas vsi umirajo, distrubing :p

world war z. sploh ne govori, ti si vsaj s fantom, i was all alone *forever alone gurl* in me je skor pobral huh
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:54 am
jutro :3
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:56 am
andrea, jaz sem bila takoooo razočarana nad world war z da sem se potem fantu pritoževala tam 45 minut o tem, kok so spustl in kok niso dejansko povedal. se pa strinjam da če dragi ne bi gledu z mano, se verjetno ne bi lotla gledat tega Razz. tako da jaz res upam, da bo z the walking dead malo drugače, čeprav mi je že začetek tak fin, ker dejansko si tak kot main character ki notri pade v to apokalipso in nimaš pojma wtf is going on out here *-*.

dobro jutro mel!
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:57 am
Hai babies, jaz se vam malo javljam iz mojega utrujanega prebujanja.. Ful rada hodim ven in ostanem do jutra, ampak danes pa sem reeeees cist adijo od tega. Neke portugalce sva vceraj srecali s prijateljico, next thing i know je ura 6 hihi XD zdaj pa ciliram v fantovem stanovanju in cakam, da pride iz ljubljane da greva nekaj pojest. Ugh ko bi vsaj wireless bil tu, zdaj pa mam samo na telefonu dostop do forumcka.. ):

In ta tpikovnica na telefonu je nekaj naaaaajslabsega, zdaj ze ene 15 minut pisem po mojem to sporocilo.. Ugh i hate touch screen so much you guys have no idea.

Umm @tate ahs je grozljiv! Oziroma okej, nova sezona sploh ni, ampak asylum pa je mel variacijo razlicnih elementov grozljivosti, zato je bil meni tako vsec. Ceprav je pa res da po par delih prides v ritem in ni vec hudo. Jaz, krava, sem seveda asylum zacela gledat sama, ob ene 3h ponoci, v ljubljani, ko cimre ni blo. Cistem bla posrana pred spanjem.

Drugac paaa.. TVD in TO jaz gledam, ampak sta obe seriji ekstremno slabi z obcasnimi elementi dobrega, ki pa se julie plec itak po mojem userjejo prej kot kaj drugega. V tanovem delu je bil ta memorial za bonnie (um, ja, spoiler alert?? Haha) res dobro narejen.
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:59 am
sam še en odpis me čakaaa Razz

a sm še komu kkšn začetek dolžna slučajno?
Nazaj na vrh Go down

andrea adams
andrea adams

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 10:59 am
zo, ja cisto se strinjam, nekam cudno je blo use skup ceprav grozn se zmer haha (:

jutro mel Smile
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:11 am
hahaha. jaz sem zarad tistga filma ratala bolj ali manj imuna na zombije, ki jih prej pač nisem neka ful rada gledala. Razz

goodmorning to rose too!!!! i feel your pain, prejle sem visela tu gori na telefonu in mi je šlo na živce, ker sem ene parkrat pritisnla kao na povezavo, ki je ubistvu nisem in je potem moj telefon skakal sem pa ke gor in dol, da ne govorim cbox, xD
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

andrea adams
andrea adams

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:13 am
oh telefoni na touch, kill them before they lay eggs. kar koli klines on misle da kliknes nekaj drugega in vrže ven, se strinjam z zoe, cbox is a horror story :p
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:45 am
Ljudje, js vse delam s fona XD opis sm s fona napisala, pa vsd odpise pisem in mi sploh ni tko grozn XD
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:49 am
    wow, meni to ne bi zneslo. jaz bi vse skupaj tipkala kako uro in bi se mi vmes že vse še enkrat zbrisalo. da ne govorimo o tem, da bi rabila dobro uro da bi še šumnike vnašala notri, n/a!
    sicer pa why the hell ni na eztv-ju nove epizode od carrie in ouat in wonderland? oh i feel so bored in bi nekaj gledala pa ne vem kaj. gwah shrug 
    in zdaj imam še neke tihe želje po tem, da bi imela trenutno skoraj raje moški lik kot ženske, čeprav mi je tale indigo so cutepie and everything! muah, yep i am feeling like a shit at the moment.
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:56 am
Dej glej Now you see me XD res je top film ^^
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:56 am
to lahko potrdim ^^
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 11:58 am
dylan cunningham je napisal/a:
Umm @tate ahs je grozljiv! Oziroma okej,  nova sezona sploh ni, ampak asylum pa je mel variacijo razlicnih elementov grozljivosti, zato je bil meni tako vsec. Ceprav je pa res da po par delih prides v ritem in ni vec hudo. Jaz, krava, sem seveda asylum zacela gledat sama, ob ene 3h ponoci, v ljubljani, ko cimre ni blo. Cistem bla posrana pred spanjem.
Če pa ni tak hudoooo >.< I mean, saj so bolane scene noter, sploh s tistimi šibami in nunami in yeah. Ampak ni hudo ^^'
Nazaj na vrh Go down

andrea adams
andrea adams

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:12 pm
now you see me, eden najbolsih filmov dele Smile hh
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:16 pm
    oh tega sem pa že gledala v kinu! se strinjam ta je noro dober, hah :3
    sicer pa ja zdej sem nekje našla carries diaries tako da sem čisto presrečna muahahah chuckle 
Nazaj na vrh Go down

andrea adams
andrea adams

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:17 pm
carrie, sunshine:3 men se zdi precej bols kot pa sex v mestu, tist mi je blo vse rahlo pretiravanja Very Happy
Nazaj na vrh Go down

Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:18 pm

hi guys! da se še jaz pridružim debati haha. čeprav glede na to, da se precej o serijah pogovarjate se lahko skrijem, ker jih zelo neredno gledam in še to preskakujem sezone in to. enostavno ne najdem časa da bi po sezonah gledala, tudi če mi jih je precej res odličnih. trenutno z brati sicer dokaj po vrsti in redno gledam parks & recreation, ampak sem začela pri 3. sezoni tako da prvih dveh sploh nisem. ampak nima veze, itak je top haha, i love it big time! h/e, če ste že pri mobitelih, tudi jaz veliko časa preživim na njem, predvsem ker nimam svojega prenosnika in nisem nevemkolk gor na maminem. in na začetku je bilo tudi meni obupno, ampak po več kot enem letu se navadiš, tako da potem gre lol. je pa res da zna bit kakšen cbox in podobno dokaj mission impossible ugh. ampak ja, kot pravim, you get used to it really. tudi na tipkovnico sem se že navadla, lahko blazno hitro brez napake pišem gor /proud/.
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:21 pm

andrea . yes, indeed she is! :3 sploh njena sestra mi ima tak interesting cute style hih pa še v tej sezoni samantha pride in je itak še dosti bolj kul vse skupaj!

yann. oh my i totally love your boyo! he looks so amazing and great! :3 sicer pa ja vrjamem glede mobitela. mislim saj jst imam samsung galaxy s3 pa je tko dosti na izi, samo ne vem nimam nekega blaznega potrpljenja in je na računalniku vse 10x hitreje! smitten 
Nazaj na vrh Go down

andrea adams
andrea adams

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:24 pm
indigo, indeed, sestra je tak weird cutie :3 sam? nism vedla, komaj cakam! (:

yann, hes a sunshine:3 in ja js sm mela na žalost nek kretenski tellefon, prestigio, in mi je skos vn metal tko da se ne morm s tem pohvalit haha, trenutno sem pa brez njega *zgubla ga na šolskem wccju* in zdaj mi ne preostane drugega kot racunalnik :pp
Nazaj na vrh Go down

Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 12:30 pm

ooo carrie's diaries, to sem tudi nekaj epizod pogledala in je tako cute, bolj všečna kot sex and the city, čeprav meni tudi ta ni slaba. sploh charlotte je taka srčica, joj!

oh thanks peeps, i like him a looot so feel free to sex him up in every possible way! :3 jaz imam samsung galaxy ace, enko, ni bog ve kaj ampak meni se zdi dosežek že to da je zdržal leto in mesec skkoraj konstantnega visenja na wifiju, pa mi zaenkrat še niti ne trokira veliko. haha, saj meni je ubistvu vseeno kak mobi imam ker sem zlo prilagodljiva in se prej ali slej na vse privadim, razen če je res tečno. then fuck off please or i'll smash you at the wall. not even kidding.
Nazaj na vrh Go down

philomena palmer
philomena palmer
prispevki : 73
točke : 19
kraj bivanja : england
tvoja starost : 29

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 3:09 pm
    hi people! ^^
    da se še jaz malo priključim vaši zakon debati hh. (: sama sem obsedenec s serijami, najraje gledam once upon a time, i mean HOOK, CAN YOU STOP BEING SO HOT?!
    huhu, jaz imam samsung galaxy mini 2 in sem še kako zadovoljna. i mean, bi raje imela nokio, ker je meni najboljša. :3 btw, še kdo gleda ouat?
Nazaj na vrh Go down

rheya leicester
rheya leicester
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 3:24 pm
no da se še jaz malo uštulim zraven, zdaj ko že ravno govorite o serijah :p. i watch once upon a time in moram priznat, da sem ob prvih dveh sezonah vztrajala samo zato, ker nisem imela ničesar boljšega za počet. res zanimiva mi je postala šele tretja sezona - i mean emma and hook <3. čeprav imam res močan občutek da nikoli ne bosta ravno a thing, but still... drugače sem se pa zdaj po stotih letih lotila druge sezone american horror story (krivdo pripisujem tistim posameznikom, ki so tukaj neprestano debatirali o njej :p) in mi je v bistvu za enkrat še kar všeč.
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 3:29 pm
Kr vsi ene serije gledate XD js se pa spomnem samo devete sezone od serije Scrubs XD in je sexy :3
Nazaj na vrh Go down

philomena palmer
philomena palmer
prispevki : 73
točke : 19
kraj bivanja : england
tvoja starost : 29

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 3:32 pm
    rheya, mene pa že od samega začetka pritegne :p. in ja, hook & emma, i kinda ship them, čeprav vem da ne bosta skupaj. ampak ta trailer za jutri. FUCK THEY WILL KISS EACH OTHER. god, čisto preveč sem obsedena.

daniel, vsak ima svoj okus.

Nazaj na vrh Go down

rheya leicester
rheya leicester
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 EmptySob Okt 26, 2013 3:37 pm
daniel; well, we have no social life (vsaj zame to še kako drži :p).
freya; don't understand me wrong, meni sta bili prvi dve sezoni čisto cool, samo nista bili tisto 'uvau, komaj čakam nov del' :p. drugače pa ja, it's just so sad, da ne bosta nikoli skupaj -.-.
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 8 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 8 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away