|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:02 pm | | |
hahah pol ti pa js tule ne morem več pomagat k nism neki za filme.. enih par sm sicer gledla ampak večinoma gledam ene in iste xD |
|
| |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:04 pm | | |
jaz predlagam, da si dol potegneš serijo parks & recreation. izredno zabavna je, ima tudi zelo kjut romantične momente in je absoluten top shit trenutnih sitcomov po mojem. filmov pa jaz takšnih tud ne poznam kaj dosti, ugh, al pa se vsaj zdaj ne spomnim nič. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:33 pm | | |
sounds good.. :Dsi bom pogledala malo.. pa drugače? kako ste? |
|
| |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:35 pm | | |
Js s ti ze predlagala pa se enkrat bi ti sam ti rajs ne bom XD js sm kul, trpim bolecine take ne vem kaj tocn me boli sam drgac sm pa super, ti? ^^ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:36 pm | | |
želodec? glava? :O hja, lenobno.. najraje bi se zavila v en kot in ne prepisovala zvezka. |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:53 pm | | |
Ne, bl tko kot bi me ledvice sam vem da niso ker tisto drugac boli... Ah sj usen ^^
Pac ne prepisuj? ^^ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:54 pm | | |
Ja.. Saj bom jutri zjutraj. |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 7:56 pm | | |
|
|
| |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 8:02 pm | | |
če hočete vedet, kaj je bolečina, probajte preživet dan po dveh urah aerobike. prsne mišice me bolijo, noge in trebuh me ubijajo, riti pa sploh ne čutim že cel dan. -.- kakorkoli, ljudje, da vam povem eno krasno stvar o bathroom walls in našem novem blogu - NIHČE ne ve, da ste to napisali vi, tako da GO AND WRITE MEAN THINGS, okay? saj veste, da hočete + ko bote vidli, kako zelo zabavno je, ne boste mogli nehat. in to ne pomeni, da ne smete koga pohvalit, it's just... not as fun. IN ROSE, sem videla tisti video o captain swan and please just kill me now, ne morem čakat do nedelje no! ni to fer, ne, ne, ne, ne, ne. but then, they will be kissing and they both liked it and hook was all like ''that was ...'' and then emma was riuining the whole thing and I JUST CAN'T, OKAY? don't mind that, my shipper feeling are out of control. sicer pa, kako ste kaj drugače? jutri je PETEK! a ni to naravnost čudovito? :3 |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 8:07 pm | | |
Ja. Glede bolecine in tega. Nocem zvenet zlobno, ampak zumba je se mal bl in sm js celo noc n morju plesala oa me nc ni bolel. Wanna know why? I work out every day. Pac, ce vsak dan telovadis te pol nej ne bi lih ne vem kaj bolel. Drugac se pa raztegni in zmasirej, I guess, ful pomaga ^^ trust me, sm bla na pripravah in se nism mogla premikat |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Okt 24, 2013 8:08 pm | | |
uf, ne hvala, mi smo mogli prejšnje leto it na nek body pump in sem bla povožena-sedet nisem mogla. in taki smo bli vsi v classu, samo stokal smo.. ooo petek! počitniceee! |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 11:05 am | | |
haj beautiful people, kako ste? petek smo dočakali! |
|
| |
marcos dias
2nd year of film editing prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 12:24 pm | | |
howdyyyyyy ! ah končno počitnice ! blah tale četrti letnik me je res čisto zadel in se po oktobru počutim kakor da je marec že haha. ampak sem se zdaj vpeljala in ugotovila da bi se lahko vrnila na rpg z vsaj enim likom and here i am wohohoho ! sem vas res vse pogrešala na sploh in tisto veselje nad likom in novimi forumi in vse kar spada pod rpg skratka lol. sicer pa sem pa super ! sam da so počitnice in imam cel teden lenarjenja pred seboj z nekaj dela za šolo pred seboj je super. ostali ? kaj počnemo kaj ? sama bom mogoče danes pogledala enega izmed filmov, ki nam je profesorica predlagala pri sociologiji, ker mi res primanjkuje idej kaj gledat, torej če kdo ima kakšen predlog please do tell hihi.
|
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 12:36 pm | | |
alma it's so sweet to have you back! omg, jaz mam miljon hip filmov za predlagat, idk if you'll like any one of them, haha, but you should try them out bc i'm awesome and that's that. (also a si že gledala the mortal instruments? ker če ne, potem daj. to pa je tud edina zabavna franšiza-stvar, za katero vem, sorry) YOU SHOULD WATCH. the dreamers, if you haven't already. j'ai tue ma mere. les amours imaginaires (which is called heartbeats in english okay). station agent (fucking genius movie <3)! stealing beauty, it's also a bertolucci film so it's pretty perf, too. maurice (it's a 1987 movie i think, has hugh grant in it like WOOT)! grey gardens, the adaptation with drew barrymore and jessica lange. RUNNING WITH SCISSORS če še nisi!! funny games us, če bi rada nekaj malo bolj creepsterskega. sweeney todd, če res po kakšni bizarni možnosti tega še nisi, ker pač, i'm having throwbacks. anonymous je ful vredu film, if you're into shakespeare. BREAKFAST ON PLUTO! hedwig and the angry inch! (yep there's a theme with these last two ones so) killing me softly je kinda sick but awesome also. lolita iz 1997! mr nobody, seveda. on the edge. quills je genialen film + kate winslet kot perica lolol. pa t!mer je ful kjut film, zelo indie. /yep you're totes right i did just go over all the movies i have on my laptop and picked out the best ones just for you cause ily. čekni trailerčke malo. you'll see if you like one or two. |
|
| |
marcos dias
2nd year of film editing prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 12:46 pm | | |
awh thank you bby
njah, mortal instruments se nisem spravila gledat sem pa imela v namenu, ker mi je bil trailer všeč in že sama zgodba mi je čist asdfghjkl.
in ah you are amazing ! sicer bi se bilo prijetno nazaj v serije vrniti, ko so že spet nazaj na sporedu, ampak sem zadnje čase bolj v filmih in tele počitnice bi bilo res fajn izkoristiti hihi. in definitivno se bom spravila trailerje gledat in kakšne dol dajati ali pa direktno prek neta pogledat. za ene sem že slišala, ene sem gledala, ampak ne večine and you are amazing just for doing this aaah ily bbby.
samo se bom prej šla ukvarjat s svojim likom, da ga naredim čimprej, nato pa pridejo filmi juj, fun,fun. :3
|
|
| |
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 4:58 pm | | |
- dylan cunningham je napisal/a:
- haj beautiful people, kako ste? petek smo dočakali!
Utrujeno. I need more coffee... >_< |
|
| |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 5:08 pm | | |
Indigo: jaaa, jaz sem prej pogledal, jaz sem zaljubljen glej *.* tota serija je tak dobra, jaz samo upam, da nebojo vse zajebali xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 6:26 pm | | |
ohmy, koncno petek, ceprau sm mela podaljsane počitnice (vrocina me je napadla-.-) it feels good:3 you two pretty guys, talking about american horror story? enkrat sem gledala ponoci, in tudi hitro koncala, ker nisem mogla spat pol :p se kdo tko obseden z twd kot js, damn just perfect |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Okt 25, 2013 10:21 pm | | |
ANDREA js sem bla. resnično sem jih oboževala. prve 3 sezone, then.. pokvarili so jo. 4 sezono sem še pogledala, da sem le dočakala svojo deleno in videla stefana it, potem pa sem poskusila še z enim delom iz nove, ampak so z nekimi demoni celo začel in mi je blo čisto preveč. vlečem si dol the originals, baje je kr dobro.. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 8:21 am | | |
- andrea adams je napisal/a:
- you two pretty guys, talking about american horror story? enkrat sem gledala ponoci, in tudi hitro koncala, ker nisem mogla spat pol :p
Yes yes :3 Dejansko je najbolj grozno pri AHS samo uvodna špica Ostalo je pač nekaj normalnega, ampak ima bolane vsadke xD Buenos días! :3 |
|
| |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 8:38 am | | |
Jaz TVD sploh gledat nisem mogla. >< Dobro jutro ljudje Mill spet nima interneta xD ampak mogoce si bom zadala cilj da na telefonu odpisem ;3:! |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 8:43 am | | |
tvd - the vampire diaries, če prav predvidevam? xD to sem gledal prvo in drugo sezono... ampak mi ni blo nekaj ok xD
well, tate vas zapušča za nekaj časa, čik in kavo rabim :3 |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 10:41 am | | |
abdel, ja totally, prve tri so ble tok tok tok bolse od druge, in orgignalse se morm spravit gledat ker so sami najbolsi liki notr :3 nevem upam da niso vsega zajebali. ce smo ze lih o vampire diaries govoril hihi
drugace sm misla the walking dead :3 |
|
| |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 10:47 am | | |
AH TWD. I'm lame im so sorry. i love that series, LOL. čeprav jih zadnje ne gledam ker sem pogledala tak 1 sezono pa par epizod v 3-4 dnevih in sem potem imela nočne more o zombijih in sem se odločla, da sem čist preveč zombije gledala (before that i watched world war z with my darling boyfriend, so ya. i had enough of zombies ) |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
|
| |
|