Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next
AvtorSporočilo

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

chat lounge - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:02 pm
Ne, zame ne XD nekej, ne vem kaj, me tok boli da komej hodim in matematko bom zabila XD torej ni lih super no, ampak prezvela bom I guess?

Alex Pettyfer... Nah
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:06 pm
aja pol pa ok. sej boš preživela, mene od pohoda vse boli Very Happy

he's awesome Very Happy
in moj perfect day se nadaljuje s tem, da sm pogledla ta treiler od now you see me and i'm really impressed. danes bom umrla srečna! al pa sm mogoč sam hiperaktivna od kave zjutraj pa zdej še en energy pijem... xD

quick question: larisa fraser/teresa palmer?
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:09 pm
Ah, matematika na gimnaziji je težka, jop. Nea se sekiraj Smile Bos ze popravla xD

@Melody: moj odpis dobis soon, ko se mi bo dalo, zdaj rabim čik in kavo in kosilo. XD Drugače pa Alex je dost kul ja Very Happy
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:09 pm
Glej ga glej ga glej ga ^^ a sm se js s tabo menila za povezavo drugac? XD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:13 pm
hai peeps! i'm on an icon making spree in samo hotela sem rečt, ker sem si pravkar shranjevala slike prvih treh, ki ste naročale, HOLY SHIEZZZ kako so lepe vaše babike! nobene nisem prej poznala, but they're all really, really beautiful!

@mel, i vote teresa, čeprav je že zelo over-used po mojem. če iščeš fc, potem sem jaz za lariso cause i haven't seen her used in like.. ever. ^^
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:15 pm
hahah lepoo Very Happy

ja za fc se odločam *obsedena z novimi liki* Razz

pipa, bi se me usmilila in z mano delila veselje ob pisanju smsov?
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:17 pm
Ne XD lahko pa ti zacnes XD
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:19 pm
sej sm rekla da bom začela sam odpiši že na presneti sms predn se razpočim od radovednosti xD
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:32 pm
um, nočem zveneti tečno ali neka pač, ampak:

rules je napisal/a:
število likov, ki jih lahko imate je neomejeno vendar preden bo vaš nov lik sprejet, morate pred tem imeti zaključen vsaj en rpg pogovor z vašim prejšnjim likom (prejšnjimi liki) in vsaj en odprt pogovor z vsakim prejšnjim likom. če bomo administratorke ugotovile, da teh pogojev ne dosegate, si pridržujemo pravico, da vaš lik zavrnemo oziroma vašega opisa ne sprejmemo, dokler teh pogojev ne boste izpolnjevali.
tako da, before you try making another character, please keep this in mind da potem ne bo komplikacij, kkay ^^?

drugače pa i love alex and i love today, ker je pač izjemno lep dan čeprav je zunaj katastrofalno grdo, ampak okej. no zdej bom pa nehala težit :p.

larisa is gorgeous, btw smitten 

have fun people <3
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 12:34 pm
hahah no problem, saj sem prebrala. ni za ta forum, brez skrbi, zaenkrat sem popolnoma zadovoljna z mojo mel Smile

mi mamo pa še kr ok vreme.. mal oblakov je sicer sam je dost svetlo xD pa toplo ofc

ikr ^^
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 1:11 pm
aaa alright Razz. well just letting you know <3. smitten forscience 

no pri nas je toplo, ampak zgleda kot da bo lihkar začelo deževat. in sem mela danes tako srečo, ker sem marelo doma pozabla in sama pr seb sem bla like, ok dans bo pa dež, sam za to, ker nisem marele vzela s sabo Razz. na srečo je bilo pol vse vredi *-*
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:06 pm
Ok, spet o tem po chatu pisem, ampak bi bla zlo zlo ZLO vesela kkrsnekoli oz no ja, pac povezave, tko da prosim, kdorkoli bi rd pisou, prosim?
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:28 pm
zoey grimes je napisal/a:
no pri nas je toplo, ampak zgleda kot da bo lihkar začelo deževat. in sem mela danes tako srečo, ker sem marelo doma pozabla in sama pr seb sem bla like, ok dans bo pa dež, sam za to, ker nisem marele vzela s sabo Razz. na srečo je bilo pol vse vredi *-*
Pri nas piha >.< No me gusta >.< No hvala bogu, da je blo potem vse OK ^^'

Kaj počnete, ljudje? Very Happy
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:29 pm
Poskusamo se ne obremenjevt s tem, da nas nekdo stalno ignorira ^^ ti?
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:33 pm
@daniel you can totally pair him up with dylan, ampak jaz nimam res nobenih konkretnih idej, sorry to say. ^^

UGHM JAZ GLEDAM AHS ZDAJE IN GUYS INCEST ALERT OMGGG and not the good, we love each other cesare/lucrezia puppies and rainbows kind al pa the hot&bothered cersei/jaime kind, fak fak tole me je malo freak-outalo, UGH KAKO DOBRA JE TA SEZONA ZDAJ
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:34 pm
Hm, Dylan, bom prebrala opis in ti poslem pm, ok?
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:35 pm
dylan cunningham je napisal/a:
@daniel you can totally pair him up with dylan, ampak jaz nimam res nobenih konkretnih idej, sorry to say. ^^

UGHM JAZ GLEDAM AHS ZDAJE IN GUYS INCEST ALERT OMGGG and not the good, we love each other cesare/lucrezia puppies and rainbows kind al pa the hot&bothered cersei/jaime kind, fak fak tole me je malo freak-outalo, UGH KAKO DOBRA JE TA SEZONA ZDAJ
KAJ LAHKO NEHAŠ PROSIM RAJCAT Z AHS ZAJ? xD Hvala? xD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:37 pm
@daniel, komot, seveda! (: they're bros from the same fraternity so Razz

@tate nOPE everyone is perf this episode in kathy bates je najboljša rasistka, hahaha jooj no
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:37 pm
Zakaj moj bratranc misli d je African Batman? O.o
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:40 pm
@dylan: še vedno si lahko premislim in dobiš post kasneje ker bom šel gledat Razz
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 2:56 pm
well now that you're done you HAVE to go & watch man it's FUCKING SIIIICK, ful vredu del je, FUL FUL FULLLL
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 3:11 pm
Ne morem še :c
Nazaj na vrh Go down

abdel hafez
abdel hafez
prispevki : 24
točke : 6

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 6:17 pm
sa še js pridem sem.. Hojla guys! mrgreen  Hinavka bom, najprej vas bom vprašala kk ste, potem pa vas prosila za naslov kakšne dobre komedije/romantične komedije Very Happy Na počitnice morem k sorodnikom, ki nimajo interneta in mi ne preostane drugega, kot da gledam filme. yay -_- so, any ideas?
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 6:53 pm
you again je men zakon film Razz pa letters to juliet.. ampak ja, to je čist stvar okusa Smile
Nazaj na vrh Go down

abdel hafez
abdel hafez
prispevki : 24
točke : 6

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 EmptyČet Okt 24, 2013 7:01 pm
Oba sem že gledala.. Ja, to da sem večino že vidla, bi znal bit kr velik problem. Very Happy
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 6 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 6 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away