Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next
AvtorSporočilo

eva belova
eva belova
prispevki : 81
točke : 14

chat lounge - Page 17 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptySob Nov 02, 2013 7:43 pm
hiii everyone :3

ohh jaz imam pa rada tvd, hihi. :$ KLAROLINE SHIPPER FOREVAAH^^ čeprav moram priznat da nič ne gre tako kot bi bilo treba več:/

++ jaz bom pa zdaj obe pogledala (i mean dracula & witches frot the east end)ki sta jih predlagali ker mi kinda awesome zvenita:$

Nazaj na vrh Go down

rheya leicester
rheya leicester
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptySob Nov 02, 2013 8:11 pm
hello people :p.

je še kdo tukaj tako len (slash neumen), da se je vsega dela za šolo - ki se ga je mimogrede nabralo ogroooommmmno - lotil šele danes? meni se je to na začetku počitnic zdela neverjetno dobra ideja, zdaj pa seveda dobesedno umiram :p.

anyway, meni je bil tudi tvd včasih strašno všeč - ampak to je bilo preden je prišla četrta sezona in so stvari postale malo (ok kar precej)... čudne.
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:22 pm
@mill nah i didn't, i'll look it up tho, sounds interesting enough! Razz 

@eva did you watch the last episode? mislim not to be too much of a spoiler girl BUT CAROLINE AND TYLER ARE OVER PRAISE THE LORD PRAISE THE LORD!!! in ne vem, če sem zabluzila al ne, ampak mislim, da sem nekje brala, da bo candice guest star na the originals enkrat v bližnji prihodnosti. i ship klaroline really bad as well, čeprav zdajle, ko so originalse odstranli in dali v novo serijo, se mi je cel kup novih shipov formuliral. prav škoda je, da je ta serija tako slaba, ker istočasno čist po pomoti delajo ful dobre pairinge XD

anywaaaay what's everyone up to today? smitten 
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris
starost lika : 20

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:23 pm
jaz sem super, še vedno me zebe ampak bom bolje Razz ti? :3 in vsi vi?
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:25 pm
Js sm super sam ful sm zaspana XD
Nazaj na vrh Go down

eva belova
eva belova

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:31 pm
jaz sem malo slabe volje glede na vreme zunaj (-.-") but vsaj za šolo mi je uspelo vse naredit:)

@dylan - didn't yet. neki mi šteka vse skupaj -.- kje si jih ti pogledaš? but however, yeah meni je malo žal, ker so jih dali stran ampak dokler lahko klausa še nekje gledam i'm okay smitten ohh and i really hope da se bo candice pojavila noter. it would be soo awesome *.* hihi. ja sej se moram na žalost strinjat s tabo :c kot sem že prej rekla ustvarjalci serije peljejo samo navzdol:/ res škoda ker je bila serija ena izmed boljših, vsaj zame. but i think i'll stick with them till the end Smile
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:42 pm
joj jaz sem tako emotionally damaged od zoey/dylan pogovora da bom verjetno umrla. MUST. STOP. BEING. SO. CHARACTER. INVESTED. ughhh

@eva, dol si vlečem preko pirate bayja. ne morem več gledat serij preko interneta, nimam živcev za vse to štekanje in kockastost in vse. UGH.

meh, najslabša stvar, ki so jo naredili v tej seriji, je blo to, da so pač (po pomoti, po mojem) čist premaknili fokus iz glavne drama trojke (stefan/elena/damon) na ČIST VSE OSTALE in potem večine fanov sploh več ne zanima, kaj se z to drama trojko dogaja. in kar se dogaja z njimi, je itak tako lame, da še ostale fane bedira. no one gives a shit about them anymore, kar je pač.. ekstremno slabo za tako serijo. mislim, meni je elena/stefan in elena/damon screentime nekaj najbolj dolgočasnega na svetu, zgodba se itak skos ponavlja, i mean it's gossip girl all over again without the fab outfits.
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:43 pm
če je tk leeeepoooo ^^ i'm gonna cry če sam še enkrat preberem Surprised

meni TVD nikol ni blo preveč všeč.. prve štiri knjige so mi še, pa še knjige naprej so samo zmedeno sranje (oprostite izrazu).
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:45 pm
jaz sem to gledal nekaj časa, do tretje sezone, potem pa so mi postali grozni Very Happy
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:45 pm
DON'T EVEN START ROSE, YOU. but don't die too please. ily smitten 

jaz sem zaenkrat še zmeraj kar lepo na netu glede serij Razz. and i shall not disturb the tvd convo Razz
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

tate walker
tate walker

ahs I love you
Nazaj na vrh Go down

eva belova
eva belova

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:47 pm
@dylan - mjah realno si povzela vse skupaj -.- zdej so vpletli tistega silasa (which i really can't stand) inja ni zanimivo več or sth'. sadly...

knjig mi pa sploh ne omenjajte. meni so ble prve štiri dobre potem se pa začne sranje s temno razsežnostjo and everything in postane pretty much lame.
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:49 pm
lol jaz nikoli nisem brala teh knjig, po mojem bi mi sicer bla serija še večje sranje, če bi jih, haha chuckle blahblah EVERYONE SHOULD WATCH DRACULA OKAY CHECK THE TRAILER GUYS
https://www.youtube.com/watch?v=Z1jVcmDH43Y

also yes, ahs smitten 
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:50 pm
Eva: s tem se popolnoma strinjam. js sm že na peti strani pete knjige obupala pa se zaj neki v kotu prah nabira na njej xD naprej sploh nism hotla več brat. mislim d bom lepo pri harryju potterju ostala Razz
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:53 pm
Zaj film pride ven i guess. vampire academy ^^
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:54 pm
ja omg js komi čakaaam ^^ sicer si zoey deutch tk ne morem predstavlat kt rose ker mi je v spominu ostala maya iz sweet life on deck sam verjetno bo kul Smile
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:55 pm
vampire academy je samo po prvi knjigi sodeč dost solidna zadevica - drugih delov nisem brala, because i'm a fucking lazy ass. xD but i love that they're using russian guy as dimitri. i think *-* <3

Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:56 pm
... jaz sploh ne vem kdo bo igral? xD
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:57 pm
js sm vse prebrala in mi je preprosto všeč hahah sam knjige so mi na splošno boljše že zaradi tega ker si lahko sam zamisliš kk nej bi liki izgledali in vse.. je pa res da sem potem navadno pri filmih razočarana nad igralci Razz

tate: http://www.imdb.com/title/tt1686821/
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:58 pm
ohjoj...
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 1:58 pm
zakaj ohjoj? xD
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ker se mi zdi, da ful ni v redu izbira igralcev xD
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 2:01 pm
s tem se žal morem strinjat. sej igralci kot igralci so mi kul sam pač ne zdi se mi da pašejo tistim likom... recimo po mojem bi mogla mit sarah hayland (če je že v filmu) mia rinaldi ker je pač tk k mala punčka, pa za jill mastrano sm si bol predstavlala kkšno z vlkimi modrimi očmi (bella heathcote, mogoče celo emily browning...)
Nazaj na vrh Go down

eva belova
eva belova

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyNed Nov 03, 2013 2:04 pm
@dylan - v bistvu ti pomoje ne bi bila :s mislim ker meni osebno je serija veliko boljša od knjig. but however. yeah this dracula sounds interesting, bom pogledala:)

@melody - right? jaz sem do 6. prebrala in čakala da pride ven 7. ampak se sploh ne morem pripravit do branja. preprosto mi ni zanimivo :c

glede va pa - yeah that's freakin' awesome! jst sem vse prebrala dvakrat in so res kul knjige, čeprav ne pričakujem veliko od filma, ker mi vsaj po trailerju ni bil všeč. verjetno zaradi izbire igralcev. edino zoey se mi zdi kul, drugi so pa čisto zgrešeni. sploh lisa :s i mean..glas mi ma odločno preglobok pa tudi previsoka je. mislim jaz sem si jo v knjigi drugače predstavljala. and i wanted ben barnes to play dimitri :c
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 EmptyPon Nov 04, 2013 12:20 pm
heya babies, jaz se še zdajle malo tu oglašam, ker grem pol danes k staršem na obisk v genialne haloze, kjer nimajo interneta. sej bom najbrž visela na prenosu podatkov bolj al manj ves čas, dokler ne pridem v sredo zjutraj domov. se bom javljala kaj semle pa v cbox, yay. :3

ummm GUYZ OUAT YESTERDAY CAN WE TALK ABOUT HOOK PLEASE
spoilers under the cut:

ummm a so koga razvedrile ravenčkove novičke? i know i was amused! chuckle 
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 17 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 17 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away