|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 61
točke : 3
kraj bivanja : London
starost lika : 20
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:39 pm | | |
slabo... ju3 sm lahko prašan dva predmeta znam pa NUBENGA! jooooooj ta tretji letnik je polom |
|
| |
prispevki : 81
točke : 14
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:40 pm | | |
ohh good luck than:D jaz sem drugače tudi ta teden bolj na slabem z ocenami. pa dobro hihi. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:42 pm | | |
pff mja sej sam še ju3 preživimo pol pa viiikend :3 samo še za vikende živim prisežem xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:43 pm | | |
haha i think we all do that. |
|
| |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 10:01 pm | | |
Js sm pa jutr domaaaaaaaaa ^^ <3 sam itak je bedno k mi je skos slabo :/ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 10:03 pm | | |
pfff blagor se ti vseeno:) ceprov to z slabostjo je smotano :/ js sse vedno v dekco zavijem, cajcka pripravim, se zleknem pred televizijo si za usak slučaj lavorček prinesem sabo in potem ponacvad gleddam fox life xD al pa hbo xD drgač pa upam da boš kmalu bolje <3 |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 10:13 pm | | |
Hahaha js bom pa na youtubu DAVA gledala XD iii hvalaa <3 bi se slisal nesramno ce recem da upam da pinoc bruhas da ti ne bo treba v solo? XD pac... Nc zlobnga nism mislla XD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 10:14 pm | | |
pff ne dons, ju3 je pettek hahah nemorem zbolet xD drugače pa mi loh to želiš za v nedeljo ponoči, hvala |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 10:18 pm | | |
Sej sm za en dan :p ok bom v nedelo ponoc to js mislla skos nate in na bruhanje o fuj XD |
|
| |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 08, 2013 11:03 am | | |
hai babies kakoooo lep dan je danes! mi mamo ekstremno sončno vreme in zunaj, na soncu, je vroče kot hudič in reees je fino! zdajle sem spila svojo kavico, malo pokadila, počutim se dokaj prerojeno in je čas za pisanje! <3 what's everyone else up to? |
|
| |
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 9:46 am | | |
we are about to drink some coffee and eat maybe :3 and smokeee *.* and you? how are you today? :3 |
|
| |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 10:20 am | | |
dobrojutrovsiiiii jaz bom verjetno spet kajkmalu zginla ven, tale fotrov bday se vleče že od srede, tako da upam da bo danes tazadni dan, ko bom mogla letat okoli. i hope you guys are doing great and i'm so happy to see new faces. WELCOME in jaaa, kako ste kaj vsi :3? |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 1:50 pm | | |
Yeahhh Marquez je zmagou :33 |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 1:53 pm | | |
hii everyone, watcha doing?
@daniel: he really did? ohhh yeeeeees!! wiiii *happy* |
|
| |
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.
starost lika : 23
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 2:18 pm | | |
hi everyone! :3
um, jaz se spravljam v kuhinjo, da bi si pripravila nov čaj. mam nekega extra-special proti prehladu ali nekaj podobnega, je totalno neužiten in mi sploh ni všeč, ampak kot kaže, pomaga. sam da ga moram naredit na novo ker sem (tako zelo pametno) postavila skodelico na mizo in je prikorakal moj dragi mačkon, ki se mu je zdelo zelo zanimivo, da nekaj imam v skodelici. seveda je moral poskusiti, torej posledično ne bom več pila čaja in nja. anyway. piše se mi in sem tud dokaj zadovoljna s povezavami, ki sem jih nabrala hazel. tako da je vse super. sam vreme mi gre na živce, but oh well! |
|
| |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 3:06 pm | | |
oh meni se bo tudi zmešalo. imam pet postov za odpisat pa nobenega navdiha in idej. like god help me!! -.-'
|
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Ned Nov 10, 2013 9:53 pm | | |
- eva belova je napisal/a:
- hii everyone, watcha doing?
@daniel: he really did? ohhh yeeeeees!! wiiii *happy* Ni lih dirke zmagou, je pa svetovni prvak in sm cist happy ^^ |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sre Nov 13, 2013 12:44 pm | | |
HAI BABIES kako ste kaj danes? se vam dogaja kaj razburljivega? dajmo malo čet zbudit! (: |
|
| |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sre Nov 13, 2013 12:47 pm | | |
moj fant ima danes rojstni dan in sem nekam povsem ok razpoložena, če ne visim na faxu in poslušam eno in isto uro in pol, kar smo že tak delali in se pol sprašujem, zakaj nisem ostala doma. danes mam še mentorske ob 6, tako da upam da bojo moji odpiski do takrat govotovi, because i love you guys. drugače pa kje ste vsiiiii? vam šola pobira energijo? ker zase vem da mi jo -.- |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 15, 2013 11:35 am | | |
HAI BABES spet je vikend! woo! kar sicer meni ne pomeni kaj dost, ker sem tako brez denarja, da itak ne morem it kaj konkretno ven, tole bo bolj stay-at-home vikend, razen, če dobim kakšne prevoze v obe smeri. in other news, postržiena sem! hihi, check me out! [klik] lol, ko končno dobim denar, si grem še blond barvo kupit in si s peroksidom totalno uničit laske. WHAT FUN! HOW ARE Y'ALL MY LOVES? |
|
| |
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 15, 2013 4:46 pm | | |
hi. in mja, tudi meni ne pomeni kaj dosti da je vikend, glede na to da imamo jutri delavno soboto (seriously, what a joy -.-) in bom polovico dneva preživela v šoli. so yes, i'm not in a very good mood at the moment. |
|
| |
marcos dias
2nd year of film editing prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 15, 2013 6:23 pm | | |
vikeeend jej, ampak mi bo spet prekratek, da bi uskladila vse obveznosti, ki me čakajo in sem tako čisto padla v dijaško razpoloženje, ko petek namesto zunaj preživljam ob ponavljanju logaritemske funkcije v povezavi s forumom. what a joy of student life. hihi. sicer mi je pa mood tudi bolj down, ker zadnje dva dni me daje očitno luna ali nekaj, ampak mi gre res večina stvari narobe lol. i hate that. sem pa vesela, ker sem zgodovino pet pisala, oziroma mi je uspelo nekaj nemogočega- celo si nekje izboriti pol točke, ker je pri meni pri testih scena vedno takšna, da mi manjka pol točke ali točka do boljše ocene in je nikoli nikjer ne najdem, medtem ko mi je zdaj to uspelo in sem bila cela wow !
moram pa deliti eno navdušenje. center ljubljane že veselo okrašujejo in še mene spravljajo postopoma v božično vzdušje. aah saj neki prijetnega. mi je ljubljana nekaj najljubšega v božičnem času in kuhanček s prijatelji. pa božički, ki visijo s trgovin in tiste lučke,aaah joy.
|
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Pet Nov 15, 2013 7:19 pm | | |
OMG js sm TOK slabe vole v bistvu se prou slabo pocutim pac... Ostala sm brez telefona in ga mam sam zdej cez vikend k smo se pac skregal in hja upam da mi uspe prepricat da ga bom lahko kr obdrzala in ful sorry ker me ni blo cist nc gor... |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 16, 2013 10:56 am | | |
@daniel, oh babe i'm so sorry. upam, da se vse uredi čimprej. *hugs* @noelle, A ŽE OKRAŠUJEJO?? omg fino, jaz razmišljam, da bi šla mogoče enaindvajsetega s prijatelji v ljubljano, ker grejo na nek koncert, sicer nimam nobenega interesa v to, sploh ne za plačevanje karte, bi pa absolutno šla v ljubljano, tako da sem malce v precepu, idk. ooooohhh guys, jaz se tako slabo počutim, ker nič ne pišem, i'm such a bad person! ampak danes se pa RES spravim, i don't even give a shit, če ne spišem vsaj polovice odpisov, naj me nekdo useka po glavi, prosim. XD |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Nov 16, 2013 11:05 am | | |
*hugs rosie* ja js pa upam da niste vi jezni name... :/ |
|
| |