|
| |
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 61
točke : 3
kraj bivanja : London
starost lika : 20
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:17 pm | | |
hahaha indigo isti problem mava xD meni tudi noben ne verjame da sm 17 Jooooooj mene ta sola tok ubijaa-.- prov polom. Ucenje od jutra do večera-.- |
| | |
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:29 pm | | |
mill; nice to know there are other people like me, because honestly, i never met one :p.
indigo; right... (v bistvu imam kar nekaj stvari za povedat na to temo, ampak se bom zadržala :p) opomba: NE izgledaš kot trinajstletnica!
alex; jap school is a murderous bitch indeed -.-.
drugače pa glede srečanja - as indigo said ljubljana would be better, i mean maribor je precej oddaljen od središča slovenije, tako da bi precej ljudi sredi noči bolj težko našlo prevoz domov. |
| | |
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
starost lika : 23
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:37 pm | | |
@indigo, kolko sezon ma carrie diaries? jaz razmišljam, če bi začela mogoče. but idk, zdaj sem si neko serijo potegnila dol, samo zato, ker igra not charlie carrick ki pač HOW DO YOU BEAUTIFUL ^^ drugač pa glede maribora se sploh ne sekirajte, jaz sem to predlagala samo za nas, ki pač dejansko smo tukaj, v mb in okolici, za mini srečanje kdaj, pač glede na to, da bi blo zelo kjut in fajn. :3 ampak the main thing pa itak v ljubljani, guys, that's pretty much obv i think?? (: lol meni pa nikoli nihče ne bi rekel, da ne zgledam stara, kolikor sem pač.. stara. XD idk GUYS YOU SHOULD REALLY DO THE INTRO THREAD THING AND ADD PICTURES SO WE CAN SEE YOUR PRETTY FACES YOU KNOW mislim sej vem, da sem vas mela vse na facebooku, but i really never know who's actually who so fml |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:39 pm | | |
hja ampak če je mariborčanov velik, potem se velik bolj splača maribor ampak ja prevoz domov je problem avtobusi ponoč ne furajo drugi pa tut verjetno nebodo lih hodil iiskaat v lj pa mam js plac za prespat za enga, dva TOP 3 xD |
| | |
millenia
2nd year of tba prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:47 pm | | |
rose, speaking of fb, where is yours? al sem jaz mela napačno ano v mislih? kar bi bilo čisto mogoče, because i'm just a dumbass -.- tooooreeeej. catching fire pride ven kdaj? 21 - 22 novembra right? (: pa verjetno se ne bi gužvali na premieri, hm? tak da kakšen teden po tem ^^? če gremo v kino, that's it POGLEDAJTE SI REIGN, YES? :3 mislm, sej zgleda tak ful otročje in vse, sam je dejansko dost zanimivo vse skupi ^^. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 7:59 pm | | |
NEEE, pravo ano si misla, samo zdajle sem si malo fb izbrisala. i don't feel like it after everything that's going on so.. ^^ uuu, torej konec novembra/začetek decembra? i'm okay with that actually, i'd like that! (: omg WATCHING THE OC TAKES ME SOOOOO FAR BACK, počutim se, kot da sem bla en 8-letni otrok, ko sem to gledala (čeprav sem mogla bit ene 13, 14, kar je vseeno like 6 - 7 years back WHAT). ful je hecno, ker se dni gledanja oc-ja res živo spomnim, ker so ga po hrvaških kanalih vrteli poleti & now everytime i watch it it feels like summer all over again and i miss the feeling of summer :3 & yeah jaz bom reign verjetno začela slej al prej (i'm just getting this white queen vibe from it, kjer mi je blo par epizod fajn, potem pa se je takooo začelo vlečt & the only perf thing was david oakes). TI MORŠ PA DRACULO I MEAN JONATHAN RHYS MEYERS OKAY |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 8:32 pm | | |
oh i get it P: sem bla malo presenečena, that's just all about it :3 in yay nisem zamešala, i'm proud of myself.
i'm fine with that time, too so... ^^ si zberemo dan, ko bo vsem kul in ko se bo vsem dalo in pač vse to ^^. je pa to pol zadnji teden novembra/prvi teden decembra oziroma lahk gremo tud kasnej ker pričakujem itak da bo film u kinu ostal kar nekaj časa tak da ja ^^. your pick peeps.
reign ima lušne tipe notr, lol just saying. xD. ČEPRAV GRE VSE TOK HITR OMG, IN JA IMAM V NAMENU TO GLEDAT SEM SI ŽE TRAILER IN VSE POGLEDALA SAM... ko zmeraj rečem da bom se zamotim in pol spet ne gledam -.- |
| | |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 8:36 pm | | |
rheya - oh yes i think i do.. anyway pm me, pretty please! :3 rose - ubistvu se je sedaj začela šele druga sezona, ampak meni je tko cute! pač ker mi je všeč sex in the city in potem itak lol. in jaz sem tudi gledala white queen!!!! to je sooooo amazing, srsly! sicer pa mene maste verjetno na fb-ju. estera, is actually my name! in ja če bi se v ljubljani dobil bi bilo zakon! in ja lahko kaj pa vem konec novembra - glede na to, da začetek tisti prvi vikend v decembru mene ni doma, drugače pa sem. + o čem se sploh gre reign?
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 8:43 pm | | |
omg @indigo, i mean.. tvq je blo okej na začetku, ampak iz epizode v epizodo so mi šli bolj na živce te EKSTREMNO slabi kostumi (izjema je njena obleka za kronanje v 1./2. delu, idk, THAT WAS A GREAT DRESS BRAVO ampak /VSE/ bi morale bit take!!!) in idk, zgodba mi je bla precej dolgočasna in sej mam namen do konca pogledat, ravno pred kratkim sem si celo sezono dol potegnila & i wiiiill watch it.. ampak if it weren't for david oakes i probably wouldn't watch it ever again. david has my heart so i'll do it. reign je pa o mary, queen of scots? če se ne motim? https://www.youtube.com/watch?v=ig6_SpwKPio ANYONE ELSE LOOKING FORWARD TO SEEING THIS???! omg i love holly and i really like emile and i think it's gonna be great! + ta priredba pesmi od nico vege, IS IT NOT JUST GREAT UH UH UHHH??? |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 8:45 pm | | |
reign je neka historična serija z prebliskom nadnaravnega (or well i got that kind of feeling -.- it might be just ppl being maniacs i'm not sure of this one yet), govori pa o princesi (kraljici? dunno lol) mary iz škotske ki si je pred angleži iskala zavetišče v franciji, in ji je njena roka bila tudi obljubljena pr njenih šestih letih kraljevemu sinu, s tem da to njegovi matki ni všeč, zaradi tega, ker zaupa svojemu služabniku ki je nekak očevidec in predvidi smrt njenega sina, za katero naj bi bila kriva tale naša mary but the twist is ofc in that her son loves her, but has his lover and he thinks mary's in love with his half brother. pač.... it looks interesting, so far :3 in jaz te nimam na fbju! AND YES ROSE I AM. zdele sem sicer gledala brez zvoka, ker sem neka zabedirana, but well, i'll give it a listen tomorrow or so. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 8:59 pm | | |
omg YOU NEED TO WATCH IT WITH SOUND BB YOU NEED TO HEAR HOLLY SCREAMING IN AMERICAN COUNTRY ACCENT ALL "DON'T MESS WITH BONNIE & CLYDE" i love her okay is that okay lol mi je pa zelo zabavno, kako v historične serije mešajo nadnaravno *khem* WHITE QUEEN *khem* i mean.. zabavno je pri serijah, ki majo osnovni plot twist takšen (i'm looking at you, dracula, i'm looking at you, camelot) ampak ko se itak v zgodovini dogaja TOLKO zanimivega, da res ni treba še enih čist xy pizdarij dodajat. click i mean she's an important historical figure so idk. isto me je motlo pri tvq, i mean.. just cause you're bad at storytelling doesn't mean you can use magic as a legit excuse. gosh, ne pravim, da je reign takšen, da ne bom izpadla kot en hudoben hejter. i just hated the supernatural in tvq. KAR JE NARAVNOST SMEŠNO KER DRUGAČE OBOŽUJEM ALL SUPERNATURAL THINGIES |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:07 pm | | |
LOL THE MARY I'M SEEING IN REIGN IS..... A FREAKING INNOCENT 15YR OLD WHO CARES ABOUT SCOTLAND AND WOULDN'T HURT A FLY..... oh well XD. and like i've said, ne vem, kaj je s tem nadnaravnim, še sam meni se zdi tako - lahk da so pač res eni manijaki notr, i'm only at 3rd ep out of 6 that are out atm. mislm, im pretty sure there's at least one maniac person, za druge pa še ne vem ^^. rose, speaking of camelot, did you try merlin out? freaking katie was flawless there ok saj zdaj bom nehala s tem in se bom spravla spat ker moram jutri ob pol 7 vstrajat za to da grem za uro in pol na fax -.- |
| | |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:09 pm | | |
uf, napisala sem introduction, ki mi sicer ni všeč, ampak se mi ne da še enega pisat. ;P rosie, ti si še rekla, da ga boš napisala, riiiight? D: in INDIGO, zakaj se meni zdi, da sem jaz tebe in tino (saj je tine, ne?) srečala v stični? ene tri leta nazaj, ko smo ble skupaj na neki delavnici in sta potem vidve prišli do mene in sta me vprašali, če sem jaz tista tamara, ko je internetu? kar je blo sicer meni blazno smešno v tistem trenutku, ne vem zakaj, ampak ja. ;P si bla to ti? carrie diaries so kul! jaz jih gledam in mi je blazno všeč samantha, resno. pa sebastian, he is hooooooooot! :3 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:11 pm | | |
this is kinda depressing xD vsi se tukaj poznate hahah samo js sm nek lamer in outsider :') |
| | |
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:14 pm | | |
Kuky: Kai pa js sm? :p + Js sm 1000% najmlajša tule zato ni šans da vas kdaj srečam xD |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:15 pm | | |
@mill LOL uuuggh umm ummm i always strongly disliked katie. probably, ker sem camelot gledala in poskusla merlina, since i wanted more of the story, in.. i mean čist iskreno katerakoli svetovno znana igralka tekmuje proti evi green. ker je eva.. mislim, kraljica, popolna igralka, čudovita ženska, i mean she's basically flawless. in se mi je katie takrat zamerla, ker se mi je zdela ekstremno slaba v vlogi morgan. sej zdaj, ko gledam draculo vidim, da je v bistvu zelo dobra igralka. samo v merlinu je pa reeees nisem mogla prebavljat. cela serija, basically, se mi je zdela too silly to function, sploh po tem, ko je mel camelot amazing igralsko zasedbo in fucking perf story development. BUT i love katie in dracula i mean. ne vem, tud jrm mi ni bil pretirano všeč prej (v tudorjih mi je bil blazno antipatičen, nisem mogla te serije gledat zarad njega), zdaj pa se mi zdi.. hihi, really hot. tbh. eh fuck it, jaz grem reign dol povlečt! & @alex, jaz tud ne poznam nikogar. but i love everyone all the same so |
| | |
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:16 pm | | |
dorothea - jaaaaaaaaaa! that's meee, that's me! :3 omg, this is so freakin' amazing, heh yeh that would be me. saj nisem bla čisto prepričana, ampak sem pol v tistem tvojem opisku vidla sliko in ja i am sure now, babe yeh, sebastian je hot. ampak malo mi gre na živce, + samantha mi je tolko smešna, ahah
|
| | |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:19 pm | | |
ne, se ful ne poznamo. ;P jaz poznam ano (mads), kar je blo ful čudno naključje, ker smo bli mi s familijo enkrat na počitnicah v istem hotelu kot oni. sicer pa samo preko tega, da sem že slišala za ljudi, ker so bili prej na istih forumih kot jaz, that's it. in pa ja, estero sem očitno srečala za dve minuti enkrat v stični. mimogrede, pozna še kdo drugi stično? and don't even get me started on camelot and eva green, because i'm not sure i can express all the perfection! indigo - aaa, zakon! (: ne vem, čisto na random sem se prej to spomnila in sem rahlo navdušena nad dejstvom, da si nisem izmislila vsega skupaj. ;P also, agree kar se tiče sebastiana. xD |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:21 pm | | |
Ja okej samo tebe Jeeej Nico, zdej se bm skos tebe držala x) in tut men so kle usi ful uredu, ampak vseeno se mi zdi kde da usi usak petk žurate skp in usak dan zvečer lepo na pijački together in js sm zdej lih stoopila v to družnbo in se počutim tako awkward xD |
| | |
millenia
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:25 pm | | |
ok folk, stop saying you're the youngest/donno anyone i do not know anyone and i'd be thrilled to meet ALL OF YOU. pa tudi če ste 5 let mlajši od mene, who the eef cares, i mean i'll still love you all and i'm having a great time to write with all of you in čisto nič ne dvomim, da bi se tudi v živo lahk pogovarjali *-*. ah i don't know, rosey. mogoče je bla fora v tem, da sem jaz merlina gledala, preden sem odkrila camelot, yeah that's probably it. :Pand i fell in love with katie's acting, and yeh. bom pogledala draculo jutr okay. ok zdaj se grem pa res spravit dol iz foruma, hihi |
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:29 pm | | |
Kuky js se lih cist tko pocutim kot ti, sam da zraun se tko baby-ish ker sm med najmlajsimi, mislem da je sam Mel mlajsa od mene.... In tko like mi je z resnicno bedno XD |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:31 pm | | |
@kay, upam, da si zadovoljna z mojim intro threadom zdaj. i actually wrote it a while back but never wanted to post it LOL. no, zdaj je gor, whatcha gonna do, right? ^^ @alex, @mel, @daniel NOOOOOOOO, don't feel like that! basically je finta samo, da se že nekaj časa poznamo preko teh in drugih rp forumčkov, i guess, zaradi česar smo i guess a little more friendly. ampak upam, da ne delujemo exclusive? ker idk, jaz sem TAKO vesela, da se na tem forumu lahko najdemo tako mi, ki smo skos skupaj pisali na raznih rpjih, kot tudi taki, ki vas prvič vidim in ste najbrž prej sodelovali kje, kjer mi nismo nikoli. I LOVE HOW THE WORLDS COLLIDE DON'T YOU GUYS?? <3 @mill ikr sej je pri vseh tako; tisti, ki so najprej gledali merlina, ne marajo camelota, tisti, ki so najprej camelot, ne marajo merlina. idk it's kinda sad but i can't help myself. po mojem je isto s serijama the borgias in borgia, lol. XD |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:33 pm | | |
@Daniel shh ti si men taka legenda da me sploh ne brigajo leta @Nico ja vem sej js itak na teh rpg forumih sodelujem komi kakšno leto... xD |
| | |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:35 pm | | |
Rosie hah pac ful js sm ze tko taka da ce je kje ksna druzba js kr ne upam vstopit... Kr sram me je... XD Kuky awww hahaha s si ti tut ^^ |
| | |
prispevki : 81
točke : 14
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Čet Nov 07, 2013 9:37 pm | | |
hii there guys:3 ahh stop saying you're the youngest 'cuz you're not. hihi kolikor sem jaz gledala sem sama mlajša od vseh soo shhh. ampak moram rčei da nimam občutka kot da se pogovarjam z ljudmi k iso tudi po sedem let starejši. i guess they're just that awesome. in kako ste drugače? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |