|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lenny wilson
1st year of journalism prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 3:41 pm | | |
oh yes once upon a time! in american horror story. in potem še orange is the new black, the borgias, the carrie diaries, the white queen in teen wolf. in še tisoč ostalih. malo sem obsedena z njimi ratala na žalost, but muahahahahhaha i don't care! sicer pa jaaa mogoče mogoče bosta pa na koncu skupaj. ampak je itak malo verjetno ker sta emma in neal starša od henryja in nekako pomojm masta že zapisan tist happy meant to be ending. but still we can hope! :3
|
|
| |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 3:47 pm | | |
Freya res je in Rheya that is sad... I have one but I wish I wouldn't. Resno, bols no social liffe ko pa da si ena da ne recem kaj tm XD |
|
| |
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 3:51 pm | | |
same here :p. mja ne bosta skupaj. once upon a time ima tisto goodisgood-and-badisbad rule, tako da res dvomim da imajo v mislih kakšen happy ending between the villain and the hero.
daniel se sploh ne pritožujem. v bistvu sem precej raje sama kot v družbi, tako da no social life works for me completely :p. |
|
| |
prispevki : 73
točke : 19
kraj bivanja : england
starost lika : 20
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 3:52 pm | | |
rheya, vem kaj si mislila :p. in ja, hook in emma bi res morala biti skupaj. pa shipam še mulan in pa auroro. nevem, zakaj, ampak bi mi bilo zanimivo hih (:
indigo, yup. ko bo konec celotnega ouat (upam da tega še dolgo ne bo, god), bo zagotovo happy ending. ampak resno, hook ne sme biti z nobeno drugo, pol naj bo forever alone :p. |
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 3:56 pm | | |
Rheya sej te razumem, js mam pa dni, k hocem bit cist sama pa dni, k hocem da so vsi pr men XD |
|
| |
| |
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:04 pm | | |
Ta tedn bom vrjetn vsaj se ene parkrat pogledala nysm :'D in pa swveda bom skos na forumu visela ker tut js ne mislem nikamor it XD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:09 pm | | |
no, lepo da nisem edina. in ja, meni se tudi večinoma ne da dobivati z nikomer - hvala bogu mi tudi nihče ne teži (večinoma). drugače pa, moji skromni plani za počitnice; celodnevno posedanje za računalnikom :p. |
|
| |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:13 pm | | |
hehehaha peeps! :3 jaz sem odvisna od moje volje in dnevov. ponavadi sem rada med ljudmi, ker sem pač itak dosti zgovorna in taka. gwah i don't know včasih mi pa paše, da imam malo časa zase in da sem tako bolj tiha yadadada. oh and rheya! vem da me ljubiš kot te jaz nadlegujem, muahahaha!
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:15 pm | | |
yah wright -.-. ponavadi ti za to uspe izbrat ravno tiste dni, ko se meni popolnoma nič ne da in bi te v bistvu najraje zadavila preko telefona :p. |
|
| |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:22 pm | | |
Well here's my 5 ents about ouat, lol
Ughhhhhh sovrazim teorijo, da bo emma z nealom na koncu. Kot lik mi je sirlcer on zelo vsec, ampak v pairingu z emmo ga pa preziram zarad tiste pasivnosti, ko je ona sla v zapor zanj. Yea i'm just gonna do it, gonna let her take the fall cause there's sometnihing in the stars for her and i mean it's not like i *love* her.. Mislim, emma ma serious abandonment issues od nekdaj in neal jo je samo.. Zbil do konca in totalno unicil njeno sposobnost zaupanja. Vem, veeem, she's the saviour, it had to happen. Ampak iz njenega vidika (she's my baby, i love her, i'd die defending her) je pa neal.. Mislim, sej je blo krasno povedano v zadnji epizodi. Besna je nanj, ker ji je basically naredil toliko slabega, ampak ker je njena rva ljubezen, ga pac ne bo sposobna pozqbit.
Ampak je pa adam tweetal nekaj casa nazaj, glede emma/neal, da samo zato, ker je nekdo tvoja ljubezen, ne pomeni, da bos skupaj z njim. Which kinda still gives hope to the captain swan ship hihi |
|
| |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:30 pm | | |
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:40 pm | | |
aw fuck, there is some hope! čeprav me še zmeraj daje občutek, da lahko emmookie odpade :p. anyway, kdo je pa vaš najljubši lik? |
|
| |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:54 pm | | |
oh regina all the way! resno že sama igralka mi je največji car in potem pač vse ostalo je itak zakon, so yeh regina is my favourite. potem so pa itak še emma, henry in vsi ostali.
|
|
| |
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:54 pm | | |
|
|
| |
amaterasu kikuchi
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 4:55 pm | | |
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:15 pm | | |
mja, res bi bilo super če bi bilo kaj iz tega, ampak jaz imam tudi še vedno občutek da ne bo. glede najljubšega lika se pa nikakor ne morem odločit. ne vem, nihče ne izstopa tako zelo. je pa res da so mi bolj všeč villains then heros - precej bolj nepredvidljivi so :p. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:30 pm | | |
hja, meni je hook zakon. regina in rumple sta mi bila en čas, pol emma, pa aurora, graham. ampak hook. huhu, to je pa tip :p. |
|
| |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:34 pm | | |
indeed villains so veliko bolj nepredvidljivi. sicer pa oh my kaj točno se je zgodilo z mulan in auroro. is mulan in love with her? ker tega dela nekako sploh nisem dojela, oziroma sem potem sploh pozabila na to and hah they would make a cute couple wouldn't they?
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:38 pm | | |
aw yes, končno je nekdo prešel na to temo. meni se zdi da je mulan pretty much zatreskana vanjo in ji je tam hotela izpovedati čustva, faking aurora pa je pokvarila en tok zakon trenutek. but anyway, ti dve bi bili tako srčkani skupaj! sem opazila na tumblrju da ju shipa ogromno ljudi hihi :3 |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:39 pm | | |
mah, meni pa graham nikoli ni bil pretirano všeč, res ne. indigo; yes she is. in v bistvu bi bilo res awesome če bi bili skupaj, but that won't happen eather -.-. |
|
| |
lenny wilson
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:43 pm | | |
hah yeah i agree! ker itak v takšno zgodbico ni variante da bi vključili lesbian scenarij which is so pathetic, isn't it? mislim, res bi bilo zanimivo če bi tiste stereotipe o pravljicah malo spremenili in bi res bile skupaj! but yes it will be so fun, ker je sedaj mulan itak z robinom hoodom in me prav zanima kaj se bo zgodilo z vsem tem! sicer pa freya, what are they saying about them?
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 5:53 pm | | |
in ja, mnogi bi bili čisto wtf, kaj lezbijke delajo v tej seriji :p. i mean, saj se zavedamo da to morda gledajo ljudje, ki se jim to zdi nadvse grozno in perhaps primitivno.
indigo, večina jih piše, da so pretreseni ker se ni med njima nič zgodilo - saj veš, zveza, poljub, whatever, po večini so kritike v tem smislu, zakaj nista skupaj. |
|
| |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 6:17 pm | | |
Are we gonna talk abot the fact that jamie dornan is gonna be the 50 shades guy? Uh i'm so pissed
meni je drugac storyline aurora/mulan precej boring so idgaf kaj se zgodi, aaampak lesbian love wouod be great indeed. Sploh zato, ker ce smo lahko videli toliko trganja src in pobijanja vsepovprek in absolutno slabih ljubezenskih zvez (regina/graham, folk, that was actual rape) potem zaljubljen gay couple v nobenem vesolju ne bi smel bit problem.
In ko smo pri najljubsih: emma, emma, EMMA! She's my perf baby and i loooove her! |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Sob Okt 26, 2013 6:24 pm | | |
resno? huh, i kinda like jamie, mogoče bo pa okej.
ohmy, tu se pa takoj podpišem. sej, nekaj bi se že dalo zaplesti v takšni povezavici. mi je pa kr super da je zdej mulan zraven hooda, bomo videli kaj se bo razvilo iz tega. imam tak občutek da bo mogoče med njima kakšna ljubezen, ampak ne bo glih za dolgo. ali pa tudi ne. enostavno pa mi je nekih ljubezenskih zgodbic že toliko, da skoraj več ne bi bile potrebne :p.
ja, emma je zakon hihi. zadnje čase mu gre mary margaret tok na živce, ugh! |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
|
| |
|