Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next
AvtorSporočilo

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

chat lounge - Page 25 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 7:48 pm
okej, lol. tisti taprvi ful preklinja, hm? chuckle 

jaz pa ful ne spremljah teh jutuberjev, dunnno why, niso mi tak hudo zanimivi. ;P
Nazaj na vrh Go down

eliseo di pasqua
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics
2nd year of astrophysics
prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 7:53 pm
zoey, you are my fucking soulmate hihi ja PEWDIEEE omg. mah, pa ne tok. my darling. nevem.
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva
prispevki : 69
točke : 4
starost lika : 22

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 8:41 pm
Haha js od yterjev poznam sam thatcherjoe al kaj je pa se to k mi je ena prjatlca enkrat pokazala in drugac ne bi ker jih tut ne spremlam XD
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 8:44 pm
uu, jaz tudi poznam eno! jenna marbles or sth like that? ta ženska je HILARIOUS, seriously. chuckle 

anyway, a ma kdo kake dobre predloge za branje? Very Happy
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:22 pm
Thea lih ksne knige ne poznam lahko ti pa poslem nekj kar js pisem ker bi rabla mnenje no ceprou to ni lih dobr predlog XD
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:24 pm
ja, komot ej! Very Happy rada berem take zadeve, tako da no biggie. ^^

also, a pozna kdo tu wattpad? smitten
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:29 pm
Ok kul dobis sam neki se popravim pa ni se koncana ^^ aja, drugac pa moja sestrca bere mavricne vile in pravi da so zelo zanimive :p
Nazaj na vrh Go down

keon turner
keon turner
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.
starost lika : 23

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:31 pm
    kaj pa pišeš, vivian? (:

also, thea, john green. read john green, it will break your heart and you will love it. njega dam tud na seznam svojih najljubših youtuberjev, ker je pač awesome. yes.
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:38 pm
Hazel nekej kar mislem da mi ne bo ratal konct XD in rahlo bedno in brezvsebinsko je XD in pomesano. In klisejsko. In pac trashy XD
Nazaj na vrh Go down

keon turner
keon turner
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:41 pm
    ah no, zakaj pa ne? pač vsebinsko se mi zdi bolj zanimivo o čem; just wondering, kakšna tema pa to? razen če ti je zoprno/neprijetno/something o tem govorit. kar ti ne bi smelo bit ker smo sami writing osebki tu. XD
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySob Nov 23, 2013 9:46 pm
Hahah ne ni sam v bistvu ti niti ne znam povedat o cem se gre. O nekem fantu. Pac, navadna zgodba k bi jo biiu vsak najstnik brez predznanja sposobn napisat XD
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyNed Nov 24, 2013 11:20 am
ej eno random vprašanje, ker se ne morem odločit. imam samsung galaxy s3 in ga imam možnost zamenjat za iPhone 5. a se splača? mogoče bom mogla neki malega doplačat sicer, ampak res ne vem.. vem da sta po kvaliteti tam tam, ampak mam tut vse druge produkte applove in bi že zato menjala. sam sem se pa tut na samsunga navadla, pa par stvari mi je na njem všeč, tako da heeeelp! what would you do?
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyNed Nov 24, 2013 11:23 am
Well... Ce bi rajs mela unga menjej XD pac js tlne vem vrjetn bi menjala sploh ce mas vse ostale tut od applaa...
Nazaj na vrh Go down

electra clinton
electra clinton
prispevki : 31
točke : 14
kraj bivanja : texas

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyNed Nov 24, 2013 11:24 am
odvisno kolk bi blo za doplačat.. jaz osebno bi najprej malo povprašala kk je iPhone 5 pa se šele pol odločla (pač tu ne morem kaj ker ga js nimam xD)
Nazaj na vrh Go down

eliseo di pasqua
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics
2nd year of astrophysics

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyNed Nov 24, 2013 11:46 am
NIČ SE MI NE DA, KAKO ZELO LEN DAN JE DANES OJEJ *ignorirajte me, samo morala sem spravit iz sebe hihi*
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyNed Nov 24, 2013 11:48 am
Issac js pa komj cakam da tvojo sobo odprejo XD
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptySre Nov 27, 2013 9:31 am
    Hello guys! ;3 how are you? Why so quiet over here? Anyway, jaz sem že gledala hunger games and it is awsomeeeee! Love it totally! ;33 tako da če bi se dobili ga jaz ne bi šla gledat. And yeh kdaj se potem dobimo guys?
Nazaj na vrh Go down

eliseo di pasqua
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics
2nd year of astrophysics

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 12:29 pm
hey there party people! asdfghjkl, prišla iz belgije čisto naspidirana, hihi.

OMG, THE WALKING DEAD JE TOK AWESOME, i mean i hate them for making governer such a big deal once again but OMG.

+indigo, love, se bova midve zdaj zmenili za povezavico? ;3
Nazaj na vrh Go down

vivian villanueva
vivian villanueva

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 3:19 pm
y so quiet? ):
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 3:55 pm
hai babies! smitten 

1st of all the hunger games: a je bil še kdo, ki mu je bil ta drugi del čist zanič? peeps TA DIALOG BI ME LAHKO POKOPAL, vsaka faking replika je bla prav epsko predvidljiva, da /sploh/ ne govorim o tem, kako neumno liki izpadejo z njimi stoterimi slabimi odločitvami. in pač.. jlaw, ki bi ji zaradi tega nastopa blo treba oskarja vzet in jo z njim po glavi treščit. O M G, RESS slab film. -.-

now that that's out of the way how is everyone?
mene blazno hrbet boli in en tak semi-pospravljalni dan mam, zdaj sem več kot eno uro prah brisala po hiši in mam pavzo, potem pa se najbrž lotim še sesanja in voila, mam en prostor v tej gromozanski bajti urejen! XD
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

chloe grimes
chloe grimes
prispevki : 16
točke : 2
kraj bivanja : /
starost lika : 19
tvoja starost : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 5:12 pm
hi ;3

novega dela igre lakot še nisem gledala, čeprav ni mogu bit tko slab.. prvi je bil zakon, čeprav se mi zdi da mi bo, glede na trailer, bolj všeč drugi. ta upor se mi zdi tok fajni Smile

js sm se tudi lotla pospravljanja sobe, zdaj se mi pa ne da več.. raje sem tle *cela navdušena* ima kdo slučajno kakšno lepo kodo za plot page? js sem čisto brez.. shrug 
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 5:21 pm
rose, i wouldn't say that, well, i think that the movie was a crap, pa čeprav sem pričakovala malce manj zrushirano vse skupaj, pač lepo počasi vse, nekatere stvari so pač bile predvidljive, ampak sem film res videla kot bolj emocionalnega kot prvega, kar pa potem pač ni bil in sem jokala samo takrat ko so
huge spoiler alert ok
Spoiler:
ampak, as ive said i really liked first part of the movie, ko so pa v areno pršl je blo pa vse malce preveč predvidljivo, in malce preveč nahitro zbrkljano, pač mags, ki sem jo imela ful rada je za moje pojme dobila ful premalo časa na platnu, but that's just my opinion. anyway.
da ne bo zdaj zgledalo kot da totalno sovražim film, meni je bilo fajn sedeti tam dve uri in pol in tole gledati, ampak mislim da si kaj drugega zasluži naziv filma leta bolj, kot pa tole ^^. it was entertaining but it wasn't uhohspecial in a way. xD so pa tisti, ki jim je bil tale del všeč bolj kot prvi xD!

ANYWAAAY. jaz se spet počasi lotevam odgovorov, ohmygod i need to put charlotte up to work, like seriouslllyyyyy. <_< ampak se ta trenutek res ne moram vključit v im a careless bitch around here lik .-.
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 5:46 pm
    meni je bil film vbistvu čisto všeč. ja mogoče se je vse potem precej hitro dogajalo in so več kot pol reči spustili ven in tako, ampak ne vem mi je bilo zakon it zato v kino hih! ampak me je pa presenetilo da vam nekaterim ni bil všeč, (:

isaac, evo sem ti odpisala na plotu! jaz čisto spregledam pol reči, ah yeh. -.-

so what are you up to guys?
Nazaj na vrh Go down

nyah crawford
nyah crawford
prispevki : 180
točke : 148
kraj bivanja : los angeles, us.
starost lika : 21.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 6:24 pm

I loooved the movie. sem ravno nazaj iz kina, kjer sem tako, tri četrt filma samo jokala, mostly zato ker sem vedela kaj se bo zgodilo, buuut okay. i loved it, i cannot begin to describe how much those movies and books mean to me and yeah.
    Spoiler:
    ampak so se pa po mojem mnenju krasno držali tiste glavne niti knjige in je bilo krasno, come on, be with me on that one. Razz in že zdaj sem bila po avtobusu nazaj depresivna ker bosta še dva filma in sem že tega komaj dala skoz in ja. oh bog, I gotta breathe. ampak a ste brali knjige tud al sam film pač?

okej ja. menda bo sneg kmalu, yay that. smitten 

Nazadnje urejal/a nyah crawford Čet Nov 28, 2013 6:59 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 EmptyČet Nov 28, 2013 6:28 pm
jaz sploh še filmov nisem gledala, niti prvega dela, samo knjige sem prebrala. I know, I suck ... mam DVD od prvega na mizi že par mescov, pa se kljub temu ne spravim. moram nujno pregledat, da grem lahko decembra v kino dvojko gledat. (:
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 25 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 25 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Similar topics

-
» chat away