Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next
AvtorSporočilo

alex norton
alex norton
prispevki : 61
točke : 3
kraj bivanja : London
starost lika : 20
tvoja starost : 31

chat lounge - Page 19 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:18 pm
Hehe Dylan če nucaš imam js vedno eno prazno sobo pa vedno dovolj prijazne starše da mi pustijo da jim pripeljem moje nadloge domov Very Happy tako da če bo meetin in če se lahko pridružim imam plac za prespat Very Happy ^^
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:27 pm
haha, okej rosie. xD kak lik pa maš v mislih? ker je zelo težko sicer predlagat kerega vzet če pojma nimam kaj iščeš. ;P

sicer pa, ja! saj se boma, samo naj jaz dam te butaste kolokvije skozi in potem pridem v maribor. in bova šle v čajeka na čajček ali pa belo kavo v tistih asdfghjkl OGROMNIH šalcah! joj, kak so meni tiste vlke šalce všeč! in, hja, don't mind me, i'm weird. ;D

aaand pri meni bi načeloma tudi lahko prespala, ampak sem v enem butastem stanovanju, kjer lastnica zahteva, da ji plačaš 10 evrov če prespiš. -.- verjetno boš našla kje kako dobro dušo, ki ti bi pustila prespat zastojn. Razz

also, UGH! en cimer se je zaprl v kopalnico, zato jaz NE MOREM DO MEJKAPA in se posledično NE MOREM ZRIHTAT! -.- čeprav uh, mislim, da gre ravno ven, lemme go check!
Nazaj na vrh Go down

perfection.
perfection.
prispevki : 257
točke : 42
kraj bivanja : kittilä, finland
starost lika : 0

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:32 pm
rose: miles is the cuttiest guy i have ever seen, so i vote for him anyway. smitten
in william estuace hihi. he's pretty much cute too! and xavier dolan. so yes, my votes.<3

sicer pa, this meeting sounds amazing! sicer res, da jst v tem norem (dobesedno!) zagrebu študiram, sem pa tud precej daleč od ljubljane doma, ampak če bo že prišlo do tega - se bom z veseljem, za vas pripeljala do ljubljane, hh. smitten
Nazaj na vrh Go down
https://flawedtoperfection.slovenianforum.com

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:40 pm
@alex that's so sweet of you! če bo tale miting, potem se morda slišiva glede tega. XD

@kay, k tebi pa ne pridem, noro lastnico stanovanja imaš in mene bi blo strah živet pri taki osebi. midve s cimrico sva živeli v bloku s samimi družinami z otroci in najin najemodajalec je živel nad nama in načeloma je prvič rekel, da kao naj ne bi imeli gostov.. nja, meli sva jih skos in noben ni kompliciral. to ni okej. ^^

glede lika, he's gonna be a bisexual fab guy. rich and cocky, but not really mean. and idk if i could do a character like that with tyler b., probably not. -.-

hihi, tams, jaz se tud nagibam k milesu ali xavierju. ali nielsu, i think he's a hot mess too. chuckle

ALSO EVERYONE GO CHECK OUT THE TUMBLR CONFESSIONS, NEW STUFF ARRIVED. pošiljajte jih čimveč, da tole čimlepše steče! <3
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:43 pm
JAAAAAA meeting !!! nujnooo! smitten in če vas je več za v mariboru kot v lj, se lahk jaz magari tudi do tja zapeljem, no problemo with that, pa z zadnjim busom nazaj domov. smitten 

I'M JUST GONNA SAY ROSE, I REALLY LOVE MILES. ok now i'm done.
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:45 pm
Okey dylan Very Happy Joj haha, potem js organiziram mejbi prevoz za par folka do dol Very Happy
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:46 pm
@mill, če boš prišla v maribor ti z veseljem ponudim tudi tukaj prenočišče. this empty house gives me the creeps when i'm alone 24/7 so chuckle 

KAY EFFED ME UP ker zdaj razmišljam o nicholas houltu AAAAHAGDHBASNLFAS
SRANJE chuckle 
nikoli se ne bom odločla. x.x
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:48 pm
Um... Ok, ljudje. Glede meetinga. Js bi prsla, sam prvic, kdo me bo tm gledou, drugic, kdo me bo ke pustu...

Zdej pa eno neumesno vprasanje, na kerga prosim odgovor XD a nasi liki lahko oropajo banko klele al je to ze prevec? :'D
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:49 pm
haha usak bi te gledu in zakaj te nebi spustil?
O jezus :')
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:51 pm
hihi rose, that's good to know. se ti obesim na vratih (oziroma me boš mogla do tja ti prpelat Razz) za kakšen vikend, perhaps? or something really. sam zmenit se bo treba *-*

uh daniel, če hočeš bit vržen iz inštituta, zaradi mene lahk tud banko oropaš. čeprav je mogoče res too much Razz

IN MI BI TE POSLUŠALI IN GLEDALI IN VSE smitten lahk gremo pa v kino al neka. hunger games bo zdele ven prišlo tak da jaaaa smitten 
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:52 pm
Js sn ful mlajsa od vs XD um... No, moja druzina je.... Cudna in grozna XD that's all I'm gonna say XD
ja lej tko bova vsaj vedle XD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:53 pm
sej zdaj je ta miting samo stvar debate. ampak če pa se res enkrat dogovorimo zanj, se bomo že zorganizirali, i'm sure everyone who'd like to meet anyone will come and we'll have a lot of fun, right? <3

ummm drugač pa, lol, glede ropa banke, mislim.. lahko, i guess, samo precej nerealistično bi blo, če jih potem ne bi dobili in ne bi blo nobenih posledic, po mojem..? idk this is a rl forum, tako da bi blo hecno, če ne bi blo na koncu nobenih sankcij, i think? no, ampak.. mislim, lahko tudi.

ravno zadnjič mi je prijatelj razlagal, da so njegovi znanci v srednji oropali zlatarno in jih niso dobili. Suspect

@mill YESSS smitten smitten 

also hunger gamesssss!! jaz sploh nisem mislila, da mi bo to tako všeč, sploh ker mi jlaw nikoli ni bla pretirano pri srcu, ampak i really got hooked XD
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:55 pm
Haha kdo je reku da jih ne bi dobil? :'D sploh pa... Se moreva zment XD

Glede meetinga pa spet... Bi rada prsla sam vem da ne bom smela, tko da ce se zmente, me mejte v mislih in se imejte fino se zame ^^
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:57 pm
oh come on, sej pa trip do ljubljane (razen, če si iz ljubljane, kar je pol še lažje) in kino s prijatelji..? ne bi ti tega dovolili? ): i mean i for one would like to see as much of us as possible. da ne bomo na koncu tam samo kay in tamara in mill in jaz hahah XD

OMG i think it's gonna be nicholas hoult he's pretty fab

aslo kay i hate you
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 8:59 pm
Ja ampak... Dost zapleteno je no ne bom vs morila ^^ sploh se pa vi ze poznate, kaj nej js tm pol z vami XD
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:01 pm
i don't know anyone so...
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:02 pm
daniel, ubistvu se v živo vsaj jaz z nobeno/nobenim ne poznam od tu gori xD. tak da ne tako razmišljat, res ne !!! drugače pa čisto razumem zamorjene starše ki te nikamor ne pustijo (: !
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:04 pm
Hah res ne? XD you guys seem like best friends :'D hah js sm drugac ful tko... Bljah mislem haha posebna XD no ja js jih oa ne ker ne vem zakaj ne bi smela km it XD lohk se pa izmuznem... Mogoce. XD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:07 pm
lol jaz tud ne poznam nikogar tukaj v živo. razen anemari, ki ima (je imela?) freyo, z njo sva enkrat pili in je prespala tukaj. hihi. I WANNA MEET EVERYONE THO! ker ljudje iz rp sveta delujejo kot tako fajn osebe i mean i can't even!

drugač pa jaz nisem nikoli mela takih problemov s starševskim nadzorom, tako da ne vem ravno, kako se počutiš, ampak i hope we do get to meet when/if the meeting happens. <3
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:09 pm
Hah toj res kul js mam od parih z drugih forumov fonsko in fb... Pa slike XD v zivo pa nism se nikol nobenga spoznala XD in rosie ti si tak lucky da nisi mela problemov s tem, resno *-*
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:09 pm
hmm škoda je ker niiso vsi usaj 16+ bi lahko šli v kakšen klub:) drugače pa kino se fino sliši Smile
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:12 pm
lahko se čez dan dobimo, kino, pijačka, pa zvečer tisti, ki bomo za, gremo partijat dalje. samo, ugh, že vnaprej vedite, da sem jaz zelo slaba pijanka, ki vsem nenehno govori, da so "zelo slabe" ali "zelo dobre" osebe, pač glede na to, kaj mi govorijo, in da sem blazno sarkastična, z vsakim kozarčkom bolj, IN DA NIČ SLABEGA NE MISLIM AMPAK SEM PAČ TAKA. XD omg you guys are so gonna think i'm whacked shiiieeet

tega se zdajle res veselim! chuckle 
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:16 pm
22.11 je en dobr žur kle v lj Very Happy
In hahah Dylan misliš da sm js kej bolš? Z vsakim kozarčkom bol direktna in odkrita in bol drzna xD samo če je preveč dam ponavadi na koncu več vn kot pa not xD
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:21 pm
hihi, torej bo millenia tista, ki vas bo potem trezna okoli vlačila hahaha Razz
Nazaj na vrh Go down

alex norton
alex norton

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 EmptySre Nov 06, 2013 9:23 pm
pfff, se mi že smiliš xD
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 19 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 19 od 27Pojdi na stran : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away