Share

greenberg, axel cain

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

axel greenberg
prispevki : 141
točke : 66
kraj bivanja : --
starost lika : 22
tvoja starost : 30

greenberg, axel cain Empty
ObjavljaNaslov sporočila: greenberg, axel cain   greenberg, axel cain EmptySob Nov 09, 2013 9:39 am

axel cain greenberg
22  - medicine – new york, usa – delta phi – daniel sharman

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
''um. axel cain greenberg. ne alex, ampak axel. z x. in ni okrajšava za alexander. samo axel.''

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
''študiram medicino. staršem je bilo vseeno, na katero univerzo grem ali kaj študiram, tako da je bila izbira v celoti moja. poslal sem prijave na nekaj ameriških univerz, vendar se na koncu odločil, da bi mi sprememba okolja dobro dela. šolnina ni bila ravno problem in tako sem tukaj. kasneje nameravam nadaljevati izobraževanja na harvardski univerzi za medicino.''

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
''denar je last staršev, za visoke ocene iz srednje šole pa sem zaslužen sam. naravoslovni predmeti so mi vedno šli precej zlahka od rok, tudi družboslovni niso bili ravno problem. tako ali tako sem videl več smisla v iskanju dobre in ustrezne izobrazbe, kakor zapravljanju denarnega sklada, ki so mi ga starši velikodušno zaupali.''

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
''hobi? nimam ravno časa za kakšne resnejše hobije. verjetno je še najboljši približek plavanje. vrsto let sem treniral, proti koncu srednje šole pa se športa lotil samo še rekreativno.''

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
''desničar...''

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
''zvečer? ko pridem s predavanj? verjetno najprej zatavam do kuhinje po skodelico kave, pobrskam po hladilniku, če se tam po kakšnem čudežu nahajajo kakšni ostanki pice ali česa podobnega. ne ljubi se mi pretirano hoditi po stopnicah gor in dol, zato si navadno že takrat pripravim večerjo in odnesem vse v sobo. večinoma se vračam zvečer, ker imam predavanja razpotegnjena čez cel dan. v sobi pa potem ja... odložim stvari, se lotim kakega projekta za šolo... tole je zelo dolgočasen odgovor, kajne? ampak res nisem pretirano zanimiva oseba, ne morem pomagati.''

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
''zdajle? na nočni omarici je navadno medicinski priročnik aka the bible of med students. tudi tista staromodna budilka z gumbkom na vrhu. vedno kaka stara skodelica kave ali kozarec z vodo. v košu za smeti so večinoma pomečkani papirji.''

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
''samo da pogledam... po pričakovanjih so zadnji štirje klici od noelle. um, ona je, um, moja najboljša prijateljica. sicer sva na prvi pogled kot dan in noč, ampak če poznaš najino skupno zgodovino, potem ti je vse jasno. potrebovala je enkrat prevoz, enkrat kavo, in tako naprej. z drugimi skorajda ne govorim po telefonu. no, zadnji klic je od moje mlajše sestre dane, to je to.''

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
''dokler pristanemo na trdnih varnih tleh, bi mi bilo vseeno. če bi bili sredi atlantika ali pacifika pa bi bil rahlo zaskrbljen...''

010. se bojiš žuželk?
''ne.''

011. imaš svojo boljšo polovico?
''ne.''

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
''new yorška elita je precej neoseben kraj za odraščanje. oče je lastnik verige hotelov, mama ima odprto svojo odvetniško pisarno. ne vem, če je njun zakon nastal ravno iz ljubezni. prej iz priročnosti - dva uspešna posameznika sta se našla, videla, da lahko skupaj dosežeta še več in se tako poročila. zaradi ugleda, moči. ker družbena norma to zahteva, sta zraven na svet spravila dva otroka in njuno poslanstvo je bilo opravljeno. dana si vse skupaj bolj žene k srcu kot jaz, ampak mislim, da nama v končni fazi ni bilo hudega. veliko časa sva preživela pri sosedih, veliko časa z varuško. morda nisva poznala staršev, ki bi nama govorili pravljice za lahko noč, a imela sva vse bistveno.''

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
''naš kuhar je bil francoz. jeremy nekaj. pripravljal je odlične sufleje. nasploh naju je z dano pogosto razvajal z vsemi možnimi slaščicami. tako da recimo vonj po čokoladi, karameli in potem še tisti jutranji vonj manhattana, ko smog in avtomobili še niso zavzeli mesta in deluje skorajda sveže. ti trije.''

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
''ni prazen in ni poln.''

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
''kot da bi se to sploh lahko zgodilo... ampak ja, ne vem. kameleon?''

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
''gozd. idealno bi bilo imeti hišo na obrobju gozda ali kaj podobnega.''

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
''to je, um, horoskop? astrologija in to? ne ravno. menda sem vodnar, ampak ja... ne vem, če sem že kdaj v življenju prebral kakšno dnevno napoved.''

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
''preveč se držim v mejah normale in varnosti, da bi zares lahko kaj obžaloval. da bi sploh lahko napravljal napake. če ne tvegaš in če ne leezeš preko mej, potem bolj težko narediš kaj narobe. morda obžalujem tisto poletje, ko sem pristal na križarjenje po indoneziji, namesto da bi odšel z noelle v kolonijo. tam so se ji pripetile določene stvari, ki... ne vem. pravzaprav nimajo veze z mano. ne vem, zakaj govorim o tem. naslednje vprašanje?''

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
''ni to malce osebno? mislim... eh. prva oseba, ki sem jo poljubil, je bila noelle. ali pa je ona poljubila mene, glede tega si nikoli nisem bil na jasnem. bilo je nerodno in malce čudno, sploh zato ker sva bila najboljša prijatelja vrsto let in se je zdelo, da nekaj počneva narobe. poljub se nikoli ni ponovil in dvomim, da se ga danes sploh še spomni. prvi seks pa je bil s prvim dekletom, nekje v srednji šoli. drugi ali tretji letnik, tam nekje. ime ji je bilo claire in skupaj z mano je bila v matematičnem krožku.''

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
''endoplazmatski retikulum?''

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
''zmenjen sem z noelle za kosilo čez natanko dvajset minut. verjetno bo na seznamu spet kakšna kitajska hrana ali kaj podobnega.''

022. čaj ali kava?
''kava zjutraj, čaj zvečer.''

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
''sem ateist.''

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
''poslušam skorajda vse. morda zadnje čase predvsem kakšne floyde, rolling stonese. muse so v redu. tudi coldplay in foo fighters. precej različnih žanrov.''

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
''vsak, morda z izjemo noelle, vam bo zagotovil, da sem preveč prazen in brez osebnosti, da bi se me sploh lahko karkoli dotaknilo.''

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
''resnoben, odgovoren, zanesljiv, preudaren in hm... ni ravno ena besede ampak noelle bi me opisala kot nekoga, ki ima dve strani. ena je tista, ko sem poleg nje in lahko zlahka sledim njenim neumnostim, druga tista, ki jo vidijo ostali, in me pokaže kot arogantnega redkobesedneža, ki nima časa za nič in nikogar.''

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
''nameravam dokončati šolanje tukaj, nato pa nadaljevati na harvardu. sprejet sem že, tako da moram samo obdržati trenutne ocene in z naslednjim letom me čaka harvardska medicinska univerza. kasneje pa... ne vem. praksa, iskanje službe. nimam ravno načrta, vem samo, da se hočem specializirati za kardiologijo. vse ostalo bo že prišlo spotoma.''

alex - 18 - some - n/a - lovely.

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

greenberg, axel cain Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: greenberg, axel cain   greenberg, axel cain EmptySob Nov 09, 2013 4:25 pm

ACCEPTED.
axel greenberg, welcome to withmore's institute of education!

alex welcome to ftp! se opravičujem ker je trajalo tako dolgo, but ya, your app's now accepted. bejži izpolnit formalnosti in se potem loti pisanja. enjoy! smitten 

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

greenberg, axel cain

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» greenberg, penelope dana
» bar [jasmine & axel]
» kitchen [axel & eva]
» benches [hazel & axel]
» room #6 [hazel & axel]