Share

greenberg, penelope dana

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

felicity d'aramitz
felicity d'aramitz
prispevki : 47
točke : 11
kraj bivanja : paris
starost lika : 23
tvoja starost : 25

greenberg, penelope dana Empty
ObjavljaNaslov sporočila: greenberg, penelope dana   greenberg, penelope dana EmptyČet Dec 05, 2013 4:36 pm

penelope dana greenberg
19 - dance arts - new york - kappa xi alpha - larisa fraser

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
penelope dana greenberg, ampak me lahko kličete penny.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
prišla sem se učit, tako kot marsikdo. mogoče sem prišla tudi malo živcirati svojega brata... ampak ja, večinoma po znanje. študiram plesno umetnost.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
bolj kot ne upam, da sem si mesto tukaj sama zaslužila. verjetno je tudi moj priimek malo pripomogel k vsemu temu in pa dejstvo, da je tu tudi moj brat.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
moj študij je tudi moj največji hobi. ples in glasba sta moje življenje. oh in pa obožujem zabave, spoznavanje novih ljudi in poslušanje tračev - nikoli jih ne širim.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
desničarka.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
odprem vrata omare in se preoblečem, da lahko malo plešem, ali pa se dobim s prijateljicami.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na nočni omarici imam mp3 predvajalnik in pa budilko, v košu za smeti pa se najdejo razni papirčki in pisemske kuverte.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
na zadnje sem poklicala svojo najboljšo prijateljico, potem so je tu še nekaj oseb iz naše klape in pa axel. sploh ne vem, zakaj sem ga klicala, če bi lahko preprosto stopila do njega...

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
molila bi, da bi varno pristali, četudi nisem verna.

010. se bojiš žuželk?
ne vem. ne začnem cviliti ali kaj, lahko jih gledam, ne maram pa se jih dotikati.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ne, nisem ga še našla.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
če povem po pravici... niti ne. moja starša nikoli nista imela dovolj časa za naju z bratom - vzgajale so naju varuške. hitro sem se morala postaviti na svoje noge, ker nisem imela mamice h kateri bi hodila jokati, ko bi me kdo užalil. zabijala sem čas s svojimi prijateljicami, včasih pa je bil axel toliko prijazen, da me je vzel s sabo, ko je šel kam ven. jaz... ne vem. včasih sem se obremenjevala s tem, sovražila sem ju, ker sta naju praktično zapustila, zdaj pa mi je vseeno.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
čokolada. tega se najbolj spomnim. ne vem več kuharjevega imena, a bil je mojster slaščic. včasih mi je dovolil, da sem mu pomagala, a sem navadno popackala celo kuhinjo, ali pa je vse končalo v mojem trebuhu.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
napol poln.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
metuljček ali ptica. nekaj majhnega in svobodnega.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
obale, drugače pa vse kraje, kjer lahko spoznavam nove ljudi. to res obožujem, četudi sem včasih na začetku malo zadržana.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
niti ne, ampak hej, zabavno je brati kaj si izmišljujejo.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
ne vem. nič?

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
prvi poljub sem doživela pri trinajstih, ko je šlo za neko stavo. drugače pa no, jaz še nikoli nisem... saj sem imela fanta, ampak nisva šla tako daleč... hja, prosila bi vas, da tega ne bi razlagali okoli.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
lady gaga - nase preprosto navlečeš nekaj odštekanega in dobro izgledaš.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
s prijateljicami smo šle na pico.

022. čaj ali kava?
Odvisno od priložnosti, ampak brez ledene kave verjetno ne bi preživela

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
nisem verna, vendar nekaj zagotovo je. usoda? karma?

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
pop, rock, najraje pa imam latino.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
čebula? pravzaprav me v jok lahko spravi dosti stvari. menda zelo hitro menjavam razpoloženje.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
so lahko besedne zveze? dobro. nora, kot sem že omenila hitro menjam razpoloženje, zaupanja vredna, obkrožena s prijatelji, nekoliko neodločna... in včasih res ne vem kaj hočem.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
želim končati šolanje in uspeti, si ustvariti prijetno družino in kljub temu uživati življenje.

lucy - 14 - enough - n/a - awesome<3

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

greenberg, penelope dana Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: greenberg, penelope dana   greenberg, penelope dana EmptyČet Dec 05, 2013 4:41 pm

ACCEPTED.
penelope greenberg, welcome to withmore's institute of education!

lucy, welcome to ftp smitten oh my god larisa is a godlike fc. anyway, penelope is a gorgeous character, yes yes? :3 in pa še dejstvo da je axelova sestrica i mean, awww smitten bejži popisati formalnosti in se loti pisanja!

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

greenberg, penelope dana

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» greenberg, axel cain