Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next
AvtorSporočilo

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24

chat lounge - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 5:42 pm
ker je ena oseba (ne js ampak you probably know her) na VSEH fprumih kjer je lahko. in če me občutek ne vara bo tut na tega hitro prišla Razz

ne vem, drugač pa js nimam takega feelinga..
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 5:47 pm
kako zelo jaz pogrešam tiste čase, ko je bil chat nonstop okupiran in smo bli včasih do treh zjutraj na forumu, ker smo meli neke lude debate! smitten jooj, to zdaj zveni kot da sem stara petdeset let. Razz in pišuka, ugotavljam, da sploh ne vem, kako dolgo sem že sploh v rpg-ju. huh.

tisti neo je tak hudo mariborska fora, da sem bla ziher, da si od ki tu blizi. in ja, ugotovila sem, da pogrešam maribor. preveč ugotavljam danes. čaj rabim.

Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 5:53 pm
ugh idk jaz poznam samo nastjo lol kaj, misla sem saro in anemari, in nobena od njiju se mi ne zdi material za 'vse forume' hihi, ampak možno pa, da sploh ne vem ampak v bistvu vem, o kom govoriš. omg that sounded so retarded i can't

RIGHT @KAY, RIGHT?!?!? jaz to takoooo pogrešam omg!!! let's bring that back! smitten 

also, enkrat se morva midve tud srečat. glede na to da je kr smešno, da sva obe maribor/haloze (LOL!!!) in se še nisva srečali. we should have a drink! <3

Nazadnje urejal/a dylan cunningham Tor Okt 22, 2013 6:04 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 5:55 pm
dorothea ward je napisal/a:
in tate, kaj za vraga si naredil, da se je skoraj zjokala?
Um, temensko obliko sem mel pa sem p in q računal in sem dobil q eno številko (logično) pa sem jo vprašal, če je to konstanta xD

In ja... Mislim, da je pametno da se lotim odpisa ^^'

Maribor vsak dan gledam, ty, malo ga imam dost xD
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:04 pm
No pol maš pa na nek način srečo da je ne poznaš hahah
Urška. Does this ring a bell? :p
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:07 pm
hahaha @tate, meni so ti fejli tako všeč, predvsem zato, ker bi jaz verjetno v danem primeru nardila enako. jaz sem na popravnem pozabla, kako se delta napiše, in sem kote v umm, trapezu al nečem(?) označla z alfa, beta, gamma in x. moje profesorce niso ble najbolj navdušene, seveda XD

@mel, doesn't really ring a bell, mogoče sem bla na kakšnem forumu, kjer je bla ona, pa je nisem po imenu spoznala.. or something, idk. zakaj se mi zdi, da maš do te punce odklonilen odnos tho? ^^
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:09 pm
Maybe ker je očitno? XD
Ne saj ne, neki časa sva se skos prepirale (na isti šoli sva in vse) but now we get along.. well, let's say da se bolj razumeva kot prej Smile
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:09 pm
aaam, a ni sara(h) tudi nekje z koroške? al sem si jaz to zdaj spet nekaj zmislila? Razz

ROSE, WE SHOULD!, we really, really should to je tako zabavno pa še dejansko spoznaš ljudi, ni to ena taka super stvarca? smitten se spomnim, da smo enkrat na enem hp foumu napostali v dveh urah 10 strani postov. A VEŠ KAJ JE TO? chuckle 

in ja, veš da bi lahko ne. Very Happy jaz nameravam načeloma en ponedeljek itak it v maribor, ker rabim inštrukcije iz ekstremov, tako da bi lahko takrat šle na čaj or something. joj, in zdaj sem se spomnila in pogrešam čajeka in iliha in astorio in naj gre vse k vragu. -.-

tate, če boš kdaj študiral v ljubljani ti povem, da boš pogrešo dobro staro mariborščino tako zelo zelo! ker ko na busu nonstop samo ljubljanščino poslušaš in potem začneš ti tolčt po štajersko, da te pol busa čudno gledat - oh well, zanimivi občutki so to. Razz

Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:11 pm
Mogoče, ne vem Smile i don't know her xD i hate not knowing people :/
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:12 pm
dorothea ward je napisal/a:
mariborščino tako zelo zelo! ker ko na busu nonstop samo ljubljanščino poslušaš in potem začneš ti tolčt po štajersko, da te pol busa čudno gledat - oh well, zanimivi občutki so to. Razz
Se že pripravljam na to, ja xD Sploh glede na to da ni ff v Mariboru nekaj dober... xD

@dylan: Verjamem :'D
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:18 pm
@mel, alright. bomo videli, če bomo meli možnost spoznat to tvojo sošolko. chuckle 

@kay JAAAA je, če sem.. eh, ne vem od kod sem sploh potegnila nastjo, lol, sara je korošica, ja. mala korošička, hihi. nisem ravno razmišljala, ko sem tipkala, i guess, what an asshole. -.-

also jaaa you should hit me up on fb pa se bova zmenli! <3 jaz mam itak pretty much čas 24/7 so ^^ jaz sem tud danes ugotovila, kako zelo mi je žal, da v čajeku nisem bla že.. uff, predolgo. danes sem tam sedela ene tri ure, sicer sem bla blazno utrujena, ampak ko sem bla sama in brala, sem se počutla prav fino. :3

@tate, kaj boš pa študiral?
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:20 pm
@dylan: um um, jezike Very Happy razmišljam fra - špa, ampak so na špa take omejitve, da bruham xD fra + neki romanski jezik Razz če ne bom na špa sprejet, probably potem ita
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:21 pm
I think it's time d si dobim kkšno povezavico..

Anyone with an idea for my girl? XD
(ne da se mi vsem v pp pisat)
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:39 pm
I would say sí, ampak morem odpis do konca napisat xD
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:47 pm
vredi, rose, ti bom povedala ko pridem in se boma zmenli. Very Happy
also, i'm kind of proud of myself, nekaj sem si zapomnila! in če smo že pri regijah, jaz mam vedno občutek da štajercev ful primanjkuje na forumih.

in ja, pisat bejžte vsi! mel, ti po plotih, tate opis, tamara bo odpisala vse kar je dolžna in potem bomo dalje čvekali tu, 'cause that's how awesome we are! forscience 
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:48 pm
ooo @tate, ful kul!

@mel you can always use dylan, ampak nimam pa nobenih konkretnih idej, tako da če se ti spomniš česarkoli feel free to send a pm (:
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:51 pm
Ai ai captain Dorothea!

Verjetn jutri dobiš PM ko pridem s pohoda. Wish me luck xD
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:52 pm
dylan cunningham je napisal/a:
ooo @tate, ful kul!

@mel you can always use dylan, ampak nimam pa nobenih konkretnih idej, tako da če se ti spomniš česarkoli feel free to send a pm (:
Jaz imam idejo, samo morem najprej res napisat do konca xD
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:54 pm
tako ja, ubogat theo. :Dpotem se počutim pomembno, to je tak zabaven občutek. lolol, hecam se. Razz

in a v šoli mate pohod to? joj, kako sem jaz sovražila to skupinsko lazenje po bregih, vse rajši od tega, res. -.-

+ če se kdo še moje thee usmili in bi se mogoče malo družil z njo bo zelo vesela. saj je taka prijazna deklica, veste, ni se je treba bat. Razz
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 6:58 pm
Ja, od osmih do enih se bomo premikali pa se še kje zgubli umes hahah Very Happy
Mama me je prisilila da dam ogabne pohodniške čevlje gor ko bojo vsi ostali meli allstarke xD
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 7:00 pm
Hvala Bogu da jaz najdem vedno neki razlog da mi te ni treba na pohod xD
Nazaj na vrh Go down

rheya leicester
rheya leicester
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 7:05 pm
hello peeps :p.

mja, ti pohodi so pretty much ubijalski -.-. še posebej ko tempo narekujejo tisti pretirano atletski tipi, tako da si na koncu prisiljen praktično šprintat v hrib. tate; must say you're lucky. pri nas se športni dnevi nadomeščajo.
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 7:08 pm
Ahoj, upam da ze lahko pisem v chat, ce pa ne, me pa lahko kr spodite vn :p Torej, men forumck super deluje, upam da so tut claani ok ^^
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 7:09 pm
rheya leicester je napisal/a:
hello peeps :p.

mja, ti pohodi so pretty much ubijalski -.-. še posebej ko tempo narekujejo tisti pretirano atletski tipi, tako da si na koncu prisiljen praktično šprintat v hrib. tate; must say you're lucky. pri nas se športni dnevi nadomeščajo.
*happy dances* Imam preveč OIVja Razz:

Welcome, Daniel Very Happy
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 EmptyTor Okt 22, 2013 7:11 pm
meni je moja super zdravnica napisala opravičilo od telovadbe zunaj, ker mam tako alergijo, da se mi ob najmanjšem znaku cvetnega praha v luftu sinusi čisto zaprejo in niti dihat ne morem. tak da so mi bli pohodi prizanešeni in mi ni niti najmanj žal, res ne. Razz

also, daniel - mi nismo samo okej, mi smo AWESOME, right? forscience 

ugotavljam, da res ne smem več zvečer kave pit, to ni normalno, kolko energije mam v tem trenutku. Razz
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 2 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 2 od 27Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Similar topics

-
» chat away