|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 5:42 pm | | |
ker je ena oseba (ne js ampak you probably know her) na VSEH fprumih kjer je lahko. in če me občutek ne vara bo tut na tega hitro prišla ne vem, drugač pa js nimam takega feelinga.. |
|
| |
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 5:47 pm | | |
kako zelo jaz pogrešam tiste čase, ko je bil chat nonstop okupiran in smo bli včasih do treh zjutraj na forumu, ker smo meli neke lude debate! jooj, to zdaj zveni kot da sem stara petdeset let. in pišuka, ugotavljam, da sploh ne vem, kako dolgo sem že sploh v rpg-ju. huh. tisti neo je tak hudo mariborska fora, da sem bla ziher, da si od ki tu blizi. in ja, ugotovila sem, da pogrešam maribor. preveč ugotavljam danes. čaj rabim. |
|
| |
rose
librarian prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 5:53 pm | | |
ugh idk jaz poznam samo nastjo lol kaj, misla sem saro in anemari, in nobena od njiju se mi ne zdi material za 'vse forume' hihi, ampak možno pa, da sploh ne vem ampak v bistvu vem, o kom govoriš. omg that sounded so retarded i can't RIGHT @KAY, RIGHT?!?!? jaz to takoooo pogrešam omg!!! let's bring that back! also, enkrat se morva midve tud srečat. glede na to da je kr smešno, da sva obe maribor/haloze (LOL!!!) in se še nisva srečali. we should have a drink! <3
Nazadnje urejal/a dylan cunningham Tor Okt 22, 2013 6:04 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| |
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 5:55 pm | | |
- dorothea ward je napisal/a:
- in tate, kaj za vraga si naredil, da se je skoraj zjokala?
Um, temensko obliko sem mel pa sem p in q računal in sem dobil q eno številko (logično) pa sem jo vprašal, če je to konstanta xD In ja... Mislim, da je pametno da se lotim odpisa ^^' Maribor vsak dan gledam, ty, malo ga imam dost xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:04 pm | | |
No pol maš pa na nek način srečo da je ne poznaš hahah Urška. Does this ring a bell? :p |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:07 pm | | |
hahaha @tate, meni so ti fejli tako všeč, predvsem zato, ker bi jaz verjetno v danem primeru nardila enako. jaz sem na popravnem pozabla, kako se delta napiše, in sem kote v umm, trapezu al nečem(?) označla z alfa, beta, gamma in x. moje profesorce niso ble najbolj navdušene, seveda XD
@mel, doesn't really ring a bell, mogoče sem bla na kakšnem forumu, kjer je bla ona, pa je nisem po imenu spoznala.. or something, idk. zakaj se mi zdi, da maš do te punce odklonilen odnos tho? ^^ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:09 pm | | |
Maybe ker je očitno? XD Ne saj ne, neki časa sva se skos prepirale (na isti šoli sva in vse) but now we get along.. well, let's say da se bolj razumeva kot prej |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:09 pm | | |
aaam, a ni sara(h) tudi nekje z koroške? al sem si jaz to zdaj spet nekaj zmislila? ROSE, WE SHOULD!, we really, really should to je tako zabavno pa še dejansko spoznaš ljudi, ni to ena taka super stvarca? se spomnim, da smo enkrat na enem hp foumu napostali v dveh urah 10 strani postov. A VEŠ KAJ JE TO? in ja, veš da bi lahko ne. jaz nameravam načeloma en ponedeljek itak it v maribor, ker rabim inštrukcije iz ekstremov, tako da bi lahko takrat šle na čaj or something. joj, in zdaj sem se spomnila in pogrešam čajeka in iliha in astorio in naj gre vse k vragu. -.- tate, če boš kdaj študiral v ljubljani ti povem, da boš pogrešo dobro staro mariborščino tako zelo zelo! ker ko na busu nonstop samo ljubljanščino poslušaš in potem začneš ti tolčt po štajersko, da te pol busa čudno gledat - oh well, zanimivi občutki so to. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:11 pm | | |
Mogoče, ne vem i don't know her xD i hate not knowing people :/ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:12 pm | | |
- dorothea ward je napisal/a:
- mariborščino tako zelo zelo! ker ko na busu nonstop samo ljubljanščino poslušaš in potem začneš ti tolčt po štajersko, da te pol busa čudno gledat - oh well, zanimivi občutki so to.
Se že pripravljam na to, ja xD Sploh glede na to da ni ff v Mariboru nekaj dober... xD @dylan: Verjamem :'D |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:18 pm | | |
@mel, alright. bomo videli, če bomo meli možnost spoznat to tvojo sošolko. @kay JAAAA je, če sem.. eh, ne vem od kod sem sploh potegnila nastjo, lol, sara je korošica, ja. mala korošička, hihi. nisem ravno razmišljala, ko sem tipkala, i guess, what an asshole. -.- also jaaa you should hit me up on fb pa se bova zmenli! <3 jaz mam itak pretty much čas 24/7 so ^^ jaz sem tud danes ugotovila, kako zelo mi je žal, da v čajeku nisem bla že.. uff, predolgo. danes sem tam sedela ene tri ure, sicer sem bla blazno utrujena, ampak ko sem bla sama in brala, sem se počutla prav fino. :3 @tate, kaj boš pa študiral? |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:20 pm | | |
@dylan: um um, jezike razmišljam fra - špa, ampak so na špa take omejitve, da bruham xD fra + neki romanski jezik če ne bom na špa sprejet, probably potem ita |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:21 pm | | |
I think it's time d si dobim kkšno povezavico..
Anyone with an idea for my girl? XD (ne da se mi vsem v pp pisat) |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:39 pm | | |
I would say sí, ampak morem odpis do konca napisat xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:47 pm | | |
vredi, rose, ti bom povedala ko pridem in se boma zmenli. also, i'm kind of proud of myself, nekaj sem si zapomnila! in če smo že pri regijah, jaz mam vedno občutek da štajercev ful primanjkuje na forumih. in ja, pisat bejžte vsi! mel, ti po plotih, tate opis, tamara bo odpisala vse kar je dolžna in potem bomo dalje čvekali tu, 'cause that's how awesome we are! |
|
| |
rose
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:48 pm | | |
ooo @tate, ful kul!
@mel you can always use dylan, ampak nimam pa nobenih konkretnih idej, tako da če se ti spomniš česarkoli feel free to send a pm (: |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:51 pm | | |
Ai ai captain Dorothea!
Verjetn jutri dobiš PM ko pridem s pohoda. Wish me luck xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:52 pm | | |
- dylan cunningham je napisal/a:
- ooo @tate, ful kul!
@mel you can always use dylan, ampak nimam pa nobenih konkretnih idej, tako da če se ti spomniš česarkoli feel free to send a pm (: Jaz imam idejo, samo morem najprej res napisat do konca xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:54 pm | | |
tako ja, ubogat theo. :Dpotem se počutim pomembno, to je tak zabaven občutek. lolol, hecam se. in a v šoli mate pohod to? joj, kako sem jaz sovražila to skupinsko lazenje po bregih, vse rajši od tega, res. -.- + če se kdo še moje thee usmili in bi se mogoče malo družil z njo bo zelo vesela. saj je taka prijazna deklica, veste, ni se je treba bat. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 6:58 pm | | |
Ja, od osmih do enih se bomo premikali pa se še kje zgubli umes hahah Mama me je prisilila da dam ogabne pohodniške čevlje gor ko bojo vsi ostali meli allstarke xD |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 7:00 pm | | |
Hvala Bogu da jaz najdem vedno neki razlog da mi te ni treba na pohod xD |
|
| |
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 7:05 pm | | |
hello peeps :p.
mja, ti pohodi so pretty much ubijalski -.-. še posebej ko tempo narekujejo tisti pretirano atletski tipi, tako da si na koncu prisiljen praktično šprintat v hrib. tate; must say you're lucky. pri nas se športni dnevi nadomeščajo. |
|
| |
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 7:08 pm | | |
Ahoj, upam da ze lahko pisem v chat, ce pa ne, me pa lahko kr spodite vn :p Torej, men forumck super deluje, upam da so tut claani ok ^^ |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 7:09 pm | | |
- rheya leicester je napisal/a:
- hello peeps :p.
mja, ti pohodi so pretty much ubijalski -.-. še posebej ko tempo narekujejo tisti pretirano atletski tipi, tako da si na koncu prisiljen praktično šprintat v hrib. tate; must say you're lucky. pri nas se športni dnevi nadomeščajo. *happy dances* Imam preveč OIVja : Welcome, Daniel |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge Tor Okt 22, 2013 7:11 pm | | |
meni je moja super zdravnica napisala opravičilo od telovadbe zunaj, ker mam tako alergijo, da se mi ob najmanjšem znaku cvetnega praha v luftu sinusi čisto zaprejo in niti dihat ne morem. tak da so mi bli pohodi prizanešeni in mi ni niti najmanj žal, res ne. also, daniel - mi nismo samo okej, mi smo AWESOME, right? ugotavljam, da res ne smem več zvečer kave pit, to ni normalno, kolko energije mam v tem trenutku. |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: chat lounge | | |
|
|
| |
|