Share

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next
AvtorSporočilo

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

chat lounge - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:12 pm
¡Gracias! Very Happy

In hm, D, to bomo pa se vidl... Ceprou, zdj k sm js gor... :p
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker
prispevki : 146
točke : 44
kraj bivanja : paris
starost lika : 20

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:15 pm
daniel wilder je napisal/a:
¡Gracias! Very Happy

In hm, D, to bomo pa se vidl... Ceprou, zdj k sm js gor... :p
De nada Very Happy

Jaz bi se lahko na koleno zgovarjal... Ali pa na angino... Izgovorov kolko češ Razz:
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:16 pm
Omg js ugotavljam da mi je tate tk perfect lik pa ne vem zakaj xD

In zdej lahk grem čist happy spat ^^
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:16 pm
@rheya WAIT WHAT?! Suspect ugh that's so sucky ew ew ewwww, jaz sem tudi vedno prešpricala športne al pa si našla kakšno drugo aktivnost, lol, kakšno kulturniško. sem mela srečo tudi, ker mi je razredničarka rada pogledala skozi prste.

also i totes know that feel, en naš profesor je bil nek RES BAJEN športnik (ker vsi ostali telovadni ljudje na šoli so bli dokaj na chill) in nas je vodil enkrat na pohodu in sem res mislila, da bom umrla. pač, heavy smoker with really bad life-habits, pa me tam gonijo po hribu kot da sem olimpijski športnik. GROZNO! ^^ od takrat naprej sem se pol tud teh športnih na daleč ogibala.

@daniel hai, welcome! smitten

@kay LUCKY GIRL. jaz sem si zmeraj to želela, pa ni blo nič narobe z mano. lolol kako se to hecno sliši. XD

in ja, jaz pa sem cel dan vedno utrujena, zvečer pa se čist prebudim. danes bom spet šla spat ob nenormalni uri, i can feel it.
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:17 pm
OK, zakaj? :'D

I know how you feel...

Jaz biti back mogoče (?) ker grem AHS gledat ^^
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:20 pm
Ne veem xD že FC je pure hottnes pa tk shy pa hladen and it's just so.. :$
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:22 pm
Haha hvala Dylan XD

Anyway, glede na to, da se mi ne da brat opisov, me zanima, kaksni so kej vasi liki tko karatkerji in to, da ne bo pol moj en tak da ne bo nobene povezave mogu met?
Nazaj na vrh Go down

rheya leicester
rheya leicester
prispevki : 37
točke : 7
starost lika : twenty

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:28 pm
rose; exatcly -.-, pojma nimam kaj je narobe z njimi, res ne. ampak na srečo smo letos doživeli manjši čudež, ko je športni dan odpadel zaradi slabega vremena in se jim ga ni dalo še enkrat organizirati. thanks god.

and yes, welcome daniel - vem, da sem malo pozna, but still... :p

res bi se morala spravit delat plot page, ampak bog kako se mi ne da. jao.
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:29 pm
Daniel: hahah mal težko je za razložit.. Mislim da si boš mogla kr opise prebrat xD
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:31 pm
O, hvala rheya ^^

Ah, Melody... Ce se mi pa ne daaa XD no mogoc bom... Al bom pa sam opis napisala pa bo kar bo XD
Nazaj na vrh Go down

beverly johanssen
beverly johanssen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:32 pm
To drugo je tvoja najboljša možnost Wink
And may i just say, i LOVE dave franco *-*
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:33 pm
Mel, that makes two of us ^^
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:41 pm
@tate PRI KATERI SEZONI SIIIII??! asylum je najboljša stvar na svetu omggg, čeprav tud ta nova sezona ni slaba, lol, edino malo preveč žensko-orientirana se mi zdi, i'll mis zachary quinto & joseph fiennes this season )':

@daniel, če še nisi, ti priporočam, da si prebereš tole (tisto o bratovščinah), pa mogoče dobiš malo boljši feel glede tega, kakšen lik naj narediš glede na fraternity, v katerem bo. drugač pa my babe is a bowl of sunshine, that's all i'll say. XD
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:43 pm
Hah ja sm sam problem je v tem da se mi je ideja nekak ze usidrala v mislih in jdor je gledou film Now You See Me, bo lahko takoj opazu da je biu moja OGROMNA inspiracija XD mogoc clo mal prevlka..... Ampak ok, bo kar bo XD
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:49 pm
ti samo naredi lik, mi ga bomo meli radi ne glede na to, kak bo. Very Happy poleg tega ga itak razviješ z zgodbo in ga malo spremeniš, tako da se ne rabiš preveč na druge ozirat. ^^

in jaz sem profesorici za športno enkrat dejansko rekla, da bom šla k psihiatru pa rekla, naj mi napiše potrdilo, da mam fobijo pred njo. profesorco mislim. oh ja, zlati časi, ženska me je poslala ven in to sta bli najboljši fraj uri v mojem življenju. chuckle 

also, rose, A VIDIŠ DA SMO ŽE NA PETI STRANI? smitten to je tako zelo super, keep on talking people, we love you! :3

now you see me je ful dober film ne. isla fisher je perfektna not, resno. :3
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:49 pm
dylan cunningham je napisal/a:
@tate PRI KATERI SEZONI SIIIII??! asylum je najboljša stvar na svetu omggg, čeprav tud ta nova sezona ni slaba, lol, edino malo preveč žensko-orientirana se mi zdi, i'll mis zachary quinto & joseph fiennes this season )':
Um, asylum trenutno ^^ Oziroma ponovno xD Jaz tak obožujem to serijo da dol padeš :'D

Kak bo meni slabo...
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:51 pm
Haha D, bom ^^ in ja, Isla je amazing in Jesse in Woody in DAVE XD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:54 pm
jaz pa now you see me nisem gledala. ugh i need to get back on track with movies. serije pogledam takorekoč VSE, ki obstajajo, lol, k filmom pa se spravim samo, če kak zelo fin igralec/zelo fina igralka igra v njih. sicer ne, idk, navadla sem da mi je ena urca čist dovolj držanja koncentracije, potem pa preprosto rabim pavzico XD

@kay VIDIM VIDIM smitten smitten 

@tate JAZ TUDI!! čeprav to sezono ta plot twist s taissino 'killer vagino'.. ugh, tole je malo preveč tragikomično zame. + to, da evan še ene pet delov sploh ne bo govoril.. čeprav je frankenkyle kr dober twist, gotta say.

also zakaj ti bo slabo? ):
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:57 pm
Dylan, nysm je must see ker je res epic, pa se dvojko bojo zacel snemat js komj cakam ^^ zdj ze znam karte metat in snap change ^^
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 7:58 pm
@dylan: daj nehaj! kaj si vidla tretjo sezono tisto, kaj naredijo z evanom? jaz sem se mislo kuj jokat, ne xD

ker sem jedo grozdje pa čokolado pa vse skupaj zalil s pol litra mleka. x'D
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 8:01 pm
AJAAA seveda, zdaj sem gledala trailer, vem kateri film je to, to morem dodat na svoj seznam! uvodno sceno sem vidla, tho, it seems really good!

@tate I KNOW, ampak meni se zdi to kr dober plot twist, kot pravim, + evanu kot igralcu bo to dalo milijone hypa, ker bo delal samo na fizičnem zdaj par delov in bo po mojem prejel zelo lepe kritike za to. misty day is my queen tho, ona pa res *.* tak massive crush mam na lily v tej sezoni da je to neverjetno!
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 8:04 pm
No grem zdj opis napisat upam da boste se gor k pridem nazaj XD
Nazaj na vrh Go down

tate walker
tate walker

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 8:08 pm
tota serija je tak dobra, jaz bi jo mel cele dneve na replay :3

jaz se spovnem prve sezone, ko je ovi del, ko tate umre ko ga swat pokosi, kak sem jaz mislo da me bo pobralno ne, tak je blo žalostno. xD
Nazaj na vrh Go down

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 8:47 pm
OMG upam da nism napacne bratovscine napisala oz da to sploh ni bratovscina XD
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 EmptyTor Okt 22, 2013 9:30 pm
haha, vredu si napisala, mislim, obviously! smitten 

guys, every single one of you should participate in bathroom walls. jaz se tako zelo že dolgo nisem zabavala, haha, it's totes whacked!! XD

+ it's highly addictive, too crazy 
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat lounge   chat lounge - Page 3 Empty
Nazaj na vrh Go down

chat lounge

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 3 od 27Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27  Next

Similar topics

-