prispevki : 4
točke : 1
kraj bivanja : liverpool, uk
starost lika : twenty
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: I'll see you on the dark side of the moon Pon Dec 02, 2013 6:34 pm | | |
norah rose barrett and if the cloud bursts, thunder in your ear dekle svetlih las je stalo na pločniku. v eni roki cigareta, v drugi poceni in slaba kava za na pot ali kakorkoli že temu rečejo. njene oči so bile z zanimanjem uprte v stavbe okoli nje. kamorkoli je šla, vedno je opazovala stavbe. kakšne so, kdo živi v njih, kakšno okrasje jih krasi, kakšno pohištvo je vidno skozi okna, vse jo je zanimalo. svoj pogled je od stavb preusmerila k neznani osebi, ki se ji je približevala in naredila nekaj, kar običajno ne bi, rahlo se je nasmehnila in pozdravila: "pozdravljen neznanec." približajoča se oseba je nekako navdušeno razprla oči in se ustavila ob njej. "moje ime je norah barrett. prvič sem nekje izven matične države" je še rekla in počakala na odziv. you shout and no one seems to hearnorah je zanimiva oseba. njena preteklost je malo bolj črna kot preteklost drugih ljudi, kar jo tudi precej zaznamuje. je precej umirjeno dekle, ki obožuje branje, skiciranje okolja, pisanje svojega malega dnevnika in uživa v družbi družbe vrednih ljudi. ne mara ljudi brez svojega mišljenja in prehitro sodi ljudi po prvih nekaj besedah, pogledih in ljudeh, ki osebo obkrožajo. ne mara zlaganih ljudi in prezira vse, ki uživajo v sladkih ljubezenskih filmih/romanih. opis tukajand if the band you're in starts playing different tunes za norah nimam še nič povezav, ampak nekako si jih želim čimveč, od katerih pa pričakujem, da bodo kakovostne in zanimive in polne presenečenj al nekej, dokler bo pač tekla domišljija. lepo bi bilo, če bi našla kakšne fellow angleže oziroma angležinje, še najbolj bi prišlo prav, če so iz bližine liverpoola, da bi spletli kake stare povezave ali karkoli, mogoče celo oddaljene sorodnike. potem bi potrebovala pestro ljubezensko življenje. norah naj bi bila biseksualka in ne ravno za resne zveze (čeprav je to seveda na koncu kao happy ending, če bo kaj uspelo pač), ampak vsakršne povezave za eno noč, več noči, s čustvi z ene, druge, nobene ali obeh strani in morda prijateljske zadovoljitve ali kakorkoli takšnega. res upam, da se najde tudi kakšne dekle, da bi malo bolj popestrili. potem prijatelje rabi pač vsaka oseba, sploh pa norah, ki je taka malo bolj žalostna (beri: pred dvema letoma je ostala brez očeta) in potrebuje nekaj družbe, da se spravi v red. in sovražniki, da ne pozabim. norah lahko nabere sovražnike na več področjih, recimo prezira očetove/mamine hčerkice/sinčke, ker sama tega ne more več imeti. pa nekako rahlo ne spoštuje ljudi, ki poslušajo komercialno glasbo, mogoče kakšen prepir na to temo? ne vem I'll see you on the dark side of the moonza zbiranje povezav: (naval ljudi, ki ne obstajajo) |
|
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
starost lika : 23
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: I'll see you on the dark side of the moon Sre Dec 04, 2013 12:01 pm | | |
YAY SKINS FACE CLAIMS YAY lol i' so shitting bad at this it's amazing. nimam neke krasne ideje, obvs. i imagine they could be good friends? possibly? LOL I'M SUCH A BAD PERSON i'll think more about this, but let me know if you'd like to do anything between these two anyway. <3 |
|
prispevki : 69
točke : 4
starost lika : 22
| Naslov sporočila: Re: I'll see you on the dark side of the moon Sre Dec 04, 2013 2:28 pm | | |
Biseksualka? <3 Vivi sicer ni ampak js sm si ze od zmerej zelela kej med dvema puncama pisat, a si za? ^^ |
|
prispevki : 4
točke : 1
kraj bivanja : liverpool, uk
starost lika : twenty
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: I'll see you on the dark side of the moon Sre Dec 04, 2013 9:26 pm | | |
- vivian villanueva je napisal/a:
- Biseksualka? <3 Vivi sicer ni ampak js sm si ze od zmerej zelela kej med dvema puncama pisat, a si za? ^^
- nico thomann je napisal/a:
- YAY SKINS FACE CLAIMS YAY
lol i' so shitting bad at this it's amazing. nimam neke krasne ideje, obvs. i imagine they could be good friends? possibly? LOL I'M SUCH A BAD PERSON i'll think more about this, but let me know if you'd like to do anything between these two anyway. <3 ok seveda sm za:) dobita pm, ko preberem vajina opisa in me moji možgani bombardirajo z idejami (edit: najbrž jutri,ampak kmalu) |
|
prispevki : 73
točke : 19
kraj bivanja : england
starost lika : 20
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: I'll see you on the dark side of the moon Ned Dec 15, 2013 12:19 pm | | |
oh god, ful se mi zdi, da bi se norah in chloe ujeli v dobrem odnosu, don't you think so? |
|
| Naslov sporočila: Re: I'll see you on the dark side of the moon | | |
|
|