Share

step out into the dark,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

august north
august north
prispevki : 4
točke : 0
kraj bivanja : new york
starost lika : 22
tvoja starost : 26

step out into the dark, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyTor Dec 17, 2013 8:44 pm
august north

a 22 years old loser from new york, studying philosophy

awfully insecure. bitter. aggressive. junkie. angry. dependent. reckless. confused. lonely. disappointed. believes he sucks at everything. careless. emotional. desperate. easily falls in love no matter how many times he's been hearbroken. doesn't know what to do with himself. wants someone to tell him he's not as crap as everyone (including himself) thinks. has no idea how to deal with people.
step out into the dark, Augustplot
august gideon north je, po mnenju velike večine - ali pa morda kar vseh - luzer, zguba, bednik, sranje, nesposobnež, kreten in še tisoč drugih besed, ki mu vsakodnevno zbijajo samozavest. nihče se ne zaveda popolnoma, kako zelo ga to prizadene, ker se je naučil, da se takšnim oznakam preprosto smeje. ne zato, ker ga ne bi brigalo temveč zato, ker jim verjame. in ne ve, kako drugače bi se odzval. v resnici je precej pameten in v sebi skriva veliko srce, ki pa ga je družba skozi leta poteptala. začelo se je z njegovim očetom, ki mu je očital nerodnost, češ, da jo ima po mami (ki je bila ena izmed njegovih ljubic in je takoj po augustovem rojstvu pobegnila) in sčasoma je postal takšen, kot je sedaj. ne zna se spopasti s problemi in ljudmi na sploh, izobrazbo je že zdavnaj obesil na klin (njegov oče plačuje vodstvu, da ga sploh prenaša na withmoru), trava in alkohol pa sta vedno z njim. rad ima tako punce kot fante, rad ima posteljne aktivnosti in hitro se zaljubi; ne glede na to, kolikokrat je bilo njegovo srce strto. je nepremišljen, včasih nasilen, obupan, zmeden, globoko v sebi pa predvsem osamljen. želi si nekoga, ki bi mu pokazal, da ni takšna zguba, da je vreden ljubiti in biti ljubljen. he's a lot of fun and drama and he's also up for everything so use him guys!
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyTor Dec 17, 2013 9:00 pm
    o my god. jaz razmišljam ravno, kje bi dobila en lik iz averienega življenja and there comes august, ki ima poleg vsega res ujemajoče se lastnosti tistim, ki sem si jih zamislila.

skratka. jaz sem si zamislila, da je imela averie eno precej dolgo obdobje fanta, ki je bil edini njen resen fant s katerim je trajala zveza malo dlje. to je bil nek ultra bad boy, ki sam s sabo ni imel nič pošlihtano. ful sem si ga predstavljala opitega/okajenega/zadrogiranega, malo razcapanega, (na motorju for some reason), agresivnega in težkega za prenašat na nek način. pač, da sta se komaj prenašala in se skoz prepirala, ampak hkrati sta bila nekako zaljubljena kljub vsemu in sta res vztrajala skupaj. dokler se ni zgodilo nekaj precej pretresljivega (lahko jo je udaril, jo prevaral, skratka jo dokončno zlomil) in je averie prekipelo in je prekinila vse stike z njim. in čeprav ima precej nore in nenavadne spomine nanj, ga je totalno črtala iz svojega življenja, ker ne more mislit sploh nanj, ker bi se drugače zrušil nek jez. poleg vsega ima pa v sobi še vedno eno njegovo staro počečkano sliko kot dokaz, da si ne upa pa čisto pustiti tega poglavja za sabo.

mogoče je tole malo zmedeno napisano, ampak jaz sem si že pri tem ko sem ustvarjala od nje karakter nekaj takega zamislila in se mi zdi, da bi august lahko ustrezal modelu. zdaj pa ti povej, a bi bilo kaj takšnega možno oz. če bi sploh mela povezavico z averie Wink
Nazaj na vrh Go down

august north
august north

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyTor Dec 17, 2013 9:26 pm
    AVERIE, hey babe! august bi po tvojem opisu sodeč čist ustrezal temu liku, komot si ga predstavljam v ti vlogi in vse, tako da ja, je možno. ampak glede na to, da je še par podrobnosti, glede katerih bi se blo dobro uskladit predlagam da se na pmjih zmeniva dalje? but i'd really love to see this so i'm totally up for it! (:
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyNed Dec 22, 2013 11:23 am
shit! i think it would be /perfecto/ to make the pothead nobody and the queen bee have some kind of interaction! šit! idk, mislim, da bi lahko zelo zlahka naredili eno izhodiščno povezavo, ki temelji na večletnem ozmerjanju iz njene strani, teptanju njegovega ega etc, in na vračanju pasjega s pasjim iz njegove, čeprav bi leonie to verjetno malce manj prizadelo. she's up in everyone's bussines anyway, tako da se mi ne bi zdelo toliko nenavadno, da bi bla bitchy tudi do njega. SO i was thinking there should be a romantic thingie squeezed in there somewhere, po mojem da bi neka atrakcija zrasla med tema likoma, pretty much, ker drug drugega brutalno zavračata, in sta za drug drugega pretty much prepovedan sadež? in se med njima nekaj zgodi, they're both drunk off their asses probably, in znam si predstavljat, kako zelo burno bi leonie na nekaj takega odreagirala, "YOU TELL ANYONE AND I WILL DESTROY YOU". hihi. idk. let me know if any of this possibly works for you? <3
Nazaj na vrh Go down

august north
august north

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyPon Dec 23, 2013 2:38 pm

LEONIE, sem ti ubistvu že sama hotela pisat v plot pa potem nisem imela časa, sicer pa se to sliši suuuuper, ker bi blo to zelo tipično za augusta. idk, i like it a lot <3 nevem, lahko načeloma kar začnemo ker itak se lahko potem sproti dogovarjave & vse to, kaj praviš? pa na kateri stopnji odnosa?
Nazaj na vrh Go down

alvin cole
alvin cole
kraj bivanja : San Jose , California
starost lika : 21
tvoja starost : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptyTor Dec 24, 2013 8:32 pm
heey, any space for alvin?
Nazaj na vrh Go down

erin weller
erin weller
prispevki : 31
točke : 8
kraj bivanja : south carolina, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptySre Dec 25, 2013 6:54 pm
    hi there.
    ti lahko ponudim cami za kakšno povezavo? i think they could be quite interesting together. (:
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, EmptySob Dec 28, 2013 8:06 pm
lol, first of all, i'm sorry i'm so terribly late at replying. chuckle ampak ja, ja, absolutno! ummm po mojem da mata že dolgo časa to igro obojestranskega zbadanja, in bi blo fajn kr z enim takim prizorom začet, possibly da realizirava ta odnos in greva pol dalje? (:
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: step out into the dark,   step out into the dark, Empty
Nazaj na vrh Go down

step out into the dark,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1