Share

wolf, freya patti

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

freya wolf
freya wolf
prispevki : 9
točke : 4
kraj bivanja : yorkshire, UK
starost lika : 21
tvoja starost : 29

wolf, freya patti Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wolf, freya patti   wolf, freya patti EmptyNed Okt 20, 2013 10:42 pm

freya patti wolf
21 let – philosophy and asian cultures – yorkshire, UK – zeta labda delta - ewa wladymiruk

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
freya patti wolf.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
profesorji, lokacija, predvsem vzdušje. sicer nisem popolnoma sigurna, glede na to da sem kilometre stran od svojega doma, vendar se mi zdi da bo na koncu vredno. študiram pa filozofijo in azijske kulture.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
po vsej verjetnosti sem zasluženo tukaj, glede na to da nikoli nisem zares marala korupcije, a marsikdo mi je že rekel a sem tukaj predvsem zaradi mojega fanta. namreč, je lastnik podjetja v domovini Angliji – podjetje namreč izdeluje pametne table, katero lahko najdeš zdaj skoraj v vsaki učilnici. vendar temu težko verjamem, glede na to da je šola izvedela šele lansko leto za mojo zvezo, a naj ljudje mislijo kar mislijo.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
berem, predvsem velike misli modrih ljudi. obožujem prebiranje raznih teorij, morda utopičnih, morda popolnoma možnih, bizarne stvari, ki jih človek še mora raziskati, preden ugotovi da ogromno stvari ne ve. rada pa seveda se podam pod svetle luči, zaživim trenutke, ki so mi bili dani, ter gradim lastne teorije na podlagi svojih izkušenj. prav tako pa obožujem potovanje, in pri svojih enaindvajsetih letih lahko rečem da mi manjka zgolj še antarktika.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
politično leva, drugače pa pišem z desno.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
prebrskam pošto in si naredim čaj.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na nočni omarici bi najbrž bile tri knjige, vse nekako odprte na določeni strani, budilko ki pade z omarice ko začne buditi, ter dišeče paličice. pa najbrž kako prazno šalico. v košu za smeti pa ogromno popisanih listov, in pa prazne embalaže sladkarij.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
svojim fantom, Henryem, prijateljica Daisy, mamo, sestro, ter še eno prijateljico, Hanna.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
odvisno, za kaj bi se šlo. če se gre za pot domov, bi bila sicer malo živčna, a bi zgolj šla na cigaret in si našla fini prostor na letališču kjer bi brala knjigo, ali pa se zamotila s čimer drugim – to pa bi tako ali tako naredila v primeru, ko bi šla kam. po tem ko se mi je to že tolikokrat zgodilo, ugotoviš, da letalo ne bo nič kaj spremenilo delovanja če boš živčen in jezen.

010. se bojiš žuželk?
samo kobilic.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ja, me čaka v Yorkshiru.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
jih imam rada, vendar kaj pretirano nismo povezani. že od nekdaj sem bila pretirano samostojna, in saj vedno rada pridem v hišo mojih staršev – a domujem že dolgo pri fantu, v najinem skupnem stanovanju. moje življenje je potekalo do zdaj z naglo hitrostjo, in srečna sem da sem ga vedno uspela dohiteti in narediti najbolje iz vsega. pogrešam kdaj mamo, a saj se slišiva od časa do časa – ob pomembnih trenutkih kot recimo prispela sem na faks. stroške tudi večinoma fant poravna, le to da sem tukaj mi financirata ona dva, ker sta se počutila grozno ob tem da bi Henry to naredil.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
vonj čaja, sojine omake in svežega temnega kruha.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
je važno? količina je ista.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
sova, seveda.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
bližino obale ob doživetem jutru ko prebediš noč.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
to bo zavedna dilema. načeloma ne verjamem, da nas meseci zaznamujejo, a v določenih primerih imajo prekleto prav.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
mogoče če bi me ob drugačnem času vprašali, bi rekla ja, vendar v tem trenutku nič.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
prvi poljub je bil Luke, moja prva ljubezen, izguba nedoložnosti pa z mojim sedanjim fantom, in zadnjo ljubeznijo, Henryem.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
najbrž bi bila Edie Sedgwick.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
tofu z pekočo omako in zelenjavo.

022. čaj ali kava?
zavedno čaj.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
verjamem da je neka sila, a več ko mislimo da vemo o njej, bolj smo oddaljeni od resnice.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
indie rock, klasično, šestdeseta psihadelika in pa obdobje woodstocka.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
smrt dragega.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
zvesta, zamišljena, zrela, odgovorna, dobrosrčna

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
veliko stvari je, katerih ne vem, a definitivno se zavedam da so moje sanje te, da najdem resnico, da najdem bistvo življenja. in potem tisto bistvo tako daleč širiti, kolikor le moram. prav tako bi se rada začela zavzemati za pravice otrok in žensk v aziji, glede na to da je bila to dežela, ki mi je bila najbolj pri srcu in dežela, z najbolj dobrimi ljudmi, ki pa se jim dogajajo samo slabe stvari.

anemarie - 18 - 4, 5 years? - / - so pretty!

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

wolf, freya patti Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wolf, freya patti   wolf, freya patti EmptyNed Okt 20, 2013 10:58 pm

ACCEPTED.
freya wolf welcome to withmore's institute of education!

tvoj opis je bil sprejet and let me just tell you i really like your laidy. taka posebna deklina zgleda + študira filozofijo, se mi zdi da bo zelo zanimiva. :3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down

wolf, freya patti

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» wolf, chloe
» wolf, kaspar anselm
» jones, freya
» freya's profile
» tropicana [dylan & freya]