Share

wolf, chloe

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

philomena palmer
philomena palmer
prispevki : 73
točke : 19
kraj bivanja : england
starost lika : 20
tvoja starost : 29

wolf, chloe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wolf, chloe   wolf, chloe EmptyNed Dec 08, 2013 10:04 pm

chloe wolf
22 - history and geography - united kingdom, hereford - kappa xi alpha - nina dobrev

živijo! ime mi je chloe in se pišem wolf. stara sem dvaindvajset let in študiram zgodovino in geografijo. rodila sem se očetu jamesu wolf, in mami madeleine jones. starša sta se leto preden sem prišla jaz na svet, poročila. takrat sta že imela mojo štiri leta starejšo sestro caroline. ta je gledališka igralka na broadwayu, kar so bile njene sanje od nekdaj. moja mami je učiteljica na osnovni šoli v sloveniji, očka pa je strogar. smo povsem običajna angleška družina iz majhnega mesteca.

sprva sem obiskovala osnovno šolo v mojem domačem kraju, kasneje pa sem nadaljevala na gimnaziji. po uspehu sem bila vedno odlična, zato me je po izobraževalni poti čakala svetla prihodnost. in samo poglej, kje sem se znašla. še zdaj ne morem verjeti. tisti dan.. ne morem ga opisati! bila sem sprejeta na ta čudovit inštitut, kjer se z vsem veseljem srečujem s študijem geografije in zgodovine. kaj me tako privlači na teh dveh predmetih? zgodovina je učiteljica življenja. spominjam se besed pri čisto prvi uri zgodovine. zgodovina je učiteljica življenja. da, in še res je. in geografija? zdi se mi pomembno, da sem seznanjena z našimi čari na tem prečudovitem planetu zemlja! oh, kako je svet lep!

obožujem obiskovanje narave! pod vsemi temi drevesi se lahko sprostim in vonjam tisti pravi, svež zrak, ki obdaja prečudovite živali. nobenemu bitju ne bi nikoli storila kaj žalega. še mravlje ne bi pohodila!

rada igram na klavir, drugim polepšam dan z nečim dobrim, rada pomagam in četudi se čudno sliši - večino časa porabim za učenje. moje življenje je učenje. kako nenavadno, vendar resnično. sem izredno ambiciozna oseba in me kar žene naprej - enostavno se ne morem preklopiti od knjig, učbenikov, zvezkov, zapiskov, da ne omenjam knjižnice, kjer preživim ogromno prostega in delovnega časa! knjige so moje prijateljice, že od majhnih nog. ko jih berem, se postavim v vlogo glavnega lika in berem knjigo tako vživeto, da sem lahko še dva dni po branju povsem zagreta in se obnašam kot lik iz zgodbe. zato me imajo mnogi za noro, čeprav sama sebe ne bi oklicala za takšno. sem zasanjana rjavolaska. rada se primerjam z alico iz čudežne dežele. tako zasanjano stopam skozi pravljični svet, poln barv in, in...

sama sebe bi opisala kot osebo, ki ima velike načrte za prihodnost, torej sem ambiciozna, posledično pa tudi zelo optimistična in samozavestna. mnogi ljudje pravijo, da sem samovšečna, kar pa vsekakor ni resnica! sovražim laži. če ne bi bilo laži, bi bil svet lepši. nikoli ne lažem. če sem se kdaj zlagala, bi se najraje zakopala v zemljo in ne bi prišla več nazaj. saj bi bila to groza! ali pa dejstvo, kako grozni postajajo otroci v teh časih! preklinjajo vsepovsod, onesnažujejo.. to več ni normalno. to je prav žalostno. pomirjajo me misli o boljšem življenju. veliko časa posvečam branju pozitivnih misli. mnoge presenečam s svojo drugačnostjo, saj nikoli ne zahajam na zabave, ali pa pijem alkohol, in podobno. čeprav je slaba lastnost pri meni, da prehitro postanem ironična - povsem nenamerno, prav tako pa nasedem vsaki stvari, ki mi jo kdo reče. in ker želim biti prijateljica z vsakim, ter imeti dobre odnose, pomagam pri vsaki mogoči stvari, za katero me poprosijo - in včasih so te stvari prav nore. vendar ima vsak pomanjkljivosti, kajne? to bi morali ljudje bolj spoštovati in biti posledično bolj razumljivi.

barbie - 15 - enough - / - awesome

kay is rocking your world!

Nazadnje urejal/a chloe wolf Sob Dec 14, 2013 7:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

wolf, chloe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wolf, chloe   wolf, chloe EmptySob Dec 14, 2013 7:27 pm

PENDING.
chloe wolf, you're just steps away from being a part of withmore's institute of education!

dobrodošla! she's a cutie! prosim te samo, da v opis teme po vrsti vpišeš njeno starost, sestrščino, smer študija in face claim, kakor imajo to urejeni drugi opisi. let me know when you're finished, and i'll gladly accept you, okay! (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

wolf, chloe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wolf, chloe   wolf, chloe EmptySob Dec 14, 2013 7:51 pm

ACCEPTED.
chloe wolf, welcome to withmore's institute of education!

super, super! šibaj pisat! <3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

Sponsored content

wolf, chloe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wolf, chloe   wolf, chloe Empty
Nazaj na vrh Go down

wolf, chloe

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1