Share

cunningham, dylan joshua

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

cunningham, dylan joshua Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cunningham, dylan joshua   cunningham, dylan joshua EmptySob Okt 19, 2013 11:06 am

dylan joshua cunningham
23 - theatre arts - london, uk - delta phi - jamie campbell bower

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
dylan joshua cunningham.

002. in za kaj si prišel na ta otok? kaj študiraš?
študiram dramsko igro, četrti letnik.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
hm, ne, iskreno dvomim, da bi me lahko kdorkoli od mojih poznancev spravil semle. mislim, saj vsi vemo, da je več kot polovica mulcev tukaj potomcev bajnih posameznikov z ogromnim prihodkom.. jaz na žalost, ali pa na srečo, ne vem, nisem imel takšne usode. moj stari ni reven, ni pa niti blizu bogatašu, in ljudje v mojem življenju, ki jim je bilo mimogrede kdaj tudi mar zame, se gibajo v istem socialnem krogu. torej sem očitno tukaj zasluženo, ha.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad počneš?
teater je velikanski hobi.. ogromno je treba delat, zaradi česar se večkrat izgubi čas za kaj drugega. ampak izredno rad imam glasbo, saj veste, malo brenkanja na kitaro, malo tuljenja v polno luno. rad potujem, letošnje poletje sva s punco preživela en mesec tako, da sva se klatila od enega hostla do drugega po evropi. kaj pa vem, rad imam različne športe, ampak nobenega nisem dovolj dolgo treniral, da bi se lahko pretirano samozavestno hvalil s tem, kako dobro mi gre.

005. si levičar ali desničar?
desničar.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
o moj bog.. ne vem! ahm, najbrž se.. počim na kavč? ponavadi pridem tako ali drugače domov popolnoma izmozgan, tako da bo to kar pravi odgovor. če je tako, potem si najbrž prižgem televizijo, fx ali hbo ali showtime, saj veste, obsedim, če je na sporedu kakšna dobra serija. veliko sem zdoma in ogromno dni preživim tako, da se potikam naokrog, zato pridem domov bolj ali manj, ko sem zaspan ali lačen – pa še to samo, ko se mi ljubi kuhat.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
hm, nočne omarice nimam. moja soba je izredno minimalistično opremljena, postelja in omara z nekaj cunjami. soba v prostorih delte phi prav tako. bi pa na tleh zraven postelje najbrž našli cigarete in telefon. pa cunje, ki jih zmečem iz sebe, ker sem prelen, da bi pospravljal. v košu pa.. uh, ovitke kondomov? a je narobe, če to rečem? ha ha, pardon.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
sebastian, moj oče.. tyler, mogoče, ne vem. zagotovo thea, moja punca. to mislim, da je vse. čakaj, saj lahko preverim.. o, ja, oče, seb, thea, tyler in včeraj teta mandy. o bog, sploh me ne spominjaj, teta mandy je teta, poslana iz pekla.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
ni problema, vedno sem za pustolovščine.. dokler nihče ne umre, seveda. z letalom sicer še nisem imel problemov, smo pa nazadnje zaradi nekega plinskega puščanja z vlakom obtičali nekje sredi češke. bogu za hrbtom, prisežem, in tam smo čakali štiri ure. hvala bogu, da lahko na češkem najdeš dilerja na vsakem ovinku, prisežem, če takrat ne bi pokadil malo travice, bi se mi najbrž zmešalo od dolgčasa.

010. se bojiš žuželk?
ne.

011. imaš svojo boljšo polovico?
imam, seveda imam, tudi ona hodi semle in je izredno simpatična deklina.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
ja, precej. mama nas je pustila, ko sem se rodil, mene, mojega očeta in mojega leto starejšega brata sebastiana, tako da smo se precej povezali, ko smo takole živeli skupaj. moj oče bi za naju naredil vse, jaz bi za očeta in brata naredil vse in brat za očeta in zame. zelo dobro se razumemo in precej pogosto – glede na to, da zdaj tako rekoč živimo na različnih kontinentih – se videvamo. mame nisem videl nikoli, razen na slikah. morda je bolje tako.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
ha ha, vonja po zažganem! moj oče je katastrofalen kuhar! res, ampak sem pa vesel, ker je poskušal. pravzaprav je poskušal kakšnih petnajst let, če sem iskren; saj mu je včasih uspelo, se mi pa zdi, da mu večkrat ni. potem smo praviloma naročali kitajsko dostavo ali pice.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
glede tega vprašanja sem precej neopredeljen, pojma nimam, odvisno od počutja.

015. če bi se lahko spremenil v žival, katera bi to bila?
najbrž v kakšno ptico.. ne, že vem, v morskega psa! ali kita ali gigantskega lignja! ne, čakaj, žirafo. slona. fak, alpaka lamo. sranje, nemogoče je izbrati. vse te bi hotel preizkusiti, res se ne morem odločiti. morski ježek!

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
obalo, zagotovo. v prvem letniku so prvi dan organizirali to velikansko žurko na plaži, ki je bila nora in mislim, da sem se takrat prvič zaljubil v morje. nikoli prej nisem doživel tropskih plaž, če sem iskren, veliko bolj so simpatične, kot naše.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
ne vem, ne zares.. hočem reči, ne berem horoskopov in ne spoznam se prav dobro na nebesna znamenja. lev sem, menda nam je skupno to, da smo velikanske kurbe za pozornost, kar menda sem.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
ničesar zares ne obžalujem.. uh, ne vem, morda, da sem si pred dvema letoma na ramo tetoviral ime moje tedanje punce. zdaj je to malce mimo, ha ha.

019. kdo je bila oseba, s katero si doživel prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
prvič sem se poljubljal s sally martins, v osnovni šoli. blond, majcena, igriva. potem je v času pubertete dobila cel kup dodatnih kilogramov, zdaj je precej grda. prvi seks pa je bil z, aam, tereso iz italije. ha ha, na počitnicah so bili v londonu, pa sva ga malce zasrala. petnajst sem bil star, ona sedemnajst. izredno lepa punca. ogromne prsi.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal na zabavi za noč čarovnic?
oo, nekaj norega! ne vem, mogoče kot dino iz flintstonesov. ne vem, bom še malo premislil, ti naslednjič zagotovo sporočim.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
rižota z morskimi sadeži pred pol ure, ko sem prispel. ljubim tukajšnjo hrano.

022. čaj ali kava?
kava, čeprav imam rad tudi čaj.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
verjamem vase in v svoje sposobnosti in to je tisto, kar je res potrebno. zanašanje na boga in na posmrtno življenje je navadna kozlarija in izgovor, da ne storiš tega, kar bi res rad, in to odlašaš v večnost. samo enkrat se živi, zato je tukaj in zdaj treba izpolniti svoje največje želje. v to brezpogojno verjamem.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
rock. punk. rock'n'roll, stari, vse, dokler ne poslušam tega zlajnanega komercialnega sranja.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
ne jočem veliko. kaj pa vem, kakšna res dobra pesem?

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
pet besed? nisem oseba za pet besed. o, čakaj.. dva, tri, štiri, ja! 'ni oseba za pet besed.' to bi rekli moji prijatelji.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
želim si nastopati na odru, to je pravzaprav največja želja. veliko sem sicer že nastopal, ampak, kaj pa vem, broadway? to, recimo. ali pa filmska platna, če bi kdaj prišel tako daleč. ne vem, stari, živim bolj za zdaj, kot za potem.

rose - 20 - idk man, a lot - n/a - i've done a great job on the skin don't you think?

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

cunningham, dylan joshua

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» bar [zoey & dylan]
» the fountain [dylan & melody]
» karaoke [dylan & spencer]
» the pier [dylan & zoey]