Share

rooney, camille noelle

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

erin weller
erin weller
prispevki : 31
točke : 8
kraj bivanja : south carolina, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 28

rooney, camille noelle Empty
ObjavljaNaslov sporočila: rooney, camille noelle   rooney, camille noelle EmptyČet Dec 19, 2013 8:49 pm

camille noelle rooney
21 - art - reims, france - zeta lambda delta - gabby westbrook patrick

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
"camille noelle rooney. mislim, da mi je všeč… po pravici povedano se še nisem povsem odločila. camille je izbrala mama, tako da dvomim v predhodno planiranje te izbire, kolikor jo poznam imena ni vedela do zadnjega trenutka, prepričana, da se ji bo že posvetilo, ko me bo zagledala. o srednjem imenu ne vem kaj dosti, rada si zamišljam, da sem bila poimenovana po kakšni superduper prednici, ampak to ni preveč verjetno. no, priimek pa je bil dolgo časa edina stvar, ki sem jo imela od očeta in voila, camille noelle rooney, vam na uslugo."

002. in za kaj si prišla na ta otok? kaj študiraš?
"želela sem si novega začetka in to daleč proč od mojega rojstnega mesta v franciji, tale šola pa se mi je zdela odlična priložnost, da bom lahko še naprej izpopolnjevala svojo umetnost."

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
"hm, upam da je bilo zasluženo. oče mi je pomagal samo pri formalnostih, bilo je lažje, ker je živel v združenih državah, z mamo sta namreč ločena od mojega tretjega leta. sicer pa sem morala poslati svoja dela, napisati esej ter celo opraviti nekaj podobnega sprejemnim preizkusom. ne vem, nekaj na mojem delu jim je že moralo biti všeč, kaj?"

004. imaš kakšen hobi? kaj rada počneš?
"ne vem, če risanje in slikanje v tem primeru šteje pod hobi, glede na to, da to tudi študiram, ampak res imam to srečo, da je to tudi stvar, ki jo počnem raje od vsega. razen tega pa… hm, pomembna mi je tudi glasba, velikokrat me boste našli s slušalkami v ušesih, potem knjige, obožujem knjige, sploh več ne štejem vikendov, ki sem jih preživela v kakšni stari knjigarni, med brskanjem za kakšnimi zanimivimi zgodbami. še kaj? naj pomislim… rada imam filme. predvsem stare filme, črnobeli so mi posebej pri srcu."

005. si levičarka ali desničarka?
"levičarka. res pa je, da sem precej spretna tudi z desnico – imela sem obdobje, ko mi je šlo na živce, da sem v razredu morala izstopati celo po tem, tako da sem se prav mučila pri navajanju na desno roko."

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
"se preoblečem v trenirko in nataknem očala."

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
"na nočni omarici bi našli predvsem knjige. večina tistih, ki sem jih že prebrala. v košu za smeti pa napol zgorele dišeče palčke, mama jih vztrajno prižiga po celotnem stanovanju."

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravila mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
"mama, ki sem jo morala poklicati jaz, ko sem pristala. ona se ne bi nikoli spomnila, želela sem preveriti, da ne pozabi jesti, čisto se zgubi v svojem delu. aja, sem omenila, da je kiparka? no, zdaj veste. potem oče, on me je klical sam, bolj formalne stvari, še vedno ne veva dobro kako funkcionirati skupaj. kdo še… ah ja, fleur, moja sestrična. to pa je tudi to, priznati moram, da nimam ravno dosti ljudi s katerimi bi se pogovarjala. se vam to zdi žalostno?"

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
"kolikor se poznam, bi verjetno dobila kakšen paničen napad. jokala, se oklepala kogarkoli, ki bi mi bil dovolj blizu… take vrste stvar."

010. se bojiš žuželk?
"niti malo. kot otrok sem dosti časa preživela sama, zunaj in zbirala vse vrste žuželk, jih skicirala ter jim urejala ljubke domove iz listov, kamenja, vseh teh zadev pač. zdele so se mi ljubke. edino zaradi bogomolk me je vedno zmrazilo; ste vedeli, da lahko samica požre svojega samca? blah."

011. imaš svojo boljšo polovico?
"ali skicirka šteje?"

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
"moja družina je nekoliko zapletena stvar. ali pa tudi ne, slišala sem že za dosti hujše primere. no, mama in oče sta se poročila v franciji, kjer sem se tudi rodila, pri mojih treh letih pa sta se ločila in oče se je odselil nazaj v charlotte, njegovo rojstno mesto. po njegovi strani imam še enega polbrata, s katerim pa nimam stikov. prav tako nisem imela stikov z očetom do svojega osemnajstega leta. pred tem sem živela z mamo, ki je… no, izgubljena duša, milo rečeno, nekoliko izgubljena v svojem svetu, ne ve kaj dosti o vzgajanju otroka. na srečo sem se tudi jaz znala prav dobro zamotiti sama, v nasprotnem primeru bi bila zgodba lahko čisto drugačna. tako pa sem se zaposlila, našla svojo strast v risanju in slikanju, na kar mi je moj prvi učitelj likovne vzgoje vedno zatrjeval, da imam res talent, da lahko iz tega še nekaj napravim – vse skupaj mi je kasneje postala tista karta za pobeg iz tega življenja v mestu, kjer se nikoli nisem zares našla. želela sem si proč in tako kontaktirala očeta, pri čemer sem celo spoznala, da mi je redno pisal, le da mi mama tega nikoli ni povedala. ne zamerim ji, če bi jo spoznali bi vedeli, da ni mogla misliti nič slabega, je le nekoliko zmedena."

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
"dišečih palčk, cimeta in cigaret."

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
"filozofsko vprašanje. jaz bi rekla, da je vse skupaj odvisno od situacije, nimam se ne za pesimista in ne za optimista.

015. če bi se lahko spremenila v žival, katera bi to bila?
bo preveč zguljeno, če rečem ptica? res se mi zdi enkratno kako lahko v kateremkoli trenutku samo odletijo proč. od vsega, kamorkoli… drugače pa žirafa. všeč so mi žirafe."

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
"obalo, zagotovo. spominjam se, da sta me stara starša nekoč peljala na morje in je eden izmed najlepših spominov, kar jih imam. ne glede na vse skrbi, že z enim samim vdihom, ki ti pljuča napolni s tistim slanim vonjem po oceanu, je naenkrat vse lepše. to je eden izmed razlogov, da sem si izbrala ta kraj."

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
"ja, mislim da na nas do neke mere res vplivajo. sama sem dvojček, prispodoba razdvojenosti.. mimogrede, tudi marilyn monroe je bila dvojček."

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
"želela bi si reči, da v življenju ničesar ne obžalujem, da so vse le stvari iz katerih se nekaj naučiš in postaneš močnejši, a na žalost nisem ena izmed teh ljudi. prej nasprotno, sem ena izmed ljudi, ki bodo vsako situacijo še vsaj tisočkrat preučili v glavi, razmišljali o vsaki podrobnosti, naj se zdi drugim še tako zelo nepomembna, tako da ja – obžalujem kar nekaj stvari, preveč, da bi jih zdaj začela naštevati."

019. kdo je bil oseba, s katero si doživela prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
"ali… khm, ali morate to res vedeti? mislim, ali niso to vseeno nekoliko osebne stvari? ne govorim preveč rada o teh… am, zadevah. khm, nadaljujmo prosim."

020. v kakšnem kostumu bi se prikazala na zabavi za noč čarovnic?
"oh, obožujem noč čarovnic, četudi ga pri nas doma nismo zares praznovali. sedaj tukaj sem se oblekla v wendy darling, moj najljubši lik iz otroštva."

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
"mislim, da sem včeraj pozabila na kosilo, ker sem bila tako zatopljena v risanje. pred tem pa… mislim, da je bila solata. ampak moj kratkoročni spomin je katastrofa."

022. čaj ali kava?
"čaj. obožujem čaj."

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
"uf, malce pretežko vprašanje za tako zgodnjo uro. neopredeljena. recimo."

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
"nikoli se ne obremenjujem preveč z zvrstmi, povsem odvisno od razpoloženja, poslušam pač kaj mi v tistem trenutku sede."

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
"vse. ne, res, ne pretiravam. zjočem se lahko ob dobri knjigi, filmu, za vraga, celo ob dobri pesmi. nazadnje sem se jokala, ko sem včeraj na youtubu gledala posnetke vojakov, ki se vračajo domov. ja, res… tako patetična sem." 

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
"nimam ravno ljudi, ki bi me dovolj dobro poznali, vsaj ne zares. bivši sošolci iz srednje šole bi me verjetno opisali kot posebno, čudno, tiho, zadržano in zasanjano. juhu!"

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
"o bog, ne vem, ne razmišljam preveč za naprej. končati šolo, biti srečna, potovati, brati dobre knjige, poslušati dobro glasbo… ne vem, kaj v tej smeri pač."

A - 17 – 5 years on and off – n/a – i'm impressed

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

rooney, camille noelle Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: rooney, camille noelle   rooney, camille noelle EmptyNed Dec 22, 2013 10:12 am

ACCEPTED.
camille rooney, welcome to withmore's institute of education!

she's a sweet girl, she is! dobrodošla, izvoli opravit formalnosti, izvoli pisat! (:

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

rooney, camille noelle

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» caverly, sky noelle
» room #7 [noelle & axel]