| shrinking universe [hazel & alex n. text messages] | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 61
točke : 3
kraj bivanja : London
starost lika : 20
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 5:35 pm | | |
text
Hej! Res te je bilo lepo videti po tolikem času:) Oprosti ker sem mogel tako hitro odditi :/ Kako si kaj?
coded by katie of atf |
|
| |
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.
starost lika : 23
tvoja starost : 30
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 5:40 pm | | |
outgoing text
alex, darling! dejansko je bilo zanimivo, da. res te nisem pričakovala tukaj, ampak je pa krasno, da si tu! also, ne skrbi. (: dobro! sicer rahlo busy-busy z nalogo, ampak gre. ti?
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 6:36 pm | | |
outgoing call / text
haha kajne? bila si res prijetno presenečenje in res se je bilo po tolikem času z tabo zelo lepo pogovoarjati:) Pah, precej zdolgočaseno:)
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 6:48 pm | | |
outgoing text
no ja, dvomim sicer, da sem se kakorkoli spremenila (ker se najbrž res nisem, kajne?), ampak definitivno! nisem te ravno pričakovala tukaj, ampak zdaj se vsekakor lahko kdaj dobiva; najbrž se je zgodilo ogromno stvari, odkar sva se nazadnje videla. ;D
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 8:06 pm | | |
text
mogoče sem se spremenil jaz? vsekakor si se mi zdela prijtnejša! To bi bilo super če imaš kdaj čas, kar povej!
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 8:10 pm | | |
outgoing text
okej, nisem prepričana, če bi morala biti zdaj užaljena. prijetnejša? to mi boš moral razložiti. anyhow, trenutno se utapljam v nalogah/seminarskih, but soon, kay? :33
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 8:12 pm | | |
text
oh, nisem te mislil užaliti ^^ Ja no, lepo teje bilo videti ampak ti razložim ko se vidiva. Okay, good luck in school!
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 8:36 pm | | |
outgoing text
tudi prav!^^ in to si bom vsekakor zapomnila; you have some explaining to do! hvala; glede na to, kako se stvari razvijajo, jo bom potrebovala. (:
coded by katie of atf bova začeli tisti rp? when you have time, ofc.
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 8:43 pm | | |
text
lažje bo če neboš pozabila na zabavo in neboš po cel dneve zaprta v sobi ter za zvezki;)
coded by katie of atf sure, bi lahko ti začela? |
|
| |
| Naslov sporočila: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] Ned Nov 10, 2013 9:18 pm | | |
outgoing text
ja ja! saj vem, ampak to je lažje reči kot narediti. anyhow, I'll see you around! :3
coded by katie of atf |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: shrinking universe [hazel & alex n. text messages] | | |
|
|
| |
| shrinking universe [hazel & alex n. text messages] | |
|