Naslov sporočila: GRIMES, CHLOE AMELIA Čet Nov 28, 2013 4:36 pm
Chloe Amelia Grimes 19 - art&languages - la, california - kappa xi alpha - chanel celaya
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? chloe amelia grimes. da, znana tudi kot sestra od tylerja in zoey.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? da bi študirala? in ker je moji mami ugled neznansko pomemben. ampak predvsem zaradi dobrega oddelka umetnosti in jezikov.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? kot sem omenila, starši. ampak če bi bila neumna se ne bi mogla šolati tukaj, zato se mi zdi, da sem si mesto tukaj tudi prislužila.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? rada sanjarim. ko se osredotočim na stvar, sem resnično koncentrirana na eno stvar, drugače pa sem v svojem svetu, še knjige včasih en morem prebrati ker odplavam stran. saj to ne bo prišlo v javnost, kajne? ker bi drugače rekla, da rada slikam, rišem, berem in pojem. da, to so normalni hobiji. to omenite, če že morate.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? oboje nekako. več uporabljam desno roko, ampak ko sem bila mala se mi je zdelo zabavno da bi uporabljala obe. če povem po resnici.. moja desna roka je bila velikokrat nekako poškodovana in sem se morala naučiti uporabljati še levo.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? nič razburljivega ali omembe vrednega. odložim torbo.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? budilka. takšna staromodna, ki jo moraš pred spanjem naviti. in čtivo za pouk. mogoče kakšna knjiga ali pa blok z skicami. koš za smeti pa je napolnjen z počečkanimi listi iz bloka, najde se tudi kakšen ovitek čokolade in pa lonček kave, ker se učim pozno v noč.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. amm.. v zadnjem času sem po telefonu govorila samo z družino. o, ne bom izpadla povsem asocialno.. tudi z prijateljico.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? upam da bomo pristali nekje, kjer lahko grem na pustolovščino. ali pa v letovišče, nikoli se nisem mogla odločiti če bi mi bila bolj všeč džungla ali hotel, rada verjamem da sem tip za oboje.
010. se bojiš žuželk? zelo. najbolj pajkov. vem, da mi ne morejo nič in da naj bi prinašali srečo, ampak preprosto jih ne prenesem. zaženem vik in krik in ne morem nehati zganjati panike, dokler mi nekdo ne priskoči na pomoč.
011. imaš svojo boljšo polovico? če sem sama to torej pomeni, da potrebuješ še nekoga, ker jaz nisem dovolj in štejem samo polovico?
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? zelo. zelo, zelo in še enkrat zelo. vsaj z bratom in sestro sem zelo, čeprav ju je včasih težko dohajati. čeprav sem najmlajša starša nista nikoli imela kaj preveč časa zame, zato v družino uvrščam tudi svojo varuško, cecille. in z njo sem prav tako zelo povezana.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? spominjam se svežih mafinov, ki mi jih je vsako sredo za zajtrk naredila cecille. vonj marelic, ko je mama delala marmelado in dišečih palčk, ki smo jih prižgali ker sem jih imela tako rada.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? napol poln, čeprav si včasih en morem pomagati da ne bi bil napol prazen.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? ptica. sokolica, ker so absolutno najboljše živali. želela sem si eno, toda namesto tega sem dobila ponija. kar je bilo enako krasno.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? vse imam rada ob različnih priložnostih, toda če moram izbirati bi rekla obala. najboljša je za sanjarjenje.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? mogoče malo.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? ne obžalujem ničesar. večino svojega življenja sem preživela napol v sanjah, ampak ker me je to veselilo težko rečem da zdaj to obžalujem.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? prvi poljub mi je vzel nek nesramnež že zelo zgodaj. nedolžnosti pa še nihče.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? bila bi vila. ali škrat. mogoče okostnjak, nisem prepričana. pa tudi zombi bi prišel v poštev.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? sem precej izbirčna, zato hitra hrana zagotovo ne.
022. čaj ali kava? kava, čajev sem spila že preveč.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? neka sila zagotovo je, ampak ni utelešena v nekem človeku. je razlog da živimo, čutimo. verjetno je povezana z karmo. o tem bi se lahko razgovorila, ampak naj ostane odgovor kratek. verjamem v neko silo ki ostaja neimenovana.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? če mi je pesem všeč, jo bom poslušala ne glede na zvrst.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? hitro padem v jok, zato lahko kar začnem naštevati. žalosten film, kakšna pesem, slika otrok iz afrike, prizori iz vojn, mrtva žival, umetnost.. dovolj bo.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? prijatelji? am, mogoče bi morali reči prijateljica. nimam veliko ljudi okoli sebe, čeprav sem lahko družabna in kot pravijo tisti ki me slučajno ogovorijo, prijetna sogovornica. kriva je moja sramežljivost. in odmaknjenost. seveda pa sem tudi klepetava in če sem res članica svoje družine, potem moram biti vsaj malo karizmatična. seveda imam slabe lastnosti, sem grozno trmasta in težko obdržim skrivnosti. ne maram opravljanja, samo to je, da je informacijo lahko dobiti od mene. zvesta, da sem, čeprav sem težko komu. ojoj, to ni 5 besed, zakaj me niste ustavili?
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? rada bi letela, končala vojne in nahranila vse lačne ljudi na svetu. tako, to so moje sanje. moja pričakovanja pa so uspešen zaključek šolanja, dobra služba in družina. to so mi venomer vbijali v glavo, razočarala bi starša če tega ne bi omenila.
unitato - 16 - 3 years - / - me love it!
kay is rocking your world!
millenia
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
Naslov sporočila: Re: GRIMES, CHLOE AMELIA Čet Nov 28, 2013 4:52 pm
ACCEPTED. chloe grimes, welcome to withmore's institute of education!
hello sis tvoj opisek je čudovit, bejži opraviti formalnosti in se potem loti pisanja kkay <33
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: