Naslov sporočila: grimes, tyler matt Sob Okt 19, 2013 11:55 am
tyler matt grimes 21 - law - la, california - epsilon sigma phi - colton haynes
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? oh, v bistvu ne veš kako mi je ime? zadnje čase to redko doživljam, navsezadnje, skoraj vsakdo tu na univerzi ve kdo sem – tyler matt grimes, sedaj tudi vam na uslugo.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? zakaj? dobro vprašanje. v bistvu niti ne vem. mislim, da zato, ker sta imela tastara popolnoma preveč pod palcem in kaj je boljše, kot da s tem svoje tri otroke vpelješ na najbolj znano zadevo in se potem vsem hvališ s tem? nič, je tako. in zato sem tu. na poti, da postanem odvetnik. to pa zato, ker to hočem. jaz osebno in ne moji starši. enkrat za spremembo.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? zasluženo ali ne, nikoli se nisem zares obremenjeval s tem. pač sem tukaj, nobena posebna stvar. in kot sem prej omenil – starši, definitivno. drugače me ne bi bilo tu.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? oh, hobi. če rečem, da so moj hobi ženske se bo malo grdo slišalo, kajne? saj vem. tako, da iskreno ne vem. rad počnem veliko stvari. včasih sem se ukvarjal z nogometom, kakor vsak fant, vendar zaradi poškodbe kolena nisem prišel nikamor. tako da danes… ne bi mogel reči, da imam kakšen poseben hobi. vendar rad počnem veliko stvari. obožujem gledanje filmov, pod kovtrom, s kokicam v rokah, prav tako imam rad junk food, vem, ni zdravo, vendar kaj hočem. rad imam viski in cigare s prijatelji, morda so te večeri moj hobi. prav tako imam rad dokumentarce, ne vem zakaj, vendar rad jih gledam. in glasbo prav tako. v bistvu znam igrati kitaro in če bi imel svojo, bi definitivno bilo igranje nanjo moj hobi. oh in sneg. obožujem sneg. tudi to.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? levičar, očitno bom deset let manj živel, kot bi, ko bi bil desničar. torej moram izkoristiti to kar imam in nadomestiti tistih nekaj.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? čisto iskreno? odložim torbo.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? telefon, nočno lučko in plišastega medvedka, ki sem ga dobil od sestrice za rojstni dan. ne, nisem neka pomehkužena duša, vendar to je bilo preprosto darilo iz srca in zato ga imam tam, da mi je blizu. in v košu za smeti… če ne liste popisane z izpiski za rimsko pravo, pa številko deklet.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. hm, moje dve predragi sestri, čeprav ne vem, če so mi zares tako drage ves čas. in moj najboljši prijatelj. ter… ena neznana, res ne vem kdo je to. in še eno dekle. vseh pet.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? predvidevam, da nekakšen ne preveč navdušen zavzdih.
010. se bojiš žuželk? bolj se bojim sestrinega kričanja, ko jih bo zagledala, kakor njih.
011. imaš svojo boljšo polovico? vsako dekle, ki jo vidiš je moja boljša polovica. če ne za dlje, pa za čez noč.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? v bistvu precej. s starši sicer nisem tesno povezan, ker so nekako zelo hitro obupali z vzgojo nad mano – baje sem bil najbolj zdivjan otrok – vendar s sestrami imam v redu odnos. mislim, vsaj z najmlajšo. srednjo vleče nekako na čudne pote.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? vonj juhe za nedeljsko kosilo, vonj omake, ki je bila domnevno mamina specialiteta in vonj kuhanih marelic, ko je delala marmelado.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? kakorkoli da je, če mi bo blizu, bo kmalu popolnoma prazen.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? maček, ker bi lahko spal celotne dneve.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? obalo. ker me spominja na nekoga posebnega.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? če je napoved dobra, potem seveda.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? da sem izgubil nekoga, ki mi je bil prekleto pri srcu, po sami neumnosti. in da, ne glede na to, kako sam sebe prepričujem, da sem, je še vedno nisem pozabil.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? prvi poljub? oseba, ki mi je bila prekleto pri srcu in ga ne obžalujem niti za sekundo. zgodovine z njo ne, morda ne maram le nje danes, vendar saj ni važno. in nedolžnost… z neko navijačico, saj se niti ne spominjam imena, povsem po neumnosti je bilo.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? joker, definitivno joker. ne vem zakaj, ampak v tem hipu me je navdihnil.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? predvidevam, da hamburger ali kaj podobnega.
022. čaj ali kava? reciva kava.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? vase. življenje me je naučilo, da je to edino, v kaj lahko in moraš verjeti.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? precej raznoliko, zares. nasploh obožujem glasbo, tako da mi je skoraj vsa všeč.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? titanic. morda tudi notebook.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? verjamete, da jih to nisem nikoli vprašal? bog, ne vem. najbrž bi dejali, da... sem precej zdivjan - alkohol ter podobne zadeve, ja. zabavam se pač ne odrekam, ker so nekaj najboljšega, kaj se dogodi. in potem... da imam karizmatičen nasmeh, nekdo mi je celo rekel, da sem karizmatičen, hah. smešno se sliši. imam prekleto zanesljive argumente, tudi to pravijo. dobro, ne bo ravno pet besed, ampak pet lastnosti, bo v redu? seveda, bo. no, kaj še... sem tudi prekleto trmast in včasih me je nemogoče zaustaviti, ko začnem govoriti.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? postati odvetnik. in morda, le morda, najti dekle, s katerim bi se ustalil. ne vem še za gotovo za zadnje, vendar glede odvetnika, definitivno.
tamara - twenty - a lot - n/a - i think that we'll be awsome