Share

wilder, alexander lucas

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

matleena aalto
matleena aalto
prispevki : 17
točke : 3
kraj bivanja : uppsala, sweden
starost lika : 20
tvoja starost : 24

wilder, alexander lucas Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wilder, alexander lucas   wilder, alexander lucas EmptyNed Okt 27, 2013 5:33 pm

alexander lucas wilder
25 – school doctor – tampa – jenson ackles

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
alexander lucas wilder, ampak lahko me kličete alex.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
na ta otok sem prišel že dosti pred tem pogovorom. pravzaprav sem tukaj študiral medicino, in študij končal z odliko. za nekaj časa sem odšel z otoka, da sem zaslovel in dobro zaslužil, zdaj pa sem se vrnil, da bom pomagal tem ubogim študentom pri kakšnih težavah. še najbolj dovzeten sem za pomoč študentkam. *smeh*

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
glede na moje številne uspehe sem prepričan, da sem zasluženo tukaj. seveda pa sem sprva na šolo prišel z malo pomoči moje drage družine. mislim, dajte no, kdo pa ni? jaz vsaj priznam..

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
seveda imam ogromno hobijev. eden izmed njih je gotovo tek, naravnost obožujem borilne veščine, in pa seveda ženske. tek me sprošča, prav tako borilne veščine, pa ob obeh treniram svojo postavo, s katero potem privabim marsikatero dekle. saj veste kako to gre, kajne? no, dobro, če izvzamemo to je moj hobi še risanje. ampak tega ne povejte nikomur. it's my little secret.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
na žalost sem takšen, kot večina ljudi na planetu. desničar.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
če mislite domov k staršem, potem navadno najprej pohvalim svoje starše, pospravim stvari v svojo sobo.. če pa imate v mislih moje stanovanje, potem se najprej počim na posteljo in malo zadremam. če sem sam, seveda.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na nočni omarici so zagotovo moja sončna očala, nekaj popisanih papirjev in kakšna knjiga, v košu za smeti pa se najdejo razne embalaže, papirčki in pa prazni zavojčki kondomov. kaj tako gledate? i'm still a man!

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
pa poglejmo.. nazadnje sem govoril z očetom, potem s svojim nadrejenim, na žalost tudi s svojim preljubim bratcem, z nekim dekletom iz bara in pa dostavljavcem kitajske hrane. moram reči, tista restavracija je odlična! na srečo je tip še zamudil in nisem rabil plačati.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
zakon! upam, da nas bo premetavalo.

010. se bojiš žuželk?
ne. nisem punca.

011. imaš svojo boljšo polovico?
seveda. moja desna stran dosti bolje funkcionira.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
že od nekdaj sem mamin in očetov ljubljenček. kaj pa drugega. v šoli sem bil priden, nisem pil, nisem kadil (vsaj ne da bi onadva vedela) in v vseh pogledih sem popoln sin. očitno pa ima moj predragi brat nekaj proti meni. in jaz proti njemu, seveda. s svojo sestrico se dokaj dobro razumeva.. a ne bi zdaj o tem.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
zagotovo sem si najbolj zapomnil cimet, in pa čokolado, ki sem jo na skrivaj kradel iz lonca. kdaj pa kdaj je iz naše kuhinje zasmrdelo tudi po zažganem, a je mama takšne kuharice navadno hitro odpustila.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
če je v njem alkohol bo zagotovo hitro prazen. in ne samo napol.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
ne vem. nikoli nisem razmišljal o tem. mogoče bi bil maček? dekleta imajo rada mačke kajne? potem bi me vse crkljale.. ja, pravi raj za fanta.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
od teh imam zagotovo najraje notranjost svoje sobe. tudi tam se lahko odlično zabavam.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
ne, mislim da ne. no, včasih. nisem vraževeren, a nekateri ljudje so res povezani s 'svojimi znamenji'.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
obžalujem tisti en večer, ko sem eni študentki ponesreči naredil otroka.. in pa tisto noč, ko sem izgubil prvega pacienta. moral bi biti bolj previden, ko sem postavljal diagnozo…

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
prvi poljub sem doživel s sošolko, ko sem bil star trinajst let.. mislim da ji je bilo ime samantha. ali pa je bila sarah? v glavnem, nedolžnost sem izgubil na neki zabavi s čedno temnolasko christino. Še vedno imam nekje shranjeno njeno številko. mislite, da bi jo moral poklicati?

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
zagotovo kot zdravnik *smeh* ne, verjetno bi bil hudiček ali pa gasilec..

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
mislim da sem imel kitajsko hrano in pivo.. ne vem, in zakaj naj bi bilo to pomembno?

022. čaj ali kava?
kava. kako pa mislite da ostajam buden?

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
ne verjamem v nič drugega kot vase.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
najraje poslušam rock, če pa sem dobre volje pa si kdaj prižgem malo klasike, da se lahko pačim.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
nič. Jaz pač ne jočem.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
zabaven, direkten, čuden? *smeh* zagotovo sem vreden zaupanja.. športen. ženskar? ne vem kako me vidijo prijatelji.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
nimam sanj. živim ta trenutek in se ne obremenjujem z načrti za prihodnost. bo, kar pač bo. surprise me!

mel - 14 - almost 2 years - melody willson - you already know Wink

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

wilder, alexander lucas Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wilder, alexander lucas   wilder, alexander lucas EmptyNed Okt 27, 2013 5:52 pm

ACCEPTED.
Gost welcome to withmore's institute of education!

another wilder, i see + jensen, wa. :3 oglasi se v claime, odpri plot, začni pisat and have fun babe! (:

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:

Nazaj na vrh Go down

wilder, alexander lucas

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» gunn, lucas alexander
» wilder, daniel william
» archer, dexter alexander
» tropicana [lucas & libbie]