Share

archer, dexter alexander

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

dexter archer
dexter archer
prispevki : 16
točke : 6

archer, dexter alexander Empty
ObjavljaNaslov sporočila: archer, dexter alexander   archer, dexter alexander EmptySre Okt 23, 2013 4:24 pm

dexter alexander archer
22  - law – london, uk - epsilon sigma phi  - nils butler

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
dexter alexander archer. dex, prosim.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
študiram tisto, kar me veseli: pravo. navsezadnje sem se že od malih nog rad spuščal v živahne debate z ljudmi in vedno mi nekako uspe dokazati svoje, zato se mi zdi, da pravo ponuja dokaj široko izbiro možnih poklicev zame.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
seveda sem tukaj zasluženo! trdo sem delal za to in poleg tega bi se počutil presneto neumno, če bi moral vmes poseči oče ali kdo drug. ljudi, ki izkoriščajo družinske povezave, pravzaprav preziram. saj vem, da je lahko – saj vem, da je grozno mikavno, navsezadnje tudi jaz izhajam iz precej dobro založene in povezane družine, ampak to še ne pomeni, da bom svojo kariero gradil na priimku.  

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
hobi? jasno, če temu lahko rečete hobi. vidite, stvar je v tem, da zelo rad skejtam in se spuščam v takšne ali drugačne nevarnosti. to je boljše kot katerakoli droga – adrenalin. in zaradi tega bom počel vse vrste neumnosti – sredi noči plezal po strehah stavb, se postavil po robu največjim nasilnežem in iz čistega dolgčasa kaj razbil.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
desničar, če se to navezuje na to, s katero roko pišem. sicer pa strogi levičar, če se to navezuje na politične ideje.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
kaj pa vem. odvisno od dneva.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na moji nočni omarici je ponavadi manjši kup knjig, ki jih želim iz takšnega ali drugačnega razloga prebrati. v smeteh pa prazne pločevinke red bulla in cel kup zmečkanih in deloma popisanih listov papirja.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
okej, resno? prav, ravno prejle sem se pogovarjal z nickom, ki je nekje tukaj našel tega tipa, ki ima baje blazno dobro tra… pač, dober posel, nisem prepričan, če to sploh lahko povem na glas. skrivnost, prav? potem me je klical oče iz londona, ker se je hotel prepričati, če sem poslal tisto kartico, ki sem jo obljubil mlajši sestri. okej, ona je tretja na tem seznamu. potem pa sem govoril še z, um, kako jima je bilo ime? charrie in katie? nekaj takšnega, ne vem, nista bili preveč zanimivi, ampak sta me pa po vsej sili skušali spraviti na tisto zabavo danes zvečer.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
najbrž bi bil vesel, ker bi se dogajalo nekaj razburljivega. ja, vsekakor vesel in navdušen.

010. se bojiš žuželk?
ah, kje. žužki so dokaj krasna, mala, nerazumljena bitjeca.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ne zares. morda nisem tak tip človeka. saj veste, resne zveze in podarjanje srca in vse skupaj. zveni zapleteno in utrujajoče.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
recimo. moja starša sta zelo zaposlena s svojim delom in moj starejši brat je bil nekje v indiji, ko sva se nazadnje slišala, ampak moja mlajša sestrica je krasna oseba. najbrž se z njo še najbolje razumem, pa čeprav jih šteje šele sedem.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
no ja, najprej imamo tukaj prvo obdobje, ko nam je kuhala gospa iz italije in vedno je naredila božanske vaniljeve torte, ki so zaznamovale moje otroštvo. potem je ta gospa šla, ker se je odločila, da se vrača v italijo – oče je našel drugo gospo, ki je sicer prihajala iz brightona, ampak je bila blazno navdušena nad sredozemskimi jedmi in ko je kuhala, je cela hiša dišala po rožmarinu, kar je drugi vonj. tretji vonj pa je nedvomno nekaj mehiškega, ker je naša zadnja kuharica, ki v hiši kraljuje že od leta 2000, vedno rada kuhala mehiške zadeve.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
vedno povsem poln!

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
volk. morda orel. ali pa pingvin. vedno sem hotel vedeti, kako razmišljajo pingvini.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
če moram izbirati med temi, nedvomno obala. sicer pa najvišja stavba v okolici.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
resno? jasno, in božiček decembra nosi darila.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
preveč zaposlen sem s tem, da v svojem življenju uživam. ne obžalujem niti ene same zlomljene kosti, zapravljene priložnosti ali pa strtega srca. nočem se zadrževati v preteklosti, ker v tem ne vidim smisla.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
oh ja, dober poskus.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
v nečem klasičnem ali pa v nečem popolnoma odbitim ali pa morda v nečem čisto neprepoznavnim; povsem odvisno od tega, kako bi se počutil.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
um, red bull. bil je preveč divji dan, da bi si lahko vzel čas za kosilo.

022. čaj ali kava?
kava. vedno, kava.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
verjamem vase; mar ni to dovolj?

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
takšno, ki me spravi v dobro voljo. nikoli se ne opredeljujem – nekatere pesmi so mi preprosto všeč, čeprav če bi moral nekaj reči, se bi odločil za klasičen rock.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
v jok? kaj pa vem. najbrž skrb za koga, ki mi veliko pomeni. rachael, moji mlajši sestrici, na primer.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
zmešan, divji, nepredvidljiv, sarkastičen, zgovoren. nekaj takšnega.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
moje sanje in pričakovanja? ah, prosim, to je tako… za časom. saj ni važno, kakšna pričakovanja imam. kar hočem, to bom dobil – tako ali drugače. pa ne zato, ker sem razvajen mulc, ampak preprosto zato, ker sem za to pripravljen delati. moje sanje? kaj pa vem, večino časa vključujejo nekaj zanimivega in veliko, veliko pustolovščin. ampak saj veste – vedno se pustim presenetiti.

a. - 17 - enough. - good job.

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

archer, dexter alexander Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: archer, dexter alexander   archer, dexter alexander EmptySre Okt 23, 2013 4:53 pm

ACCEPTED.
dexter archer, welcome to withmore's institute of education!

glad to be seeing some more gents over here, welcome! <3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

archer, dexter alexander

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» gunn, lucas alexander
» wilder, alexander lucas
» the docks [dexter & allegra]
» waterfall [dexter & dorothea]
» summer breeze [madison & dexter]