Share

wilder, daniel william

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

amaterasu kikuchi
amaterasu kikuchi
3rd year of martial arts
3rd year of martial arts
prispevki : 447
točke : 102
kraj bivanja : tokyo
starost lika : 22
tvoja starost : 25

wilder, daniel william Empty
ObjavljaNaslov sporočila: wilder, daniel william   wilder, daniel william EmptyTor Okt 22, 2013 8:45 pm

Daniel William Wilder
21 - law - Tampa - Delta - Dave Franco

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
Daniel William Wilder

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
Zakaj? Po zabavo, vendar. Ah, studij, ja, seveda... Pravo... Mislim, saj vsi od mene pricakujejo vrhunskega odvetnika, jaz pa se jim smejim v glavo. Sem sem prisel samo zaradi prisile mojih roditeljev, pa tudi zaradi pritiska starejsega brata. Nic posebnega ni, vsak zna malo rezati s skalpelom in ozivljati z elektrosokom ali karkoli ze je to, kar pocne.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
No, saj sem ze povedal. Tu sem samo zaradi druzine. Ceprav je kar v redu, mogoce jim ne zamerim tako zelo, kot sem jim nameraval.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
Uf, hobijev imam ogromno. Kar vprasaj kaksno punco, ce jo srecas, pa ti bo o meni znala povedati veliko. Drugace se pa moram pohvaliti, sem pravi sleight of hand mojster. To pomeni, da te z navadno igralno karto lahko zelo poskodujem, ce me razjezis, mogoce celo ubijem, pa tudi razne druge trike znam, s tem se ukvarjam ze prakticno z otrostva. Presenetljivo, ljudje sploh ne mislijo, da sem cuden, pravzaprav mislim, da dekleta to privlaci. No, verjetno k tem pripomore tudi moje telo, ki ga vzdrzujem z redno vadbo in tekom. Ne vem tocno kaj jih vlece k meni. Pf, kako samovsecno se je to zdaj slisalo.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
Spreten sem z obema rokama, pri katerikoli stvari.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
Pff, ce bi odgovor na to vprasanje vedel... Verjetno stopim skozi vrata?

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
No... Stvari. Take. In drugacne. Pac, polno nepotrebne sare in pripomocki za preprecitev zanositve, pa seveda karte, polno papirjev, pomesanih med sabo... Pac, malo sem neorganiziran... V smeteh pa ne bi bilo veliko, mogoce kaksen papir ali kaj neuporabnega. Prevec stvari, v glavnem.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
Hm... Neka blondinka, katere imena se ne spomnim, pogovor pa skusam pozabiti, potem neka rdecelaska, ki je zahtevala nazaj svoj modrc, jaz pa niti ne vem kateri je njen, pa starejsa gospa, ki je hotela da placam za vse hudo kar sem ji storil... Ja, ta je bila res dobra, na koncu je ugotovila, da me sploh ne pozna. To so bile tri, kajne? Hm... Ah, seveda, Jenny, res ne vem kaj je njen problem. Hoce, da na njeni poroki izvajam svoje iluzije. Pa seveda moj 'prekrasni' brat, ki mi je kaksno uro nakladal o bednih stvareh, medtem, ko sem jaz gledal neko serijo in ga nisem poslusal.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
Verjetno bi skomignil z rameni in izkoristil cas s spogledovanjem, ali pa spanjem.

010. se bojiš žuželk?
Zakaj bi se jih? Saj mi nic ne morejo.

011. imaš svojo boljšo polovico?
Ja, moja desna stran telesa je bolj funkcionalna kot leva.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
Mislim, da je zdaj ze jasno, da se s svojim bratom ne razumem najbolje. Ne sovraziva se, samo izredno me iritira. Je mamin in ockov popoln sincek, neki uspesni doktor ne vem cesa in potem oba od mene pricakujeta iste ali pa se vecje uspehe. Pa moja sestra, ona je svetovna. Ni me sram reci, da je moja najboljsa prijateljica, z njo se super razumem, ceprav je dve leti starejsa in tudi ona studira neke hude tezke zadeve. Moja stara dva sta pa pac... Tipicna snoba s prevec denarja. Mimogrede bi lahko omenil, da ga imam jaz v lasti vec kot prevec, pa ne vem zakaj bi ga porabil...

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
No... Vonjev se ravno ne spominjam, spominjam se postavne Mary, ki je bila od vseh nasih kuharic najboljsa, pa se prijazna... Cakaj... Mogoce... Vanilija, cokolada in trava. Mja, nekatere niso bile ravno 'pridne'.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
Ne vem, vcasih je napol prazen, vcasih napol poln. Odvisno od dneva in razpolozenja.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
Kaksna super leteca stvarca z mega sposobnostmi. Batman. Ce pa lahko izbiram samo med dejanskimi zivalmi, bi bil to verjetno kaksen tiger ali pa orel, tako svoboden je.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
Solske predavalnice, ker tam pridobim najvec spanca.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
Niti nimam casa za to, ampak glede na to, da sem iluzionist in to, recimo, da verjamem. Ah, nikoli se nisem videl kot odvetnika...

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
Vpis na pravo. Mogoce pa tudi poljub s svojo sestro...

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
Pha, ne spomnim se vec. Samo vem, da je bilo oboje prekrasno. Itak.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
Verjetno bi bil kaksen super noro dober zombi.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
A...

022. čaj ali kava?
Ob vsem tem delu, zagotovo kava.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
Verjamem, da vsak lahko doseze kar hoce, ce se za to le potrudi. Bog je nedotakljiv. Mogoce je tudi on ena iluzija, ustvarjena v mnogih glavah, mogoce je resnicen. Verjamem, da z mocno voljo in z vero v samega vase dosezes vse. Kaksen filozof, se Shakespeare bi se mi priklonil.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
Dejansko metal. Pa obcasno hip hop, ko telovadim, potem izpadem tako kul. Ampak metal me pomiri, ni pa mi odvec poslusati tudi kaksne ostale zvrsti.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
Smeh.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
Danny, takoj mi to razlozi!

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
Ko bom koncal s tem brezpomenskim studijem, bom postal svetovni carodej, mogoce bom s svojimi inteligentnimi mozgancki celo dobil kaksen primer na sodiscu, imel bom mir in preprosto udobno mi bo.

Pipa - 14 :s - do you SEE how bad I am? Judge. - none for now - I love it!

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

wilder, daniel william Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: wilder, daniel william   wilder, daniel william EmptyTor Okt 22, 2013 9:01 pm

ACCEPTED.
daniel wilder, welcome to withmore's institute of education!

opisek je sprejet, šibaj se zabavat v rpg! :3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

wilder, daniel william

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» wilder, alexander lucas
» the garden [dylan & daniel]
» dance off [daniel & rheya]
» karaoke [daniel & melody]
» the pool [daniel & abdel]