Naslov sporočila: ward, giselle dorothea Sob Okt 19, 2013 2:31 pm
GISELLE DOROTHEA WARD 20 let – matematika in računalništvo – los angeles, california – lambda zeta delta – the beautiful tamsin egerton
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? giselle dorothea ward. ampak, da sva si na jasnem – pokliči me giselle in obljubim ti, da ti bo žal.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? ker prfektna hči josepha warda seveda ni mogla iti drugam kot na najboljšo univerzo kar jih je, kajne? saj ne, da sem imela kakršno koli izbiro. glede študija pa sem končala prvi letnik arhitekture in se takoj po izpitih prepisala na matematiko in računalništvo.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? kot sem že povedala je krivda povsem na mojem najdražjem očku. če še niste slišali za josepha warda potem verjetno niste poskušali ustanoviti lastnega podjetja v ameriki. mislite, da pretiravam? naj vam torej zaupam mojo malo skrivnost, s katero se oče navdušeno hvali med prijatelji: še preden bi me očka skupaj z zajetnim nakazilom na račun inštituta utegnil vpisati so mi na dom poslali vabilo z besedami, da je zame na univerzi rezervirano mesto. ja, tako prekleto vpliven je. ampak ni mu uspelo, vsaj ne povsem; po prvem letniku sem se namreč prepisala na oddelek za nadarjene študente in bila sprejeta. to sem si definitivno zaslužila sama.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? huh, kaj pa vem. pravzaprav niti ne zares. od nekdaj so me zanimali računalniki in ko imam pod prsti tipkovnico znam najti ali narediti praktično vse. od nekdaj znam tudi risati, vendar se mi to ne zdi nič posebnega. če bi se že morala za kaj odločiti je moja strast branje. ali pa potovanje. in glasba. kaj pa vem.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? desničarka.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? in to je pomembno ker…? pišuka, saj ne vem. verjetno najprej zaprem vrata in odvržem torbo. po tem pa prižgem računalnik? pojma nimam, verjetno vedno kaj drugega.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? lučka, kup knjig in na tleh ob omarici še prenosnik, v košu pa ovitek od čokolade, cel kup tistih malih rumenih listkov z raznimi opomniki in, hm, ovitki določene embalaže.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. resno? ah, k hudiču… ne vem. samo sekundo, kje je ta prekleta – aha. torej: zoey, taksi, dylan, mama in neka številka, za katero nimam pojma kaj za… aja, točno. dostava hrane.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? verjetno bi se obrnila na drugo stran in spala dalje še naslednjih deset minut, dokler letala ne bi začelo premetavati ali karkoli se že zgodi, ko letalo strmoglavlja. ne vem, s tem nimam ravno izkušenj. potem pa – hja, verjetno bi se začela dreti in skušala na vsak način priti iz letala preden bi pristalo na tleh. ko me enkrat zagrabi panika pač nisem najbolj razsoden človek.
010. se bojiš žuželk? ja. mislim, halo? male, grde stvarce, ki plezajo po tebi in agh. k hudiču z njimi.
011. imaš svojo boljšo polovico? pravzaprav jo imam ja. mislim, ga. njega, ne nje, da ne bo pomote. ime mu je dylan.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? seveda! mami je oseba, ki ji lahko zaupam vse in naj se zgodi karkoli, trdno verjamem, da se vedno lahko zanesem na očka. in poniji jejo mavrice in moja domača žival je samorog. seveda.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? naša kuhinja je bila predraga, da bi jo kdo kadarkoli uporabljal. vsaj tista, ki jo je mami z največjim veseljem razkazovala obiskovalcem, tista je dišala samo po čistilih in vaniliji, ker je mama obsedena z nekim smešnim osveževalcem zraka. kar se tiče druge kuhinje pa se spomnim predvsem vonja po peteršilju, čili paprikah in čokoladi. sandy, ena od kuharic, je imela zame vedno kako čokoladno slaščico in, fant, res je znala peči.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? koga briga, spij do konca pa bo prazen.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? ste že razmišljali, kako bi poimenovali ta vaš intervju? ker če ne imam popolno ime: sto vprašanj o katerih še nikoli niste razmišljali. zadetek v nulo, ne? kaj? aja, odgovor. aaam… ne vem. verjetno kaj čisto brezveznega, kot n primer kakšen kokeršpanjel ali kaj podobnega. mislite kar bi se rada spremenila ali v kar se dejansko bi? aha, potem pa verjetno kakšen ptič, mogoče orel. ne, ne, ne, čakaj, briši. volkulja.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? šolske predavalnice? resno? ste pa optimistični… disney park v los angelesu. da ne boste polušali vedno istega.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? horoskop? kaj pa vem. zdi se mi, da so včasih tisti opisi znamenj kar točni, ne moreš pa pričakovati, da boš v časopisu našel pravi horoskop. če hočeš pravega se spravi k kakemu astrologu, ki ve kaj dela, in sodi po tistem, te pa po bedarijah, ki jih pišejo revije.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? to, da sem zapravila devetnajst let življenja s tem, da sem skušala navdušiti starša in očeta vsaj enkrat videti ponosnega. misija nemogoče, ki je niti tom cruise ne bi mogel izpolniti.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? mi lahko kdo prosim razloži, kako je to relevantno za moj študij? ker mislim, da ni. in da se vas to čisto nič ne tiče. ja, ja, že v redu, ni mi treba groziti, mislim, da oba veva, da bodo prej domov poslali vas kot mene. torej, oboje sem doživela z isto osebo. kretenom, ki misli, da se lahko zato, ker se ženske mečejo za njim, igra z ljudmi. ni vredno omembe. ja, študira na whitemoru. in ne, ne bom povedala imena. ne. pika.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? hmm… alica v čudežni deleži, zombi verzija. ali pa rdeča kapica s košarko strupenih jabolk. ali pa robin iz batmana. ali pa sluttly verzija hermione iz haryy potterja. bom rajši nehala, msilim, da je moja domišljija več, kot lahko prenese whitemore.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? losos na žaru. čeprav imam o whitemoru povedati marsikaj se čez kuharje ne pritožujem.
022. čaj ali kava? pravi čaj. indijski črni ali pa zeleni z rahlo aromo vanilije.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem, da obstaja neka višja sila, bog ali karkoli že. ne verjamem pa v tisto krščansko sliko boga, ki pazi nate in začrta tvojo pot še preden si se rodil. vsak človek je sam odgovoren za svoje življenje in svojo srečo. za večino je bog samo nekdo, na katerega lahko zvalijo krivdo za lastne neuspehe.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? rock in rock'n'roll, do konca naglas.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? ne toliko kaj kot kdo. nisem oseba, ki bi jokala ob pocukranih filmih, čeprav priznam, da jih tu pa tam gledam, večinoma z zoey. mislim, da bi me najlažje v jok spravili ljudje, ki so mi najbližje. tisti, katerim pokažeš svojo ranljivost.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? povsem odvisno koga vprašate. če boste vprašali katero od deklet, s katerimi sem bila lani v sestrščini, vam bodo rekle, da sem prijazna, povsem nesebična, pametna, vedno vse naredim prav in da me zabava ne bo videla niti z razdalje sto metrov. to sem tudi bila, nekaj mesecev nazaj. ampak nič več. julija se je zgodilo nekaj stvari, ki so me končno prepričale, da se nima smisla truditi navdušiti kogarkoli razen sebe in od takrat sem se precej spremenila.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? moje sanje so, da uspem na podlagi lastnih sposobnosti in dela. da pustim priimek ward daleč za sabo.
tamara/kay - 18 – dosti. 6+ -n/a – i think we're awesome. and our skin is gorgeous. :3