|
| Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 132
točke : 59
kraj bivanja : portland, usa
starost lika : 22
tvoja starost : 32
| Naslov sporočila: - give me love Sob Dec 07, 2013 6:27 pm | | |
28 - professor of history of law – liverpool, england - jamie dornantukaj je njegov opis, neki dolgovezila tu namreč ne bi. torej, je profesor zgodovine in zgodovine prava, tko da se lahko z njim poveže pretty much kdorkoli, ki je bil na kakšnem predavanju iz omenjenih predmetov. pa še kdo drug, saj ni nujno, da se poznajo z univerze. (: zanj iščem vse, vse, vse. bilo bi fino imeti v življenju kakšno žensko, po možnosti ne ravno študentko, s katero bi imela tako on-off zvezico. nekako ju vedno ponese nazaj drug k drugemu, ampak nič tako zelo resnega. ostalo pa prepuščam vam, whoever wants him, can have him for sure! :3 |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 6:35 pm | | |
mislim, da bi bilo super, če bi osebje withmore malce povezali. maddox is engaged to georgia, who's a nurse here. in če se kaj splete med royjem in georgio, well all hell can break lose. sploh, če napraviva maddoxa in royja kind of good collegues. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 6:38 pm | | |
ohh, that's just precious! (: ja, ja, i guess, da se strinjam. georgia's lovely and so is maddox. mislim, da bi se onadva krasno ujela, tko da it could get wild, če in ko se izve, da se je kaj zgodilo med georgio in royem. valda bi lahko bilo kaj minimalnega, ne vem sploh kakšna je ona in kaj bi storila/kaj ne, tko da we'll see. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 6:41 pm | | |
no saj, bomo videli, če bo ona za in se potem lahko vsi trije zmenimo. but i think it would be great. sicer pa, če si za, bi napravila kak bonding med royjem in maddoxom? maddox je sveže zaposlen, nisem prepričan, kako je z royjem? ampak i can totally see them at three in the morning in a local pub with a bottle of whiskey in kako zraven razpredata o študentih. sem precej prepričan, da bo maddox slej kot prej pristal v kakšni aferici, tak da lahko mu kdaj kaj takega uide in je roy al hell-bend, da ga od tega odvrne al... ne vem. we'll figure that out as we go. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 7:31 pm | | |
geogria reporting for duty! torej, če sem prav razumela se na obzorju svetlika afera med royem in georgio? z moje strani je to definitivno možno, glede na to, da bo georgia precej... well, let me put this nicely: radodarna oseba. ;P jaz bi vsekakor kako dramo napletla md njima, če si za (roy)? pa lahko magari potem prepletemo stvari med njimi tremi, to bi bilo še bolj zanimivo. |
| | |
prispevki : 63
točke : 24
kraj bivanja : marseille, france
starost lika : 23
tvoja starost : 28
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 9:52 pm | | |
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 10:06 pm | | |
GEORGIA, sureee, a little affair sounds more than great. verjetno se poznata že zdaj, tako da ne bo problem česa sčarat, ko pride tako daleč. ;P
CORNELIA, OH YES!!! karkoli že, mora bit amazing. kaj pa vem, komot je lahko njegova ljubljenka or something, he teacher history as well, tko da definitivno je lahko poznanstvo s samih predavanj, it's no fun if there's no drama, tko da neki se bo med njima gotov moral zgodit. jup? jup! |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 10:10 pm | | |
okej jaz sem za to, da bi vbistvu bil on njen prvi crush. pač mogoče niti da nikoli ne pride do poljuba, ker itak ona ne bi upala tega naresti ampak bi ga velikokrat obiskovala v kabinetu in bi se pogovarjala o zgodovini, bi mu ona govorila o sebi. neke vrste skorajda intimen odnos med učenko in učiteljem, čeprav you know that shouldn't happen. but it will. in morda bi bil on tisti, ki bi jo potem začel odslavljati ker bi mogoče začel čutit več do nje, kar itak ne sme in bi ji govoril, da naj neha in da se zaljublja vanjo in da ni prav. ona bi bi bila itak povsem potrta in bi mogoče pač sčasoma tudi prenehala silit vanj. what do you think!
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 10:14 pm | | |
sure, sounds cool to me. (: we'll see how that turns out, začneva pa vsekakor tako kot praviš. zaenkrat vse temelji na profesionalnem odnosu predavatelja in študentke, vsaj z njegove smeri, ker se pač brzda, odkar je bil kot študent suspendiran, ker ga je pač sral z asistentko. lol kar začneva? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 10:16 pm | | |
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Sob Dec 07, 2013 10:54 pm | | |
|
| | |
averie boyce
1st year of textiles prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: - give me love Pon Dec 09, 2013 10:54 pm | | |
spoštovani roy, ima tvoje življenje kaj prostora za averie? (: |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Pon Dec 09, 2013 11:18 pm | | |
seveda, vedno in povsod, draga. xD imaš kaj v mislih? |
| | |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 8:31 am | | |
- roy posen je napisal/a:
- seveda, vedno in povsod, draga. xD imaš kaj v mislih?
sklepam, da imaš že dovolj študentk, ki bi se tipično zaljubile v profesorja, ne? (; lahko si pa tudi predstavljam averie, da bi se ful želela družit z njim kot s prijateljem, ker je starejši in malo bolj resen in bi se v njegovi družbi želela oddaljit od vse te drame, ki se dogaja med drugimi. samo okvirna ideja, sicer povej, kaj trenutno najbolj rabiš, se bom verjetno znala prilagodit |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 9:23 am | | |
ja, ubistvu niti nimam take gužve. je neki študent, ampak vse ostane na prijateljskem nivoju ("nothing can happen between us, i'm your professor and you're a student"), tako da bi se mi prileglo kaj drugačnega. SEXUAL FRUSTRATIONSSSS!
Nazadnje urejal/a roy posen Tor Dec 10, 2013 9:35 am; skupaj popravljeno 1 krat |
| | |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 9:34 am | | |
- ja, ubistvu niti nimam take gužve. je neki študent, ampak vse ostane na prijateljskem nivoju ("nothing can happen between us, i'm your professor and you're a student"), tako da bi se mi prileglo kaj drugačnega. :DSEXUAL FRUSTRATIONSSSS!
ja potem pa lahko greva tudi all out ;)lahko bi bilo sprva skrivoma, potem bi pa averie hotela, da se pač razve ali pa da postaneta official ali pa kaj, zaradi tega, da bi sebi malo ego spet zvišala, pa mogoče roy ne bi bil za to ali pa kaj takega? |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 9:44 am | | |
to bi lahko bilo to, ja. ubistvu bi jo verjetno imel zelo rad, ampak je enkrat kot študent že bil suspendiran, ker je imel nekaj s profesorco in je zdej kao malo bolj cautious! jo mogoče prepričuje, da bi bilo pametno počakat, dokler ne dokonča študija, itak je že 4. letnik, averie je pa trmasta seveda. |
| | |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 9:56 am | | |
- to bi lahko bilo to, ja. ubistvu bi jo verjetno imel zelo rad, ampak je enkrat kot študent že bil suspendiran, ker je imel nekaj s profesorco in je zdej kao malo bolj cautious! jo mogoče prepričuje, da bi bilo pametno počakat, dokler ne dokonča študija, itak je že 4. letnik, averie je pa trmasta seveda.
okej, ja, sem za (: kje bova začeli? ko se še začenja med njima ali ko averie začne počasi pritiskat? |
| | |
prispevki : 124
točke : 54
kraj bivanja : berlin, germany
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 10:02 am | | |
ni se mi dal it na royboy-ev account. haha ubistvu lahko nekje vmes hahaha (: lahko že spita skupaj, mogoče averie že razmišlja o tem, da bi šlo vse to viral haha, ampak še nič ne reče. i guess, da lahko odrpg-java par reči preden začne tečnarit haha |
| | |
averie boyce
| Naslov sporočila: Re: - give me love Tor Dec 10, 2013 10:19 am | | |
alrighty (: maš slučajno čas začet, ker jaz mam precej dolgov trenutno. se pa nikamor ne mudi .. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: - give me love | | |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |