|
| west avenue [elias & melody] | |
| Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 312
točke : 74
kraj bivanja : melbourne, australia
starost lika : 23
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Čet Okt 24, 2013 3:55 pm | | |
tagged is melody.
dan je bil vroč in naravnost idealen za sprehod po mestu. zadnjih nekaj ur je elias prebil v spalnici pod hladno klimo in ko se je sonce končno spustilo nekoliko nižje na obzorju, so bile temperature ravno prave za krajše sprehajanje. ko je zapuščal vilo bratovščine pravzaprav ni imel nikakršne ideje, kam ga bo pot zanesla. ošinil je telefon, kjer so ostajala neodgovorjena sporočila nekaterih prijateljev, ki so ga vabili sedaj na en, sedaj na drugi konec mesta. moral je priznati, da mu takrat ni bilo do glasne družbe. njegovo šolanje na univerzi se je namreč bližalo koncu, do konca sta mu manjkala samo še dva letnika in takrat bo tudi konec njegove svobode. vrniti se bo moral nazaj v casablanco in pomagati očetu pri poslih, kar pa mu ni niti najmanj dišalo. še zavedal se ni, kdaj so se mu po glavi začele poditi tako zelo negativne misli. ni rad razmišljal o tem, a če bo še dolgo časa ostal sam s svojimi mislimi, ga bo verjetno začela grabiti panika in to vsekakor ni bilo dobro. ne, sedaj je dejansko potreboval družbo. moral se je zamotiti, pa četudi se bo ta zabava nadaljevala vse do zgodnjih jutranjih ur in bo zopet zamudil na predavanja. iz žepa kratkih hlač je ponovno potegnil mobilnik in preletel neodgovorjena sporočila. ustavil se je na sporočilu njegovega dobrega prijatelja in sošolca, a njegov pogled je v enem izmed izložbenih oken, mimo katerih je hodil, ulovil neznano postavo. no, lahko bi rekel, da mu je bila dejansko znana, saj jo je zadnje dni nenehno videval v svoji bližini. rahlo se je namrščil in se lotil tipkanja sporočila, čez nekaj trenutkov, ko je zavil v eno od ulic, pa je ponovno dvignil pogled in v odsevu enega od oken spet zagledal isto postavo. to gotovo ni bilo naključje. zavil je v eno od ozkih ulic, a namesto da bi stopil dalje se je za vogalom ustavil in čakal. čakal je in čakal ter, - končno - dočakal. v njega se je skorajda zaletelo dekle, ki jo je prej opazil za sabo. »ti lahko kako pomagam?« na njegovem obrazu se je zarisal delno radoveden, delno neučakan izraz, ko se je zastrmel v dekle, ki je še nikoli v življenju ni nikjer videl, a zadnje dni se je kar naprej motala v njegovi bližini. ne, to ni bilo nobeno naključje.
|
| | |
prispevki : 148
točke : 23
kraj bivanja : london
starost lika : 20
tvoja starost : 24
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Čet Okt 24, 2013 7:06 pm | | |
Tag; Elias Mood: a bit nervous Wearing. Words: only 283 :/ Mogoče ni bilo najbolj pametno, da je sprejela to nalogo. Res je želela izziv, vnedar se je sedaj spraševala, ali si je naložila več, kot je bila zmožna prenesti. Ves čas se je morala skrivati, se truditi ostati neopažena in to je bil tisti del, ki ji je najmanj uspeval. Lahko je hodila za njim, si zapisovala njegovo držo, obnašanje in tisto karizmo, pa ji je bilo vseeno neprijetno. Včasih je za trače naredila vse, a kolikor ga je spremljala ni videla ničesar, kar bi lahko povedala naprej. Ne še.. Mogoče bo čez čas odkrila kaj, kar bo lahko raztrobila okoli. Kot sedaj že nekaj časa, je tudi tokrat 'šla z njim na sprehod' in si zapisovala njegove reakcije ko je koga srečal, ko je pogledal na telefon ali kaj podobnega. Zazdelo se ji je, da jo je nekajkrat opazil, četudi se je trudila biti previdna. Sledila je vsakemu njegovemu koraku in nenadoma ga je izgubila. Presneto, kam je pa zdaj šel? je jezno pomislila in se s hitrejšim korakom odpravila proti mestu, kjer ga je nazadnje videla. Zavila je okoli vogala in tam je bil. Skoraj se je zaletela vanj in njena beležka je poletela po zraku. Glasno je zaklela in jo zadnji trenutek ulovila ter hitro stlačila v torbo. " No, lahko se umakneš in me spustiš mimo?" je predlagala s popolnoma mirnim glasom. Ne bi me smel opaziti, zdaj bo bolj pozoren na svoje obnašanje, ko bom kje blizu. Vedela sem, da bom zamočila, je obupano pomislila. " Živijo?" je poskusila in se nekoliko nasmehnila. Iz tega se bo pa res težko izvlekla. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Ned Okt 27, 2013 12:20 pm | | |
tagged is melody.
vedel je, da dekle zagotovo ni nedolžni sprehajalec, ki čisto slučajno hodi po isti poti, kot hodi sam. njena reakcija ob tem, ko se je skoraj zaletela vanj je vsekakor dokazovala to. prekrižal je roke pred sabo in sprašujoče dvignil obrv. »seveda…« je neprepričljivo dejal in svoj pogled za trenutek usmeril za sabo, po ulici kamor je z namenom zavil, saj je bila podnevi zaradi svojega slovesa precej prazna. »na poti kam sem te zmotil? na poti v seks trgovino ali striptiz bar?« je namuznjeno vprašal in se vprašujoče zazrl vanjo, ko je pogled zopet usmeril proti njej. ne, prepričan je bil, da je bila dekle čisto navadna študentka in da zagotovo ni imela namena sama zaiti v ta del mesta. »aha. najbolje da mi takoj poveš zakaj za vraga me zalezuješ. zdi se mi da te zadnjih nekaj dni vedno vidim okoli mene, ko sem v mestu ali na univerzi. saj bi rekel, da je srčkano da takole kot zaljubljena šolarka prvega razreda cepljaš za mano, ampak postaja rahlo creepy,« se je namrščil, še vedno postavljen njeno pot. ker je bila ulica precej ozka se je bilo skorajda nemogoče prebiti mimo njega. ni spregledal beležnice, ki jo je po hitrem postopku zatlačila v torbo. »a si mogoče ena od kakšnih novinarjev tračarskih časopisov? verjemi mi, na tem obtoku obstaja precej ljudi, ki imajo več denarja pod palcem in se bolj zanimivi od mene,« je potem zavzdihnil, ko je pomislil na eno od teh možnosti. nenehnega zasledovanja je imel dovolj doma in to je bil tudi eden od razlogov, da se je vpisal na tukajšnjo univerzo, da mu novinarji ne bodo ves čas za petami. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Ned Okt 27, 2013 2:45 pm | | |
Tag; Elias Zavila je z očmi, ko se ji ni umaknil. Morala je zbrati vse svoje igralske sposobnosti, da je ostala mirna in zbrana. Presneto, kako se je sploh znašla v tem? Niti pogledala ni, kaj je bilo na tej ulici in ob njegovem vprašanju se je za trenutek namrščila. " Seveda, na poti v striptiz klub sem. Delam tam, mar ni očitno? Glede na tvoj sloves sem prepričana, da si že obiskal moj klub." Prekrižala je roke na prsih in se kljubovalno zazrla vanj. Hitro se je morala spomniti, kaj naj mu odgovori, in ni ji bilo najlažje. Rada je imela trače, rada je govorila, a ob takšnih trenutkih je ostala brez besed. Zavzdihnila je, kot da ji je težko priznati, potem pa je dvignila pogled. Naredila je svoje najbolj iskrene oči in se opravičujoče nasmehnila. " Poglej, stvar je taka, da.. No, moji prijateljici si res všeč in prosila me je, če lahko ugotovim, saj veš, kaj imaš rad in podobno, da bo imela več možnosti pri tebi.." Saj se ni povsem zlagala.. Res je bil všeč marsikateri njeni prijateljici in eno bo že lahko prepričala, da ji bo krila hrbet. Ozrla se je čez njegovo ramo. Res si ni želela zaviti v tisto ulico, bila je videti prav grozljiva. A zdaj je bilo, kar je bilo. " Res sem bila pri novinarskem krožku v srednji šoli in obožujem trače, a se popolnoma strinjam s tabo. Veliko bolj zanimivih ljudi je, ki imajo dosti več denarja. Na primer jaz." Vrgla je lase čez ramo, kot da je izjemno samovšečna. Morala ga je odvrniti od sebe, da bo pozabil, da jo je kadarkoli videl. Tako bo lahko lepo nadaljevala s svojo raziskavo in dobila odlično oceno pri psihologiji. |
| | |
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Ned Nov 03, 2013 8:29 pm | | |
tagged is melody.
ob dejstvu, da ga ponovno nekdo zasleduje so ga v trenutku obšli negativni občutki in nikakor ni imel namena spustiti dekleta mimo, dokler ni dobil pametnega odgovora. »kaj res? delaš tam? zanimivo, na prvi pogled te ne bi imel za nekoga, ki se preživlja z zvijanjem po strip drogu,« je skomignil z rameni. seveda je vedel, da so bile te njene besede laž, a prepričan je bil, da ne bo ostalo pri tem in da bo dekle kmalu imelo še en izgovor. in res je bilo tako. neprepričan v njene besede je vprašujoče dvignil obrv, a ta izgovor je bil vsaj bolj verjeten od prejšnjega. »kaj, a smo spet pristali v osnovni šoli, da je potrebno zasledovati nekoga, namesto da bi ga preprosto vprašal? in vse te tvoje ugotovitve si… kaj, zapisovala v beležko?« ji je tokrat dal vedeti, da je opazil njeno beležko, ki je ob trku nenavadno hitro izginila v notranjost torbe. močno je dvomil v resničnost njenih besed, in odločil se je, da preizkusi njeno iznajdljivost. »torej, kdo pa je ta tvoja prijateljica? jo poznam? imaš mogoče njeno sliko?« na obrazu se mu je prikazal nasmešek in videlo se je, da se neizmerno zabava v tem trenutku. »ha, samozavestni pa smo, kaj? no, očitno najbolj zanimiva ravno nisi, glede na to da te nisem še nikoli videl, niti ne slišal zate. si prepričana, da ni vse samo v tvoji glavi?« se je pohecal iz nje. za trenutek je potihnil, potem pa zavzdihnil in zmajal z glavo. »poglej, ni mi jasno, kaj počenjaš, in zakaj. ampak prosil bi te, če nehaš. prav?« vprašujoče se je zazrl v njene oči ter se rahlo nasmehnil, v upanju, da bosta končala s tem cirkusom.
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] Sre Nov 06, 2013 4:45 pm | | |
Tag; Elias ^^
Nasmehnila se je in nedolžno skomignila z rameni. "Na prvi pogled ni vse tako, kot se zdi. Poleg tega pa ni za preživljanje, je bolj kot hobi. Moji starši imajo več kot dovolj denarja." Tokrat je poskrbela, da je bil sarkazem v njenem glasu več kot očiten. Za nameček je še zavila z očmi in ga pogledala s takšnim pomilovanjem, kot ga je premogla le ona. "Ti pa res ne razumeš deklet. Ni tako preprosto, veš." Ko je omenil beležko, ji je pogled šinil proti torbi in zopet je skomignila z rameni. Opazila je, da je zadnje čase to velikokrat počela. Ji je bilo pač vedno bolj vseeno za ljudi in reči okoli sebe. Nasmehnila se je in iz torbe potegnila svoj telefon. Na hitro je napisala nujno sporočilo Tiffany, potem pa Eliasu pokazala dekletovo sliko. Vedela je, da ji bo prijateljica krila hrbet. Bila je ena tistih, ki jim je bil fant pred njo všeč, poleg tega pa je študirala igro tako kot Mel. Tiffany je imela rada izzive in bo to zagotovo vzela kot vajo za prihodnost. "Ime ji je Tiffany... To je ona. Ampak prosim, ne povej ji, da si ne videl. I don't wanna die." Rahlo se je nasmehnila in ga proseče pogledala. Saj je Tiffany ne bi zares ubila, a če bi bilo vse to, kar mu je sedaj natvezila Mel, res, njena prijateljica zagotovo ne bi bila najbolj zadovoljna. Zasmejala se je in se ljubko nasmehnila. "Vsak mora imeti malo samozavesti." Ni mogla verjeti, da mu je nalašč dajala vtis samovšečnega dekleta. Verjetno je potem, če jo bo se kdaj srečal, ne bo prepoznal. V njene oči se je pripravila resnična žalost. "Oprosti, ne morem. Ne bi razumel in če ti povem, ne bo delovalo. In ne, nisem si nič zaželela ob zvezdnem utrinku," ga je zavrnila še preden bi lahko kaj rekel.
|
| | |
| Naslov sporočila: west avenue [elias & melody] Sob Nov 16, 2013 8:02 pm | | |
tagged is melody.
»ljubica, starši devetdeset odstotkov ljudi tukaj so premožni. zelo premožni. na tvojem mestu tega dejstva zato ne bi tolikokrat izpostavljal,« je skomignil z rameni elias na njen odgovor. »in poglej, zaradi mene lahko delaš karkoli želiš. jaz nikoli ne sodim ljudi. ne maram pa ljudi, ki lažejo,« je potem dodal, saj je vedel, da si stvari preprosto izmišlja. sedaj ga je zanimalo, ali mu bo priznala, da si je vse skupaj izmislila, ali bo še naprej bredla globoko v to zgodbo, katero mu je pripovedovala. »a res? in zakaj ni tako preprosto? prosim, razsvetli me. razloži mi vse skrivnosti ženskega sveta,« je z namuznjenim nasmeškom dodal in vprašujoče dvignil obrv. verjetno je dekle mislilo, da je neumen. ko je s svetlobno hitrostjo tipkala sporočilo na svoj mobitel – verjetno je mislila, da ne bo opazil – je le zavil z očmi, zavzdihnil in prekrižal roke pred sabo. saj ni padel z lune, da ne bi vedel, kaj počne. vsekakor je upal, da dekle ne študira igranja, ker ji ni verjel niti za sekundo. ko mu je po tem tipkanju pokazala sliko dekleta, sicer povsem simpatičnega, ampak eliasa to trenutno sploh ni zanimalo, je le skomignil z rameni. »ne skrbi, my lips are sealed,« je zaigrano zarotniško odvrnil na njene besede in se kratko nasmehnil. »in kaj sedaj? kaj si v tem času, odkar si mi sledila, ugotovila? kaj sem delal tako zelo pomembnega, da boš o tem morala poročati… kako ji je že ime, tiffany? res me zanima,« se je radovedno zazrl v njen obraz. »mislim, da me nisi razumela. to ni bila prošnja, to je bila zahteva. hočem, da mi nehaš slediti. nočem te več videti v svoji bližini. poslušaj, verjetno si povsem v redu dekle, povsem normalna ženska, ampak trenutno mi deluješ kot psihopatska zasledovalka. sploh ker mi nočeš povedati kaj je res razlog, za to sledenje. ker tole pa res ni več smešno, no,« je zavzdihnil elias. verjetno bi se mu to sledenje zdelo simpatično, če bi bila situacija drugačna. ampak dekle je bilo tako neverjetno samozavestno in arogantno, da je ni mogel več videti.
|
| | |
| Naslov sporočila: Re: west avenue [elias & melody] | | |
|
| | | | west avenue [elias & melody] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |