Naslov sporočila: // looking for a game to play Pet Okt 25, 2013 6:05 pm
axel -- --
v opisu sem omenjala dostikrat dečka po imenu axel. in zdaj, ko sem razmišljala kako bi potekalo vsaj približno življenje moje noelle, sem prišla do ideje, da mora axel biti nujno na forumu. on igra trenutno vlogo najboljšega prijatelja moje dekline in sta res bonnie and clyde v vsemu. they shared awkward and funny first kiss in nekako bi lahko vpletli tudi kakšne ogromne iskrice med njima, ki jih opazijo vsi samo ona dva ne, ker jima je čisto normalno kdaj se držati tudi za roke in izzivati okolico da sta par. skratka dalo bi se kaj zabavnega ven potegniti in eno tak awkward, adorable, sweet thing ven in bi bila res vesela, če bi ga kdo prevzel. leta niso omejena naj bo vsaj 21+ in naj prihaja iz new yorka, ker naj bi se družini že od prej poznali in so bili povezani in yadada. skratka ni nujno da je meant to be, ampak they stick together till the end.
javite se torej le resni kandidati in me kontaktirajte via pm ali tukaj !
the " older " boy
v opisu pa sem prav tako omenila še enega moškega, ki je osem let starejši od nje, ter ga je spoznala v koloniji, ko je šla tam kakor "najstnica" in je on bil eden izmed animatorjev, ter je z njim izgubila nedolžnost sredi ničesar. takrat jih je štela 16 in on 24, torej bi enkrat v tistem obdobju tudi on moral biti v tej koloniji in biti začasno zaposlen kakor animator ali pa biti že v kasnejšem obdobju biti usmerjen v ta poklic. bilo bi zabavno nekako ju spet povezati, sploh če imata kakšno kemijo še vedno, ter glede na to da je on za njo lahko prepovedan sadež in toliko slajši. navsezadnje jih on sedaj šteje 29 in anything is possible. lahko je iz kjerkoli in lahko je karkoli.
javite se torej le resni kandidati in me kontaktirajte via pm ali tukaj !
Nazadnje urejal/a noelle caverly Sob Nov 09, 2013 12:54 pm; skupaj popravljeno 1 krat
marcos dias
2nd year of film editing
prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
tvoja starost : 29
Naslov sporočila: Re: // looking for a game to play Sob Nov 09, 2013 12:53 pm
first add is found, medtem ko se drugi še išče ^^
axel greenberg
prispevki : 141
točke : 66
kraj bivanja : --
starost lika : 22
tvoja starost : 30
Naslov sporočila: Re: // looking for a game to play Sob Dec 07, 2013 10:51 am
okay, so you have axel already, but i guess maddox could qualify as the older guy if you're up for it? (:
paxton terrell
3rd year of medicine
prispevki : 177
točke : 94
kraj bivanja : usa
starost lika : 20
Naslov sporočila: Re: // looking for a game to play Sob Dec 07, 2013 11:40 am
of course i am up for it
marcos dias
2nd year of film editing
prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
Naslov sporočila: Re: // looking for a game to play Ned Dec 08, 2013 7:38 am
tole je vse najdeno in kar se mene tiče se lahko pospravi v arhiv, yup !
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: // looking for a game to play