Naslov sporočila: james, bryarly thea Ned Okt 20, 2013 9:00 pm
BRYARLY THEA JAMES 19 - english literature - bath, uk - kappa xi alpha - kaya scodelario
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? moje ime je bryarly thea james.
002. in za kaj si prišla na ta otok? kaj študiraš? zakaj? ne vem, še zdaj ne vem zakaj sem ravno tu, ampak zdelo se mi je, da bi bilo izredno fancy, če bi študirala izven mesta, daleč proč od svoje družine, nekje, kjer me nihče ne pozna, nekje, kjer me stare napake ne bi tako zelo določale. nekje, kjer lahko storim nove.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? dvomim, da je imel kdorkoli prste vmes. nisem idiot, le lena sem, ampak tudi to očitno ni bila dovolj velika ovira. morda pa so se me preprosto hoteli znebiti in prfoksom v bathu prihraniti trpljenje. kaj pa vem.
004. imaš kakšen hobi? kaj rada počneš? raje me vprašajte česa ne počnem. v bistvu me vse vsaj malo interesira. rada berem, po navadi s slušalkami v ušesih, popolnoma odklopljena od sveta. rada žuram. divje žuram. tečem, zjutraj in zvečer, pa ne zato, ker se sekiram za vsako pofukano čokoladico, ki jo zbašem v usta, ampak zato, ker se tako sprostim.
005. si levičarka ali desničarka? levičarka.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? po navadi nahranim mačko. zdaj je ostala doma, v bathu, tako da bomo videli kaj se bo dogajalo tu. verjetno se bom vedno zleknila na kavč in zaspala s knjigo na trebuhu, krasno bo, ko mi nihče ne bo skakal po glavi.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? verjetno cel kup knjig. pa morda škatlica cigaretov. to tazadnje tudi v košu, ali pa kakšni papirčki. veliko pišem. pa potem zmečkam in vržem proč, ker ni dovolj dobro. ampak še vedno sem prepričana, da bom enkrat napisala knjigo osnovano na svojem življenju.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravila mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. govorila sem s starejšim bratom, jasno me bo pogrešal, kaj me ne bi, ko pa sva vedno visela skupaj. v bistvu me je ničkolikokrat spravil iz dreka. klicala me je tudi mami, ki mi je nato na telefon spravila še fotra in babico; vsi popolnoma obupani, ker me ni več. s prijatelji pa še nisem utegnila govoriti ... niti ne vem, če si tega želim.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? kaj pa vem. verjetno ne bi bila najbolj navdušena, ampak če bi pristali varno, ne bi imela nič proti. vedno navdušena nad novimi dogodivščinami!
010. se bojiš žuželk? ni hujšega na svetu kot žuželke.
011. imaš svojo boljšo polovico? pritrdilno bom odgovorila, ko najdem človeško bitje, ki me bo lahko prenašalo dlje kot pet minut.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? recimo da. saj jih imam rada, ampak včasih mi gredo na živce. vsi po vrsti. tudi brat, čeprav se z njim zadnje čase kar dobro razumem. mogoče zato, ker je pač vedel, da grem in mu ne bom več v napoto. ampak saj ne šteje, a ne? mislim, res ga imam rada in verjetno bo on edini, ki ga bom vsak teden poklicala. dobro se razumem tudi z mamo, z očimom ne ravno najbolje, verjetno zato, ker je pač vase zagledan kreten, velikokrat vinjen, pa mi še vedno jebeno teži vsakokrat, ko sem v podobnem stanju kot on vsakodnevno. oh ja.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? spominjam se vina. kuhanega vina s cimetom ob večerih. mislim, da je bil očim tisti, ki ga je tako veselo pil. krasne so bile tiste božične dišave, ki jih je mami vedno razporedila po celi hiši, dišeče svečke, ki so oddajale vonj po pomaranči in jabolčnem zavitku. spominjam se tudi zatohlega vonja davidove sobe, nikoli ni rad zračil in če si se v njegovo sobo zavlekel ob koncu tedna, ko je k sebi privlekel še svojo punco, je bilo precej očitno, da ne kadita zgolj cigaretov.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? vedno prazen.
015. če bi se lahko spremenila v žival, katera bi to bila? v mačko, halo. obožujem mačke.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? kdo bi sploh odgovoril, da so mu predavalnice najljubše. verjetno moja soba, sama sem najbolj varna. res sem rada sama.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? ne, tako neumna pa nisem. mogoče verjamem v neko energijo, ki jo imamo ljudje, ampak nebesno znamenje ni nikoli merilo za človekovo osebnost.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? če bi rekla, da ničesar ne obžalujem, bi se zlagala. obžalujem smrt svojega očeta in to, da se mami znova poročila, ampak na to nisem imela vpliva. ne jaz, ne david. obžalujem par stvari, ki sem jih naredila, ko nisem bila v najboljšem možnem stanju, ampak hej, saj ni potrebno da razlagam vse to, kajne?
019. kdo je bila oseba, s katero si doživela prvi poljub? izgubo nedolžnosti? uhhh, prvi poljub. to je bilo že tako dolgo nazaj, da se ničesar več ne spominjam. nedolžnost pa sem izgubila na eni izmed zabav, ki jih je pripravil david. cel teden smo popivali pri nas doma, ko sta bila mami in očim na križarjenju in ... no, takrat sem spala z enim izmed davidovih kolegov. nič posebnega. bolelo je kot prasica in nikoli več se nisem dotaknila moškega.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazala na zabavi za noč čarovnic? ne vem. nisem najbolj navdušena nad maskami in vsem tem. mogoče bi se počesala in odstranila ves make up. dvomim, da bi me kdorkoli prepoznal, glede na to kako zelo neurejena sem včasih.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? zelenjavni polpeti in pečen krompirček. ne jem mesa.
022. čaj ali kava? oboje. veliko obojega.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? ne verjamem v boga. ne verjamem v cerkev ali karkoli drugega. čeprav zveni nadvse cheesy, sem prepričana, da si vsak kroji svojo usodo, s tem, da včasih stvari zajebe še kdo drug, ampak dvomim, da ima bog na to kakršenkoli vpliv. mislim, dvomim v njegov obstoj na sploh.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? rock, indie, na žurkah karkoli. itak sem preveč zadeta, da bi prav dobro razumela besedilo in slišala melodijo.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? smrt družinskega člana. kaj pa vem, sploh nočem razmišljati o tem. nerada jočem. sploh ne jočem. v javnosti, jasno.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? divja, navihana, zgovorna, sarkastična, vulgarna.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? rada bi napisala svojo knjigo. mislim, niti ne vem zakaj sem tu, vem da izobrazba ni pogoj za kaj takšnega, ampak ne želim zapraviti vseh priložnosti za uspeh, hočem plan b, če se karkoli ne izide tako, kot je bilo planirano. poleg tega niti slučajno ne želim biti odvisna od staršev, ki bi me sicer lahko že sedaj zaposlili v družinskem podjetju. kakorkoli že, nisem kot david, definitivno se ne bom prodala svoji lastni familiji.
nastja - 21 - a lot - n/a - ah-mazing!
kay is rocking your world!
rose
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
Naslov sporočila: Re: james, bryarly thea Ned Okt 20, 2013 9:12 pm
ACCEPTED. bryarly james, welcome to withmore's institute of education!
i love you kkai you are accepted and you are perfect, now get outta here and let's get our characters to know each other <3
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: