Naslov sporočila: room #1 Sre Okt 16, 2013 12:56 pm
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
Naslov sporočila: Re: room #1 Ned Nov 03, 2013 7:24 pm
with you
the world seems like a better place and life is like a rainbow
ko je po dolgem času znova prestopila prag kappe se je počutila hudo neprijetno. mogoče so k temu pripomogli tudi začudeni pogledi večine deklet, ki jih je srečala, ko se je po stopnicah napotila v drugo nadstropje, toda njena mala misija je bila trenutno veliko pomembnejša kot to, kaj si o njej mislijo njene bivše sestre. najverjetneje pa tudi dejstvo, da je imela na sebi pod majico s kratkimi rokavi pižamo, v rokah pa veliko košaro s sladoledom, čokolado, kokicami, nutelo, sadjem in steklenico tekile ter vzglavnik, ni ravno pripomoglo k njeni neopaznosti. pa saj ne, da bi ji bilo zares mar.
ko se je naposled ustavila pred vrati, za katera je zanesljivo vedela, da odpirajo sobo njene najboljše prijateljice, je bila pošteno nervozna. kaj, če je kljub vsemu ne bo hotela videti? kaj, če ji je tokrat resnično zamerila? samo ob misli na to možnost ji je poslalo hudo slabo in večkrat je morala globoko zajeti sapo, da se je pomirila. ne glede na vse - preden je zoey odvihrala iz kavarne ji je obljubila zabavo v pižamah in ravno zaradi tega je bila sedaj tukaj. svoje obljube je še vedno držala, prav tako pa se ni branila možnosti, da se z gesto prijateljici končno odkupi za svoje obnašanje med poletjem.
negotovo je dvignila v pest stisnjeno dlan in pobobnala po leseni površini, ki je notranjost sobe ločevala od hodnika. slišala je premikanje in nevede je v pričakovanju zadrževala sapo. bo zoe sprejela opravičilo ali ji bo preprosto zaloputnila vrata v obraz? res močno je upala, da ne slednje.
Naslov sporočila: Re: room #1 Ned Nov 03, 2013 8:21 pm
this post is for asdf best friend dorothea i've got no idea how many words is in this post, i'm listening to nothing atm and juj, thea is so cute
bila je bolj kot le samo zmedena. bilo jo je strah, ni vedela, kaj je prav in kaj ni bilo prav in skratka, ves svet se ji je počasi začel postavljati na glavo, pa tako zelo je sanjala o popolnem letu z dorotheo pod enim izmed njenih komolcev, na drugi strani svojega brata in njegovo trenutno spremljevalko, obe še zmeraj študirati arhitekturo in v zaprti sobi skupaj izvajati nov projekt, poleg vsega pa bi bila njena najboljša prijateljica še njena desna roka pri vodenju sestrščine. da, tako je bilo v njenih sanjah, a v resničnem življenju... no je bilo vse prej, kot pa to, česar si je zoe želela. prepir z dorotheo, dylanov poljub, vse se je odvijalo v smer, v katero preprosto ni vedela, kam bo na koncu prišla.
ko je takole poležavala na postelji in se smilila sama sebi, še enkrat preletela besedilna sporočila na telefonu, ki sta si jih izmenjali z najboljšo prijateljico in niso bila ničkaj prijazna ali prijateljska, je zavzdihnila. res, imela je vso pravico, da je bila jezna nanjo, pa vseeno, življenje brez thee je bilo za zoey tako zelo prazno, ne glede na to, da je vila kappe vsebovala več sto deklet, s katerimi bi lahko tratila čas. noelle ali madison, recimo. tukaj je bila tudi melody, s katero sta si postali izjemno blizu, čeprav še zmeraj ni vedela, kako jima je to uspelo po enem letu neizbežnega rivalstva in nato samega zoeyiniga prevzema sestrščine. ampak ne. potrebovala je giselle. dorotheo. kakorkoli jo je že klicala. zanjo je bila še zmeraj najboljša prijateljica. oseba, s katero se je povezala že kot majhna deklica. in verjeli ali ne, le skrbelo jo je za osebo, kateri pa bi sedaj le stežka pogledala v oči.
po njenih vratih je zadonelo trkanje, in kakor hitro je lahko, se je skobacala s postelje, in se napotila proti njim, jih odprla, in tam jo je čakalo... neprijetno prijetno presenečenje? ni vedela, ali naj se ji nasmehne in se ji smeji še nadaljnih nekaj minut, ali pa naj jo preprosto zavrne in jih pred nosom zapre svoja vrata. “um..... kaj pa je tole?” je nekoliko radovedno naposled, po njunem nekaj minutnem strmenju ena v drugo uspela povprašati.
tamara
Naslov sporočila: Re: room #1 Čet Nov 21, 2013 10:16 pm
with you
bila je tako prekleto živčna, da bi košaro najraje brez posebnih ceremonij spustila na tla in zbežala po hodniku navzdol, kjer bi se zaklenila v kopalnico. čeprav je bila zoe grimes na prvi pogled najbolj prikupno bitje pod soncem je thea še predobro vedela, da se s temnolasko ni dobro igrati, še posebno ne, če je jezna nate. poleg tega, da te je gledala s tistim obtožujočim in prizadetim pogledom, kot, da bi ji pravkar povedal, da si njeno zlato ribico odplaknil v wc-školjki, je bila tudi presneto trmasta in je lahko zamero kuhala več mesecev. česar pa ji sama ni nameravala dovoliti, ne glede na to, skozi kakšno nevihto jo bo prijateljica poslala na poti do odpuščanja.
ni ji preostalo drugega, kot da je, ko so se vrata naposled le odprla, glasno zajela sapo in prvih nekaj trenutkov molčala, da je ocenila situacijo. temnolaska ni izgledala preveč razjarjeno, kar je bila dobra stvar, zato je naposled le izdihnila zrak, ki ga je zadrževala v pljučih, in z opravičujočim nasmeškom na obrazu začela neustavljivo čvekati: »aaam, hej. tole? samo košara, polna sladoleda, čokolade, kokic, nutele, sadja, filmov in kozmetike. aja, pa nekje bi morala biti še steklenica tekile.« pogled je dvignila od košare in nervozno ošinila prijateljico. »in to je moj vzglavnik in jaz sem v pižami. ker sem ti to obljubila. ne pižame, ampak zabavo. v pižamah. ja.« pokimala je sama sebi, ker je odgovorila prijateljici in nekaj trenutkov preprosto molčala, ne vedoč kako bi prekinila neprijetno tišino, nato pa je iz nje nenadoma izbruhnilo: »zo, žal mi je. res mi je žal. vem, da imaš dovolj opravičil in izgovorov in vsega, ampak ne vem, kaj naj storim. pogrešam te. otok je živa puščoba brez tebe.« in res je bil – tudi, ko je imela dylana, ki jo je večinoma uspešno zamotil, in še nekaj drugih novih znancev – brez zoey še vedno ni bilo isto. »sva lahko prosim, prosim, prosim, prosim, prosim spet prijateljici?« ja, pripravljena je bila moledovati, kar je bilo glede na njen ponosen značaj hudo presenetljivo. samo upala je lahko, da bo zoey to sploh opazila.
Naslov sporočila: Re: room #1 Pet Nov 22, 2013 12:57 pm
this post is for asdf best friend dorothea i've got no idea how many words is in this post, i'm listening to nothing atm and juj, thea is so cute
še nekaj minut je čisto nepremično strmela vanjo. seveda se je spomnila njenih besed, da se ji bo oddolžila z zabavo v pižamah, zaradi vsega kar se je dogajalo poleti in ji je to zamolčala do zadnjega dneva in do njunega ponovnega snidenja. ampak... da se bo takole prikazala na vratih in jo popolnoma presenetila; no, tega ni ravno pričakovala, a priznati je morala, da so jo oči svetlolaske popolnoma obrnile proč ob misli na to, da ji sedaj resnično pred nosom zapre vrata. “thea...” je s kratkim nasmeškom želela poseči v prijateljičin govor, ampak ji je naposled le prepustila, da se zgovori, preden je začela ona sama “to pa je premožna košara.” ji je pokimala v odobravanje in poskušala delovati čim bolj sproščeno, pa čeprav jo je znotraj razjedala misel na svetlolasca in na dogodek pred današnjim večerom. presneto. morala je izgledati normalno. ni namreč vedela, kako bi preživela če... no, če s theo ne bi spregovorila še dlje. “pridi noter.” ji je na koncu z nasmeškom na obrazu navrgla in se odmaknila od vrat, tako da je prijateljica lahko stopila v notranjost njene sobe, katere vrata je za njo zaprla. “saj se zavedaš, da so te sestre gledale, kot da si padla z marsa, hm?” se je zahihitala v njeno smer in ji namenila navihan nasmešek.
počasi se je napotila proti postelji in naposled sedla nanjo, ter še zmeraj nekoliko zmedeno glede tega, kako naj prilagodi svoje razpoloženje sedaj, ko je bila thea v njeni sobi pogledala v smer svoje prijateljice, ki se ji je v istem trenutku začela opravičevati “thea... nehaj...” je spregovorila med njenimi besedami in na kratko odkimala “za nič se ti ni potrebno opravičevati...” pravzaprav bi se ona morala opravičiti njej, glede nje in dylana... “bila sem le... jezna, ker... ne vem. zdelo se mi je, kot da ti res ni več ne pomenim. ampak, mislim da sem šla skozi to. oprosti, ker sem trmasta kot osel. včasih. vedno.” z velikimi očmi se je zazrla v svojo prijateljico, na njenem obrazu pa se je dalo razbrati nekakšno obžalovanje, ko je vstala iz postelje, prijateljici iztegnila košaro in ostale stravi iz rok in jih položila na, nato pa theo le močno objela “saj veš, da te imam rada. pogrešala sem te, zelo zelo.” ji je navrgla med objemom, nato pa jo spustila in naslednji trenutek že brskala po bližnji omari “torej, hm, pižama, kam sem to vtaknila...” mrmranje je bilo bolj namenjeno njej sami, kot pa njeni najboljši prijateljici, ki pa jo je lahko čisto razločno slišala iz njune razdalje.
tamara
Naslov sporočila: Re: room #1 Sob Nov 23, 2013 3:58 pm
with you
bila je tako zatopljena v svoje opravičevanje in živčnost, da do konca svojega malega govora sploh ni opazila nasmeška, ki je medtem ukrivil temnolaskine ustnice. toda ko je končno zaključila in jo je zoey povabila naprej ji je naposled počasi le postajalo jasno, da ji bo prijateljica morda le odpustila. ob tem se ji je od srca odvalil velikanski kamen, kajti življenje brez zoey pač preprosto ni bilo to. »vem,« se je skremžila ob pripombi o sestrah, nato pa je z nasmeškom skomignila z rameni: »čeprav verjetno tako ali tako mislijo, da je z mano nekaj narobe. mislim, kdo pri zdravi pameti bi kappo zamenjal z lambdo? in arhitekturo z matematiko in računalništvom?« sama pri sebi se je nasmehnila, hkrati pa upala, da še ni bilo prekmalu za takšno vrsto humorja.
v svojem zanosu je ponovno povsem spregledala, da ji skuša prijateljica pravzaprav nekaj povedati, toda tudi če bi to opazila bi bilo ob naslednjih besedah vse skupaj pozabljeno. še sama je dlani močno oklenila okoli drobne temnolaske, čisto preč od navala sreče, ki jo je nenadoma preplavil. »tega ne morem zanikati,« jo je podražila glede trme, preden je še sama dodala: »o bog, tudi jaz sem te pogrešala! pojma nimaš, kako prekleto dolgočasen je lahko ta otok brez tebe.« in bilo je čisto res – prepir z zoey jo je psihično tako uničil, da je nihče, niti dylan ni bil sposoben spraviti v dobro voljo. »in samo tako, če še slučajno ne veš: tudi jaz te imam rada. najraje!« na lice ji je pritisnila poljub, nato pa jo končno izpustila iz svojega medvedjega objema, da je lahko začela iskati pižamo. ob tem se je nekoliko preveč navdušeno zahihitala, toda v tistem trenutku ji je bilo za vse popolnoma vseeno. »torej, kaj želiš početi najprej?« je preverila, nato pa z roko segla po tekili. »in da ne bi niti pomislila na to, da bi se izognila tejle gospodični tukaj.« pomigala je s steklenico, nato pa se udobno namestila na zoeino posteljo in pričakujoče gledala v smeri prijateljice.
Naslov sporočila: Re: room #1 Sob Nov 23, 2013 6:08 pm
“giselle dorothea ward.” je nagnila glavo vstran ob odgovoru na več kot očiten hec njene najboljše prijateljice, pa čeprav jo je nekaj znotraj nje same nekoliko zaščemelo. še zmeraj ni razumela, čemu je menjala sestrščino. študij, vse ostalo, mogoče, ampak njuno sestrščino? kje za vraga je bila zanka? “saj res, nikoli mi nisi povedala, zakaj si to naredila.” je naposled pripomnila z nekoliko resnobnim glasom, a nič kaj obtožujočim pogledom “thea, ne obtožujem te, ne več. ampak vseeno bi rada vedela, kje se skriva razlog za tvojo nenadno spreminjanje vsega?” tako zelo se je bala, da ji je počasi že začela parati živce. ali pa je našla boljšo prijateljico v drugi sestrščini in je bilo to razlog za njen odhod. ampak, če bi to sedaj rekla na glas, bi se ji thea verjetno smejala - in prav je bilo tako.
“oprosti...” se je namuznila preden jo je prijateljica uspela vkleniti v objem, in ni si mogla kaj, da se ne bi zasmejala ob njenih besedah “res? pa sem mislila, da poznaš skoraj cel otok po enem letu. sem mislila, da sem samo jaz tista, ki je bila nekoliko v socialnem zaostanku.” se je tokrat tudi ona malce pošalila na svoj račun. čisto prav je imela, prejšnje leto se zoey ni zavedala niti polovice sveta na tem otoku “tudi brez tebe je tale otok presneto dolgočasen, veš” je zamrmrala v njeno uho. tukaj se je mogoče malce uštela. tukaj je bil dylan. presneto, še zmeraj si iz svojih misli ni zmogla izbrisati njegove podobe in tistega občutka ki... ne. zakaj je o tem razmišljala sedaj? ne bi smela. ne ko je bila pred njo njena najboljša prijateljica, ki ji je ravnokar podarila poljub na lice.
svoje misli o svetlolascu je poskusila potistniti vstran in se nasmehnila svetlolaski, ko pa je iz svoje omare končno potegnila eno od pižam, se je zopet obrnila proti njej s pogledom, če bo vredu, “pravzaprav mi je prav z čimerkoli začneva, res. mogoče preprosto prižgeš enega izmed filmov, jaz pa se grem med tem časom preobleč in iskat dva kozarca za tole..” s prstom je nagajivo pokazala na steklenico, ki jo je njena prijateljica že kazala v rokah in zoey je vedela, da ji tokrat ne bo morala uiti. “bo tako okej?” je z nasmeškom vprašala. le kako je vedela, da je imela majhen in kratkotrajen namen se ji - steklenici, namreč - izogniti?!
tamara
Naslov sporočila: Re: room #1 Sob Nov 23, 2013 9:15 pm
with you
namrdnila se je: »ne kliči me giselle.« to ime je s sabo prineslo samo kopico slabih spominov, s katerimi se res ni hotel ukvarjati. na vprašanje je zgolj skomignila z rameni – saj tudi sama ni zares vedela. »ne vem. nekako se mi je zdelo, da je bilo v kappi vedno veliko več hinavščine kot v lambdi. dekleta so preprosto drugačna. poleg tega pa se je zdelo primerno, glede na to, da sem zdaj na programu s štipendijo, tako da bom lahko šolo dokončala tudi brez očka in lahko sedaj študiram kar hočem.« saj ne, da bi jo kdo res silil v arhitekturo, toda to je bil edini vsaj približno všečen študij na očkovem seznamu 'primernih' smeri. poleg tega pa je bilo risanje vedno nekaj, v čemer je bila dobra, zakaj torej ne? na to vprašanje si je znala odgovoriti šele leto kasneje: ker tega preprosto ni rada počela. po drugi strani pa se je zdelo, da je, ko se njeni prsti dotaknejo tipkovnice, sposobna vsega.
»lepo te prosim, lani sem vendar nos komaj dvignila iznad knjig.« bila je tako prekleto navajena lastnega kalupa, da tudi, ko je očka ni več opazoval na vsakem koraku, preprosto ni znala odvreči maske in užiti življenja. vse dokler tiste noči s tylerjem, ko se je povsem zlomila – s kalupom vred. toda sedaj res ni mogla razmišljati o tem – navsezadnje tega še veno ni priznala zoe. in le kako bi ji, ko pa ni imela niti najmanjšega pojma, kako bi prijateljica reagirala? črtaj to, vedela je. počutila bi se izdano in znova bi se skregali. »moje intenzivno spoznavanje populacije se je začelo šele letos.« ob tem je temnolasi igrivo pomežiknila in v duhu iste igrivosti dodala še: »bolje zate da res, ker če si me zamenjala že po nekaj več kot tednu dni…« narejeno grozeče ji je požugala s prstom, nato pa so se njene ustnice znova ukrivile v širok nasmešek.
»pa ne, da si še vedno sramežljiva, zoey?« zahihitala se je in pomislila na to, kako je bila sama pravzaprav lani še čisto enaka. »človek bi mislil, da bi pozabila, kako je bilo kar se preoblačenja tiče v srednji šoli pri športu.« tam so se morale vse preoblačiti v enem prostoru, a thea je sramežljivost glede lastnega telesa pravzaprav izgubila šele letos poleti. »prav, prav, pojdi že. in zaradi mene se ti ni treba mučiti s kozarci.« medtem se je sama spravila na tla, kjer se je namestila ob košari in začela pregledovati filme, ki jih je prinesla s sabo. ko so se vrata znova odprla je svojo neodločenost izrazila tudi naglas: »okej, to ni dobro. dekleta pri nas so imela samo titanik, notebook in dear john. same romantične zadeve.« ob besedi romantične se je nakremžila, kajti tudi, če je še vedno verjela v resnično ljubezen in vse kar je spadalo zraven, je tovrstne filme naravnost sovražila. »prosim, reči, da imaš kaj drugega?«
Naslov sporočila: Re: room #1 Ned Nov 24, 2013 2:36 pm
this post is for asdf best friend dorothea i've got no idea how many words is in this post, i'm listening to nothing atm and mene je malo zaneslo
“draga moja, mišljeno je bilo v hecu.” je nekoliko zaskrbljeno pogledala svojo najboljšo prijateljico “in veliko ljudi te je klicalo giselle še prejšnje leto.” je bolj kot njej zamrmrala sama sebi “ampak v redu, popravek; dorothea ward osebno.” na njene ustnice je švignil ravnodušen nasmešek v upanju, da bo pregnala manjšo napetost, ki jo je občutila ob reakcije njene najboljše prijateljice, ko je izrekla njeno prvo ime. le kaj za vraga se ji je zgodilo? “sama sicer ne menim, da je temu tako. hinavščina je povsod, thea. ampak recimo da razumem.” je pokimala v njeno smer ko ji je prijateljica končno odgovorila na vprašanje “pogrešam pa te, vsekakor.” saj je vedela, da ji ne bi smela toliko pihati na dušo. saj je vedela, da je tudi sama delala napake. veliko večje napake, kot jih je počela thea. a ta trenutek ji tega resnično ni morala povedati. ni vedela kako. preprosto res ni vedela.
“potem sva na istem.” se ji je nasmehnila ob misli, da je prav tako kot thea, tudi ona letos spoznavala veliko več ljudi na otoku, kot jih je poznala prejšnje leto. “pa čeprav, letošnje brucke so izjemno samostojne, glede tega jih lahko pohvalim.” nekoliko je skomignila z rameni ob resnici. ni imela tako zelo veliko dela, kot prejšnja vodja kappe. zdelo se ji je, kot da so na novo prišla dekleta priročnik po androsu in withmorjevem inštitutu vedela na pamet. bilo je naravnost smešno, a po drugi strani se je tako zelo veliko dela razpustilo in je zoey imela veliko več časa zase. “hej, ali poznaš dekle pod imenom electra? baje je drugi letnik v tvoji sestrščini, iz los angelesa in mi izgleda presneto znana. pred nekaj dnevi sem bila z njo na kavi. no, pravzaprav je bil začetek vsega precej stalkerish.” je še navrgla vprašanje proti svoji prijateljici; nekaj na prav tistem dekletu ji ni dalo miru in vedela je, da ne bo odnehala, dokler ne bo izvedela, kaj to pravzaprav je.
zahihitala se je ob prijateljičinem žuganju s prstom “oh thea, le kako bi lahko s komerkoli zamenjala najboljšo osebo na svetu?” podarila ji je še en, močan objem in se ji široko nasmehnila “ampak isto velja zate, veš!” se je zahihitala, in naposled zmajala z glavo. pogrešala je vse to. res, pogrešala je pogovore s theo. bili so veliko bolj sproščeni kot karkoli drugega v njenem življenju. poznala je le eno osebo, s katero se je počutila bolj povezano... presneto, ne bi smela razmišljati o njem. ne zdaj. bilo je preprosto nečedno.
“saj ni to,” je narejeno užaljeno z nekoliko povzdignjenim glasom vzkliknila proti svoji prijateljici, pa čeprav je tako kot ona, tudi thea vedela, da je bilo to to. “le.. ne vem.” in potem ji je prijateljica dala zeleno luč, in kolikor hitro se je lahko, se je spravila proti vratom v kopalnico in se po nekaj pičlih sekundah vrnila, brez kozarcev, a preprosto mudilo se ji je nazaj k tisti osebi, katero je pogrešala že ves teden dni. “mar nisi več romantik?” jo je podražila in ji pomežiknila “hm, ne vem če imam kaj boljšega thea. lahko pa se usedeva za računalnik in najdeva kaj tam ali nekaj.” je skomignila z rameni. nikoli ni bila tip za grozljivke. preprosto preveč jo je bilo strah, da bi gledala kaj takšnega. romantične komedije pa... no, tiste, ki jih je imela, sta jih s theo pogledali že tolikokrat, da sta jih obe znali na pamet.
tamara
Naslov sporočila: Re: room #1 Ned Dec 08, 2013 4:39 pm
with you
»tudi jaz te nadvse pogrešam,« je odvrnila in se nasmehnila, pri čemer je ignorirala prijateljičine prejšnje besede ter se s tem izognila prepiru o še eni izmed mnogih stvari, o katerih sta imeli različno mnenje. prav tako je, za voljo ljubega miru, pregnala vse prej kot miroljubno misel, ki ji ni in ni dala miru: zoey je bila, glede na to, da se je še pred pol ure kujala, presenetljivo prijazna. in mogoče mičkeno preveč ustrežljiva. če ne bi vedela, da to glede na njen izbruh, ko je sama prikrivala resnico, ni mogoče, bi vsekakor mislila, da ima temnolaska nekaj za bregom.
»electra?« se je nato namrščila ob imenu dekleta in skušala le-to povezati z obrazom. »vem, koga imaš v mislih, a česa več o njej ne vem – katastrofa, pri vsem delu z zabavo sploh nisem imela časa, da bi spoznala vsa dekleta. ampak, preden me začneš obtoževati – delam na tem.« prijateljici je igrivo pokazala jezik, ker je vedela, da je zoey nameravala storiti prav to: ji povedati, da bi morala svoje dolžnosti vodje vzeti bolj resno. a, iskreno povedano, stvari so bile v zeti, tudi, ko je šlo za pravila in običaje, veliko bolj sproščene kot v kappi.
»hej, jaz vem, da je to nemogoče, preverjam samo, če je to jasno tudi tebi.« zarežala se je in prijateljico že drugič stisnila v močan objem. »in, samo mimogrede, všeč mi je, da si končno spoznala resnico: da sem najboljša oseba na svetu.« njena na novo osvojena samozavest ji je bila nadvse všeč, kar je s seboj posledično prineslo tudi take in temu podobne komentarje. hvala bogu so ljudje vedno dojeli, da besede pravzaprav misli v hecu. »in brez skrbi, jaz sem ta teden preživljala z razmišljanjem o tem, kako prenehati tvojo rekordno epizodo kujanja nad mano.« znova se je zahihitala in dala s tem za vsak primer vedeti, da besede niso bile mišljene obtožujoče.
»lepo prosim, kdaj sem pa jaz bila romantik? oziroma, ne, črtaj to: kdaj sem pa jaz gledala romantične filme?« ti so ji šli res že od nekdaj na živce, zato se je sedaj tudi namrščila nad tremi ponujenimi dvd-ji in se na koncu odločila, da bo izbrala najmanjše zlo – the notebook. »okej, očitno bova spet gledali, kako allie klofuta noaha,« je trenutek kasneje, ko je ta prišla v sobo, oznanila še prijateljici, nato pa dvd vstavila v predvajalnik in za tem pritisnila še play. »se ti da iz košare vzeti kokice? prooosim?« seveda se je na to spomnila šele, ko je bila že udobno nameščena, zaradi česar je seveda naredila velike oči in proseče pogledala proti zoey. »in, če si že v bližini košare, daj še tekilo. če ne bova začeli zdaj se naju bo prijela šele jutri zjutraj.«