Share

Teakles, Ethan Owen

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

ethan teakles
ethan teakles
prispevki : 17
točke : 1
kraj bivanja : Kanada
starost lika : 23
tvoja starost : 27

Teakles, Ethan Owen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Teakles, Ethan Owen   Teakles, Ethan Owen EmptyTor Dec 10, 2013 6:33 pm

Ethan Owen Teakles
23 - psychology- New Brunswick, Kanada - epsilon sigma phi- Jensen Ackles

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
Ethan Owen Teakles. Vendar me lahko kličete samo Ethan.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
Kaj ni očitno da študirati? *smeh* Namreč študiram psihologijo.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
Ko imaš starše ki te gonijo do onemoglosti, zraven pa še prilagajo kupe denarja za tvojo šolnino se res nemoreš odločiti na podlagi česa si sprejet: svojega trdega truda ali denarja. Vendar mislim da niso spregledali kako sem se mučil vsa leta v šolah in da je imel velik vpliv tudi moj uspeh

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
Hm veliko stvari me veseli. Glasba, šport, igranje video igric ter risanje. Najraje počnem vse ob enem, če je le mogoče vendar najpogosteje si prižgem tiho glasbo na radiju ali računalniku ter rišem. To me sprošča in to se vidi tudi preko mojih slik. Nekatere so simpatične, vesele. Druge so temačne. Vendar najraje rišem resnične ljudi in komaj čakam da katera od deklet odvrže vsa oblačila da jo narišem. *smeh* Šala, vendar si želim da bi tudi v tem vspel.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
Desničar.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
Vržem se na kavč, posteljo ter zaspim za kakšno uro. Dnevi me res utrujajo.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
Na nočno omarici kakšna knjiga, očala ter svinčnik. Ob postelji blok v katerega rišem v košu za smeti pa zmečkani papirji, škatlica cigaret...

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
Hm verjetno mama, ki jo še veno pretirano skrbi zame, potem starejša sestra, nekaj prijateljev ter bivša punca z katero sva v odličnih odnosih.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
Nikoli se nisem branil pustolovščin, že kot otrok sem z sosedovimi mulci neprestano tekal po gozdovih ter prihajal ves bllaten domov zato sem prepričan da bi tudi tokrat poiskusil to izkoristit najboljše, gledati na to iz svetle plati. Seveda če nebi vsi pomrli.
010. se bojiš žuželk?
Ne.

011. imaš svojo boljšo polovico?
Kdo ima pa še čas za to?

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
Hm oče in mama sta bila vedno tukaj zame, čeprav na družinske izlete nismo hodili ker sta bila preprosto preveč zasedena z delom. Vendar ja, bili smo povezani. Verjetno je to imelo velik vpliv name, da sem postal tak kakršen sem - pozitiven, ljubezniv ter skoraj vedno nasmejan.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
Hm verjetno razno raznih sladic, ki jih je pripravljala babica kadar sem bil pri njej. Bila je zares najboljša.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
odvisno od dneva ter situacije. Osebno si želim da bi se mi zdel vedno napol poln vendar temu včasih ni tako. Vsak ima dobre ter slabe dneve.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
Tiger ali mačka.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
Obalo, saj je na njej vedno veliko motivov, ki jih lahko preneseš na list papirja. Ali pa hiška na viokem drevesu, kjer imaš mir ter čas zase.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
Ne, čeprav vedno preberem svoj dnevni horoskop.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
Nevem, verjetno veliko stvari, ki se jih v tem trenutku ne spomnim.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
Prvi poljub z  dekletom pri trinajstih letih... vsi vemo kako je z zvezami pri tako mladih letih. Mislim da je bil samo poljub in potem se nisva več pogovarjala ker so naju neprestano zajebavali. Izguba nedolžnosti pa z mojo prvo ljubeznijo pri 17 letih.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
Verjetno bi se našemil v pošast. Tako nebi imel veliko dela *smeh*

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
Krompir, meso, sok, solata... se mi zdi, nisem prepričan... Zakaj je to sploh pomembno?

022. čaj ali kava?
Zjutraj kava, zvečer čaj.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
Verjamem vase ter v svoje delo, saj vem da se moram sam pobrigati za svojo srečo saj se nebo nihče drug.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
Pop, rock, klasično...

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
Mislim da defenitivno mučenje živali ali smrt bližnje osebe.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
Nevem, verjetno prijazen, ljubezniv, nasmejan... um... včasih trmast, pozitiven. Tako pet lastnosti.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
V teh norih časih dobiti službo! ter začeti svojo družino nekega dne... Nimam velikih pričakovanj saj sem zadovoljen z malim.

Hugo- 16 - year or two... - none - I wanna join the club! :3

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

rose
rose
librarian
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31

Teakles, Ethan Owen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Teakles, Ethan Owen   Teakles, Ethan Owen EmptySre Dec 11, 2013 12:27 pm

ACCEPTED.
ethan teakles, welcome to withmore's institute of education!

he seems like a really nice guy! go get him enroled and enjoy your stay! (:

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://tragedystrikesagain.tumblr.com/

Teakles, Ethan Owen

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1