hey hey hey! tako, tukaj je moj moj kaspar. tako dečko se je rodil v nemčiji, oče je že zgodaj zapustil družino, tako da sta ostala sama z mamo. in nikoli mu ni bilo težko, je imel v bistvu dokaj popolno otroštvo s sicer kanček ekscentrično mamo. živela sta tako... bohemsko, i'd say. in ja, pred nekaj leti so mu odkrili raka, kar je obviously dokaj bedno. samo se dečko ne sekira preveč, ampak se ima v bistvu super, ko uživa vsak dan nekje na robu. in kako je pristal tukaj, glede na to da nima ne denarja in ne pretirane inteligence? nek podjetnik se je odločil sponzorirati tega ubogega rakavega fantiča, ha in mu je plačal šolanje, tako da mu ni ravno težko. oh, in pozabila sem omenit, da več ali manj nihče ne ve, da ima raka, ker hoče, da ga vsi obravnavajo normalno. keep a secret, kkay?
karakterno je kaspar neverjeten srček... načeloma. pač vedno počne neumnosti, bolj poredko ga boste srečali v okolici predavalnic, bolj pogosto na policijski postaji. ne prenese dolgčasa in je precej hiperaktiven. mogoče zna biti na trenutke malo samovšečen, egoističen in bo na vsak način hotel, da se svet vrti okoli njega, ampak ne mu zamerit, ja? in načeloma se le stežka zares naveže na nekoga, ker se pač zaveda, da bo slej ko prej umrl in noče, da bi ga kdorkoli pogrešal. prekleto rad skače v posteljo z neznanimi dekleti in jih potem nikoli ne pokliče nazaj. popoln moški, jap.
i need everything for him, ok? friends and enemies, take in drugačne romantične zaplete, koga, ki se mu bo pridružil v vsaki neumnosti, koga, kateremu se bo lahko tudi iskreno zaupal. pač vse. and i'll love you forever, če mi pišete sem že s kakšno idejo, yes :3
-
thea, guardian leonie, old memory luana, forbidden eddie, little sister amelia, i'll annoy you averie, free sex cornelia, annoying little virgin joey, drinking buddy megan, tba wendy, tba
Nazadnje urejal/a kaspar wolf Ned Dec 15, 2013 8:56 pm; skupaj popravljeno 2 krat
averie boyce
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23
tvoja starost : 31
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Tor Dec 10, 2013 9:48 pm
ne morem brzdati svoje želje po tvojem dečkotu, čeprav sem se trudila, res. but I fail. ima kaspar v svojem življenju kakšno luknjo, ki bi jo lahko zapolnila averie? (:
eliseo di pasqua
2nd year of astrophysics
prispevki : 211
točke : 60
kraj bivanja : padua, italy
starost lika : 20
tvoja starost : 25
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 12:19 pm
okay i've got pretty much all female connections with my boys so i'm up for a little change and oh my i love kaspar oh ja preprosto čudovit je, torej ti moram pač ponudit isaaca/joeya za kakšno povezavico, če ju seveda hočeš? ;3
amelia abney
prispevki : 16
točke : 2
kraj bivanja : new york
starost lika : 24
tvoja starost : 28
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 12:50 pm
i cant even resist to write here:3 sem že prepozna ali imas ksn prostor se for my amelia?
jade bahri
prispevki : 86
točke : 68
kraj bivanja : casablanca, morocco
starost lika : 22
tvoja starost : 29
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 2:06 pm
averie, oooooh i love love love this girl! in sem precej prepričana, da bi bila všeč tudi kasparju. oba se mi zdita take svobodne duše, ki se rada zabavata, you know. slej, ko prej bi morala torej pristati v postelji skupaj, because yes, sex is always good. this relationship could start as friends with benefits, ampak bi jaz tako tako tako zelo rada vpletla tudi kakšna čustva. mogoče celo kakšno kratkotrajno zvezo, katero bi on prekinil preden se averie preveč naveže nanj. torej ja, definitivno bi imela nek iskren, globji odnos, če ni možno z njene strani je lahko še vseeno samo z njegove. um ja, this obviously needs some help
isaac, ay, i love them both! samo bi mogoče vseeno izbrala joeya, 'cause you know, he's a total sweetheart and i have a soft spot for julian. zdaj neke briljantne ideje nimam, ampak ja... i tried. poznata se lahko prek svoje bratovščine, lahko sta že od prvega trenutka, ko sta spregovorila neka prijatelja, da ne dolgoveziva preveč s temi predstavitvami. in zdaj, idk... kaspar se mi zdi tip osebe, ki bi po cele dneve težil joeyu, da naj najame za hčerko varuško in da naj gre zvečer z njim ven. in bi ga potem vedno spravil v najhujše težave, ko bi ga preveč napil in bi potem sredi noči kje kozlala, se plazila iz hiš kakših sestrščin in to. this could be fun, yes? (:
amelia, vedno je prostor za nekoga tak perfect, kot je amelia! ok, a lahko lepo lepo prosim amelia na začetku ful ne prenese kasparja? ker pač ja, saj zna bit noro naporen in egoističen in bi ji verjetno znal iti na živce s svojimi šalami? kaspar bi pa itak noro užival v tem, ko bi ji težil in bi se vedno znova znašel v njeni družbi s svojimi dolgim jezikom. in potem... bi lahko on enkrat omedlel, ko bi bila sama? pa ona sprva misli, da se samo zajebava, tako kot vedno, samo mu pač mora na koncu pomagat in ugotovi, da ima dečko raka? pa se potem mogoče počuti malo krivo, ker se je vedno spravljala nanj in ga ni marala, pa se mu hoče približat, ampak bi se potem kaspar totalno oddaljil od nje in bi jo vztrajno rinil stran od sebe, ker ne bi prenesel, da se nekdo z njim pogovarja samo iz usmiljenja or sth?
averie boyce
1st year of textiles
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 3:26 pm
I am really up for that! :smitten:mislim, da bi šla odlično skupaj. tudi kratka zveza mi odgovarja, samo malo bi še počakala z njo, da averie porihta vso trenutno zmešnjavo v svojem življenju. mogoče tudi potem, ko se bosta razšla narediva tak en lep razhod pri čemer še vedno ostaneta prijatelja ali pa kaj v tem smislu. recimo, da se sprva 'zmenita' za friends with benefits odnos, potem pa se nenačrtovano vklučijo tudi čustva. lahko rečeva, da jih ima kaspar še celo nekaj več od averie, ki se zavestno zaradi preteklih izkušenj (ker vsakič konča z zlomljenim srcem) skuša malo zavirati, in ja potem preideta v eno tako lušno kratko ampak sladko zvezo? aja, pa jz mam občutek, da bi averie ful hotla kasparju polepšat življenje dokler še lahko živi.
jade bahri
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 5:31 pm
yay, ok, perfect! although, te moram opozorit, da zna bit kaspar pa razhodu en malček kreten, ker je v njegovi naravi, da ljudi, ko enkrat ugotovijo, da ima raka, odbije od sebe. he's trying not to break their hearts with his death, you know. ampak ja, si lahko predstavljam, kako bi averie tudi po razhodu še vedno vztrajala v njegovi družbi, čeprav bi jo on stran rinil. mislim ja, saj se bova sproti dogovarjali, ja? in v bistvu lahko kar začneva? preskočiva to spoznavanje, ki se ponavadi vleče in greva magari začet s tem, ko se dogovorita za friends with benefits. ne vem, jaz si ju predstavljam, ko se srečata v zgodnjih jutranjih urah, še oba dokaj pijana in v tem pogovoru ugotovita, da bi bila v bistvu popolna drug za drugega, ker oba želita samo seks. in se potem preseliva v spalnico od enega. sounds that ok? in glede na to, da vidim, da boš odsotna, lahko tudi jaz začnem, prav?
francoise blanchard
prispevki : 63
točke : 24
kraj bivanja : marseille, france
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 5:36 pm
i want him and i just need him so any space for corey? ;3
averie boyce
1st year of textiles
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 5:41 pm
kaspar wolf je napisal/a:
yay, ok, perfect! although, te moram opozorit, da zna bit kaspar pa razhodu en malček kreten, ker je v njegovi naravi, da ljudi, ko enkrat ugotovijo, da ima raka, odbije od sebe. he's trying not to break their hearts with his death, you know. ampak ja, si lahko predstavljam, kako bi averie tudi po razhodu še vedno vztrajala v njegovi družbi, čeprav bi jo on stran rinil. mislim ja, saj se bova sproti dogovarjali, ja? in v bistvu lahko kar začneva? preskočiva to spoznavanje, ki se ponavadi vleče in greva magari začet s tem, ko se dogovorita za friends with benefits. ne vem, jaz si ju predstavljam, ko se srečata v zgodnjih jutranjih urah, še oba dokaj pijana in v tem pogovoru ugotovita, da bi bila v bistvu popolna drug za drugega, ker oba želita samo seks. in se potem preseliva v spalnico od enega. sounds that ok? in glede na to, da vidim, da boš odsotna, lahko tudi jaz začnem, prav?
super, super, prav, prav, hvalaa!
ethan teakles
prispevki : 17
točke : 1
kraj bivanja : Kanada
tvoja starost : 27
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 6:34 pm
an friendship connection left?
amelia abney
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 7:24 pm
ok, ugh you really left me speachless, nimam totalni nič za dodati, im totally in love with those two če imaš veliko željo lahko začneš, lahko pa tut js, ko še ravno nimam nč za pisat, just tell me, v katerem času naj začnem? i mean kje naj bota z njunim odnosom, i am sure you know what i mean, darlin ;3
jade bahri
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sre Dec 11, 2013 10:23 pm
cornelia, of course there is! samo prosim reci, da imaš kakšno idejo, ker jaz sem en malček brez. cornelia je totalen srček in si težko predstavljam, da je kaspar ne bi maral. ampak po drugi strani imam že precej prijateljskih povezav. tako da ja, ummm... verjetno bi bilo fino, če bi se spomnili kakšnega incidenta or sth? ne vem, če ne iščeš koga posebnega bi ji lahko on vzel nedolžnost? in lahko narediva tako, da se on dolgo časa trudi okoli nje, ker mu je pač izziv? ker si težko predstavljam, da bi cornelia kar tako odšla z njim v posteljo. ampak jaaaaaaa, on bi jo lahko po tej noči popolnoma pozabil, kar bi mu lahko ona totalno zamerila? in bi ga stalno lovila okoli, ker bi hotela pojasnila or sth? mislim, saj veš kaj mislim, right? lahko pa tudi preskočiva del, da ji vzame nedolžnost, če hraniš to za koga posebnega, ha. lahko, da si je na kakšni zabavi samo malo preveč dovolil, sta bila že v sobi in lalala, ampak se mu je ona uprla? pa je on kakšne govorice o njej okoli razširil, ker je pač egoist, ha!
ethan, sure thing. upam samo, da imaš kakšno idejo za kakšen zaplet, ker sem pač drama queen in vedno potrebujem dramo, ha.
amelia, ooh, glad that you like it! in ja, i'll love you forever, če začneš mogoče z delom, ko jo enkrat popolnoma ob živce spravi? recimo, da ima ona ekstra slab dan in za po vrhu vsega naleti še nanj, ki ji vsekakor ne pomaga hah.
carina bretz
prispevki : 124
točke : 54
kraj bivanja : berlin, germany
tvoja starost : 32
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Čet Dec 12, 2013 10:54 am
no, pa se bom oglasila še jaz. v upanju, da ti ne bo prehudo za kasparja vzet še kakšne ženske povezavice, tokrat s starejšo deklino, haha. kot si napisala, ga sicer ni dosti videti v predavalnicah, tak da ne bi vsega vlekli iz te smeri, ampak bi se lahko poznala od kje drugje. jaz ga prav res vidim kot nekoga, ki bi bil luani ekstremno simpatičen in bi ga res skoz, ne glede na vse, zagovarjala. ga mogoče parkrat celo bailala iz kakega pripora or something. dunno! what do you say?
jade bahri
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Čet Dec 12, 2013 3:36 pm
aaaa, zate je vedno plac in na sploh sem komaj čakala, da ti luano potrdijo in ja, jaz sem totalno za takšno povezavico, yes! lahko vpleteva iz njegove strani še kakšen crush, pretty please? ker pač ja, to je vendarle kaspar. sem videla, da na plotu iščeš nekega študenta, tako, da je lahko to tudi kaspar, če hočeš. on bi znal pač nenormalno uživat v nekem flirtu z njo, ampak po drugi strani pa bi ji tudi dovolj zaupal, da bi jo poklical, ko bi bil v zaporu ali pa ko bi imel kakšne krize z zdravjem, you know? mislim ja, če se hočeš it z mano spet kakšne depresivne in jokave pogovore lol. in lahko da tudi luana enkrat popusti in pristaneta skupaj? bi bila pa luana verjetno ena redkih, ki bi mu dejansko ogromno pomenila in bi si dejansko želel, kaj resnejšega z njo. in bi lahko že delal popolne načrte, kako lahko skupaj nekam pobegneta, kjer ne bo nihče vedela, da je ona v bistvu njegova profesorica. samo potem po drugi strani jo bo znal pa popolnoma zjebat, ko se bo spomnil, da ima raka in da se ljudje nanj ne smejo navezat, you know. um ja, would you like something like this?
carina bretz
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Čet Dec 12, 2013 5:28 pm
yeeees, yes, yes please, i love you forever! krasna bosta, res. a bi kar začele s kakšnim od pogovorov? ne bi ju neki posebej spoznavala, lalala, bi kar prešla k bistvu, ko so stvari med njima že "vzklile" joj
jade bahri
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Čet Dec 12, 2013 6:44 pm
yes yes, we definitely should! recimo s tem, ko ga prvič reši iz zapora? that could be fun and a bit awkward boš ti ali začneš jaz? (:
carina bretz
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Čet Dec 12, 2013 8:53 pm
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Pet Dec 13, 2013 1:32 pm
*ne da se mi menjat lika but cornelia&kasper thing* ok let me think. jaz bi mogoče tisto nedolžnost počakala zanjo ker se mi zdi da ni tak tip človeka ki ne bi dala nič na to. but i would love če bi šlo za kako stavo ali pa bi pač on imel mjo za težko dostopen izziv in bi jo res mogoče spravil do te mere da bi bila tik pred tem da no razdeviči in bi se ona uprla in ušla pa bi potem on okrog raztrosil da je psica in da mogoče sploh ni devica you know? :3
kato makela
prispevki : 33
točke : 5
kraj bivanja : finland
tvoja starost : 25
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Pet Dec 13, 2013 8:46 pm
oh gosh, nekako mi je očitni uspelo pozabit na tole. don't hate me, please ;3
anyways, joey and kaspar. jaspar. kasey. i feel like making names. yadadadaaa. i love you, tole zveni grozno zabavno, juj! za joeya bi bilo to nekaj čisto novega, ker se pač nikoli ni udeležeal nekih zabav in ker je kaspar party pro bi bil joey po nekaj pijačah all like 'teach me, my master, how to get women and how to be awesome and stuff' okay idk man, ampak to da bi joey dejansko šel ven z njim bi bilo bolj izjema kot ne ker ima pač hčerko, after all. and i thik drunk people are fun and they will be fun and let's start this fun oh my. mislim da za prvi pogovor lahko narediva pač neko pijano polomijo, za naprej se pa zmenia za kakšno super awesome dramico med njima, shall we? ;3
amelia abney
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sob Dec 14, 2013 1:35 pm
kraj bivanja : i have an apartment in london, but it isn't my home.
tvoja starost : 26
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sob Dec 14, 2013 7:02 pm
hello! i'm just getting in line before it's too late. i'd love to see a connection between kaspar and lucia. and i already have a brief idea, so all i need now is your cooperation (:
jade bahri
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Sob Dec 14, 2013 11:42 pm
cornelia, ok perfect! verjetno bo res najlažje, če vpleteva to stavo, on na zabavi pristopi do nje in jo popolnoma očara in potem lalala v eni sobi. kar začneva? po možnosti kar že, ko sta sama v sobi? da preskočiva tisto spoznavanje, ki bi se nenormalno vleklo. edino, če imaš kakšno posebno željo za ta del, lahko tudi to narediva. also, lahko ti začneš? ker jaz sem trenutno še malo zakopana v dolgovih
joey, yay jaspar! torej kar začneva s to pijano nočjo? za naprej lahko pa kakšno dramo narediva okoli njegove hčerke, ker je kaspar pač dokaj neumno in neodgovorno bitje, pa jo zna v kakšne težave spravit? oziroma bi spravil joeya v težave, kar bi pa potegnilo še ariel zraven. ampak ja, saj se lahko to sproti dogovarjava. lahko ti začneš nekje? ker ja, kot sem že napisala, mam trenutno še nekaj dolgov in ja, blah (:
lucia, super. pošlješ idejo na pm, pa se tam zmeniva? (:
lenny wilson
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Ned Dec 15, 2013 11:01 am
i will try but it will take me some time ker mam tudi jaz kar dosti še za odpisat but yeh i will let you know when i'll start! ;3
tyler grimes
4th year of law
prispevki : 78
točke : 28
kraj bivanja : new york, usa
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Ned Dec 15, 2013 11:25 am
hellooo, i see da imaš gužvo and everything, ampaaak bi se slučajno našlo še kaj za megan perheps?
wendy fitzgerald
prispevki : 6
točke : 1
kraj bivanja : portland, oregon
starost lika : 21
tvoja starost : 27
Naslov sporočila: Re: gone before the nightfall, Ned Dec 15, 2013 12:25 pm
hi! vidim, da imaš res že veliko gužvo, ampak vseeno upam, da lahko narediš en majhen prostorček še za wendy. če potrebuješ kaj posebnega povej, sicer pa mislim da med njima ne bo težko kaj sestavit, ker sta si precej podobna. lahko bi bilo že kaj iz preteklosti, čeprav ne vem, kdaj je prišel na withmore - wendy je vsekakor tu že tri leta in zanimivo bi bilo, če bi bil kaspar njena prva 'resna' simpatija ali kaj podobnega, pa bi jo potem zajebal kar bi mu ona seveda blazno zamerila. ne vem, povej kaj se tebi zdi (: