Naslov sporočila: kaiser, leonie marie Pon Dec 09, 2013 4:40 pm
leonie marie kaiser 22 - psychology - nurnberg, germany - kappa xi alpha - ashley benson
Pa se je le vrnila, svetlolasa lepotička, za katero se je dolgo špekuliralo, da bo svoj študij zaključila v rodni Nemčiji. Za vse, ki je morebiti še ne poznate, za vse novince na Withmoru; Leonie je bila svojčas ena največjih zvezd, ki so se imele možnost sprehajati pod žarometi študentske pozornosti na fakulteti. Leonie je bila queen bee svoje generacije, Leonie je sodelovala pri vseh pripravah na zabave, Leonie je blestela kot glavna navijačica, ko so te lani še obstajale, Leonie je z globokimi dekolteji dobivala čiste desetke pri slehernem predmetu, Leonie je bila tista, ki je enkrat polila vročo juho v kantini po glavi dve leti starejše Kristie Kessler, s katero se je menda tisti dan nekaj spričkala. Kristie je še dva meseca hodila naokrog z opeklinami po obrazu, Leonie pa z zmagovalnim nasmeškom. In potem je po zadnji zabavi, ki so jo gostili Epsilonovci v svoji palači – mesec, preden so se ji zaključili zadnji izpiti za tretji letnik – izginila. Po zanesljivih informacijah je bila njena soba nenadoma prazna, za seboj ni pustila niti listka za adijo, nobena njena fantastična kolegica ni vedela, kam se je kraljica potuhnila. In zdaj je, mesec kasneje, kot vsi ostali študenti, glamurozno prispela. Slišal sem, da se je takoj ujela s staro klapo, da znova govori grozljive svinjarije za hrbti drugih ljudi, slišal sem, da je dobra stara Leonie. Pa ni. Ker v človekovih očeh prepoznaš tisto iskrico iskrene žalosti, ki se je ne gre otresti. Leonijine oči izgledajo, kakor da bi v njih dan za dnem podoživljala holokavst ali kakšno še bolj svinjsko travmo. Kaj se je zgodilo z njo? Prisežem, da se na tej točki prav vsi Raveni sprašujemo taisto stvar. Na Epsilon čagi je nenadoma izginila, to je tudi zadnja sled. Očitno je njen očka zdaj poravnal račune za tiste zadnje izpite, ki jih je izpustila, očitno je, da se je vendarle vrnila in očitno je, da o svojih težavah ne razpravlja naokrog, ali pa si je končno pridobila kolegice, ki njenih najtemnejših skrivnosti ne blebetajo naokoli. Prej prvo, bi si mislil.
Naj pristavim svoj lonček s teorijo, ki se mi zdi kar najbolj verjetna. Simon Harker se je približno pol leta slinil za Leonie, ona pa je bila, kot vedno, ledena prasica – ups – hočem reči, kraljica, do njega. Potem jo je na zabavi napil, po možnosti podtaknil kak rufi v njeno pijačko (gin tonic z ogromno limete in ledom, vsi vemo, kaj pije kraljica) in jo nenazadnje nezavestno naskočil. Harkerja so namreč ob koncu leta povsem nepojasnjeno vrgli iz Withmora, in če kaj vem, je gospod Kaiser samo mignil iz prstom in poskrbel, da je slinast mladec letel, še preden je imel možnost reči 'sir'. Edino, česar ne razumem je, zakaj se je svetlolaska sklenila vrniti. Če moja teorija drži, potem se bo fasada glavne navijačice po mojem kar kmalu razpočila in samo vprašanje časa je, kdaj bomo Leonie našli na veceju s prerezanimi zapestji. Oh, pa tako zabavna kraljica je bila. […]
- Neobjavljen prispevek enega izmed Ravenov
rose - 20 - a lot - mr dylan cunningham - my hair looks fab we're effing awesome
kay is rocking your world!
rose
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
Naslov sporočila: Re: kaiser, leonie marie Pon Dec 09, 2013 4:43 pm
ACCEPTED. leonie kaiser, welcome to withmore's institute of education!
ful fab opis. oh, kako rada sprejemam samo sebe!
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: