| iskanje povezav [halloween camping] | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
prispevki : 17
točke : 1
kraj bivanja : Kanada
starost lika : 23
tvoja starost : 27
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Tor Dec 10, 2013 6:39 pm | | |
anybody for my ehtan? r že zdele napišem preden boste vsi poparčkani |
|
| |
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Sre Dec 11, 2013 12:51 pm | | |
- kaspar wolf je napisal/a:
- leonie kaiser je napisal/a:
- guieeezzz i'd really need someone for leonie alright, let me know if anyone's interested kkai! <33
(pa tud za dylana se ne bi branla še kakšne povezavice. yay!) take kaspar, ja ja ja! YAY YES! a maš že koga za situacijo, sicer lahko tja počiva leonie in kasparja? (: |
|
| |
prispevki : 86
točke : 68
kraj bivanja : casablanca, morocco
starost lika : 22
tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Sre Dec 11, 2013 1:24 pm | | |
- guieeezzz i'd really need someone for leonie alright, let me know if anyone's interested kkai! <33
(pa tud za dylana se ne bi branla še kakšne povezavice. yay!) take kaspar, ja ja ja! YAY YES! a maš že koga za situacijo, sicer lahko tja počiva leonie in kasparja? (: lahko ju dava v situacijo, yes! predvidevam, da nama ne bo uspelo izpeljat enega pogovora pred eventom, right? tako, da se verjetno tam prvič vidita? or are we awesome enough, da izpeljeva to še pred eventom? (: noelle, oh yes, sure thing! ti pišem na pm, da se zmeniva (: |
|
| |
prispevki : 47
točke : 11
kraj bivanja : paris
tvoja starost : 25
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Sre Dec 11, 2013 1:34 pm | | |
|
|
| |
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Sre Dec 11, 2013 3:39 pm | | |
|
|
| |
marcos dias
2nd year of film editing prispevki : 250
točke : 137
kraj bivanja : portugal
starost lika : 20 years
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Sre Dec 11, 2013 6:19 pm | | |
(pa tud za dylana se ne bi branla še kakšne povezavice. yay!) take kaspar, ja ja ja! YAY YES! a maš že koga za situacijo, sicer lahko tja počiva leonie in kasparja? (: lahko ju dava v situacijo, yes! predvidevam, da nama ne bo uspelo izpeljat enega pogovora pred eventom, right? tako, da se verjetno tam prvič vidita? or are we awesome enough, da izpeljeva to še pred eventom? (:
noelle, oh yes, sure thing! ti pišem na pm, da se zmeniva (: okay, great. i`ll be waiting :3sicer pa še kdo za noelle oziroma bolj za travisa, ki potrebuje in situacijo in vsaj en pogovor mimo (:
|
|
| |
| |
| |
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Čet Dec 12, 2013 10:20 am | | |
(pa tud za dylana se ne bi branla še kakšne povezavice. yay!) take kaspar, ja ja ja! YAY YES! a maš že koga za situacijo, sicer lahko tja počiva leonie in kasparja? (: lahko ju dava v situacijo, yes! predvidevam, da nama ne bo uspelo izpeljat enega pogovora pred eventom, right? tako, da se verjetno tam prvič vidita? or are we awesome enough, da izpeljeva to še pred eventom? (: ej, pa po mojem lahko začneva to prvo srečanje nekje drugje, sej četud ga ne zaključiva. ker po mojem bo tud ful tumač vsega, če furava prvo srečanje + situacijo + event nasploh naenkrat. če se strinjaš, seveda. (: in potemtakem lahko s tem njunim prvim srečanjem jaz kr začnem. <3 |
|
| |
prispevki : 86
točke : 68
kraj bivanja : casablanca, morocco
starost lika : 22
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] Čet Dec 12, 2013 4:25 pm | | |
ok, potem pa super in ja, lahko ti začneš s tem prvim srečanjem, js ti grem pa z dylana odpisat končno yayyy |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: iskanje povezav [halloween camping] | | |
|
|
| |
| iskanje povezav [halloween camping] | |
|