Share

it was over my head,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

špela
špela
prispevki : 300
točke : 76
kraj bivanja : sliema, malta
starost lika : 24
tvoja starost : 29

it was over my head, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: it was over my head,   it was over my head, EmptyPet Nov 22, 2013 5:03 pm

jade hanen bahri

21 | kappa xi alpha | casablanca, morocco | architecture

tako, meet miss sunshine! predstavljam vam ljubko jade, hčerko pomembnega maroškega politika, ki je pravzaprav prevzela vlogo princese casablance. je razvajena, tega se ne da zanikati, navsezadnje je vedno živela varovana s strani staršev in svojih treh starejših bratov. she's from morocco and yes, she is religious, ampak jo boste bolj težko srečali v kakšni halji ali pa tako - se je bila pripravljena prilagodit okolju, ko je prišla na bahame. in kako se je znašla tu? lahko bi dejali, da se je prišla kar poročit. oče jo je pred nekaj leti zaročil s sinom nekega bogataša in jade je po dveh letih življenja brez njega, ko je bil on po svetu, sedaj opogumila, da končno pride za njim in da začne to njuno skupno življenje. oh, verjetno je zabavno tudi dejstvo, da s svojim zaročencem sploh še ni imela konkretnega pogovora. želi si pravljice, ampak bo že na začetku doživela hladen tuš, ko bo ugotovila, da njen predragi elias nikakor ni pripravljen na skupno življenje. in tukaj potrebujem vse vas, da mi še dodatno pomagate uničit tole gospodično. she needs to become super badass and also fucked up. in več drame kot lahko napletemo, bolj vas bom ljubila.

trenutno je karakterno jade popoln sonček, ki sicer živi v svojem svetu in se pogosto izgubi v realnem svetu. lahko vam polepša dan, vedno jo boste videli nasmejano in srečno. she's a sunshine, basically. no ja, vse to, če se seveda niste kakorkoli zapletli z njenim zaročencem. ker potem vas bo ubila, that's for sure. pač na vse pretege bo branila to njuno zaoroko, vsaj na začetku, ker ji je bilo že od otroštva vbito v glavo, da mora čimhitreje postat dobra žena in si ustvarit družino. ampak ja, eventually bo postala totally badass and dark and dirty and even more awesome. sex her up!
-
elias, fiance
jax, up and down
nyah, like sisters
jem, dangerous games
indigo, childhood friends
nico, sweet destruction
dylan, sex is for free
zoey, sorority wars

Nazadnje urejal/a jade bahri Tor Nov 26, 2013 5:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer
prispevki : 386
točke : 144
kraj bivanja : nyc
starost lika : 23
tvoja starost : 31

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyPet Nov 22, 2013 9:35 pm
hai babe! smitten oh i so enjoy writting with you, always, in res bi rada povezavico s tabo. nimam neke konkretne ideje, which sucks, i know, ampak ti pa ponujam in dylana, in nica, in bova lahko gotovo kaj krasnega spletli s katerimkoli, right? your call honeybee! <3
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptySob Nov 23, 2013 9:43 am
helloooo smitten so yeah, i'm offering you zoey and charlotte as well, čeprav se mi zdi da bi se jade mogoče malce bolje ujela s zoey, but seriously, your pick smitten 
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism
prispevki : 227
točke : 56
kraj bivanja : nottingham, uk
starost lika : twenty-three
tvoja starost : 28

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptySob Nov 23, 2013 9:58 pm
    oh mio! can i get a piece of here pretty please? :3
Nazaj na vrh Go down

špela
špela

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptySob Nov 23, 2013 11:47 pm
oooo ana! smitten njaaah, noro te pogrešam, tako da morava res nujno nadoknadit vse skupaj. zdaj nekih briljantnih idej nimam, but i do love your boys, tako da nama bo pomoje vseeno uspelo nekaj perfektnega skupaj spravit hih :3
nico & jade, aaa this boy could totally destroy her! sicer nevem, kje točno bi se tadva našla, ampak jade bo pač slej kot prej padla v slabo družbo in nico se zdi popoln, da ji pokaže prav vsak greh na svetu hih. and they should totally hate eachother, ampak bi se pač vedno znova skupaj znašla. oh in nico bi lahko tako prekleto manipuliral z njo. like seriously, he should destroy her in every single way possible
dylan & jade, ok, zdaj, če prav razumem je dylan navajen bit v centru pozornosti. and hey, guess what, jade mu vsekakor ne bi dala nikakršne pozornosti, vsaj ne dokler ima oči samo za eliasa in je vsa goodie goodie. idk, they could be fun together. začneta lahko s kakšnimi njegovimi poskusi, da začne pogovor in njenimi smart ass komentarji, potem ko bo enkrat spet tudi uradno samska, si jo lahko predstavljam, kako udre v njegovo sobo all like "let's have sex." pač ja, they can be pretty awesome.

uglavneeeeeeeeem, help me out here! :3

zoey, smitten 
awh, they're both totally awesome, ampak ja verjetno bo res z zoey lažje kaj skupaj sestavit. zdaj glede na to, da sta v isti sestrščini in še celo študirata istvo stvar bi se lahko teli dve totalno zaštekali, vsaj na začetku hah. pač jade nikakor ne bo lahko zdajle na začetku, ko se bo morala privajati na popolnoma nov svet in zoey bi ji lahko pomagala pri vsem skupaj. potem bi pa lahko jade končno le omenila svojega najdražjega zaročenca in če se ne motim imaš neko povezavo z eliasom, ja? tako da bi lahko zoey na vse načine skušala prepričati jade, da je elias totalen kreten in da jo vara s praktično celo šolo. ampak ji ne bi tale mala naivnica nič verjela, tako da bi se lahko totalno sprli. in tudi ko bi ugotovila, da je imela zoey prav, ji tega pač ne bi bila pripravljena priznati, ampak bi bila po možnosti sedaj še celo prepričana, da jo je varal tudi z zoey. idk, jaz bi imela some kind of bitchy, but fun sorority wars with these two. but yes, help me (:

indigo,
oh, of course babe! indigo is perfect smitten si imela mogoče že kakšno idejo? ker jaz sem trenutno popolnoma brez, ampak ja. i do see them in some kind of a friendship, tho. z enim kupom vse možne drame. idk idk idk, really. res upam, da imaš ti kakšno idejo :3
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 11:29 am
chuckle i like this quite a lot actually. i really do *-*. tako da jaz spreminjala ne bi ničesar, mogoče samo dodala potem kakšno stvarco v prihodnosti, but we can wait about that and see how their rp will be smitten do you wanna start it up now? and who starts (:?

alsooo! s charlotte lahko potem nekaj napleteva v prihodnosti, because i heard she's gonna have a jax connection, and guess what? charlotte's the most possesive bitchy woman on the planet. :3 chuckle tako da bi takrat lahko kakšen rp udarle, kaj na stil da bi jo charl napadla iz zraka nekje in ji zabila, da naj se drži stran od jaxa chuckle 
Nazaj na vrh Go down

keon turner
keon turner
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 12:14 pm
    hi! ne morem si pomagat, da se ne bi ustavila tukaj. dejansko jade deluje dovolj adorable in ti ponujam nyah za kakšno povezavo; v mislih sem imela nekaj zelo, kaj pa vem, lušntega? nyah načeloma ne mara ljudi in jim ne zaupa, ampak bi bilo krasno, če bi se na jade nekako navezala in nanjo začela gledati kot, kaj pa vem, mlajšo sestro ki je nikoli ni imela? ja, vem da sta isto stari, buuut. po svoje bi se ji zdela tudi tako, rahlo naivna in vsekakor zelo ljubezniva. CAN WE, PLEASE? pač potrebujem nekoga ki bi mu bila nyah sposobna popolnoma zaupati in ki bi videl čez to njeno masko in bi jo imel rad in jo razumel? if you know what I mean? smitten 
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 3:24 pm
    well, po pravici povedano tudi sama nimam kake pametne ideje. but let's brainstorm, yeh? karakterno se mi zdi, da sta si precej različni. jade si jaz predstavljam bolj umm zaljubljeno v idejo njenega zaročenca, taka očkova punčka, med tem ko se je indigo iz preteklosti dovolj spremenila. sedaj je glasna, razgrajaška na čase in precej pametne, le da se tega ne zaveda.
    sedaj lahko bi prišla kaka povezava iz preteklosti v poštev, glede na to, da je indigo zaradi premožnih staršev veliko potovala. lahko da sta se v maroku spoznale in je bila indigo popolnoma očarana nad njo, njenim vedenjem, stilom življenja in se je zatreskala v to idejo, da nekje živijo takšno popolno življenje, ker reciva da njej kot razvajeni očkovi punčki ni bilo dovolj to kar je že imela ampak tisto kar je imela jade, je njej predstavljalo tisto bogastvo. in ko je izvedela, da jade čaka zaročenec, da je oče določil s kom se bo poročila sta morda ti dve delali velika načrte kakšno bo njuno življenje in kako čudovito pač vse skupaj bo. sedaj pa ko se po tako dolgem času spet vidita, bi se lahko indigo njej pritožila, da je življenje v resnici čisto drugačno, da je jade do sedaj živela v oblakih in da bi jo skušala vpeljati v drugačno življenje, da bi moške videla tudi iz seksualnega vidika in ne zgolj v okviru poroke. ugh, i don't know, it's not really good idea so help me out! smitten 
Nazaj na vrh Go down

špela
špela

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 3:48 pm
zoey,
ok, perfect! in ja, bova sproti vidle kako in kaj (:
lahko začneva, yes smitten lahko začnem tudi jaz, ker predvidevam, da imaš malo bolj zasedeno vse skupaj kot jaz. ti sporočim, kje me najdeš, ok?
in ja, definitivno v prihodnosti napleteva še nekaj z charlotte! ker guess what, tudi jade si bo znala lastit jaxa, tak da bosta lahko imeli telidve noro zabavno vojno! :3

hazel,
yes, yes, yes! nyah is awesome wiu smitten in teli dve bi bili lahko zagotovo totalno super. zdaj lahko se razumeta že na začetku, se mi zdi, da obe nekako izstopata od ostalih članic sestrščine in sta daleč od nekih pridnih, polikanih punčk. nyah bi lahko jade nekako pazila pred tem novim svetom, v katerem se je znašla, jade bi poskušala držati nyah stran od drog in bi iz nje izvlekla pač najboljše. pač sta v nekem odnosu, iz katerega bi obe povlekli le najboljše. potem sčasoma, ko se bo jade pa končno bila pripravljena malo znoret, bi pa verjetno lahko bila ravno nyah ta njen prvi stik z drogo in vsem tem? njaah, jaz si ju res predstavljam v kakšni sceni, ko sta obe psihično čisto na koncu in ležita na polno zadeti v postelji in razglabljata o globokih življenjskih vprašanjih hih. also, če se ne motim je nyah bi, ja? jaz bi v prihodnosti skorajda zagotovo vpletla še kakšen prepovedan poljub. hej, mogoče bi lahko jade v vsej svoji zmedenosti celo postala lezbijka za nekaj časa hahaha. pač ja anyway, za prihodnost lahko itak sproti razglabljava. i love these two already smitten kar začneva? kje in kako? who starts? :3

indigo,
aaaa perfect! smitten pač ja se strinjam v vsem. jade bo totalno presrečna, ko bo tukaj zagledala indigo, pač znan obraz ji bo res pomenil vse na svetu. in verjetno bi res bila lahko indigo tista, ki bi jo privajala na nov stil življenja, ker let's face it, bahami so precej drugačni kot maroko. lahko dodava, da šele tukaj izve, kdo je v bistvu ta njen sanjski zaročenec in je precej presenečena, ker ve da sweet elias ni niti približno zvest? ampak ne bi znala pač tega povedat, ker bi se zavedala, da je jade čisto mahnjena nanjga in da se ji bo svet zrušil, ko bo izvedela resnico. in jo mogoče zato stalno ven vleče in jo hoče spravit skupaj z vsakim drugim tipom? basically bi indigo skrivaj prepričevala jade, da naj že končno obupa nad tem tepcem, kar bi lahko povzročilo veliko prepirov med njima. samo bi bila po tem, ko izve resnico, indigo še vedno prva oseba, kateri bi se zjokala. pač ja, friends with ups and downs, potem bi se lahko pa v bistvu sproti dogovarjali kako in kaj? po možnosti vmešava zraven še kakšen tretji lik in je zaradi tega drama.
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 4:01 pm
yay! i love you so very much for starting up. thank you smitten 
in jaaaa, tisto med jade in charlotte bo pa vojna stoletja, probably, hihihi chuckle chuckle
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 5:31 pm
    it sounds awsome to me! :3 vbistvu ne bi čisto nič spreminjala + s čim bova začeli?
    in a bi se ti morda dalo začeti?
Nazaj na vrh Go down

keon turner
keon turner
prispevki : 267
točke : 181
kraj bivanja : new york, usa.
tvoja starost : 30

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 5:44 pm
    tole zveni awesome and I'm totally in! te lahko prosim za začetek? ne vem, morda malo po tem ko sta se spoznali? ko se še nyah odloča če ji je jade všeč ali ne in te finte? (:
Nazaj na vrh Go down

špela
špela

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Nov 24, 2013 6:49 pm
indigo,
jaz ne bi začela s čisto prvim srečanjem... mogoče začneva raje z eno kavo, ko gresta v mesto, da se oddaljita od sestrščine in se lahko zares pogovorita? in ji takrat pove, da je njen zaročenec v bistvu elias.
and yes, sure thing. ti sporočim, kje me najdeš smitten 

hazel,
ok, bom začela in ti sporočim, kje me najdeš smitten 
Nazaj na vrh Go down

lenny wilson
lenny wilson
1st year of journalism
1st year of journalism

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyTor Nov 26, 2013 8:01 am
    super! and take your time! :3
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyTor Nov 26, 2013 11:56 am
omg babe you're perf. i love both your ideas!

jade&nico should simply start off asap. i thiiiink perhaps (ker imam ekstremno rada povezave s tabo, kjer je neka emocionalna navezanost, LOL) nico should kinda have a think for her in a way.. idk, he'd be overprotective a bit i imagine. seveda ne v nekem standardnem smislu, ampak predstavljam si, kako bi se spoznala in kako bi nekaj v njegovih možganih nardilo instanten klik. ta deklica je zame. ne v smislu, da jo bi položil in pustil za seboj, i think he'd imagine her by his side for the long run. zaradi česar bi bil mogoče njegov odnos do nje drugačen, kot je do večine sveta. he'd kinda be her friend in a sense, i guess? tip prijatelja, ki bi se dejansko mogoče sprva še skušal nekako prilagodit njej, to not be such a bad influence, to help her through whatever she has going on, potem pa, ko bi videl, da je ona odprta za vse vrste pizdarij, bi jo povlekel za seboj čisto do dna. and he'd love it and she'd love it as well. possibly? lol, če se ti to ne zdi okej pa le povej, i'm okay with changing. tud jaz sicer nimam specifične ideje, kako bi se ta dva spoznala, i'm just guessing they should have been at a party or two, engaged in some sort of conversation and simply enjoying each other's company. idek.

jade&dylan, I LOVE THAT TOO! lol. dylan ma cel kup ljubezenskih problemov, se mi zdi, ampak z veseljem bi mu naložila še eno neobvezno seks prijateljstvo. haha. ummm, mogoče dava prednost jade/nico povezavi zdajle, in jade/dylan izpeljujeva preko socialnih omrežij in smsanj in podobnega? possibly? haha, at least until she breaks it off with elias.
Nazaj na vrh Go down

špela
špela

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyTor Nov 26, 2013 6:04 pm

YAAAAAAY,  I LOVE EVERYTHING! najine povezave me vedno pustijo popolnoma zlomljeno in objokano, dear! smitten ja, jade bo uživala v popolnem propadu, sploh če bo imela poleg sebe še nica. these two will be perfect and badass and awh :3 also, dylan/jade will be perf. free sex is always awesome. ampak ja, začneva z njima kasneje. bom odprla za jade facebook in telefon in vse, yes (:
    a lahko kar začneva, prosim prosim prosim? kje in kako točno in kdo? lahko začnem tudi jaz, ker sem res čisto excited, čeprav mam mogoče mal gužve. ampak te lahko postavim na začetek vrste hah. ok ja, you decide :3
Nazaj na vrh Go down

rj dwyer
rj dwyer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Dec 01, 2013 2:48 pm
haha, i love you soo much! smitten ummm i can start later today if you'd like me to, če pa si pri volji, pa ti z veseljem dajem prednost, da ti začneš HAHA. i guess we'll start at the point where they're cute friends and everything's butterflies & sunshine? ^^ a solid plan, i think. naj mata piknik, al pa nekaj, let's really make it cute. XD
Nazaj na vrh Go down

špela
špela

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, EmptyNed Dec 01, 2013 4:08 pm

yay, perfectooo! začneva s sončki, mavricami in vsem tem. nekaj kar jade vsekakor potrebuje trenutno hah smitten  alsooooo, jaz imam danes nek totalno čuden, zmačkan dan, ko komaj živim, tako, da če se ti da, bi te prosila za začetek haa. i know, i suck, ker sem se že ponudila za začetek, ampak sem res tak boga danes da joj.
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: it was over my head,   it was over my head, Empty
Nazaj na vrh Go down

it was over my head,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» lyrics stuck in my head