Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Ned Dec 01, 2013 9:26 am
ime in priimek lika: frode torgersen kraj, letnik in študij: norveška, 4. letnik, umetnostna zgodovina play-by: austin butler sprememba: ne
vpis je POTRJEN.
mikkel engström
prispevki : 97
točke : 13
kraj bivanja : gothenburg, sweden
starost lika : 22
tvoja starost : 25
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Ned Dec 01, 2013 1:06 pm
ime in priimek lika: aubrey carlisle kraj, letnik in študij: oxford, uk, 3rd, ballet play-by: grace hartzel sprememba: da, spremeniti si želim lik v celoti
vpis je POTRJEN.
bay humphrey
prispevki : 15
točke : 2
kraj bivanja : boston, ma
starost lika : 22
tvoja starost : 29
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Ned Dec 01, 2013 1:16 pm
ime in priimek lika: bay humphrey kraj, letnik in študij: boston, 4th year of philosophy and religious studies play-by: kendrick sampson sprememba: ne
vpis je POTRJEN.
chloe grimes
prispevki : 16
točke : 2
kraj bivanja : /
starost lika : 19
tvoja starost : 27
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Ned Dec 01, 2013 1:21 pm
ime in priimek lika:chloe grimes kraj, letnik in študij:la, 1st of art&languages play-by:chanel chelaya sprememba: ne
rose
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Ned Dec 01, 2013 1:47 pm
hejla vsi! popis uporabnikov se bo zaključil danes ob 22. uri zvečer. v spodnjem seznamu boste našli imena uporabnikov, ki zaenkrat še niso popisani - časa imate torej do večera, da to storite, sicer bo vaš lik označen za neaktivnega. (mimogrede: v spodnji seznam niso zajeti uporabniki, ki so bili na forum sprejeti po 20. novembru, ko se je popis začel.)
Abdel Hafez Alex Norton Alex Wilder Amelia Aarden Andrea Adams Bryarly James Dexter Archer Dorothea Ward Eva Belova Faelan Acosta Freya Jones Freya Wolf Jasmine Conroad Jax Delgado Libbie Grimes Lucas Gunn Melody Willson Nelly Thompson Serena Crawford Shannen Ayers Spencer Gowers Yann Chauvette
veseli smo, da vas je toliko, ki ste sklenili z nami ostati še naprej! we certainly do love every single one of you guys! <3
rose
librarian
prispevki : 733
točke : 168
kraj bivanja : berlin, germany
starost lika : 25
tvoja starost : 31
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Pon Dec 02, 2013 10:49 am
popis je zaključen. opisi nepopisanih uporabnikov, njihovi plot pagi in teme, kjer so pisali, se bodo premaknili v arhiv. svoj lik lahko še vedno vrnete na forum, če boste imeli v prihodnosti željo po tem, vendar pa se zdaj sprosti vaš prej zahtevan face claim. hvala še enkrat vsem, ki ste se popisali, we love you guys!
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30
Naslov sporočila: Re: popis uporabnikov Pon Dec 02, 2013 10:03 pm
jaz neumna buča sem bila prepričana, da sem se popisala takoj, ko sem odprla to temo, tako da kot zamudnik priključujem še moji dve tečnobi in se opravičujem za vse nevšečnosti.
ime in priimek lika: dorothea ward kraj, letnik in študij: la, usa; 2nd year of math and computer science play-by: the gorgeous tamsin e. sprememba: ne, ne, NE!
ime in priimek lika: jude (jax) delgado kraj, letnik in študij: sao paulo, brazil; 4th year of physics and chemistry play-by: vinnie w., okay? :3 sprememba: not ever