Share

clinton, electra angelique

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

electra clinton
electra clinton
prispevki : 31
točke : 14
kraj bivanja : texas
starost lika : 20
tvoja starost : 25

clinton, electra angelique Empty
ObjavljaNaslov sporočila: clinton, electra angelique   clinton, electra angelique EmptyNed Nov 17, 2013 1:06 pm

ELECTRA CLINTON
twenty – creative writing – los angeles – zeta lambda delta – barbara palvin

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
Moje trenutno ime je Electra Angelique Clinton in pod tem imenom me poznajo vsi na inštitutu, četudi to ni moje pravo ime. Lahko me kličete tudi Angel ali Angie.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
Sem zagotovo nisem prišla na počitnice, to mora biti več kot očitno, čeprav se morda tako zdi na prvi pogled. Prišla sem po znanje, gnala pa me je seveda želja po normalnem študentskem življenju. Študiram kreativno pisanje- to je že od nekdaj moja strast.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
Zagotovo si zaslužim biti tukaj. Kljub temu, da imata moja starša več kot preveč denarja sem čisto sama poskrbela zato, da sem tukaj. Z trdim delom, voljo in pa seveda mojo prirojeno karizmo. Včasih si želim, da je ne bi imela… No, kakorkoli, mislim, da moja starša sploh ne vesta, da sem tukaj. In niti vsi ostali, ki me poznajo – in verjemite mi, to ni malo ljudi.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
Preprosto obožujem pisanje, zato sem se tudi odločila za ta študij. Posebej pri srcu mi je tudi igranje, vendar sem bila v to prisiljena že od malega. Nikoli se ne bom odrekla priložnosti da kaj zapojem, pohvalim pa se lahko tudi s svojim kuhanjem, ki mu posvečam res veliko časa.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
Na srečo ne izstopam in sem desničarka.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
Če mislite domov kot zares domov, potem najprej odprem vrata in preverim, če je kdo doma. A če imate v mislih svojo sobo v sestrščini… potem najprej vržem torbo v kot in si privoščim sproščujoč počitek.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
Na nočni nomarici je zagotovo moja budilka in sončna očala, a drugače je zelo pospravljena. Koš je poln počečkanih in prečrtanih papirjev, ovitkov od čokolade… Ugotavljam, da potrebujem nov zvezek.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
Samo malo, da najdem svoj telefon. Oh, tukaj je. No, pa poglejmo. Nazadnje sem se pogovarjala s svojo najboljšo prijateljico. Ona je edina, ki ve, kdo pravzaprav sem. Potem je tu še moja sestrična, ki mi je čestitala za rojstni dan in pa spet prijateljica. Za njo me je klical Luke, moj bivši fant. Človek resno misli, da mu bom dala še eno priložnost. Bedak. In na koncu še moja.. akhm.. dobro no, moja agentka. Zanimalo jo je, če se bom še dolgo skrivala.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
Upam, da bomo pristali na kakšnem lepem zapuščenem otoku. Tisti fant pred mano je res čeden.

010. se bojiš žuželk?
Mogoče malo. Ampak prosim ne povejte nikomur.

011. imaš svojo boljšo polovico?
Ne, še vedno čakam svojega princa. Poleg tega pa, že to, da se je Luke zanimal zame je bil pravi čudež.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
Na to vprašanje raje ne bi odgvorila. Joj, res moram? Prav. Dovolite da vam povem zgodbo o majhni deklici z imenom Angelique Cassidy Thomas. Ja, zdaj veste o kom govorim. No, njen oče, Richard Thomas je tisti slavni režiser, ki je trenutno eden izmed režiserjev z največ Oskarji za njegove filme. In tudi glede matere imate povsem prav. Alexandra Thomas, vrhunska manekenka za katero nihče ne ve, kakšen je njen dekliški priimek. Prav zaradi slavnih staršev je bila uboga Angelique že od rojstva pod drobnogledom medijev. Starša se nista veliko zanimala zanjo, ker sta bila preveč zaposlena. Vzgajala jo je varuška, a ko je bila Angelique stara pet let, sta jo Alexandra in Richard prvič uradno predstavila javnosti. Bila je glavna vloga v mnogih očetovih in tudi drugih filmih, otroški model za vse možne modne agencije, vse to pa se je nadaljevalo tudi v osnovni in srednji šoli, kjer je bila ves čas obkrožena z oboževalci in ni imela nobene zasebnosti. Njen prvi poljub so objavili vsi časopisi, njeni urniki so bili zapolnjeni z raznimi intervjuji in snemanji. Dokler ni kar naenkrat povsem izginila. Niti njeni starši niso vedeli, da si je nadela novo ime, prevzela materin dekliški priimek in se vpisala na ta inštitut kot popolnoma drugo dekle, ki noče vbujati nobene pozornosti. In sedaj mi vi povejte, če smo med seboj povezani.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
Nisem veliko časa preživela doma, a se dobro spomnim vonja po kokosu in čokoladi, ko je naša kuharica Tamsin pripravljala palačinke ali svojo slavno torto… Presneto, kako jo pogrešam.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
Napol poln, seveda.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
Miška. Majhna miška, ki ji nihče ne posveča nobene pozornosti, dokler se ne prikaže pred kakšno babico ki začne cviliti in jo hoče ubiti. Če še enkrat pomislim, bi bilo to verjetno precej nevarno.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
Obalo ali pa svojo sobo. Saj ne potrebujete še razlogov, kajne?

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
Včasih. Mogoče. Ja. Ne. Ne vem. Včasih sem verjela in sem bila povsem obsedena s tem, potem pa sem se naučila, da je to le ena velika debela laž.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
Obžalujem, da se nisem uprla in Zhtevala svoje zasebnosti že čisto na začetku. Verjetno bi bile stvari sedaj precej drugačne, če ne bi dovolila, da z mano počnejo kar hočejo.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
Za prvi poljub tako ali tako že veste, ker je bilo objavljeno v vseh časopisih. A če slučajno niste videli, vam lahko povem da je bil eden izmed mojih soigralcev. Kateri, pa boste morali ugotoviti sami. Kar se tiče nedolžnosti pa… raje ne bi o tem.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
Zagotovo bi bila nekaj povsem nedolžnega. Recimo angelček.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
Mislim, da sem si privoščila pico. Vidite, to je prednost normalnega študentskega življenja: jem lahko karkoli, brez da bi me opozarjali, da moram paziti na postavo.

022. čaj ali kava?
Kava. Res ne vem, kako bi preživela brez nje.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
Verjamem vase, čeprav vem, da je na svetu toliko ljudi, ki so boljši od mene.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
Pop, rock… Včasih se kje najde tudi kaj klasike.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
Ne vem. Ne jokam veliko.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
Naivna, skrivnostna, nedostopna, sramežljiva, zvesta? Nikoli jih nisem vprašala.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
Želim si samo, da bi lahko postal normalna. Da bi se zlila z množico, ne bi izstopala. Želim si normalno življenje z veliko zasebnosti. A če bi imela dobro kariero, me verjetno malo pozornosti ne bi motile. Navsezadnje je moram biti že navajena.

larissa- 14 - enough- n/a-  I’m loving it<3

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

clinton, electra angelique Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: clinton, electra angelique   clinton, electra angelique EmptyNed Nov 17, 2013 1:12 pm

ACCEPTED.
electra clinton, welcome to withmore's institute of education!

larissa, your girl is so perfect i can't even express my feelings. ne resno mislim. i love electra smitten tvoj opisek je seveda sprejet, pojdi opraviti formalnosti in se potem loti pisanja. enjoy! welcome to ftp <3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

clinton, electra angelique

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1