Share

room no.13

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

tamara
tamara
prispevki : 587
točke : 112
kraj bivanja : la, usa
starost lika : 21
tvoja starost : 30

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: room no.13   room no.13 EmptyNed Nov 10, 2013 7:35 pm
room no.13 Bed15
Nazaj na vrh Go down

jem lewis
prispevki : 270
točke : 170
kraj bivanja : los angeles, usa
starost lika : 22
tvoja starost : 31

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptySre Nov 27, 2013 9:17 pm

tag; averie :3

novica je bila presenečenje. le da se ni še v celoti odločil, kakšno presenečenje točno je bila. sprva je samo strmel v kolega na drugi strani dnevne sobe. zakorakal je v prostor in takole naglas oznanil nekaj o razmerju dveh njegovih prijateljic. ko so se pogledi uprli vanj zavoljo pojasnila, je samo strmel nazaj v praznem molečečem odgovoru. kaj za vraga? ni se mu ljubilo klicariti nyah, ker je bil precej prepričan, da je vedel, kakšen odziv bo dobil – najprej bi ga ozmerjala, češ naj se briga zase in da to ni njegov problem. kar bi vodilo do prepira obeh, dokler ali eden ali drugi ne bi posledično vrgel telefona v steno. zato se je takoj odpravil k svetlolaski, ki je bila izmed njiju dveh bolj... relativno racionalna. vsekakor mu ne bo zaprla vrat pred nosom. sama ideja, da sta onidve... karkoli. sama ideja je bila čudna in neznana in ni se mu sanjalo, kaj naj naredi s temi podatki. prekleto, opazil ni ničesar. nyah je videl praktično vsak dan, večino tega časa golo med rjuhami ali ob katerikoli drugi vzdržni površini. in averie je videl vsaj enkrat na teden. tako mu ni bilo jasno, kako je to lahko spregledal. poleg tega nyah ni omenila ničesar in niti sumil ni, da bi sploh lahko bila v kakršnikoli zvezi s komerkoli, ker je večino noči preživela v njegovi sobi v bratovščini. vse je bilo prekleta zmešnjava in samo čakal je trenutek, ko se mu bo averie pričela smejati v obraz, rekoč da je vse samo šala in golo natolcevanje. le da mu je nek notranji občutek dajal vedeti, da tokrat ne gre zgolj za govorice po kampusu. da je bilo nekaj na tem. pohitel je po stopnicah v glavni sprejemnici sestrščine in naravnost po hodniku do svetlolaskine sobe. v manj kot tridesetih sekundah je že trkal po njenih vratih s skrajno vztrajnostjo. ''averie, odpri vrata, nujno je,'' je gesto pospremil še z glasnim govorom, da je samo še povišal noto urgentnosti.
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles
prispevki : 207
točke : 45
kraj bivanja : san francisco, ca
starost lika : 23

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyČet Nov 28, 2013 4:14 pm

zagrnila je zavese, da je v sobo pronical le ozek žarek dnevne svetlobe, prižgala umirjeno rock glasbo, ne preveč na glas, ker si res ni želela, da bi na vrata trkale njene sestre in se pritoževale, češ da naj svoj neumni glasbeni okus zadrži zase. na pisalni mizi je že ležala vrečka trave in zavojček tobaka, ki ju je na popisanem kartonu previdno zmešla skupaj, medtem ko je mrmrala besedilo alternativne pesmi, ki je prihajala iz njenih zvočnikov. mešanico je stresla na rizlo, ki jo je držala med prsti in jo skupaj s kartončkom za tobak zvila v skoraj popoln joint. nasmehnila se je in ga ponesla k ustnicam. z vžigalicami je prižgala konico in povlekla prvi dim. kajenje v stavbi je bilo sicer prepovedano, a v njeni sobi ni bilo požarnega alarma, zato se za pravilo ni zmenila. počasi je zaokrožila sobo in s prstom pobrisala prah na nočni omarici. nato se je prekucnila na udobno posteljo, iz katere je vstala kakšno uro prej. noge je vzdignila v zrak in pri tem opazovala temen lak na nohtih, ki se je ob konicah počasi začel krušiti. cigareto je spet ponesla k ustnicam in počasi začela čutiti prijeten vpliv substance, ki se je iz pljuč širila po vsem telesu. njena roka je počasi spolzela po trebuhu proti spodnjim hlačkam, ki so bila njena edina garderoba v tistem trenutku. prsti so začutili vlažno površino, ko je na njena vrata nenadoma nekdo glasno potrkal. še preden se je utegnila zdreti "spizdi, še sama komaj slišim glasbo!" je propoznala jemov glas, ki je zvenel zelo urgentno.  joint je odložila na nočno omarico in panično pobrala majico, ki je ležala ob vznožju postelje. "sekundo jem, takoj bom!" je zaklicala proti vratom, medtem ko si je oblačila zgornji del oblačil. lase je z naglim gibom vratu vrgla nazaj in obrnila ključ v vratih. pred njimi je res stal jem, ki si je kar sam utrl pot v njeno sobo. "je.. je kaj narobe?" je presenečeno vprašala averie ob pogledu na nekoliko razdraženega prijatelja. zaprla je vrata za njima in mu nakazala, naj sede na posteljo. ni vedela, kaj naj si misli, a nekaj v njej ji je pravilo, da bi jo moralo skrbeti. (♥)
Nazaj na vrh Go down

jem lewis

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyPet Nov 29, 2013 7:37 pm

res je upal, da se bodo vrata pred njim odprla po hitrem postopku, preden bodo vsi slišali njegovo razbijanje in povzdigovanje glasu. morda ni deloval ravno kot manijak, vendar je bila linija vsekakor prekleto tanka. končno je zaslišal odgovor z druge strani in hitro odmaknil pest od vrat ter se nestrpno nekajkrat prestopil na mestu, medtem ko je čakal, da mu odpre. ''hej,'' je pozdravil, ko jo je naenkrat zagledal pred seboj. praktično v spodnjem perilu. ''se pogosto sprehajaš naokrog samo v spodnjicah?'' je zamrmral, vendar ni čakal na njen odgovor, samo stopil je mimo nje v notranjost ter sledil gibu njene roke, ko je hitro sedel na posteljo. ''ne vem, če je ravno narobe,'' je skomignil z rameni in pogledoval naokrog po sobi. kjer je sicer bil že nekajkrat, vendar se mu je zdelo, da je bila vsakič povsem drugačna. na nočni omarici je opazil že zvit joint in ga brez vljudnostne prošnje po deljenju vtaknil med ustnice ter prižgal s svojim vžigalnikom. ''nekaj mi povej,'' je pričel, ko je tlačil vžigalnik nazaj v žep. ''ugh, močno sranje,'' se je vmes namrščil po prvem potegu zvitka. ''nazaj k bistvu. nyah. tukaj sem zaradi nyah,'' je hitro nadaljeval in se res trudil fokusirati na rdečo nit njegovega obiska. še zmeraj se mu je zdelo absurdno in moral je biti res slep, da ni opazil njunega... razmerja, prijateljstva, karkoli je že bilo. ''po kampusu krožijo določene govorice. ki vključujejo tebe in njo. zakaj nič ne vem o tem? mislim, ali je res?'' je glas znova pridobil prejšnjo urgentnost, ko je s pogledom bolščal proti njej. ''sta res spali skupaj? bili skupaj? tako. v razmerju? mislim, kaj za vraga, zakaj ne vem nič o tem?'' se je trudil jakost ohraniti na minimalni frekvenci, medtem ko je proti njej ponujal, hja, njen joint.
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptySob Nov 30, 2013 4:26 pm

čeprav je vedela, da bi se morala obleči, je jem zvenel vse preveč nujno, da bi natikanje hlač postavila v prvi plan. "v bistvu ja ..." je ravnodušno dejala in s pogledom po sobi skušala poiskati hlače. medtem ko je fant v usta ponesel njen join, je spodnji del pižame opazila kukati izpod odeje na postelji. segla je po njem in si kratke hlače nerodno navlekla čez boke. ko je slišala ime punce, ki je pred kratkim odkorakala iz njenega življenja se je zdrznila. ni bila prepričana, ali je bila na pogovore o njej že povsem pripravljena. a jem si je zaslužil vedeti, že zdavnaj bi moral izvedeti. z roko si je šla skozi lase in sedla poleg njega. "o tem verjetno nič ne veš, ker nyah ni želela, da bi to izvedel, jaz pa znam odlično molčati," je mirno odgovorila. sama ni imela težav z njuno zvezo in bi z veseljem novico ponesla med širni svet, neozirajoč se na pripombe. za skrivnostnost je bila nedvomno kriva temnolaska. in zdaj je bilo averie tudi dobro jasno zakaj. ker nikoli zares ni hotela biti v zvezi z njo. "ja, ja in ja," je prikimala. "veš, da se z nyah poznava že dolgo," je začela in spustila pogled. "občasno eksperimentiranje se je začelo že doma, na inštitutu pa se je prelevilo v redne skoke med rjuhe. zadnji mesec sva bile tudi uradne, ampak pozabi, to je po novem že lanski sneg," je brez zadržkov povedala resnico. če se jo je nyah drznila pustiti, je tudi ona imela vso pravico, da svet izve, kaj se je dogajalo med njima. ob njenih zadnjih besedah se je v njenem grlu naredil cmok. sprejela je zvitek trave in svojo tresočo roko umirila z močnim prijemom ustnic. "pred nekaj dnevi sva končali," je tiho dejala, medtem ko je iz ust pihala dim. joint je spet podala jemu in se naslonila na roke, ki jih je iztegovala ob telesu. "sicer pa, zakaj te je to tako ... presenetilo in ... razburilo?" pogled je obrnila proti prijatelju, ki mu je razen te 'podrobnosti' navadno povedala skoraj vse. (♥)
Nazaj na vrh Go down

jem lewis

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyNed Dec 01, 2013 2:08 pm

''dobro. hlače so pomemben del garderobe,'' je prikimal in odvrnil pogled, ko je pričela iskati pozabljeni kos oblačil. osredotočil se je na joint, ki ga je zvila. kako bi bilo preprosto, se utopiti v oblakih trave in pozabiti vse skupaj. že tako je bil povsem na koncu z živci, zaradi celotne zadeve z zoey. sedaj pa še ta cirkus. ''lahko bi mi povedala. vsaj ti,'' je zamrmral, ko je sedla poleg njega. brez nadaljnih procedur se je premestil višje gor na posteljo, da se je s hrbtom naslanjal nazaj na hladen zid. ''vem, da ima nyah precej razmetano podstrešje in nikoli mi ne bo jasno, kako razmišlja. nisem sicer pričakoval, da bo karkoli skrivala pred mano, ampak hej, očitno sem jo povsem narobe presodil,'' je spregovoril z glasom, ki je izražal zgolj posmeh namenjen njenemu samemu. vedno je bil tako prepričan, da sta na isti strani. da bosta vedno onadva skupaj proti svetu. ironično, da je bil ves čas zgolj on sam, medtem ko se je ona dajala dol z njegovo prijateljico. ''in čigava ideja je bila? zveza? prekleto, averie, poznaš jo. morda ne v taki meri kot jaz, ampak veš, da slej kot prej vsakogar zjebe. sodeč po tvojih podočnjakih in splošni turobnosti v tej sobi, bi rekel, da je to naredila tudi tebi,'' je pogled preusmeril vanjo. videl je že nešteto ljudi, ki jim je nadvse slavnostno strla srce. in tudi svetlolaska jo je morala poznati dovolj dobro, da je vedela, koliko tvega, če se spušča v zvezo z njo. ''vau,'' je zamomljal. leta laganja torej? fenomenalno. postajalo je samo še huje in huje. ''nyah ni ravno za zveze. nikoli ni bila in dvomim, da kdaj bo,'' je nadaljeval, ko je podal joint proti njej. prepletel je prste obeh dlani v naročju in nato pogled previdno ohranil na njej: ''glede na to, da spi v moji postelji 95% vseh noči, potem...'' ni dokončal stavka, ker je že povedal dovolj. vsi so vedeli, da spita skupaj. očitno niso vsi vedeli, da spita skupaj tudi takrat, ko spita še s kom drugim: ''ne vem, zakaj sem sploh presenečen. verjetno si nisem mislil, da me bo brez pomislekov zajebala tako kot vse druge.''
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyNed Dec 01, 2013 5:49 pm

ob njem se je kar naenkrat počutila krivo. ampak tudi če bi mu želela povedati, kako za vraga naj bi to storila. hej jem, včeraj sva z nyah dve uri seksali v banji? preprosto ni ji šlo z jezika, četudi je želela, da ljudje vedo za njiju, tega kljub temnolaskinem nestrinjanju ni mogla izreči. želela si je, da bi ljudje preprosto opazili. da bi nyah lahko poljubila na očeh javnosti in s tem enostavno poslala signal o njuni zvezi širnemu svetu, a kaj ko je imela nyah v javnosti do nje povsem drugačen odnos kot v zasebni sferi. morala bi vedeti! kako se je sploh lahko tako slepila? "oprosti jem, nyah bi znorela in res sem si jo želela obdržati ..." njen glas se je na koncu zlomil. pohitela je vdihniti dim trave, da bi zakrila svojo neznosno šibkost in zlomljenost, ki jo je povzročila nyah. tudi ona jo je narobe presodila, čeprav je dobro vedela, kakšno zmedo ima punca v glavi. samo prikimala je in mu podala joint. "čigava misliš?" se je posmehnila. dobro, že res, da je precej vztrajala, da bi se s punco spustili v resno zvezo, a to nenehno metanje krivde nanjo, češ da jo je v zvezo prisilila in da je v jedru prav zaradi tega za propad zveze kriva ona, jo je tako jezilo, da bi nyah najraje prisolila en močan udarec v obraz. "še kako dobro sem jo poznala in morda je bil ravno to razlog. saj me poznaš, jem. vedno pač hočem tisto, česar ne morem imeti. in kar je izven dosega drugih. nyah je bila prav to. nobenemu prej je ni uspelo prikleniti nase ali jo sploh pripraviti do tega, da bi rekla 'ja' nečemu, v kar prvotno ni verjela," je skušala razložiti svoje nespametne poteze. "meni je to uspelo. bila je potrditev zame, da zmorem skoraj nemogoče. da jo lahko imam, medtem ko je drugi ne morejo imeti. povsem egoistično dejanje, ki se je, še preden sem uspela uživati v zmagi, obrnilo proti meni," povesila je pogled. zdaj se je bilo težko spomniti tiste popolne nyah, ki si jo je tako srčno želela. spomini na njune čudovite trenutke so vse bolj bledeli in črna podoba temnopoltega dekleta je prekrivala celotno sliko. tako zelo si jo je želela sovražiti, a ni mogla zanikati še zadnjih obrisov lepe preteklosti, ki so ostali. "nikoli ne bo," je zmajala z glavo. "nyah nihče ne more pomagati. verjemi. poskusila in spodletela," s palci je pri tem cinično pokazala nase in se potegnila nazaj na posteljo kjer je ležal jem. ob naslednjih besedah je averie zastala kri v žilah. "k..kaj?" je zamomljala. je pravilno slišala? sta jem in nyah ves ta čas zares spala skupaj? so bile govorice resnične in ne samo zlonamerne puhlice? averie se je počasi začela ugrezati globoko v posteljo, počutila se je popolnoma premagano, osramočeno. kako ni opazila? kdo jebemti je bila nyah, da si je drznila tako igrati z obema. zato torej je bil jem tako razburjen. zato torej je skrivala njuno zvezo in kar je bilo najhujše, vedela je, kako dolgo in kako dobro sta se averie in jem poznala. "s tabo torej ..." je tiho vdihnila od marihuane prepojen zrak. nyah ji je ob njunem razhodu priznala, da ji ni bila zvesta. a to, da se je spravila na jema, jo je povsem pretreslo. "prasica." čakala je, da se bodo iz nje vsule solze, a jih ni bilo. morda je končno dosegla tisto točko sovraštva, ki jo je prej zaman čakala. "oba naju je, jem," je prikimala. "pozablja, da nekateri v nasprotju z njo še imamo čustva," svoj pogled je zapičila v razpoko med dvema zvesama, iz katere je prihajala dnevna svetloba. bilo je patetično, kako sta se oba njena ljubimca v zatemnjeni sobi skupaj smilila drug drugemu. morala je najti načrt, da bi jo prizadela in se ji maščevala, čeprav to navadno ni bilo v njenem stilu. pogledala je jema in se mu nasmehnila, v njenem nasmešku in pogledu se je videlo, da ima nekaj za bregom. in jem ji bo pri tem pomagal. (♥)
Nazaj na vrh Go down

jem lewis

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyČet Dec 05, 2013 2:53 pm

zmogel je samo prhniti v odgovor. seveda bi znorela. očitno je imela neke svoje razloge, da je vse skupaj ohranila kot skrivnost. in niti približno jih ni razumel. saj ne, da je vedno vedel, kako se koleščki v njeni glavi vrtijo, a do neke mere sta bila povezana. sta razmišljala na isti način. ponavadi ni poznala takšnih zadržkov, zlahka ji je šlo z jezika, če je med rjuhe spravila katerega od njegovih prijateljev. zato ne. niti približno ni razumel. ''seveda. potem sem praktično šala za vaju obe. neverjetno,'' je zmajal z glavo, medtem ko je vztrajno brskal po spominu, če je kdaj naletel na vsaj najmanjši namig, da bi se med njima lahko kaj pletlo. vendar ne. ko sta bili skupaj, sta se obnašali tako kot vedno. nič drugačnega, nič sum vzbujajočega. sprejel je joint nazaj k sebi in ga odsotno pomaknil med ustnice, ko jo je spremljal s pogledom. ''ne da se je spremeniti. in bila si resnično neumna, če si mislila, da bo tebi uspelo,'' si ni mogel pomagati, da se ne bi nasmehnil. to je bilo čisto zaletavanje z glavo v zid. nyah je hodila po svoji poti, sama narekovala ritem, in nihče je ne bo mogel usmeriti drugam. ''nyah je priklenjena zgolj nase. in občasno name...'' se je namrščil, čeprav niti sam ni povsem verjel svojim besedam. se je res oklepala tudi njega ali pa je napravil isto napako kot averie in sklepal, da je tam nekaj več kot zgolj površinski odnos tesno povezan izrecno s seksom? dim ga je zapekel po grlu in boleče počasi je razprl ustnice ob izdihu. zvitek je romal nazaj v njene roke. ''čudi me samo, da si presenečena,'' je odvrnil in njegov glas je postal skoraj kliničen. brez barve, brez tona. samo nekaj hladnih besed. ''vedno je z mano, averie. in ironično, sem jaz vedno z njo. vendar prekleto, navadno mi vsaj pove s kom še spi. očitno je vse samo neka bolana igrica in ne vem, kaj hoče doseči. ne razumem, zakaj bi to skrivala. res ji ne bi oporekal ali nasprotoval vajini zvezi. bilo bi mi... vseeno, se mi zdi,'' je sam nadaljeval, medtem ko je svetlolaska uspešno poiskala kletvico, ki je dokaj dobro opisala nyah v tej situaciji. čeprav je sam vedel, da je nikoli ne bo mogel ravno sovražiti. bil je samo jebeno razkurjen. ko je pogled obrnil proti njej, je na njenih ustnicah opazil svojevrsten nasmešek, ki ga ni točno znal popredalčkati. ''averie?'' je v vprašujočem tonu izrekel njeno ime, ker je imel občutek, da se tam zadaj v njeni glavi nekaj plete.
Nazaj na vrh Go down

averie boyce
averie boyce
1st year of textiles
1st year of textiles

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 EmptyTor Dec 10, 2013 6:05 pm

v telesu je čutila nek odpor, krivdo. jemu bi res morali povedati, a nyah ji je bila v tistem trenutku preveč pomembna, da bi zmogla izdati njeno željo. če jo je averie prisilila v zvezo z njo, jo je nyah prisila k molčečnosti. njun odnos ni bil nič drugega kot ena sama prisila in želja po spremembah. "ne, jem ..." je začela, a se ji je zataknilo. "res nisem hotela, da tako izveš. poleg tega pa nisem vedela, kako pomembna bi ti bila ta informacija," je odmikala pogled. averie ni mogla verjeti, kako ji je sploh uspelo tako velik del svojega življenja, ki ji je bil takrat tako pomemben, zadržati zase. bilo je zaradi nyah. tako močno si jo je želela, da bi zanjo takrat naredila praktično skoraj vse. in zdaj se je počutila kot največja trapa in izdajalka hkrati. jemu ni bilo potrebno ponavljati njenega grozno ponesrečenega poizkusa. kot da bi ji v rano utiral sol. rekla ni nič. sprejela je zvitek trave in vlekla tako dolgo, da je zakašljala. dim se je ovil okoli obraza, ki je lovil sapo in jo končno tudi zares zadel.  želela se je zjokati v njegovem naročju, a si tega ni smela dovoliti. "se me je sramovala? zakaj bi potem sploh bila z mano? morala bi vztrajati, da zadeva postane javna, tako pa sem se samo ponižala ... in tebe zraven," je zmajala z glavo in jemu podala joint. "vseeno? si prepričan? zdaj se mi ne zdi, da ti je povsem vseeno. dobro, vem, da se tvoja jeza nanaša predvsem na to, da s tabo nistva bili odkriti, ampak če bi ti zamolčali kaj drugega, po mojem zdajle ne bi bil tukaj," ga je pogledala z široko razprtimi rdečimi očmi, iz katerih bi se vsak trenutek lahko usule solze. "jem, si bil zaljubljen vanjo?" ga je mirno vprašala in ob tem ni vedela, kakšen odgovor naj pričakuje. nyah si je srčno želela sovražiti, a bila je le noro besna nanjo. želela si je, da tudi brezsrčnica, kakršna je bila nyah, občuti kako je imeti srce in kakšen je občutek, ko ti ga nekdo razbije na košče in potepta tvoje dostojanstvo. kako bi jo najlažje prizadela? oba skupaj! jem je bil eden njenih najboljših prijateljev. poznala sta se že od malih nog, skupaj odrasla, rada ga je imela kot svojega brata, še raje, aiden jo je tako ali tako izdal. a njen razum je v tistem trenutku opočasnil kanabis in omamil afekt, ki ga je povzročila nyah. v glavi je imela le njeno sliko, ki si jo je silno želela raztrgati. tisti lep obraz pa iznakaziti, da bo enkrat za vselej nehala s svojim seksualnim pohodom na nove žrtve. "zaupaj mi, jem," je rekla in se mu nežno vsedla v naročje. ugriznila se je v ustnico in mu počasi začela odpenjati gumbe na srajci, da se je izpod nje pokazalo njegovo lepo oblikovano telo. z roko je podrsela po njegovih toplih prsih in se sklonila. na predel nekaj centimetrov nad robom hlač je položila svoje ustnice in rahlo zakrožila z jezikom. zdaj bosta skupaj lahko končala, kar je prej skušala začeti sama. (♥)
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

room no.13 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: room no.13   room no.13 Empty
Nazaj na vrh Go down

room no.13

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» room #4
» room no.7