Share

conroad, gemma jasmine

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

jasmine conroad
jasmine conroad
prispevki : 10
točke : 4
kraj bivanja : Manhattan streets
starost lika : 20
tvoja starost : 27

conroad, gemma jasmine Empty
ObjavljaNaslov sporočila: conroad, gemma jasmine   conroad, gemma jasmine EmptySob Nov 09, 2013 3:21 pm

jasmine gemma conroad
20 - law - italy - zeta lambada delta -terese pagh teglgaard

STROGO ZAUPNO !
(criminal record )
Ime:  Jasmine Gemma Conroad
Starost: 13 let
Obtožena: Umor slaščičarja z tremi sovrstnicami
Zapor: 1 leto in pol, preživljala v poboljševalnici za dekleta.
Izpuščena: 25.8.2007
-------------------------------------------------
When italian girl meet, a boy with a perfect british accent
Moja mama je bila tiste vrste dekle, ki je verjela, da jo na kontinentu čez lužo čaka svetla prihodnost, z tipično belo hiško, polno otrok in igrivim psom. Ko je padla v objem poročenega Josepha Conroad-a se je zapletla z njim v strastno afero. Leto pozneje se je »poročeni ljubimec« odpovedal svoji ženi, da se je lahko z italijansko lepotico mesta preselil v ulice Manhattna.

Few years later
Rodila sem se hitro po prihodu v delavski predel Manhattna, kjer je oče po mojem rojstvu spoznal stereotipno življenje delavcev. Vsakdanjik otrok je bil tako zelo enoličen, da nas kričanje mam in pretepanje pijandur ni več ganilo do solz. Raje smo se potikali po betonskih gozdovih še popolnoma nerazvitega mesta,kradli sladoledne lučke in se sončili na betonskih strehah, ki so nam zaradi vročine povzročale vrtoglavice.

So innocent, but so dangerous
Vroči dnevi na Manhattnu niso bili nič posebnega za mene in moje tri kompanjone, ki smo se ponovno sončili na betonskih plažah. Z daljave smo opazovali še staromodnega sladoledarja, ki je vsak dan prodajal lučke z upanjem, da mu ne bo kdo od fantov ali deklet ukradel še enega zavojčka čokoladnega greha. Za nedolžno krajo sem bila na vrsti jaz, igra je bila zelo preprosta naročil si lučko, jo vzel, potem pa tekel kot, da ti gori pod nogami medtem, ko so si drugi postregli z lučkami. Do slaščičarja sem se stopila z nedolžnim nasmeškom trinajstletne deklice in naročila lučko. Konec koncev bila je samo lučka. Še zdaj se spominjam rahlega dotika, ko mi je podal lučko in razočaranega pogleda, ko sem jo pograbila in se pognala v beg. Bila sem zelo hitra ampak tudi on ni bil odločen, da bo odnehal kaj prej.  Ko sem uspela priteči do deklet, me je popolnoma zadihan mož še vedno lovil. Še videle nismo stopnic, ki so vodile do podzemne, ko smo mu nastavile voziček, da bi se spotaknil preko. Še preden pa bi lahko ustavile prihajajočo tragedijo, smo zaslišale glasen pok lobanje, ko je mož priletel na tla. Vsi so videli kaj se je zgodilo in še sanjalo se jim ni koliko solz je bilo potočenih zaradi nedolžne šale, ki smo jo igrali samo otroci.

Year in prison
Spomine sem zakopala že tako globoko, da so ostale samo meglene prikazni, ki me silijo, da ponoči še vedno spim z prižgano lučko, in se v osamljenih ulicah šibko oziram za vsako senco. Ko so si me pazniki prvič vzeli in oskrunili mojo nedolžnost, se še nisem niti zavedala kaj pomeni beseda seks, ali potegni mi ga in podobne reči. Moje prijateljice je dočakala podobna usoda, včasih so bile tri posiljene in druga je bila prisiljena gledati, kaj  pazniki počnejo. Ampak zaradi sramu, ki smo ga občutile in pogledov, ki bi jih bile deležne si nismo drznile spregovoriti.

Today
Ko sem se vrnila iz zapora z dekleti nisem spregovorila besede. Ena kraljuje v mafijah, Shelby je storila samomor pol leta pozneje, Alessandra pa skuša uspeti v kriminalistiki. Jaz sem pri rosnih dvajsetih že mama dve leti starega sina Toma, za katerega bo v času študija poskrbela moja mama.

» In nisem kakšna obupana norica, … bila sem izgubljena. Zelo dolgo,« sem tiho nadaljevala. Iskala sem besede, ki bi mojo terapevtko prepričale, da ne spadam v mentalno ustanovo. »Nekako je moj duh uspel preživeti«
»Mislim, da je najine terapije konec, dragica. In odlično si se odrezala,« je rekla z glasom, prežetim z ponosom.

lyndsy - sweet 16 - one year - can camilla be deleted ? - awsome forum

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

conroad, gemma jasmine Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: conroad, gemma jasmine   conroad, gemma jasmine EmptySob Nov 09, 2013 4:36 pm

ACCEPTED.
jasmine conroad, welcome to withmore's institute of education!

hello lyndsy! welcome to ftp  <3. sicer nisem ravno 100% če bi trinajstletnico dali v zapor, ker še ni polnoletna, but i guess we can look through fingers here. anyway! popiši formalnosti in se potem loti pisanja <3. p.s. sem od camille app dala pod arhiv (:!

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

conroad, gemma jasmine

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» bar [jasmine & axel]
» photo booth [daniel & jasmine]