Naslov sporočila: delgado, jude xavier Pon Nov 04, 2013 6:41 pm
jude xavier delgado 22 – fizika in kemija – sao paulo, brazil – delta phi – vinnie woolston
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? jude xavier delgado.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? ker sem dobil priložnost, da iz ulice nekam pridem; če si iz favel tega ne zavrneš kar tako. fiziko in kemijo.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? koga briga?
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? če začnem naštevati, ljubica, boš po pol minute klicala policijo. kaj, ko bi to preskočila, hm?
005. si levičar/ka ali desničar/ka? levičar.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? odjebem vse in vsakogar.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? tobak, filtri, papir, kondomi, verjetno kaka lična posodica s čem malo bolj močnim. koš pa je sicer bolj ali manj prazen, ker so moje sposobnosti ko pride do košarke čisto v kurcu.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. mama, taxi, ostalo ni bilo shranjeno tako da pojma nimam. lahko pa mi daš ti tvojo številko in te pokličem takoj, ko bo prilika.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? če me zaradi tega zbudiš bo zasilni pristanek še najmanjši od tvojih problemov.
010. se bojiš žuželk? ne. 011. imaš svojo boljšo polovico? jebeš to.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? foter nateguje vsako, ki nima dovolj denarja za travo, mama pa vse dneve preživi v službi, da zasluži dovolj, da lahko s sestro preživita. kaj misliš?
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? salsa, čili in trava.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? odjebi s tem psihoanalitičnim sranjem. 015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? panter.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? klife, ko je veter hudičevo močan in stojiš čisto na robu.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? ne.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? kot, da bom to razlagal tebi, srček.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? iskreno – ne spomnim se več. kaka radodarna punca iz favele verjetno.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? ne bi se prikazal na zabavi za noč čarovnic.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? cheesburger, pivo, pomfri.
022. čaj ali kava? nič.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? ne.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? klasiko, hard rock.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? nič.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? kako za vraga naj jaz vem, kako bi me oni opisali? njih vprašaj, hudiča, ne mene.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? končam študij tukaj in se spravim v evropo, na kak inštitut, kjer bojo pol proračuna zapravili za mojo plačo. in to z navdušenjem.