Share

crawford, emilie serena

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

charlotte beaumont
charlotte beaumont
prispevki : 25
točke : 4
kraj bivanja : marseille, france
starost lika : 20
tvoja starost : 26

crawford, emilie serena Empty
ObjavljaNaslov sporočila: crawford, emilie serena   crawford, emilie serena EmptyČet Okt 31, 2013 11:12 pm

SERENA EMILIE CRAWFORD
21 - english - new york, usa - zeta lambda delta - troian bellisario

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
serena emilie crawford. kličejo me s ali emi.

002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš?
kot vsakega me je na ta otok prinesla kuverta, da sem bila sprejeta v najboljšo univerzo. ne bi se branila univerze yale, ampak ker sem nekdo, ki je zelo radoveden sem rade volje sprejela povabilo. študiram pa angleščino.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
moj starša sta oba pomembna odvetnika. nikoli mi ni manjkalo sredstev in sem precej prepričana, da sem za povabilo zaslužna sama. moja starša sta tiste vrste, ki se malo vpletata v življenja njihovih potomcev.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
rada delam veliko stvari, saj vedno nekaj moram početi. moji prstki ne morejo biti pri miru. *smeh* trenutno je moj hobi risanje in talent za le to sem podedovala od moje prababice, mary crawford.

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
levičarka.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
zadremam za nekaj časa. hitro se utrudim.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na moji nočni omarici bi našli moj mobi brez katerega ne morem kot vsak na svetu, zavitek čigumijev in kozarec vode. v mojem košu pa zgodbe, ki jih pišem v svojem prostem času.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
moj oče, ki je spraševal po vremenu. moja sestra emma, ki se je hvalila o njeni novi službi. moj bivši, ki mi je težil. prijateljica iz new yorka in neka punca, ki me je vabila na zabavo danes zvečer.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
paničarila bi. imam namreč panične napade, ki se aktivirajo pri najmanjših stvareh. ne želite si sedeti z mano v letalu.

010. se bojiš žuželk?
večinoma pajkov in hroščev.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ne. ne verjamem v prince na belih konjih ali te druge stvari. moje zveze so kratke, saj se težko navežem na nekoga in mi je bolje sami.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
od kar se spomnim sta moja starša dneve preživela v ločenih pisarnah, mene in mojo sestro pa so vzgajale varuške. moja starša me pokličeta ko se jima zahoče. z sestro se prepirava, saj sve obedve preveč tekmovalne in sve si zelo podobne.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
vonj lazanje, ki jo je moja mama pripravljala ob posebnih priložnostih oz. ko je moja sestra dobila nagrado. vonj omake, ki jo je moja varuška francesca pripravljala in vonj zažganega fižola, ki je krožila celo hišo, ko sem jaz in moja sestra bile zadolžene za večerjo.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
sem v sredini. neke dneve sem vesela, druge pa zelo temačna.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
bila bi žirafa, saj bi lahko videla dlje kot katerakoli žival. plus, nisem ponosna na svojo majhno rast.

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
obalo zaradi valov, mokrega peska in otroških spominov.

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
morala bi biti dvojček, kajne? malo stvari je v katere verjamem-

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
ne obžalujem ničesar. zavedam se, da sem za svoja dejanja odgovorna sama in poskušam izbrati pravilne odločitve.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
o tem vam nič ne bom govorila.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
rdeča kapica. obožujem to zgodbo in imam rdeči plašč v moji omari.

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
špageti z tuno, skleda solate in kava.

022. čaj ali kava?
kot v prejšnjem vprašanju kava. na čaje imam slabe spomine.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
ne, kar je čudno, ker so moji starši zelo verni. nikoli nisem verjela v boga in nikoli nisem rabile "njegove pomoči", ker se mi je izšlo vse po računu. ne rada izgubljam kontrolo.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
na mojem i-podu se znajde vse od punka do pop rocka.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
sem zelo trdna oseba, ki ne joka tako hitro. lahko bi rekli, da mi je srce narejeno iz kamna. jokala bi, če bi imel kakšno veliko tragedijo v življenju.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
energična, nepremišljena, ne zaupa nikomur, redko prijazna, sarkastična.

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
nimam sanj, saj nisem sanjač. imam cilje, ki jih izpolnim, ko pride čas.

ali - 15- many - not yet - perfect

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

crawford, emilie serena Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: crawford, emilie serena   crawford, emilie serena EmptyPet Nov 01, 2013 9:13 am

ACCEPTED.
serena crawford welcome to withmore's institute of education!

OH MY GOD IT'S TROIAN. i freaking love that face in serena sounds like someone interesting. ljubim špagete s tuno, btw smitten anyway, ali, welcome to ftp, šibaj porihtati formalnosti in se potem loti pisanja <3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

crawford, emilie serena

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» crawford, nyah elle