Naslov sporočila: anderson, sara kristin Čet Okt 31, 2013 1:45 pm
sara kristin anderson 19 - english literature - london, uk - zeta lambda delta - danielle campbell
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? sara kristin anderson. vendar reci mi samo sara, bo v redu.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? kako misliš, zakaj? mislim, jaz... starši so se preprosto odločili, da se mora njuna hčerka glede na visoke rezultate, šolati na prestižni univerzi. in zato sem tu. študiram pa angleško literaturo.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? seveda, zakaj ne bi bila? nihče nima prstov vmes, ne. tu sem zaradi svojih dosežkov, to je vse.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? rada berem. po naravi sem precej odmankjeno bitje od ostalih ljudi, tako da ne morem ravno reči, da je govorjenje moj hobi. pravzaprav ne vem, če imam sploh kakšen hobi razen branja. oh, igram violino, morda bi temu rekli hobi? in rada imam naravo, glasbo ter tisti svet v moji glavi. preprosto preveč rada zahajam v namišljen svet, ker resnični ni zame. ker je vse tako... nenavadno, tako ne jaz. saj vem, še starši so mi dopovedovali, naj se vključim v družbo svojih vrstnikov, vendar nisem človek, ki bi ves čas brbljala in ob moški pozornosti preprosto prehitro zardim, tako da... ni čudno, zakaj mi je domišljija ljubša od realnosti.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? desničarka.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? oh, veš da ne vem? *smeh* mislim, da se prvo najem. ja, to bo to, prvo grem jest.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? na nočni omarici imam lučko, shakespearovega hamleta in sivega medvedka.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. hm, naj pogledam. mama, sestra, sošolka, zopet mama in... nepoznana številka.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? če bi vse skupaj poteklo brez kakšne dodatne nesreče, mislim, da bi to vzela kakor neko dogodivščino ali kaj podobnega. seveda odvisno kje bi tudi pristalo.
010. se bojiš žuželk? mislim, da ne.
011. imaš svojo boljšo polovico? ne. nikoli je še nisem imela v bistvu...
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? ja, smo. mislim, da so dejansko tudi edini prijatelji, ki jih imam.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? hm, vonj cimeta, vonj nedeljske juhe in vonj sadja.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? mislim, da napol poln. ja, napol poln.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? všeč mi je mačka.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? kar notranjost svoje sobe, tam mi je preprosto najboljše.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? ponavadi ja, čeprav se še ni nikoli zares zgodilo, to kar je pisalo v njih, vendar vseeno. zabavno je.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? nimam kaj zares obžalovati, ker navsezadnje nisem nič zares doživela.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? je ni. ne še.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? rdeča kapica.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? babičina juha.
022. čaj ali kava? čaj.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem v boga. odraščala sem v tej smeri in tako preprosto je.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? nekakšna bolj nežna glasba. preprosto se najbolj sklada z menoj samo.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? v bistvu je veliko teh stvari, kajti če si priznam ali ne, po naravi znam biti precej čustvena osebnost.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? hm, naj pomislim. definitivno bi rekli, da sem precej tiha in mirna. da sem precej naivna. da kljub moji mirnosti, me ni težko zvabiti v pogovor, vendar sem tisto tipično dekletce, ki zardi ob vsaki najmanjši stvari ter se smeji vsaki šali. in da imam skriven besedni zaklad, ki ga uporabljam samo, ko sem zares jezna.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? iskreno nimam nič posebnega trenutno v mislih. le šolo bi rada končala, to je vse.
tams - twenty - a lot -tyler grimes - aren't we just awsome?
kay is rocking your world!
millenia
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
Naslov sporočila: Re: anderson, sara kristin Čet Okt 31, 2013 2:18 pm
ACCEPTED. sara anderson welcome to withmore's institute of education!
yay tams i love your girl like seriously, so ofc, you're in! <3 bejži opravit formalnosti in se potem loti pisanja <3
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: