Naslov sporočila: chauvette, yann claude Sob Okt 26, 2013 10:26 am
yann claude chauvette 22 - history - marseille, france - epsilon sigma phi - harvey newton-haydon
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? yann claude chauvette. ne glejte me tako debelo, lepo vas prosim.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? dolga, nezanimiva zgodba. na kratko, starša sta pred slabim letom bog ve kje slišala za andros, in baje najboljši inštitut na planetu, ki ima tam mesto. kot vedno sta zelo predvidljivo začela vihati nos nad vsemi odličnimi francoskimi fakultetami, tako da sem jima zgolj zavoljo njunega neutrudnega teženja dovolil, da s pomočjo neizčrpnega družinskega bogastva dobita vabilo za svojega najmlajšega sina oziroma mene.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? neizpodbitno dejstvo je, da sem na svojem področju odličen, tako kot tudi to, da je rodbina chauvette bajno bogata in izobražena. ostalo bom prepustil vaši presoji na podlagi prejšnjega odgovora.
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? odgovorrad si belim glavo z matematičnimi problemi, čeprav v tem nisem bil nikoli prav dober. rad sem obkrožen z ljudmi, obožujem pogovore o nesmiselnih in banalnih stvareh, najbolj od vsega pa mi je lepo pod vplivom... določenih substanc. kako presenetljivo, kajne?
005. si levičar/ka ali desničar/ka? kako zanimivo nepotrebno vprašanje, desničar sem.
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? dejansko pričakujete, da se bom tega spomnil? običajno prihoda domov sploh ne zaznam, iz takšnih ali drugačnih razlogov - lahko pa seveda lažem, kakor želite.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? na nočni omarici najbrž nepomembna navlaka v obliki papirčkov, prahu, praznih škatlic cigaret in pepelnika, v košu pa malo morje stvari, ki jim nikoli ne posvetim svoje pozornosti.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. sicer nimam pojma, kako vam bo to kakorkoli pomagalo, pa vendar: sestra edith, dorian, louis, oče, ki se mu nisem oglasil in mama, ki se ji prav tako nisem oglasil.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? odvisno kakšne volje bi bil, oziroma če bi se mi mudilo na cilj ali ne. v najboljšem primeru bi dvignil obrvi in si prižgal cigareto.
010. se bojiš žuželk? ne. ja. ne. malenkost. bodimo realni, niso ravno najlepše kreature, ki jih zemlja premore.
011. imaš svojo boljšo polovico? ne, razen če pozejdon šteje.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? zelo dvomim, da obstaja blazno bogata družina, kjer bi se med sabo razumeli - in moja ni nobena izjema. starša sta - čeprav izobražena - naduta in pohlepna, tiste vrste, ki jim gre v nos že najmanjše odstopanje od tradicije. prenašam ju predvsem zaradi dediščine, tako kot edith, moja sestra. že od nekdaj sva si bila presenetljivo podobna, kar je najbrž razlog, da se dobro razumeva (in ker je tako super skupaj z njo zavijati z očmi nad mamo in očetom).
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? edina kuhinja pri nas doma v kateri sem imel priložnost biti je bila tista vedno počiščena in urejena, ki se v vsem svojem obstoju še ni dotaknila hrane; vedno sem se spraševal, zakaj jo sploh imamo, če je prava kuhinja nekje ozadju vile. prišel sem do sklepa, da jo mama najbrž z lažnim ponosom razkazuje gostom, ki se jim hoče prilizniti. kakorkoli, tam je tako ali tako vedno smrdelo po čistilih in razkužilih, nič ganljivega.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? napol poln, ker sem po naravi optimist.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? mačka. predvsem zato, ker so samostojne in jim bolj ali manj ves svet leži pred, hm, tacami.
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? odvisno, kakšno družbo imam. samoto najbolje prenašam v svoji sobi, če pa so okoli mene ljudje s katerimi se dobro razumem, je vsak prostor prijeten.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? zanimivo. ja in ne - za nekatere ljudi opisi znamenj presenetljivo dobro držijo, za druge spet nasprotno. kozorogi so menda odlični voditelji, odločni, vztrajni in dobri organizatorji, kar mislim da sem. nikoli pa se ne zanašam na takšne špekulacije.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? seveda je nekaj stvari, ki jih ne bi ponovil, če bi dobil še eno možnost, kaj več pa ne boste izvedeli.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? moj prvi fant, pri petnajstih. oboje.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? edvard škarjeroki, definitivno.
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? svinjski zrezek in riž basmati s sojino omako.
022. čaj ali kava? kava, vedno.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? verjamem v življenje, v to, da je povsod nekaj dobrega, da ima vsaka temna tudi svetlo plat.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? karkoli, dokler ima dober ritem in zanimiv koncept.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? 4 ure brez cigarete.
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? mislim, da je najbolje če to vprašate kar njih osebno.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? nerad se obremenjujem s prihodnostjo, ker se mi, če smo iskreni, tudi ni treba. cilje si puščam odprte, sanje pa so predvsem lagodno življenje.
h - 14 - a bunch - / - it's so pretty, good job guys!
kay is rocking your world!
millenia
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32
Naslov sporočila: Re: chauvette, yann claude Sob Okt 26, 2013 10:42 am
ACCEPTED. yann chauvette, welcome to withmore's institute of education!
h, welcome to ftp !! yann is a darling <333 it's so nice seeing some more guys coming up here! popiši formalnosti in potem, seveda, uživaj v rpju. <3
kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (: