Share

henderson, ewan robert

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

špela
špela
prispevki : 300
točke : 76
kraj bivanja : sliema, malta
starost lika : 24
tvoja starost : 29

henderson, ewan robert Empty
ObjavljaNaslov sporočila: henderson, ewan robert   henderson, ewan robert EmptyPet Okt 25, 2013 6:51 pm

ewan robert henderson
twenty-eight - bar owner - glasgow, scotland - nicolas simoes

001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je?
ewan robert henderson.

002. in za kaj si prišel na ta otok? kaj študiraš?
študiram? pha. prvotni načrt je bil sicer, da doštudiram arhitekturo in tako nadaljujem z družinsko tradicijo. nekje vmes pa so stvari zapletle in vodstvu šole resnično ni bilo všeč, ko so me dobili z nekaj droge. niso razumeli moje poslovne žilice in po hitrem postopku so me vrgli ven. ampak ostal sem na otoku in vsakdo ve, da se pri meni najde vsa zabava. vedno bom vedel vse umazane skrivnosti bratovščin in sestrščin, katere sem včasih vodil. vedno bom poskrbel, da študentom ne zmanjka trave, vedno jim bom dovolil, da se nasekajo v mojem baru. hudi študentki bom z največjim veseljem celo razkazal svoje stanovanje. in izgubljenemu brucu... oh ja, tem nedolžnim bitjem je še posebno zabavno prodati nekaj droge.

003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug?
očijev denar je odgovor na vsako vprašanje.

004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš?
dopoldne, ko je mularija na predavanjih, me boste najverjetneje našli v lokalu s kitaro v roki in kozarcem viskija ob sebi. rekreativni alkoholik in slab kitarist. grozen pevec. strasten kadilec. in pa ženske... ali te štejejo kot hobi?

005. si levičar/ka ali desničar/ka?
levičar.

006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov?
največkrat se odpravim naravnost na balkon; nič se ne prileže bolj kot cigaret in kozarec viskija ob pogledu na mesto.

007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti?
na nočni omarici verjetno škatlica cigaret ter pepelnik, pa prazen kozarec in neko knjigo, katere nimam zares namena odpreti. in v košu za smeti najverjetneje nekaj plastičnih vrečk, v katerih je bila včasih trava, ha.

008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5.
natakarica iz bara, katera je sporočila, da je na žalost zbolela. dva mulca, ki potrebujeta nekaj trave za petek zvečer. kitajska restavracija, ki dostavlja na dom. starejši brat, ki načrtuje na bahamih počitnice s svojo družino in želi na vsak način tistih deset dni preživeti v mojem stanovanju. ni šans, da spustim njegove smrkavce k sebi.

009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare?
noro!

010. se bojiš žuželk?
ne.

011. imaš svojo boljšo polovico?
ah, res naivno, da nekdo verjame v to.

012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani?
povezujejo nas le bančni računi. oči ni bil nikoli pretirano čustven človek, mami se je na začetku še trudila držati družino skupaj. nikoli nismo bili družina, ki bi se ves čas samo objemali in se ob toplih večerjah pogovarjali o svojih dolgočasnih dnevih; namesto tega se je vsak izgubil v svojem delu hiše, ki je bila hvala bogu dovolj velika, da se nam ni bilo potrebno srečevati.

013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš?
cimet, zaradi katerega smo imeli celo leto božič. pečen piščanec, katerega je vsak petek pripravila tista debelušna gospodinja, katere imena si nisem nikoli zapomnil. no, bila je mehičanka, tako, da si upam staviti, da ji je bilo ime maria. in tretji vonj... po zažganem; če je bila maria odlična kuharica, sem bil jaz porazen. no, še vedno sem.

014. je kozarec napol poln ali napol prazen?
poln.

015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila?
ojoj, res ne vem. mogoče panda. ali pa koala - te se mi vedno zdijo tako srečne. smisel življenja jim je zgolj hrana in spanje. popolno!

016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega?
svoj bar, pa ne razumite tega narobe, kot nekakšno promocijo. razumeti morate, da sem tja vložil vse in cel dan bi vam lahko razlagal o ljudeh, katere sem spoznal tam. ustvaril sem si škotski raj sredi bahamov in res bi morali priti tja, da bi me razumeli. oh sranje, zdaj pa vse skupaj res zveni kot neka bedna promocija, kajne?

017. ali verjameš v nebesna znamenja?
ne. pravzaprav sploh ne vem, kaj sem po horoskopu.

018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ?
oči si želi, da bi obžaloval, ker so me vrgli z inštituta. mami si želi, da bi obžaloval svoj odhod ter se vrnil domov. tisto dekle od včeraj, si želi, da bi obžaloval, kako nesramno sem jo izkoristil. vodilni na inštitutu si želijo, da bi obžaloval svoje poslovanje z drogo. in kaj pravzaprav obžalujem? nič, ha.

019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti?
prvi pravi poljub se je zgodil na neki rojstno dnevni zabavi, star sem bil okoli enajst let. bila je moja sošolka, izredno simpatična, če se prav spomnim. nosila je sicer zvezdice, ampak bila mi je všeč. a vse skupaj je bilo še vseeno skrajno bedno, nerodno in naravnost ogabno. in ravno tako nerodno in bedno je bilo, ko sem izgubil nedolžnost. star sem bil petnajst in zgodilo se je z mojo sosedo sophie. bila je sama doma, ena stvar je vodila k drugi in bum, nenadoma nisem bil več devičnik.

020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic?
vedno sem prepričeval prijatelje, da se oblečemo kot the droogs, pa me niso nikoli poslušali. ampak nekega dne bom našel nekoga, ki se bo z mano oblekel v neumne bele pajace, res!

021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila?
dostava iz kitajske restavracije - piščanec z bambusom in gobami.

022. čaj ali kava?
viski. in šele nato verjetno kava.

023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega?
v življenja, najverjetneje. edina stvar, ki zares obstaja, pa še ta se slej kot prej konča.

024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš?
vse, kar je prava glasba, brez presnetih računalnikov in tehnike.

025. kaj bi te najlažje spravilo v jok?
smeh.

026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile?
ojoj, morali bi vprašati njih. redko sem trezen, vedno sem zmeden in nekje nad oblaki. veljam za pozitivnega človeka, čeprav se navadno gibljem v sencah. sranje, preveč besed. hm, pet besed... zadet od življenja. tri besede. bo to dovolj?

027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja?
nimam jih, všeč mi je tu, kjer sem. na otoku sem tako ali tako popolnoma odrezan od pravega življenja. ostal bom tu, to je jasno.

špela - 18 - a lot - / - ayyy, i love it!

kay is rocking your world!
Nazaj na vrh Go down

millenia
millenia
2nd year of tba
2nd year of tba
prispevki : 1172
točke : 267
kraj bivanja : pinepple tree under the sea
starost lika : //
tvoja starost : 32

henderson, ewan robert Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: henderson, ewan robert   henderson, ewan robert EmptyPet Okt 25, 2013 7:01 pm

ACCEPTED.
ewan henderson, welcome to withmore's institute of education/andros, bahams!

špela, i am so very happy da se je nekdo odločil prevzeti tudi lik, ki je malce starejši. ewan seems like a guy that will quickly get into the company of those little students Razz! izpolni manjše formalnosti, then you can start up with writing, welcome to ftp <3

kakorkoli, hitro popiši face claim in member directory, odpri plot page in tvoje življenje tu se lahko začne! pa srečno (:
Nazaj na vrh Go down
http://shebeei.tumblr.com/

henderson, ewan robert

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» swing porch chairs [indigo & ewan]