Naslov sporočila: adams, andrea ami Čet Okt 24, 2013 11:35 am
andrea ami adams 22 - criminology - newcastle, australia - kappa xi alpha - alejandra alonso
001. no, pa začnimo s popolnoma formalnimi zadevami. tvoje polno ime je? andrea ami adams. ponavadi sem le andi ali pa a.a.
002. in za kaj si prišel/šla na ta otok? kaj študiraš? pravzaprav me je sem pripeljalo pismo. debela ovojnico. ali pa le mastni denarci pod očetovim palcem. vse je bila prisila - študij, kriminologija, odhod, težko je bilo po tolikem času zapustiti avstralijo in prijatelje, vse kar sem tam imela. no, vseeno, kar se tiče kriminologije, to je bila moja izbira, že same serije, so vame vlivale željo po tem in ti ljudje so me vedno navdihovali. kaj pa veš, morda bom kdaj celo jaz nekomu navdih.
003. pa meniš, da si zasluženo tukaj? je imel pri tem prste tudi kdo drug? kot sem že rekla - oče. nisem neumna, vse kakor ne, s slamo v glavi nebi sedaj sedela pred teboj. tudi brez starca bi bila tu, bil je le...podpora?
004. imaš kakšen hobi? kaj rad/a počneš? stavim da so bile knjige eden najpogostejših odgovor, kajne? *smeh* odkrito, vse me po malo zanima, a poležavanje je moj največji hobi. brez preklete inteligence, še osnovne šole nebi naredila, sedenje za knjigami je ena najhujših stvari kar si jih zamisliš. plavanje je še največji približek mojega hobija.
005. si levičar/ka ali desničar/ka? levičarka. zakaj je to sploh pomembno?
006. kaj je prva stvar, ki jo narediš takrat, ko prideš domov? spijem kavo ali čaj, sok, juice. v glavnem, nekaj spijem. počutim se kot bi mesec dni dehidrirana ležala v puščavi.
007. če bi stopili v tvojo sobo, kaj bi bilo na tvoji nočni omarici? ali pa košu za smeti? na nočni omarici se vedno najdejo slušalke, kam zgine pa ipod, no, to ni moj problem. preprosto dobi noge in odide. poleg pa še kak ovitek čokoladice ali lizike. ali pa kar oboje. ha, koša raje ne omenjam. tam so vsi neuspeli poskusi pisanja pesmi.
008. katere so bile zadnje osebe, s katerimi si opravil/a mobilni pogovor? recimo, naj jih bo 5. hm, čakaj, samo pogledam. ugh, danny, prijateljica iz avstralije, še en danny, prijatelj od tu, ha, mami, kako nepričakovano. ko vsaj ne bi klicala vsak dan. in pa dve sestri - iz sestrščine seveda.
009. kakšna bi bila tvoja reakcija ob spoznanju, da je tvoje letalo prisiljeno pristati zaradi okvare? mislim, da ne bi preveč paničarila. skoraj vedno ohranim mirno kri. ok, tu sem rahlo pretiravala. pa saj veš, da ni prijetno če te v morju oplazi kakšna stvar ali pa da ob svoji dlani najdeš pajka, ki je željen tvoje krvi. *smeh* ali sploh pijejo kri? dobro no, to ni ravno moje področje. če sem iskrena, ne vem kako bi se odzvala v taki situaciji.
010. se bojiš žuželk? lahko to spustiva? ne? prav. prav. pajek in kar je še huje kobilice. še posebno tiste ogromne, ki v poletnih nočeh praskatajo po oknu, kujejo zlobne načrte.
011. imaš svojo boljšo polovico? erg, ne. prekleto, saj sem le 22. nevem, če sem zdržala s katerim več kot mesec dni, sem bolj pod-odejo-brez-čustev-velja? tip osebe.
012. kaj pa tvoja družina? ste med seboj povezani? seveda. no, ja. seveda. saj to ne bo prišlo v njihove roke? *iskren nasmeh* ja, seveda smo povezani, a sem srčna da jih vidim le med prazniki in počitnicami. vsak večer poslovnih večerij ni zame. saj jih imam rada, sem srečna ko jih vidim, še posebej mlajšega brata, obožujem ga.
013. ob odraščanju, predvidevam, da je bilo v vaši kuhinji kup različnih vonjev. katerih treh se najbolje spominjaš? kaj ti daje tak občutek? hecam se, seveda je bilo veliko vonjav, najbolj se spomnim vseh mafinov, ki jih je oči prepekel. vsak dan je bil priložnost za mafine, tudi če je bil le dolgočasen ponedeljek.
014. je kozarec napol poln ali napol prazen? napol poln? če je voda, naj tako kar ostane. če smo pa pri kakršnikoli drugi pijači - alkohola se niti ne branim - potem pa nima veze, kmalu konča v meni.
015. če bi se lahko spremenil/a v žival, katera bi to bila? lenivec. je to sploh vprašanje? oni preživijo pred vsemi predilci tako, da se delajo da so mrtvi. ali je lahko kaj boljšega?
016. katerega od naštetih prostorov imaš najraje: obalo, notranjost svoje sobe, šolske predavalnice, ali kaj drugega? plaža, toplo sonce, šumenje morja.
017. ali verjameš v nebesna znamenja? o tem bi lahko dolgo razglabljali. a moj odgovor bo ne, pa če je še ne vem koliko dokazov ali katerega koli drugega dreka.
018. kaj v svojem življenju najbolj obžaluješ? pri 22 nimam ravno veliko za obžalovati. na vse napake gledam z drugega vidika. z obžalovanjem ne boš ničesar dosegel, z napak se učiš.
019. kdo je bil/a oseba, s katero si doživel/a prvi poljub? izgubo nedolžnosti? ugh, prvi poljub je bil pri 13 se mi zdi? no, ko smo bili že pri obžalovanju...to obžalujem. ne vem, kje sem njega našla. nedolžnost, kje je že to. *smeh* ok, to je zvenelo nekam kurbirsko. pri šestnajstih s fantom iz soseske. bil je prijeten in prizemljen, če bi lahko vse ponovila, bi.
020. v kakšnem kostumu bi se prikazal/a na zabavi za noč čarovnic? vedno sem bila navdušena nad pohotnimi kostimi sadja. haha. spet je vse zvenelo nekam perverzno. vsa dekleta se za noč čarovnic oblačijo v kurbirske zdravnice, pravnice. pa saj to so vsak dan. kolikokrat v letu si lahko banana z ogromnim kondomom?
021. kaj je bilo na meniju tvojega zadnjega kosila? to je bilo uro nazaj, zato sedaj tu sedim z vsemi štirimi od sebe. hamburger s pomfrijem in pomarančnim sokom. kako nemarno.
022. čaj ali kava? pa ste me. mislim, da bi se vseeno odločila za kavo.
023. ali v kaj verjameš? v boga? karkoli drugega? sem ateistka. čeprav so moji dvomi v posmrtno življenje vedno manjši. prav gotovo si pa posmrtnega življenja ne predstavljam kot ga predstavlja cerkev.
024. kakšno zvrst glasbe najraje poslušaš? vsega po malo, na ipodu se najde vse - od pocukranega popa do rocka.
025. kaj bi te najlažje spravilo v jok? hm, čeprav sem precej trdna oseba, bi me podrla smrt bližnjih. koga nebi?
026. če bi te prijatelji morali opisati v petih besedah, katere bi to bile? energična, ambiciozna, včasih vzvišena, zgovorna. dvolična. zadnje raje preslišite, a to velikokrat slišim.
027. opiši mi tvoje sanje, tvoja pričakovanja? vedno se bom gnala do konca - do bolečina, uspeha, karkoli že je na koncu. za to pričakuje uspeh mojih sanj, katere še niso čisto začrtane.